Klanten vertellen

Het is een cliché, maar zo is het wel: onze opdracht is pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn - in de eerste plaats jij als klant. Dat zeggen ze allemaal? Wij laten de meer dan 155 tevreden reacties van onze klanten graag voor zich spreken.

Facebook
Score 4,7|58 reviews
Google
Score 4,7|75 reviews

Vriendelijke aanpak, snelle verkoop. Zeer aangename samenwerking.

Zeker aan te raden bij de verkoop van uw woning!

De Groote Aalst

Vastima is een top-immokantoor!

Pieter heeft mij héél goed geholpen bij de verkoop van mijn appartement. Hij is eerlijk, houdt zich aan de afspraken en helpt je tot op de laatste moment.

Een aanrader.

Roelandt Denderleeuw

Er is geen twijfel dat wij over de jonge, gemotiveerde en toegewijde makelaar Vastima in de toekomst nog heel veel gaan horen. Dikke proficiat Pieter!

Het was een fantastische samenwerking om het appartement verkocht te krijgen. Bij vroegere verkopen, voordat jij makelaar werd, was de aanpak van uw concurrenten een bron van ergeis.

Deze keer was het anders. Bij ons allereerste telefoongesprek wist ik dat jij het helemaal anders aanpakt met zeer veel tact en overgave. Jouw marketingachtergrond maakt om zeker en vast te scoren op inteet. Je advertenties kwam ik overal tegen. We kregen zeer regelmatig een update van alle bezoeken en contacten.

Kortom het kon niet beter, dikke merci!

Van Herreweghe Aalst

Na maanden treuzelen en loze beloftes van andere makelaars, heeft Vastima het op korte tijd klaar gespeeld om onze woning te verkopen. Hiervoor dank !

Leuk om met iemand samen te werken die zijn vak kent.

Rochette Opwijk

Ik was reeds geruime tijd op zoek naar een appartement toen ik een aanbieding bij Vastima zag.

Ik had al contact gehad met verscheidene makelaars maar de aanpak van Pieter beviel mij. Vriendelijk en niet opdringerig. Ik was nogal veeleisend wat betreft informatie maar Pieter bleef die steeds even vriendelijk verstrekken zonder zijn geduld te verliezen. Ik mocht hem gelijk wanneer opbellen of mailen en wanneer hij niet onmiddellijk kon antwoorden belde hij mij in de kortste keer terug. Op mijn vraag maakte hij ook tijd om het pand verscheidene keren te bezoeken en heeft hij alle gevraagde documenten doorgemaild. Zelfs nam hij contact met mijn notaris om de compromis te bespreken. Dit heeft er toe geleid dat ik het appartement kocht en de verkoop van mijn huis ook aan hem toevertrouwde. Er werd zelfs een WhatsApp-groepje aangemaakt zodat er steeds feedback was.

De foto's werden genomen en online gezet, de affiche werd geplaatst, de bezoekdag geregeld waarbij er dezelfde dag 5 biedingen waren. En dit allemaal in een tijdspanne van 14 dagen! Ik moest niet twijfelen om akkoord te gaan.

Dit had ik echt niet verwacht. Op en top professionaliteit. Ik kwam ook in contact met Laurens een even bekwame en vriendelijke medewerker.

Ik kan niet anders dan hen bedanken voor de aangename en vlotte begeleiding en wil hen in alle eerlijkheid bij iedereen aanbevelen!

Maes Erembodegem

Bedankt Pieter voor de professionele aanpak voor de verkoop van ons appartement.

Voorheen waren we bij een ander immo gaan aankloppen voor de verkoop van het appartement, helaas zonder resultaat. Toen we bij u aanklopten voor de aankoop van een huis en de verkoop van ons appartement waren we verbaasd over uw aanpak en inzet. hetgeen je bereikt op een korte termijn was voor ons een droom die werkelijkheid werd in 10 dagen!

Ook de opvolging van de dossiers en andere paperassen werden door u zonder vragen in orde gebracht. Je nam werkelijk veel last van onze schouders. Je weet van aanpakken, geen enkele vraag was u te moeilijk en had een antwoord klaar zelfs in het weekend. Je hebt er zeker een tevreden klant bij!

Kint Aalst

Ik zal je zeker aanbevelen aan vrienden of kennissen. Dank voor je inzet!

De Vlaeminck - Aalst

Proficiat!

Toen Pieter op het toneel verscheen had ons huis al 10 maand via een ander immo te koop gestaan. Veel geloof hadden we er niet meer in, maar Pieter overtuigde ons toch om met hem in zee in te gaan.

En kijk, Pieter heeft 7,5 weken nodig gehad om ons huis te verkopen.

De samenwerking verliep heel vlot en op een correcte manier. Een echte aanrader!

Dikke pluim en een dikke merci.

Van de Wiele - Vinck Erembodegem

Ik ben heel tevreden over jullie immokantoor. Met name de zaakvoerder Pieter. Vanaf onze eerste ontmoeting tot de financiele afhandeling was je aanwezig. Niets was teveel gevraagd. Mijn huis was op 3 dagen verkocht.

Bedankt Pieter!

Steppe Erembodegem

Eerst zelf proberen ons huis te verkopen. Daarna in zee gegaan met Pieter. Aanvankelijk ging het niet vlot, maar Pieter gaf nooit op en bleef steeds positief! Met een verkoop tot gevolg. Waarvoor dank!

Steeds professioneel in de communicatie. Ten zeerste aan te raden.

Huyck - Van Landuyt Aalst

Beste Pieter

We hebben jou leren kennen via de aankoop van onze nieuwe woning waarbij alles al vlekkeloos verlopen was. Daardoor twijfelden we niet om met jou samen te werken voor de verkoop van onze eigen woning.

Na de vele bezoekjes is het jou weer gelukt om op een korte tijd kopers te vinden.

Een dikke pluim voor jouw vriendelijkheid, aanpak, gedrevenheid en communicatie.

Een echte aanrader! Bedankt Pieter en nog veel succes!

Verheirstraeten Opwijk

Gewoon perfect!

Na 2 weken onze woning verkocht aan vraagprijs. Prima opvolging bezoeken en snelle feedback. Steeds vriendelijk en professioneel. Kortom “De juiste man op de juiste plaats”.

Bedankt Pieter!!

Boone - Antonucci Aalst

Een eigendom verkopen met Vastima – Pieter Vanderstraeten – betekent het volgende: een snelle en correcte schatting, professionele foto’s, uitgebreide advertentie via eigen website, sociale media e.a.

Pieter is zeer gedreven en uiterst professioneel, geeft snelle feedback, is super vriendelijk en eerlijk zowel tegenover de verkopers als tegenover de kopers.

Dankzij zijn aanpak en zijn inspanningen is onze woning op amper 3 weken tijd verkocht aan de prijs die wij in gedachten hadden.

Wij kunnen oprecht en zonder aarzelen zijn diensten ten stelligste aanbevelen en wensen hem nog veel succes in de toekomst!

Crabbe - Thienpont Aalst

Prima service, heldere voorwaarden en communicatie. Heel positieve ervaringen met Pieter.

Van Roy – Aalst

Na enkele slechte ervaringen met "klassieke" immokantoren, besloten we om Vastima een kans te geven.

Al vrij snel hadden we spijt dat we de verkoop van onze woning niet direct aan Vastima hadden toevertrouwd: dankzij een eerlijke en transparante communicatie naar potentiële kopers, vond Pieter snel een koper voor onze woning. Bedankt!

De Cock - Dumont Aalst

Beste Pieter

Bedankt voor de professionele aanpak bij de verkoop van onze woning. De 3D-fotoreportage was prima en je adviezen waren deugdelijk en terecht. Je stond ook in voor de nodige attesten en slaagde erin de verkoop binnen de gestelde termijn te bewerkstelligen.

Een pluim dus voor de service.

