Onze klanten aan het woord

Het is een cliché, maar zo is het wel: onze opdracht is pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn. Dat zeggen ze allemaal? Als vastgoedmakelaar laten we de meer dan 172 tevreden reacties van onze klanten graag voor zich spreken. Zij vertellen eerlijk wat ze van onze samenwerking vonden en geven ons de kracht om een nog betere service te verlenen.

De referenties zijn gebaseerd op reviews via Google, Facebook of ons contactformulier.

Mijn woning had reeds bij 3 makelaars te koop gestaan. Allemaal beloofden ze veel maar deden allemaal hetzelfde, met steeds hetzelfde resultaat: geen verkoop.

Vastima pakte dit helemaal anders aan en mijn woning werd verkocht binnen 3 weken!

Merci Pieter!

Van den Driessche Haaltert

Na enkele slechte ervaringen met "klassieke" immokantoren, besloten we om Vastima een kans te geven.

Al vrij snel hadden we spijt dat we de verkoop van onze woning niet direct aan Vastima hadden toevertrouwd: dankzij een eerlijke en transparante communicatie naar potentiële kopers, vond Pieter snel een koper voor onze woning. Bedankt!

De Cock - Dumont Aalst

Beste Pieter

Hartelijke dank voor de correcte opvolging, je inzet en doorzettingsvermogen!

Mijn woning heeft meer dan zes maanden te koop gestaan bij een bekende makelaar uit Aalst. Deze deed zelfs geen moeite om mijn woning goed op zijn website te plaatsen, de communicatie en inzet liet meer dan te wensen over.

Vastima deed dit prima van begin tot einde! Pieter gaf ook mijn woning de volledige aandacht en dit resulteerde in een snelle en vlekkeloze verkoop, knap werk!

Tamer Aalst

We twijfelden even om onze woning te koop aan te bieden via een makelaar, maar via een vriend werden we in contact gebracht met Pieter.

Dankzij zijn professionele begeleiding en advies werd onze woning reeds bij de eerste bezoekdag verkocht!

We zijn dan ook zeer tevreden van deze samenwerking!

Vastima, een echte aanrader!

Luppens - De Beer Herzele

Snel een goede huurder vinden is niet eenvoudig.

Na ons appartement eerst zelf te huur gesteld te hebben zijn we in zee gegaan met Vastima. Eerst sceptisch, daaa heel tevreden.

Pieter zorgde voor een goede huurder, regelde de hele administratieve rompslomp en zorgt voor een goede nazorg.

Zelfs na zijn opdracht, zijn we steeds welkom met al onze vastgoedvragen.

Sergoyne Asse

Gewoon perfect!

Na 2 weken onze woning verkocht aan vraagprijs. Prima opvolging bezoeken en snelle feedback. Steeds vriendelijk en professioneel. Kortom “De juiste man op de juiste plaats”.

Bedankt Pieter!!

Boone - Antonucci Aalst

Na 2 weken onze woning verkocht aan vraagprijs. Prima opvolging bezoeken en snelle feedback. Kortom “De juiste man op de juiste plaats”.

Boone - Antonucci - Aalst
Verkopen Gratis schatting

We leerden Pieter kennen als een doortastend makelaar, een volhouder zonder ooit opdringerig te worden . We voelden ons onmiddellijk op ons gemak, met Pieter en zijn team: hij beheert zijn zaak met passie.

We konden rekenen op professionele begeleiding en steun en tijdens een emotionele periode in ons leven bleef Pieter steeds vakkundig met beide voeten op de grond.

Geen loze beloften maar na 2 bezoeknamiddagen was ons huis verkocht.

Zelfs na de verkoop konden we op hem rekenen om voor de nodige attesten en administratieve rompslomp te zorgen.

Bedankt Pieter en je team voor je inzet en steun.

Hendrickx - De Backer Erembodegem

Bij de verkoop van mijn woning kreeg ik verschillende verzoeken van vastgoedmakelaars. De keuze om dit via Vastima te koop te stellen heb ik mij geen enkel moment beklaagd.

Pieter gaf me tijdig een update en al vlot ontving ik een eerste bod. Uiteindelijk werd mijn huis snel verkocht en alles verliep naar wens.

Bedankt alvast voor de mooie service!

Cuvelier Aalst

Beste Pieter,

Bij deze willen we u bedanken voor de snelle verkoop van ons huis in Moorsel.

Alles was tot in de puntjes in orde en alles goed afgehandeld. Een aanrader voor iedereen die een snelle en eerlijke verkoop wil!

Heel positief over Pieter en Vastima, proficiat en dank u.

De Wolf – Dominet Moorsel

Beste

Wil je een professionele begeleiding in het proces van aan-verkoop van je woning kunnen we jullie Immo Vastima aanprijzen.

Zaakvoerder Pieter Vanderstraeten zal je bijstaan met zijn ervaring en verworven kennis bij deze op een open en correcte wijze.

De dag van heden is het allemaal zo eenvoudig niet meer om de administratieve en financiële opvolging in deze materie zelf op te volgen.

Wij danken Immo Vastima om ons ‘verkoopproces’ in goede banen te hebben leiden met de verkoop van onze eigendom.

Temmerman - Van Goethem Aalst

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in