€ 549.000,00 - Nieuwerkerken

Villla met prachtig aangelegd domein

Bent u op zoek naar de perfecte mix van comfort en ruimte? Deze villa in Nieuwerkerken op een perceel van 45 are biedt het allemaal! Ideaal voor gezinnen en zelfstandigen die op zoek zijn naar unieke woonbeleving.

Asbestveilig / Solide Structuur / EPC 158 kWh/m label B / Regenwaterputten (2x 5.000L) / Dubbel glas – Hout /  33 Zonnepanelen / Luchtlucht warmtepomp – CV  Mazout (2011) /  Elektriciteit conform … Steeds piekfijn onderhouden en instapklaar!

Bij het binnenkomen wordt u meteen verwelkomd door de ruime inkomhal die een voorproefje geeft van de ruimte en stijl die deze woning te bieden heeft. De grote woonkamer met haard is het hart van de woning, waar u kunt ontspannen en genieten van gezellige momenten met familie en vrienden. De moderne keuken met granieten werkblad is volledig uitgerust en biedt alles wat u nodig heeft.

De gelijkvloerse verdieping omvat tevens een slaapkamer, een ruime badkamer en een handige was-/ bergruimte, apart toilet en inpandige garage met automatische poort. De grote veranda met sauna biedt een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de groene omgeving. De hele woning is voorzien van een kruipkelder.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers. Eén van de slaapkamers biedt de mogelijkheid om een dressing of een extra badkamer te installeren, waardoor u de ruimte kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Daarnaast is er op deze verdieping een apart toilet. Zolder aanwezig voor opslag van al uw persoonlijke spullen.

De feeëriek aangelegde tuin is een oase van rust en schoonheid. Met een koi-vijver, weides, schuilhokken en voorzieningen voor dieren, is het een paradijs voor zowel mens als dier.

Naast de woning bevindt zicht nog een losstaande garage met extra opbergmogelijkheden van 42 m².

Deze villa combineert comfort, functionaliteit en buitenruimte op een manier die zelden wordt gevonden, direct instapklaar en geen renovatieplicht! Mis dus deze unieke kans niet om uw droomhuis te bemachtigen!

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Maak een afspraak

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Huis Te koop Denderhoutem - Gezinswoning met grote loods op een prachtig perceel

Huis

Denderhoutem

Gezinswoning met grote loods op een prachtig perceel

€ 349.000,00

2890 ㎡
205 ㎡
5
Immo Vastima - Huis Te koop Erondegem - Ruime gezinswoning met EPC label D

Huis

Erondegem

Ruime gezinswoning met EPC label D

€ 280.000,00

508 ㎡
220 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Denderleeuw - Nieuwbouw gesloten woning met 3 slaapkamers, garage en tuin

Huis

Denderleeuw

Nieuwbouw gesloten woning met 3 slaapkamers, garage en tuin

€ 472.000,00

334 ㎡
256 ㎡
3