Troch Aalst

Na onze eerste kennismaking was het al direct duidelijk voor ons, dat wij met u een uiterst professionele man hadden die ons ook de nodige tips kon geven om de verkoop van het huis te bevorderen. Niets bleek minder waar en nog geen 2 maanden later was de verkoop een feit.

Wij wensen u nog veel succes in de toekomst en willen je bedanken voor de geleverde inspanningen.

Merckx Moorsel

Beste Pieter

Bedankt voor uw uitstekende prestatie met de verkoop van onze hoeve. U geloofde er in deze te kunnen verkopen, iets waar andere niet zo zeker van waren.

Waar we kunnen, zullen we niet aarzelen om jou aan te raden. Je gaat veel verder dan de andere makelaars! You are the best!

De Putter - Van Damme Affligem

Super professioneel! zeer efficient en indien je een vraag hebt, geven ze onmiddelijk feedback. top kwaliteit :-)!

Obaida Iddergem

Beste

Wil je een professionele begeleiding in het proces van aan-verkoop van je woning kunnen we jullie Immo Vastima aanprijzen.

Zaakvoerder Pieter Vanderstraeten zal je bijstaan met zijn ervaring en verworven kennis bij deze op een open en correcte wijze.

De dag van heden is het allemaal zo eenvoudig niet meer om de administratieve en financiële opvolging in deze materie zelf op te volgen.

Wij danken Immo Vastima om ons ‘verkoopproces’ in goede banen te hebben leiden met de verkoop van onze eigendom.

Temmerman - Van Goethem Aalst

Vlotte service en constante opvolging. Je kan je geen betere partner wensen!

De jonghe - De Leeuw - Aalst

Dikke merci Pieter voor de begeleiding en aanpak bij de verkoop van mijn huis.

De samenwerking en vooral de infoverstrekking verliepen heel professioneel maar met een familiale en heel vriendelijke benadering. Pieter is steeds bereikbaar en enorm behulpzaam. Ik kan elkeen aanraden om met hem in zee te gaan.

Nogmaals hartelijk dank en vriendelijke groeten!

De Coninck Aalst

Wij hebben Pieter ontmoet toen we zelf op zoek waren naar een huis. Hoewel we het bezochte pand niet gekocht hebben, is zijn eerlijke en overtuigende - maar niet opdringerige - stijl ons bijgebleven. Toen we vervolgens ons eigen appartement te koop stelden, wisten we onmiddellijk dat we met hem in zee wilden gaan.

Het was geen gemakkelijke opdracht, maar Pieter heeft ze tot een goed einde gebracht. Hij is tot in de puntjes georganiseerd, communiceert correct, staat steeds open voor vragen of bezorgdheden, en dit alles altijd met een glimlach.

Wij kunnen hem alleen maar aanraden aan eenieder die aan de verkoop van zijn of haar vastgoed een positieve ervaring wenst over te houden.

Ravyts - Clymans Aalst

Alles is goed verlopen via Immo Vastima!

Pieter heeft altijd alles goed gecommuniceerd naar mij en ik mocht hem alles vragen. Zelfs nu nog houd hij mij van alles op de hoogte, en heeft hij gezegd dat ik hem altijd alles mag vragen.

Noterman Asse

Beste Pieter

Vandaag de dag is een woning verkopen een vak op zich. We zijn blij dat jij deze taak voor de volle 100% goed hebt uitgevoerd.

Je hebt gedaan wat je ons beloofde. Goede communicatie, sterke opvolging en veel goesting maken dat Vastima een betrouwbare partner is.

We gaan jullie zeker aanraden bij familie en vrienden.

Graag tot een volgende verkoop en nog veel succes in alles wat je doet.

Savoir - Bockstael Brussegem

Heel vlotte communicatie en een heel professionele aanpak.

Van bij het eerste gesprek een heel goed gevoel bij de kennis van zaken. Uitermate tevreden en zeker aan te raden!

Bedankt voor de goede samenwerking en nog veel succes in de toekomst.

De Rauw Aalst

Hey Pieter

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking voor de verkoop van de woning, op zeer korte termijn. Ook uw goede begeleiding en ervaring zijn zeker een pluspunt!

Wij kunnen je alleen maar aanraden als makelaar.

Troch Aalst

Leuk om met iemand samen te werken die zijn vak kent.

Rochette - Opwijk

Pieter,

Bedankt voor de vlotte samenwerking. Vragen die ik had werden asap beantwoord alsook de nodige documenten tijdig bezorgd. De verkoop van de woning werd professioneel en vlug afgerond, kortom een succesverhaal.

Bedankt en doe zo verder!

Bakkaus Denderleeuw

Beste Pieter

Vanaf de eerste kennismaking voelden we ons op gemak. De vele vragen, en de stiptheid, en hoe je ons altijd liet weten hoeveel bezoeken er waren geweest vonden we altijd heel goed.

En dan eindelijk verkocht, wij blij en de koper ook blij, ook dan voor de papieren bleef je ons helpen , een welverdiende dank u staat hier zeker op zijn plaats. En we zijn er zeker van dat we je gaan aanprijzen bij vrienden en familie. Dank u.

Vinck - Ceuppens Moorsel

Beste Pieter, Beste Laurens,

De verkoop van een ouderlijk huis -de plaats waar je een supergelukkige jeugd hebt doorgebracht- brengt wel wat emoties met zich mee. Samen met ons mama betekende dit voor ons toch wel het afsluiten van een hoofdstuk, een laatste keer door de vertrouwde ruimtes lopen, het weghalen van oneindig veel herinneringen... De correcte begeleiding van jullie maakte het allemaal veel makkelijker

Julie professionaliteit van bij ons eerste contact was indrukwekkend... naast correct vraagprijsadvies boden jullie een enorme service en namen jullie ons alle praktische beslommeringen uit handen.... werkelijk alle.... De woning is binnen de 10 dagen verkocht.

Verbaasd, blij, opgelucht.... willen wij iedereen laten weten hoe vlot, aangenaam en correct de samenwerking met jullie verliep. Dankbaar.

Ghysens - Heyvaerts Aalst

Hallo Pieter

Niet te geloven onze woning was reeds bij het eerste bezoek verkocht.

Super Pieter, je bent een voorbeeld voor vele anderen! Bedankt voor jou inzet, je bent een man met kennis van zaken.

De Witte - Ruysseveldt Affligem

Beste Pieter

Hartelijk bedankt! Jij hebt onze woning op 1,5 maand verkocht!

Open communicatie via Whatsapp maar telefonisch ook steeds bereikbaar, dit is echt een sterktepunt! Heel mooie en professionele fotos! Je hebt perfect onderhandeld naar een eerlijke prijs voor verkoper én koper!

Nog veel succes!

Bavay - Beeckman Aalst

Wij hebben onze woning binnen de 2 weken verkocht met de hulp van Vastima.

Hoewel we ons hadden voorgenomen om niet meer in zee te gaan met een immokantoor na heel negatieve ervaringen maar we hebben geen moment spijt gehad van deze samenwerking.

Pieter heeft alles wat hij vooropgesteld heeft waargemaakt vanaf dag 1. Geen immomakelaar met loze verkooppraatjes maar een immomakelaar die zijn beloften nagekomen is, en alles in het werk gesteld heeft om onze woning zo snel mogelijk te verkopen aan de vooropgestelde prijs.

Ik kan Pieter alleen maar aanraden, een man die van aanpakken weet en die écht moeite doet om zijn panden te verkopen, liever dan zoveel mogelijk panden in zijn portefeuille te houden.

Ross - Lories Asse

Niet te geloven onze woning was reeds bij het eerste bezoek verkocht.

De Witte - Ruysseveldt - Affligem

Correcte service, klare en duidelijke informatie.

 

Wallez Aalst

De communicatie met Pieter verliep heel vlot en zeer correct.

De professionele fotoreportage vind ik persoonlijk zeer geslaagd, proficiat hiervoor!

Het was zeer aangenaam met hem te werken. Pieter, doe zo voort!

