Klanten vertellen over immo Vastima

Het is een cliché, maar zo is het wel: onze opdracht is pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn - in de eerste plaats jij als klant. Dat zeggen ze allemaal? Als vastgoedmakelaar laten we de meer dan 161 tevreden reacties van onze klanten graag voor zich spreken.

In onze zoektocht naar een geschikt appartement voor mijn ouders, hebben we Pieter leren kennen. We hadden meteen een goed gevoel bij hem; wij bevonden ons op onbekend terrein maar hij heeft ons meteen de nodige ondersteuning en informatie kunnen geven zodat we stapgewijs bij het perfecte appartement uitkwamen. Na realisatie en oplevering zijn we dan ook uiterst tevreden met het resultaat; dit overtreft al onze verwachtingen.

Het was voor ons dan ook al snel een uitgemaakte zaak dat we ook voor de verkoop van de ouderlijke woonst met Pieter in zee wilden gaan. Hij is meteen professioneel en heel actief op zoek gegaan naar potentiële kopers. Op alle mogelijke momenten heeft hij ons betrokken en ingelicht over zijn aanpak en zijn pro-actieve ingesteldheid heeft ervoor gezorgd dat het huis binnen de vooropgestelde termijn verkocht was.

Super positieve samenwerking en ervaring! Bedankt!

Van Damme Aaigem

Mijn appartementje is verkocht❤ Ongelooflijk zo snel 💃🍀 verkocht aan een leuke jonge man👍 heeft me beloofd er zorg vr te dragen 😉 Bedankt Pieter van Vastima voor de snelle service en de verkoop!

Bauwens Aalst

Beste Pieter,

Bedankt voor de prima service.

Nadat mijn huis zes maanden te koop had gestaan bij een andere makelaar, nam ik de wijze beslissing over te stappen naar Vastima.

De persoonlijke aanpak, gedrevenheid en professionalisme zorgden voor een vlotte verkoop. Het heel regelmatig op de hoogte houden van de toestand, gaf ook erg veel vertrouwen. Bedankt!

Cooman Moorsel

Hey Pieter, enkele weken geleden hebben wij jou gevraagd om een waardebepaling te doen van onze woning en later hebben wij jou ook de opdracht gegeven om deze te verkopen.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, op nog geen week tijd was de woning verkocht aan vraagprijs!

Wij weten dat jij daar alles voor gedaan hebt en wij zijn daar zeer dankbaar voor!

Pichal - De Pauw Erembodegem

We leerden Pieter kennen als een doortastend makelaar, een volhouder zonder ooit opdringerig te worden . We voelden ons onmiddellijk op ons gemak, met Pieter en zijn team: hij beheert zijn zaak met passie.

We konden rekenen op professionele begeleiding en steun en tijdens een emotionele periode in ons leven bleef Pieter steeds vakkundig met beide voeten op de grond.

Geen loze beloften maar na 2 bezoeknamiddagen was ons huis verkocht.

Zelfs na de verkoop konden we op hem rekenen om voor de nodige attesten en administratieve rompslomp te zorgen.

Bedankt Pieter en je team voor je inzet en steun.

Hendrickx - De Backer Erembodegem

Bij de verkoop van mijn woning kreeg ik verschillende verzoeken van vastgoedmakelaars. De keuze om dit via Vastima te koop te stellen heb ik mij geen enkel moment beklaagd.

Pieter gaf me tijdig een update en al vlot ontving ik een eerste bod. Uiteindelijk werd mijn huis snel verkocht en alles verliep naar wens.

Bedankt alvast voor de mooie service!

Cuvelier Aalst

Zijn gedrevenheid en ondersteuning werden enorm gesmaakt bij de verkoop van ons appartement.

Piron - Erembodegem
Verkopen Gratis schatting

Er is geen twijfel dat wij over de jonge, gemotiveerde en toegewijde makelaar Vastima in de toekomst nog heel veel gaan horen. Dikke proficiat Pieter!

Het was een fantastische samenwerking om het appartement verkocht te krijgen. Bij vroegere verkopen, voordat jij makelaar werd, was de aanpak van uw concurrenten een bron van ergeis.

Deze keer was het anders. Bij ons allereerste telefoongesprek wist ik dat jij het helemaal anders aanpakt met zeer veel tact en overgave. Jouw marketingachtergrond maakt om zeker en vast te scoren op inteet. Je advertenties kwam ik overal tegen. We kregen zeer regelmatig een update van alle bezoeken en contacten.

Kortom het kon niet beter, dikke merci!

Van Herreweghe Aalst

Beste Pieter,

Bij deze willen we u bedanken voor de snelle verkoop van ons huis in Moorsel.

Alles was tot in de puntjes in orde en alles goed afgehandeld. Een aanrader voor iedereen die een snelle en eerlijke verkoop wil!

Heel positief over Pieter en Vastima, proficiat en dank u.

De Wolf – Dominet Moorsel

Wow, huis verkocht binnen de week en dat voor onze gevraagde prijs!

Wij dachten niet dat het zo vlug mogelijk was. En dat natuurlijk door de goede samenwerking met Pieter en zijn grote inzet en volledige toewijding. TOPverkoper.

Van Waeyenberghe - Schoorens Ninove

Beste Pieter

Ons appartement heb je op een professionele manier op drie weken tijd verhuurd. Je feedback na contact met mogelijke huurders was telkens duidelijk. Je hebt met onze wensen rekening gehouden en het nodige advies gegeven.

De administratieve afhandeling is vlot verlopen. Het persoonlijk contact was gemoedelijk.

Ik zal je zeker aanbevelen aan vrienden of kennissen. Dank voor je inzet!

De Vlaeminck Aalst

Ik wil een appartement kopen in

Ik wil een bouwgrond kopen in

Ik wil nieuwbouw kopen in

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in