Onze klanten aan het woord

Het is een cliché, maar zo is het wel: onze opdracht is pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn. Dat zeggen ze allemaal? Als vastgoedmakelaar laten we de meer dan 195 tevreden reacties van onze klanten graag voor zich spreken. Zij vertellen eerlijk wat ze van onze samenwerking vonden en geven ons de kracht om een nog betere service te verlenen.

De referenties zijn gebaseerd op reviews via Google, Facebook of ons contactformulier.

Ons appartement stond reeds 6 maand te koop bij een lokaal immokantoor aan de kust, zonder resultaat en heel summiere feedback.

Dan Vastima gecontacteerd en aangenaam verrast door de professionele aanpak. Wij werden op voorhand ingelicht over de bezoeken die gepland werden. Na 14 dagen werd een eerste bezoek gedaan ( op een zondag) en we werden ook ingelicht over het verloop van dit bezoek. Dit leidde dan tot de verkoop zodat we kunnen zeggen dat het appartement op 14 dagen, na het eerste contact met Vastima verkocht werd.

Vastima heeft ons met raad en daad bijgestaan en we konden hen altijd contacteren,zelfs nu nog.

Kinck - Van Caelenbergh De Panne

Vlotte service en constante opvolging. Je kan je geen betere partner wensen.

Altijd bereikbaar voor eender welk probleem.

Een TOP ervaring.

De jonghe - De Leeuw Aalst

Onze woning was op een paar dagen verkocht, en dat zegt eigenlijk al heel veel over ‘Vastima’.

De aanpak is zeer professioneel, goed georganiseerd. Dit samen met de toegankelijke continue feedback door Pieter over de stand van zaken maakt van dit vastgoedkantoor echt een topper.

Gabriel - Wally Denderhoutem

Ons appartement wilden we eerst zelf verkopen maar toen dat na een tijdje nog steeds niet lukte hebben we Pieter laten langskomen.

Na het eerste kennismakingsgesprek hadden we onmiddellijk een positief gevoel en Pieter heeft er alles aan gedaan om ons appartement te verkopen op een correcte manier.

We mochten hem steeds contacteren voor extra informatie ivm de bezoekers of andere details. Van A tot Z heeft Pieter ons perfect geholpen in dit verkoopproces.

Zelfs toen gisteren de akte bij de notaris werd ondertekend kreeg ik een telefoontje van Pieter of alles goed verlopen was.

Top service en zeer aangename samenwerking.

Verhaegen Hofstade

Vriendelijke en professionele aanpak, klaar en duidelijke uitleg en zeer behulpzaam bij afhandeling.

Zeker een aanrader (ook onverwachte problemen worden opgelost)!

Van Goethem - Goossens Aalst

Beste Pieter,

Bij toeval Pîeter ontmoet bij bezoek van een inbouw zijnde appartementen gebouw. Wij waren op dat moment op zoek naar een nieuwe woning en meer specifiek een appartement wat aan onze verwachting kon voldoen. Pieter kwam hierbij sympathiek en correct over en wekte de interesse voor aankoop.

Na de nodige tijd te hebben genomen om dit eens beter te bekijken en de nodige vragen hierover te hebben gesteld, tot besluit gekomen om te kopen. Alle vragen met betrekking en mogelijkheden van deze bouw werden door Pieter, vaak met terug koppeling naar architect, correct en snel en tot grote tevredenheid uitgeklaard.

Zijn aanpak heeft ons dan ook doen besluiten om onze huidige woning voor verkoop in handen van Pieter te geven. Dit is hem met een snelle en professionele aanpak in een tijdsbestek van één week is gelukt.

Eland - Polderdijk Gijzegem

De samenwerking verliep heel vlot en op een correcte manier. Een echte aanrader!

Van de Wiele - Vinck – Erembodegem
Verkopen Gratis schatting

Na eerst mijn woning tevergeefs zelf hebben te koop gesteld, kwam ik in contact met Vastima.

Pieter, uw professionele aanpak leidde tot een snelle verkoop van mijn woning, bedankt hiervoor!

Ik zal u zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Van Den Bossche Aalst

Vastima is een aanrader!

Vlotte communicatie en een snelle verkoop.

Bedankt Pieter, ik ben een heel tevreden klant!

Bombeeck Erembodegem

Super bedankt voor de professionele aanpak. Ik kon het niet gedaan hebben zonder u.

Buysse Aalst

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor de snelle en professionele aanpak bij de verkoop van ons huis te Erembodegem. Je hebt dit op een goede maand kunnen klaren

Er was regelmatig rapportering en feedback wat tot een uitstekende samenwerking leidde.Je bent een aanrader in de immobiliën wereld.

Bogaert Erembodegem