Deneft Opwijk

Wij werken enkel met Pieter voor verkopen en verhuren van ons vastgoed.

Goede en snelle service, altijd correct en duidelijke info.

Van Mulders Asse

Snel een goede huurder vinden is niet eenvoudig.

Na ons appartement eerst zelf te huur gesteld te hebben zijn we in zee gegaan met Vastima. Eerst sceptisch, daaa heel tevreden.

Pieter zorgde voor een goede huurder, regelde de hele administratieve rompslomp en zorgt voor een goede nazorg.

Zelfs na zijn opdracht, zijn we steeds welkom met al onze vastgoedvragen.

Sergoyne Asse

Ons aanvankelijk idee was om ons appartement zelf te verkopen. Na ongeveer 2 maanden besloten we toch met een makelaar in zee te gaan. De keuze viel op Pieter van Vastima; zijn vertrouwenwekkende stem en duidelijke website trokken ons over de streep.

Hij was ons vertrouwen meer dan waard. Hij zorgde voor het papierwerk en hield ons op de hoogte van elke stap. Op een woensdagmorgen stond ons appartement op de website, op zaterdag waren er enkele bezichtigingen gepland en zaterdagmiddag was ons appartement verkocht aan de ons vooropgestelde prijs!.

De pluspunten van Pieter: hij doet wat hij zegt, is betrouwbaar, steeds bereikbaar, geeft een zeer goede service en hij kent de markt

Melchior - Lacroix Aalst

Onlangs hebben we een pand verkocht via Immokantoor Vastima. Niets werd aan het toeval overgelaten: publiciteit (beschrijving en fotos van het pand) werden op een leuke manier in een tekst verwerkt en verspreid via verschillende kanalen waardoor het pand snel werd verkocht.

De afhandeling van de verkoop werd op een zeer correcte manier gedaan door Pieter, een man van zijn woord en die zijn beroep zeer ter harte neemt.

Inmiddels hebben wij ook al een pand bij hem gekocht met dezelfde goede ervaring. Dus Pieter, niets dan lof over jouw inbreng, doe zo maar voort en wij wensen jou nog een succesrijke toekomst toe.

Vercauteren - Hanssens Aalst

Zijn gedrevenheid en ondersteuning werden enorm gesmaakt bij de verkoop van ons appartement.

Piron - Erembodegem

Dag Pieter

Wij kunnen ons enkel aansluiten bij de vele lofbetuigingen die je al gekregen hebt.

Fantastisch hoe jij de zaken afhandelde om ons huis te verkopen. Het eindresultaat overtrof zelfs onze hoogste verwachtingen.

Steeds correct en bereid om alles wat nodig was te bewerkstelligen.

Je bent een makelaar waar met vertrouwen kan samengewerkt worden. Onze oprechte dank hiervoor. Natuurlijk zullen wij, bij iedere gelegenheid, niet nalaten om jou aan te prijzen.

Van der Veken - Ghysens Aalst

In onze zoektocht naar een geschikt appartement voor mijn ouders, hebben we Pieter leren kennen. We hadden meteen een goed gevoel bij hem; wij bevonden ons op onbekend terrein maar hij heeft ons meteen de nodige ondersteuning en informatie kunnen geven zodat we stapgewijs bij het perfecte appartement uitkwamen. Na realisatie en oplevering zijn we dan ook uiterst tevreden met het resultaat; dit overtreft al onze verwachtingen.

Het was voor ons dan ook al snel een uitgemaakte zaak dat we ook voor de verkoop van de ouderlijke woonst met Pieter in zee wilden gaan. Hij is meteen professioneel en heel actief op zoek gegaan naar potentiële kopers. Op alle mogelijke momenten heeft hij ons betrokken en ingelicht over zijn aanpak en zijn pro-actieve ingesteldheid heeft ervoor gezorgd dat het huis binnen de vooropgestelde termijn verkocht was.

Super positieve samenwerking en ervaring! Bedankt!

Van Damme Aaigem

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor de snelle en professionele aanpak bij de verkoop van ons huis te Erembodegem. Je hebt dit op een goede maand kunnen klaren

Er was regelmatig rapportering en feedback wat tot een uitstekende samenwerking leidde.Je bent een aanrader in de immobiliën wereld.

Bogaert Erembodegem

Pieter is een man van zijn woord, bij de kennismaking zei hij "we zullen jullie huis eens vlug verkopen" en inderdaad op exact 1 week was het verkocht.

Dujacquier - Van Hauwermeiren Nieuwerkerken

Beste Pieter,

Bij deze willen we u bedanken voor de snelle verkoop van ons huis in Moorsel.

Alles was tot in de puntjes in orde en alles goed afgehandeld. Een aanrader voor iedereen die een snelle en eerlijke verkoop wil!

Heel positief over Pieter en Vastima, proficiat en dank u.

De Wolf – Dominet Moorsel

Verkoop toevertrouwd aan groot immokantoor uit de streek. Na 12 maanden nog altijd niet verkocht, ondanks een prijsverlaging na 6 maand.

Uiteindelijk besloten om de verkoop van ons appartement toe te vertrouwen aan een ander kantoor: Immo Vastima. Appartement na 14 dagen verkocht aan hogere prijs dan de initiële verkoopprijs bij het eerste kantoor.

Sympathieke zaakvoerder met een super professionele aanpak. 100% van de beloftes werden nagekomen en telkens binnen de beloofde termijn.

Met deze uiterst positieve ervaring kan ik dit immokantoor alleen maar aanraden.

Roosen Aalst

Vlotte service en constante opvolging. Je kan je geen betere partner wensen!

De jonghe - De Leeuw - Aalst

Beste Pieter,

Ons huis verkopen tijdens de wintermaanden en bovendien met grond van meer dan 20 are is een hele klus. Daardoor heeft het enkele maanden geduurd, maar opgeven staat niet in jouw woordenboek. Je hebt de juiste kopers gevonden.

Jouw gedrevenheid, jouw passie voor de job en vooral jouw eerlijkheid tegenover ons als tegenover kandidaat-kopers gaf ons een goed gevoel. Je bent steeds telefonisch bereikbaar en altijd even vriendelijk en geduldig.

Niets is zo makkelijk als alles uit handen geven, zeker met jou. Met jou in zee gaan was zeker geen vergissing!

Wij wensen jou nog een mooie toekomst toe.

Willockx - Dierickx Asse

Beste Pieter

Toen we een tijdje geleden op zoek gingen naar een vastgoedmakelaar voor de verkoop van onze woning, had ik niet gedacht dat alles zo snel zou gaan.

Dankzij jouw professionele aanpak was onze woning op 2 dagen verkocht!

We werden heel goed op de hoogte gehouden en geen enkele vraag was je teveel.

Pieter, we gaan je zeker aanraden. Je bent super in je vak!

Baetens Nieuwerkerken

Super bedankt voor de professionele aanpak. Ik kon het niet gedaan hebben zonder u.

Buysse Aalst

Niets dan lof voor de aanpak van Vastima ,met name Pieter, als je in staat bent om een huis te verkopen bij de eerste kijkdag dan nog voor de vraagprijs ben je dan goed ? Nee dan ben je een topper!!

We raden iedereen aan die wil verkopen denk eerst aan VASTIMA !!! en laat je eigendom met veel zorg en zonder problemen verkopen.

Met groetjes
Jan en Leen

Cardon - Haentjes Aalst

Professionele, no nonsens makelaar die kort op de bal speelt en administratief punctueel zijn zaken persoonlijk opvolgt.

B. K. Aalst

Een huis verkopen doe je als particulier niet op regelmatige basis: je kent de wetgeving onvoldoende, je weet niet goed hoe een verkoopdossier op te stellen, laat staan op welke wijze je je huis op de immo-markt moet brengen.

Dé oplossing: je schakelt een immokantoor in. Maar welke keuze maak je ...er zijn zoveel immo-kantoren en je hoort vaak de gekste verhalen. Via een kennis kregen we het adres van VASTIMA te Aalst. Na het eerste telefoontje waren we meteen gerustgesteld ...Pieter, de zaakvoerder van VASTIMA, gaf ons meteen een duidelijke uitleg waarop een afspraak op zijn kantoor volgde. Onze samenwerking werd besproken, alle afspraken stonden duidelijk op papier en Pieter beloofde een passende koper voor ons huis te zoeken.

VASTIMA zorgde voor alles: prachtige foto’s, voldoende publiciteit, de noodzakelijke documenten (waaronder het EPC-verslag), een correcte prijszetting voor het huis, antwoorden op al onze vragen en het aanwezig zijn bij het verlijden van de akte (notaris) ... kortom als verkopers moesten we ons van het ganse gebeuren niks aantrekken: geen zorgen en geen stress!

En het resultaat mag gezien worden ... reeds op de eerste kijkdag was ons huis verkocht! Top Pieter!

We kunnen VASTIMA dan ook aan iedereen aanbevelen want voor ons was het van begin tot einde een positieve ervaring.

Bedankt Pieter voor alle hulp.

Van der Niepen - Pletinckx Denderleeuw

Pieter heeft onze woning verkocht op de eerste bezoekavond, en aan de vraagprijs!

Van den Brande - Cleemput - Aalst

Hartelijk dank Pieter.

Het was niet makkelijk om ons pand verkocht te krijgen. Het is je toch gelukt.

Ik bewonder je professionaliteit en doorzettingsvermogen.

Van den Bossche Aalst

Pieter en Laurens waren altijd bereikbaar en gaven duidelijke en correcte informatie.

Ik ben heel tevreden om met hen samen te werken.

Petricone Hofstade

Vastima is een aanrader!

Vlotte communicatie en een snelle verkoop.

Bedankt Pieter, ik ben een heel tevreden klant!

Bombeeck Erembodegem

Gezien het actuele aanbod van assistentiewoningen is het verhuren ervan voor een leek niet evident. De vorige keer heeft het ons ruim een jaar gekost vooraleer we een verhuurcontract konden afsluiten. Deze keer zijn wij daarom in zee gegaan met een immo-kantoor en onze keuze viel op Vastima, een keuze die wij ons niet hebben beklaagd!

Bij het eerste contact klikte het meteen. Pieter was klaar en duidelijk in zijn communicatie en zijn aanpak die getuigde van professionele gedrevenheid. Ook voor Vastima was het een uitdaging want het was de eerste maal dat er voor de verhuur van een assistentiewoning op hen beroep werd gedaan. Dankzij het vakmanschap van Pieter was 14 dagen later de verhuur een feit. Pieter regelde alles, maar ook alles op een heel professionele manier.

Als tevreden klant en fan van Vastima, zullen wij dit immo-kantoor dan ook onze vrienden en kennissen van harte aanbevelen.

Van Geert - Lampers Denderhoutem

Beste Pieter

Na een poging onze grond zelf te verkopen, zonder veel reactie, zijn we samen met jou in zee gegaan. Door je professionele aanpak was de grond snel verkocht.

We werden regelmatig op de hoogte gehouden en alles werd door u geregeld, zoals beloofd! Nogmaals dank daarvoor.

Veel succes met de verdere uitbouw van je zaak!

Moerenhout Opwijk

Pieter

Toen ons huis te koop stond, belde je om een afspraak te maken om jezelf en je manier van werken voor te stellen. We stonden hier wat twijfelachtig over, we kregen namelijk al enkele "praatjesmakers" over de vloer. Bij jou hadden we onmiddellijk allebei een goed gevoel en je manier van werken heeft dit alleen maar bekrachtigd.

Elke belofte die je deed werd waarheid, geen moeite was teveel, je stond ons bij met raad en daad, telkens was er een luisterend oor en een eerlijk advies, dit resulteerde in een snelle, correct verlopen verkoop van onze woning.

Bedankt om je job met zoveel gedrevenheid, enthousiasme en passie uit te voeren!

Sterck - De Wolf Aalst

Wow, huis verkocht binnen de week en dat voor onze gevraagde prijs!

Van Waeyenberghe - Schoorens - Ninove

Proficiat!

Na 2 jaar leegstand, in 1 week onze ouderlijke woning verkocht... nooit gedacht!

Parmentier Ninove

Bedankt Pieter en u team Julie zijn top mensen.

Pieter ik wist niet wat ik mocht verwachten. Maar je heb een gevoel geven, Dat ik er niet alleen voorstond, als vrouw alleen! Ons huis was op12 dagen verkocht! Aan een zeer goede prijs! Dank Pieter, voor u inzet je kunt u job .

Ik zal u zeker aanraden, je doet je werk, met u hart. Dat voel je. Bedank en tot ziens !

Verspuy Aalst

Dag Pieter

Nogmaals bedankt voor de snelle verkoop van mijn woning en de goeie service om alles in goede banen te begeleiden en om mij van alles correct op de hoogte te houden.

Ik wens u verder nog vele goeie verkopen.

Beerens Aalst

Na lang zoeken vonden we ons nieuwe huis bij Vastima. We waren onder de indruk van de professionaliteit van Pieter, en we namen dan ook de juiste beslissing om hem de verkoop van ons eigen huis in handen te geven.

Dankzij Pieters enthousiasme en optimisme was onze woning al bij de tweede bezoekdag verkocht!

De beloofde begeleiding van A tot Z is geen fabeltje; Pieter zorgt voor een adequate opvolging van het dossier, neemt alle nodige stappen en houdt de klant tijdens het hele proces op de hoogte. We waren aangenaam verrast door de kwaliteit van zijn diensten.

Wij zijn uiterst tevreden over onze samenwerking en hebben Vastima reeds aangeraden aan anderen.

Pieter, nogmaals dank voor alles!

Udn - Al Erembodegem

Zes maand werkten we samen met een ander vastgoedkantoor voor de verkoop van onze woning. Wij kregen de garantie dat het zeer snel zou verkocht zijn daar het een vrij unieke woning was met een perfecte ligging. Wij vertrokken met het idee dat het vlug zou geklaard zijn maar na zes maand en ontelbare telefoontjes "dat het weer niets was" kwam de ontnuchtering...niet verkocht dus.

Hierbij besloten we samen te werken met Pieter (Immo VASTIMA). Wij voelden onmiddellijk het verschil in aanpak, de drive, maar ook realiteit die ons werd voorgelegd in plaats van luchtkastelen. Resultaat.... Na welgeteld één week was er een compromis met potentiële kopers. Het eerste koppel dat Pieter ons huis liet bezichtigen was prijs. Schitterende mensen trouwens.

Pieter zei ons altijd "de champagne wordt pas open gedaan als je bij de notaris buiten bent met een getekende akte van verkoop". Een voorbeeld van hoe we de realiteit altijd voor ogen werden gehouden en het feit dat Pieter nooit beloftes maakte die hij niet of, buiten zijn wil om, niet kon waarmaken.

Wel Pieter, we hebben bij deze dus ook gewacht tot na de verkoop om dit te schrijven. Pieter, jij en je team zijn toppers. Van bij het begin, gedurende het ganse proces, tot bij de akte van verkoop, was jij er voor ons.

Wij kunnen hier maar vijf sterren geven maar VASTIMA verdient eigenlijk tien sterren. Jullie zijn niet zomaar een Immo kantoor maar een top immo kantoor, oprecht EEN AANRADER.

Wij danken jou en Vastima oprecht voor alles.

Busschaert - Muylaert Aalst

We zijn erg blij over de samenwerking met Vastima. Flexibiliteit en proactiviteit zijn maar enkele woorden om die te beschrijven.

Het is niet de eerste keer dat we met een agentschap werken, maar Vastima is echt een topexemplaar. Bovendien konden we er voor om het even welke vraag bij terecht, en dat gelijk wanneer.

Bedankt voor de hulp/samenwerking en doe zo verder!

Haynes Moorsel

Een dikke pluim voor jouw vriendelijkheid, aanpak, gedrevenheid en communicatie.

Verheirstraeten – Opwijk

Bonjour Pieter

Nous voulons vous remercier pour le sérieux dont vous avez fait preuve lors de la vente de notre ancienne maison.

Vous avez toujours tenu vos promesses et avez toujours été disponible pour répondre à toutes les questions que nous nous posions.

Encore merci pour la gestion de cette vente que vous avez rondement menée.

Bien à vous.

Van Nieuwenhove Merchtem

Correct, snel, vriendelijk, wat kan men nog meer wensen.

Van in begin zeer duidelijke communicatie, tegen onze verwachtingen in zeer snel resultaat en ook nadien perfecte begeleiding.

Aanrader!

De Sutter AalstOndanks een omslachtig dossier heeft Pieter steeds zijn professionaliteit weten te behouden, en stond hij steeds klaar voor al mijn vragen. Het Vastima-team is een Top-team!

 

Van Schandevyl Aalst

Beste Pieter,

Tijdens de Covid periode op zoek gaan naar de juiste makelaar om onze woning te verkopen begon met heel wat opzoekingswerk via het internet. Uw kantoor Vastima trok onze aandacht met veel positieve getuigenissen waarin professionaliteit, duidelijke en eerlijke communicatie en zeer punctueel steeds terugkwamen.

Na het eerste telefonische contact waarbij u zeer ruim de tijd nam om alles tot in het kleinste detail toe te lichten was me direct duidelijk dat de recensies niet overdreven hadden en u de juiste no nonsens gedreven vakman was om onze woning op de markt te brengen.

Het hele traject verliep zeer vlot met duidelijke communicatie en advies. Van schatting, dossier opmaak en interacties met de mogelijke kopers, alles verliep in een zeer positieve sfeer met uw passie om voor de klant tot een goed resultaat te komen.

Het klinkt cliché maar onze woning werd verkocht op de eerste kijkdag door Vastima! Bedankt Pieter, je bent ons vertrouwen meer dan waard!

Wij kunnen dit kantoor met zijn zeer persoonlijke aanpak aan iedereen aanbevelen, top!

Janssens - Stockman Aalst

De wijze waarop Pieter een huis verkoopt, getuigt van vakmanschap!

Ik kan het weten want ik heb jammer genoeg heel wat andere stielbedervers zien passeren. Bij Vastima is de service no-nonsense.

Pieter heeft zichzelf in de markt geprijsd omdat hij net zoals zijn collega’s zijn interesse betoonde om mijn woonst te mogen verkopen. Zijn interventies getuigden steeds van ware interesse gepaard gaande met leuke tips waar je wel wat mee bent. Pieter van Vastima was nogal rechtuit door te opperen dat hij het huis echt wilde kennen met zowel zijn kwaliteiten als gebreken.

Tijdens de prijsbepaling werd niet moeilijk gedaan maar viel de focus op redelijkheid. Een huis verkopen is trouwens niet zomaar iets waar één partij dient bevoordeeld te worden op de andere. Een huis verkopen moet iets aangenaams zijn voor zowél de verkoper als de koper. Weinigen hebben dat begrepen maar … Pieter die draalt daar niet om.

Elke belofte die werd gemaakt - én daar was Pieter niet zuinig op - werd moeiteloos ingelost. Mijn huis werd waardig te koop aangeboden met foto’s die alle ruimtes tot hun volle recht lieten komen. Niet één week had Pieter nodig om tussen de kandidaten die hij meteen wist te enthousiasmeren de juiste koper te vinden.

Het verhaal eindigde prachtig: ik had het gevoel een goede verkoop te hebben en voor de koper was de aanschaf van een woning ook een echte blije gebeurtenis want tenslotte is dat wel een niet onbelangrijke gebeurtenis in iemand zijn leven.

Vermeir Aalst

We leerden Pieter kennen als een doortastend makelaar, een volhouder zonder ooit opdringerig te worden . We voelden ons onmiddellijk op ons gemak, met Pieter en zijn team: hij beheert zijn zaak met passie.

We konden rekenen op professionele begeleiding en steun en tijdens een emotionele periode in ons leven bleef Pieter steeds vakkundig met beide voeten op de grond.

Geen loze beloften maar na 2 bezoeknamiddagen was ons huis verkocht.

Zelfs na de verkoop konden we op hem rekenen om voor de nodige attesten en administratieve rompslomp te zorgen.

Bedankt Pieter en je team voor je inzet en steun.

Hendrickx - De Backer Erembodegem

Na 2 jaar leegstand, in 1 week onze ouderlijke woning verkocht... nooit gedacht!

Parmentier - Ninove

Pieter heeft onze woning verkocht op de eerste bezoekavond, en aan de vraagprijs!

Voor de rest: prima opvolging van dag 1 tot zelfs nog na de akte ... Steeds bereikbaar en grondig van A tot Z! Een echte aanrader voor immozaken te Aalst en omstreken!

Van den Brande - Cleemput Aalst

Pieter slaagde erin op 1 week tijd mijn appartement te verkopen.

Ik vond het fijn samenwerken met hem: duidelijke afspraken, goede dossierkennis én goede voorbereiding, doortastend en professioneel. Dit is wat het verschil maakt met andere makelaars.

Ik zou eigenlijk 4,5 op 5 willen geven maar jammer genoeg bestaat deze score niet. Doe zo verder Pieter.

Een aanrader wat mij betreft!

Hoebeke Aalst

Van harte dank Pieter voor de uitstekende samenwerking!

Alles verliep héél vlot, er was duidelijke informatie en feedback. Jouw manier van omgaan met mensen is héél attent- en respectvol. Jouw manier van handelen vonden we zéér professioneel en correct.

Steven en ik wensen jou nog héél veel succes toe. Hartelijke groeten van ons.

Geeroms - De Kock Aalst

Beste Pieter

Bij deze willen we u bedanken voor de inzet om ons huis in Moorsel te verkopen, het was geen gemakkelijk opdracht maar je hebt je ervoor ingezet.

We zijn dan ook heel blij met het resultaat en met je werk, nog veel geluk in je carrière en nog eens bedankt!

Deplancke - Neve Moorsel


Aangename mensen, correcte service, een aanrader voor wie een pand wenst te kopen of te verkopen!

Bedankt Vastima
 

Rogghé - D'hoe Erpe-Mere

Beste Pieter

Jouw visie en gedrevenheid hebben gemaakt dat mijn woning snel en aan een goede prijs verkocht werd.

Reeds uiteenlopende ervaringen met andere makelaars gehad en dit was meestal gemiddeld tot bedroevend. Bij Vastima was dit totaal anders. Blij verrast!

Ik ga het niet nalaten jou aan te raden bij vrienden, collega’s en familie.

Succes met de verdere uitbouw van je zaak!

Vroome Wemmel

Niet te geloven onze woning was reeds bij het eerste bezoek verkocht.

De Witte - Ruysseveldt - Affligem

Beste Pieter

Graag hadden wij u bedankt voor uw voorbeeldige aanpak en afhandeling van de verkoop van ons huis in de Geldhofstraat.

Met de beste groeten, vanwege mezelf en mijn zus.

Vinck Aalst

Hey Pieter, enkele weken geleden hebben wij jou gevraagd om een waardebepaling te doen van onze woning en later hebben wij jou ook de opdracht gegeven om deze te verkopen.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, op nog geen week tijd was de woning verkocht aan vraagprijs!

Wij weten dat jij daar alles voor gedaan hebt en wij zijn daar zeer dankbaar voor!

Pichal - De Pauw Erembodegem

Beste Pieter

Alleen maar lof over de professionele aanpak van de aankoop van mijn nieuwe woonst. Altijd bereikbaar met de nodige feedback over het verloop. Altijd even vriendelijk en behulpzaam en met de nodige kennis van zaken.

Een aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar een vastgoedmakelaar!

Heel erg bedankt voor de vlotte afhandeling!

Van Extergem Aalst

We hebben Pieter eerst ontmoet bij een huisbezoek dat we nu al een maand ons thuis mogen noemen, zo heeft hij ons verder geholpen met de verkoop van ons appartement dat ook heel vlot is gegaan.

Echt een aanrader want hij volgt alles tot in detail op en staat steeds klaar als je vragen of zorgen hebt!

Super bedankt Pieter!

Van Roy - Mey Opwijk

Tussen de eerste kennismaking met Pieter en het aanvaarden van het bod zat minder dan 1 maand tijd.

Pieter heeft alles van A tot Z geregeld, en was altijd voor ons beschikbaar, zelfs nog een hele tijd na de verkoop.

Bijzonder aangename ervaring. Als we ooit opnieuw verhuizen, kiezen we zeker weer voor Immo VASTIMA.

Haesebeyt - De Becker Asse

We hadden de reviews gelezen en inderdaad we zijn heel tevreden. Hij heeft ons goede tips gegeven, mooie fotos geregeld, alle administratieve taken behandeld.

Ons huis in Aalst was in de week verkocht aan de prijs die we in gedachten hadden en heeft zich aan alle afspraken gehouden.

Pieter is ook heel vriendelijk, professioneel en weet waar hij mee bezig is. We blijven zeker in contact. Bedankt!

Schoorens - Martinez Aalst

Prima service, heldere voorwaarden en communicatie. Heel positieve ervaringen met Pieter.

Van Roy – Aalst

Wens je zorgeloos een woning te verkopen, dan ben je bij Vastima aan het juiste adres.

Ten opzichte van een aantal andere kantoren, die wij eerder contacteerden, gaf Pieter de meest professionele indruk. Van bij het begin werden er correcte afspraken gemaakt. Er werd eveneens een bondig dossier en mooie foto’s gemaakt van het pand.

Wij hoefden ons geen zorgen te maken over de opvolging van de bezoeken en de hele administratieve rondslomp. Na elk bezoek van het pand volgde steeds een snelle feedback. De woning werd naar waarde geschat en werd na 2 weken verkocht aan de vraagprijs.

Dit kantoor is zeker een aanrader en geven hiervoor een beoordeling van 5 sterren.

Wij zijn heel tevreden met het resultaat en wensen hierbij Pieter en zijn collega Laurens nogmaals hartelijk te danken.

Van Neyghem Aalst

Uitermate professionele aanpak van Pieter gedurende gans het verkoopproces.

Zijn gedrevenheid en ondersteuning werden enorm gesmaakt bij de verkoop van ons appartement.

Piron Erembodegem

Bij de verkoop van onze woning hebben we eerst een aantal immomakelaars gesproken en vergeleken. Al snel viel de keuze op Vastima.

Pieter en zijn team werken heel professioneel. Een vlotte communicatie, snelle acties. Dankzij een correcte prijsbepaling was de woning op de eerste kijkdag verkocht. Tijdens deze kijkdag verliep alles perfect zonder enige hinder voor de bewoners.

Van bij het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop neemt Vastima alles in handen en ontlast zo de verkoper.

Fam. Goedvinck Meldert

Bij de verkoop van mijn woning kreeg ik verschillende verzoeken van vastgoedmakelaars. De keuze om dit via Vastima te koop te stellen heb ik mij geen enkel moment beklaagd.

Pieter gaf me tijdig een update en al vlot ontving ik een eerste bod. Uiteindelijk werd mijn huis snel verkocht en alles verliep naar wens.

Bedankt alvast voor de mooie service!

Cuvelier Aalst

Tijdens een Covid-lockdown een huis proberen verkopen dat aan 13 erfgenamen toebehoort is geen gemakkelijke opgave.

Binnen de kortste tijd een koper vinden die de gevraagde prijs geeft, is Pieter van Vastima gelukt!

Hartelijk dank hiervoor, evenals voor de professionele afhandeling en voor het steeds bereikbaar zijn.

Tas - Loudier Aalst

In het verleden hadden we al wat ervaring met immokantoren, met goede en minder goede ervaringen.

Pieter werkt echter op een ander niveau! Duidelijke en eerlijke communicatie, slaagt er in (mede dankzij een 360º videopresentatie) het pand op de best mogelijk manier voor te stellen...

Het belangrijkste echter: afspraken worden nagekomen! Om een verhaal kort te maken: een AANRADER!

Leemans Aalst

Voor ons was het van begin tot einde een positieve ervaring.

Van der Niepen - Pletinckx - Denderleeuw

Via een folder in de brievenbus kwamen we in contact met Pieter van Vastima. Hoewel we onze woning eerst zelf wilden verkopen kon Pieter ons door zijn professionaliteit en kennis al snel overtuigen met hem in zee te gaan.

En wat zijn we blij dat we die beslissing namen. Pieter was steeds zeer stipt op afspraak, regelde een vastgoed fotograaf en plande de huisbezoeken in, rekening houdend met onze agenda. De communicatie verliep vlekkeloos! Binnen 5 weken was onze woning verkocht, en dat midden in Corona- en vakantieperiode!

Wil je je huis ook vlot en zonder zorgen verkopen, neem dan zeker contact op met Pieter! Wij wensen hem alle succes in de verdere uitbouw van Vastima!

De Backer - Baeyens Aalst

Wij zijn heel tevreden over het werk dat je voor ons hebt gedaan.De verkoop van de woning is heel vlot verlopen en zijn u zeker dankbaar voor de goede aanpak voor de verkoop van onze woning.

We raden u dan ook aan bij toekomstige verkopers om u aan te prijzen.

De Kerpel Opwijk

De samenwerking met Vastima verliep vanaf het eerste ogenblik super vlot en aangenaam. Door de heldere en open communicatie werden al onze vragen correct en snel beantwoord.

Pieter heeft iets waardoor hij vertrouwen inboezemt en dit bleek geheel terecht. Hij staat je bij en regelt de verkoop van A tot Z zonder dat je jezelf zorgen moet maken over iets. Als Pieter zegt: ‘ik regel dat. Jullie moeten er niet van wakker liggen.’ dan is dat effectief zo.

Als we ooit nog een makelaar nodig hebben dan weten we alvast bij wie we gaan aankloppen.

De Sager - Lauwaert Aalst

Goede communicatie tussen makelaar/koper/verkoopster. Verkoop gebeurde op professionele wijze, met empathie en echt heel vlot. Dank U.

Van Biesen Erembodegem

Het enthousiasme van Pieter werkt aanstekelijk: zeer gedreven en professioneel!Van goede voorbereiding tot een perfecte afhandeling, niets op aan te merken.

Huis vlug verkocht met een prijs waar ik tevreden mee ben.

Ook de communicatie verliep zeer vlot, je krijgt een helder en duidelijk overzicht vande contacten met eventuele kopers, welke opmerkingen er zijn,...
 

De Clercq Aalst

Ik ben heel tevreden over de persoonlijke aanpak met de kopers wat ertoe geleid heeft dat ons huis eigenlijk binnen de week verkocht was.

Op de medewerkers van Vastima kan je rekenen en krijg je ook altijd snel een antwoord op al je vragen. Ze zijn steeds bereid om je verder te helpen zelfs in situaties die soms iets complexer zijn.

Zeer professionele aanpak en echt een aanrader om mee samen te werken.

Bedankt voor alles!

Hofmans - Vaeyens Kobbegem

Goede communicatie, sterke opvolging en veel goesting maken dat Vastima een betrouwbare partner is.

Savoir - Bockstael – Brussegem

Na vruchteloos zelf te hebben geprobeerd ons huis te verkopen, zijn we in zee gegaan met Vastima.

Het verkennend gesprek was vriendelijk én to the point, de ervaring kwam direct naar voren. We wisten direct waar we aan toe waren, geen kleine lettertjes.

Pieter heeft direct de boel in handen genomen en zoals hij zei, we moesten naar niets meer omkijken. Foto’s, alle paperassen, afspraken bijhouden ... we hadden er geen omkijken naar.

De bezoeken werden goed gepland, in onderling overleg en gaven minimale last. Pieter is in omgang steeds behulpzaam en correct. En ... boter bij de vis, het huisje is vlot verkocht geraakt.

Smets Aalst

Hey Pieter

Bedankt om wederom binnen afzienbare tijd onze woning verkocht te hebben.

We zijn zeer tevreden over de vlotte en correcte aanpak.

De Troch Aalst

Eerder toevallig bij Vastima geïnformeerd omdat ik op zoek was naar een makelaar buiten de bekende namen te Aalst.

Hoewel er enig voorbehoud was – tenslotte geen grote naam- moet ik vaststellen achteraf dat de samenwerking vanaf het verkennend gesprek tot en met de ondertekening van de akte voor verkoop een eerlijk succesverhaal was. Een persoonlijke benadering, geen loze beloften, professioneel in de verkoop gezet en vooral geen kleine lettertjes en tenslotte boter bij de vis. Dank je hiervoor.

Absolute aanrader.

Noens Hofstade

Ons appartement wilden we eerst zelf verkopen maar toen dat na een tijdje nog steeds niet lukte hebben we Pieter laten langskomen.

Na het eerste kennismakingsgesprek hadden we onmiddellijk een positief gevoel en Pieter heeft er alles aan gedaan om ons appartement te verkopen op een correcte manier.

We mochten hem steeds contacteren voor extra informatie ivm de bezoekers of andere details. Van A tot Z heeft Pieter ons perfect geholpen in dit verkoopproces.

Zelfs toen gisteren de akte bij de notaris werd ondertekend kreeg ik een telefoontje van Pieter of alles goed verlopen was.

Top service en zeer aangename samenwerking.

Verhaegen Hofstade

Bedankt Pieter en Laurenz voor de vlotte verkoop, na enkele immo's te contacteren en gesproken te hebben, staken jullie met kop en schouders boven de andere uit. Meteen goede en duidelijke informatie, ik had er meteen vertrouwen in.

Jullie hebben ons allesbehalve teleurgesteld, bij elke stap werden we meteen op de hoogte gebracht, communicatie was top!

Ik kan iedereen aanraden om met jullie in zee te gaan!

Bedankt voor de hulp in een toch wel stresserende periode.

Raes - De Bruin Aalst

De verkoop van ons huis was niet evident omwille van de scheiding.

Toch slaagden Pieter en Laurens er in alles vlot en zeer snel te laten verlopen. Bovendien werd het ook nog boven de vraagprijs verkocht!

Zij regelden alles van A tot Z en konden ons ook steeds geruststellen.

Ik zou iedereen aanraden beroep te doen op Vastima voor een vlotte, professionele en interessante verkoop!

Régal Aalst

Na 2 weken onze woning verkocht aan vraagprijs. Prima opvolging bezoeken en snelle feedback. Kortom “De juiste man op de juiste plaats”.

Boone - Antonucci - Aalst

Als bijna zeventigers zagen we erg tegenop de rompslomp rond de geplande verkoop van onze woning. Via het internet kwamen we snel in contact met enkele makelaarskantoren. Pieter was de eerste die ons belde en we maakten snel een eerste afspraak.

Terwijl andere makelaars o.i. veel te agressief overkwamen, stelde Pieter ons helemaal niet onder druk om met hem in zee te gaan. Zijn rustige aanpak, zijn luisterend oor, zijn professionaliteit, zijn bijna dag- en nacht bereikbaarheid, en zijn in hoogsteigen persoon opvolging van het dossier van begin tot einde heeft ons snel overtuigd.

Bovendien is alles zo vlug gegaan bij ons: bepalen van een correcte vraagprijs voor de woning, aanvraag van alle nodige attesten, organiseren van kijkdagen… Alles werd door Pieter zelf in handen genomen.

Resultaat: na de eerste kijkdag hadden we reeds een eerste bod aan vraagprijs. Enkele dagen later hebben we – in overleg met Pieter – reeds beslist om de woning te verkopen aan vraagprijs. Alles is zodanig snel gegaan dat we ons nog hebben moeten reppen om onze woning te ontruimen … en dit alles dankzij Pieter van Vastima!

Zouden we anderen aanraden om met Vastima in zee te gaan? Zeker weten!!!

Biesemans – De Smedt Opwijk

Een eigendom verkopen doe je niet elke dag en dat laat je beter over aan een specialist ter zake. Helaas mocht ik ondervinden dat er kantoren zijn die hun afspraak nooit nakwamen. Ik wacht nog steeds op twee telefoons van evenveel makelaars voor een afspraak.

Via een klant van mij kwamen we bij Pieter uit. Die klant had ook negatieve ervaringen met een ander kantoor, maar was enorm tevreden van Immo Vastima. Dat was ook voor ons de juiste beslissing. Na een telefoon onmiddellijk afspraak . Alles netjes uitgelegd en het gevoel zat juist. Er zijn weinig mensen die hun job en hun woord zo serieus nemen.

We wisten niet wat me mochten verwachten, toch Pieter slaagde erin om onze eigendom in 2 dagen te verkopen.

Kandidaat verkopers, twijfel niet maar ga voor Immo Vastima.

De Knyf - Heylen Gijzegem

Alle lof voor de aanpak, één week en mijn woning was verkocht.

Een prachtige samenwerking en een degelijke opvolging, zeer correct! Vastima is een echte aanrader.

Bedank!

Bombeeck Zottegem

Beste Pieter,

Bedankt voor de prima service.

Nadat mijn huis zes maanden te koop had gestaan bij een andere makelaar, nam ik de wijze beslissing over te stappen naar Vastima.

De persoonlijke aanpak, gedrevenheid en professionalisme zorgden voor een vlotte verkoop. Het heel regelmatig op de hoogte houden van de toestand, gaf ook erg veel vertrouwen. Bedankt!

Cooman Moorsel

Ik ben zeer tevreden over mijn samenwerking met Pieter!

Als ik vragen had mocht ik ze altijd stellen of langsgaan op het kantoor, aangezien dat niet ver is voor mij. Hij heeft me altijd zo goed mogelijk geholpen!

Van Acker Erembodegem

Vlotte service en constante opvolging. Je kan je geen betere partner wensen.

Altijd bereikbaar voor eender welk probleem.

Een TOP ervaring.

De jonghe - De Leeuw Aalst

Pieter heeft onze woning verkocht op de eerste bezoekavond, en aan de vraagprijs!

Van den Brande - Cleemput - Aalst

Na eerst vrij sceptisch te staan tegenover een samenwerking met een immokantoor, heeft Pieter bewezen ons vertrouwen voor de volle 100% waard te zijn.

De professionele fotoreportage van de woning, zijn kennis van de lokale markt, begeleiding bij de rondleidingen, regelmatige feedback en open communicatie maken van ons erg tevreden klanten.

Bedankt Pieter, we zullen niet nalaten je aan te bevelen!

De Cuyper Aalst

Sedert 2014 beheert Pieter van Vastima de verhuur van al onze appartementen.

Jarenlang hebben wij dit zelf voor onze rekening genomen omdat wij wat sceptisch stonden t.o.v. immokantoren. Tot op heden kunnen wij alleen maar blij zijn met onze beslissing omdat wij met hem in zee gingen.

Pieter neemt zijn taak ter harte en rond de bezoeken van de panden en de ondertekening van de huurcontracten zeer professioneel af. Plaatsbeschrijving bij begin en einde van een huurovereenkomst worden door hem eveneens opgevolgd. Registratie van de huurcontracten neemt hij ook voor zijn rekening. Ook t.o.v. de huurders boezemt hij vertrouwen in, wat altijd positief is voor de relatie huurder/verhuurder.

Wat vooral positief is : er is maar 1 aanspreekpersoon, weinig kans op misverstanden EN hij houdt zich aan de gemaakte afspraken. Pieter is zeer open in zijn communicatie en geeft raad wanneer nodig, je kan altijd bij hem terecht.

Wij zijn dus zeer tevreden en hopen nog jaren op dit elan te kunnen doorgaan.

Vanneste - De Moor Erembodegem

Hallo Pieter,

Enorm bedankt voor de snelle verkoop en om altijd geduldig en vriendelijk te antwoorden op onze vele telefoontjes.

Ook merci om er bij de notaris wat vaart achter te zetten.

Vanmassenhove Aalst

Beste Pieter

Hartelijke dank voor de correcte opvolging, je inzet en doorzettingsvermogen!

Mijn woning heeft meer dan zes maanden te koop gestaan bij een bekende makelaar uit Aalst. Deze deed zelfs geen moeite om mijn woning goed op zijn website te plaatsen, de communicatie en inzet liet meer dan te wensen over.

Vastima deed dit prima van begin tot einde! Pieter gaf ook mijn woning de volledige aandacht en dit resulteerde in een snelle en vlekkeloze verkoop, knap werk!

Tamer Aalst

De verkoop van het huis van mijn overleden vader is uiterst professioneel aangepakt door Vastima.

Ondanks het feit dat de ligging van het pand niet optimaal was en er vrij veel renovatiewerken dienden te gebeuren door de nieuwe kopers hebben we een mooie prijs bij verkoop ontvangen.

De verkoop gebeurde verrassend snel en afhandeling is van de zijde van Vastima vlekkeloos verlopen.

Bij verkoop / aankoop van een pand zou ik Vastima zeker bij mijn vrienden aanbevelen.

Moortgat Aalst

Vastima is een zakenpartner, die doelgericht en methodisch te werk gaat. Hierdoor worden de verkoopkansen gemaximaliseerd en is het ook mogelijk op relatief korte termijn een geschikte koper te vinden.

Wat ik ten zeerste apprecieer is de stipt- en correctheid in zaken. Bovendien heeft hij een klare kijk op de immobiliënmarkt en is zijn advies eerlijk en onafhankelijk.

Van Hauwermeiren Erembodegem

Een dikke pluim voor jouw vriendelijkheid, aanpak, gedrevenheid en communicatie.

Verheirstraeten – Opwijk

Mijn appartementje is verkocht❤ Ongelooflijk zo snel 💃🍀 verkocht aan een leuke jonge man👍 heeft me beloofd er zorg vr te dragen 😉 Bedankt Pieter van Vastima voor de snelle service en de verkoop!

Bauwens Aalst

Hoewel we eerst weigerachtig stonden tegenover het idee van een samenwerking met een vastgoedkantoor, kunnen we na de succesvolle samenwerking, Vastima enkel aanraden!

We werden geregeld geïnformeerd over de stand van zaken en houdeneen positief gevoel over aan de verkoop van ons appartement!

Bedankt voor jouw hulp en veel succes met jouw toekomstige verkopen.

Nkeshimana Aalst

Beste Pieter,

Bij toeval Pîeter ontmoet bij bezoek van een inbouw zijnde appartementen gebouw. Wij waren op dat moment op zoek naar een nieuwe woning en meer specifiek een appartement wat aan onze verwachting kon voldoen. Pieter kwam hierbij sympathiek en correct over en wekte de interesse voor aankoop.

Na de nodige tijd te hebben genomen om dit eens beter te bekijken en de nodige vragen hierover te hebben gesteld, tot besluit gekomen om te kopen. Alle vragen met betrekking en mogelijkheden van deze bouw werden door Pieter, vaak met terug koppeling naar architect, correct en snel en tot grote tevredenheid uitgeklaard.

Zijn aanpak heeft ons dan ook doen besluiten om onze huidige woning voor verkoop in handen van Pieter te geven. Dit is hem met een snelle en professionele aanpak in een tijdsbestek van één week is gelukt.

Eland - Polderdijk Gijzegem

Beste Pieter

Ons appartement heb je op een professionele manier op drie weken tijd verhuurd. Je feedback na contact met mogelijke huurders was telkens duidelijk. Je hebt met onze wensen rekening gehouden en het nodige advies gegeven.

De administratieve afhandeling is vlot verlopen. Het persoonlijk contact was gemoedelijk.

Ik zal je zeker aanbevelen aan vrienden of kennissen. Dank voor je inzet!

De Vlaeminck Aalst

Na eerst mijn woning tevergeefs zelf hebben te koop gesteld, kwam ik in contact met Vastima.

Pieter, uw professionele aanpak leidde tot een snelle verkoop van mijn woning, bedankt hiervoor!

Ik zal u zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Van Den Bossche Aalst

Beste Pieter,

Wij hebben ten zeerste uw professionalisme en gedrevenheid geapprecieerd.

Na een eerste poging met een andere vastgoedmakelaar was het ons niet geslaagd ons appartement te verkopen. Nadien hebben we beroep gedaan op uw diensten en dat was blijkbaar een zeer goede zet van ons. Het klikte onmiddellijk en de feeling was er! Na twee weken was ons appartement verkocht aan de prijs de we wouden! Well done!

Een echte aanrader, Vastima!

Gryson Merchtem

Na 2 jaar leegstand, in 1 week onze ouderlijke woning verkocht... nooit gedacht!

Parmentier - Ninove

Voor de verkoop van ons huis in Aalst werkten wij samen met Vastima. Het huis was snel verkocht na een eerste bezoekdag, die goed georganiseerd was. Ondanks dat de eerste kopers om financiële redenen na enkele weken afhaakten, en nadien ook de tweede kopers, bleef Pieter volharden en werd razendsnel de draad terug opgepikt. Een nieuwe bezoekdag was opnieuw meteen succesvol, derde keer goede keer.

Verder zijn wij ook zeer tevreden over het aangename en persoonlijke contact met Pieter en zijn vlotte bereikbaarheid bij vragen of bezorgdheden.

Adam - Van Leuven Aalst


Bij Vastima zit je goed voor verkoop en aankoop vastgoed.

  

Moernaut Hofstade

Bonjour Pieter,

Merci encore pour le sérieux, le professionnalisme et l’écoute dont tu as fait preuve à l’occasion de la vente de notre maison.

Suite à certaines mauvaises expériences de connaissances à nous avec d’autres agences, nous avons d’abord essayé de la vendre par nous-même durant plusieurs mois, en vain. Mais dès que tu as pris les choses en main, tout a été très vite ! Des photos professionnelles qui changent tout, des conseils judicieux… tu as vendu notre maison au prix demandé en un temps record, géré toute la partie administrative sans aucun souci et tout sa avec le sourire et la gentillesse qui te caractérisent.

Vraiment un tout grand merci encore, nous ne manquerons pas de te conseiller à tout notre entourage !

Saeys - Lepage Affligem

Een ster voor een gedreven professionaliteit en een doorgedreven kennis, een tweede voor eerlijkheid zowel tegenover koper als verkoper, derde voor de kwaliteit van Pieter zijn aanpak, die primeert boven de kwantiteit, de vierde voor het feit dat hij een moeilijke woning (tal van administratieve beslommeringen en flink te renoveren) kon verkopen op nog geen twee maanden. Bij elke stap heeft hij bijstand verleend. Je had nooit het gevoel dat je er alleen voorstond. Tenslotte de vijfde ster voor zijn telkens bondige doch een-alles-wat-je-moet-weten-communicatie. Een zesde ster kan ik hier niet geven anders ging die naar zijn persoonlijkheid: vriendelijk, sympathiek, down to earth, correct.

Immo Vastima een makelaar in vertrouwen.

Fosselle Erembodegem

Bedankt voor de snelle verkoop

Na vruchteloos zelf te hebben geprobeerd, zijn we in zee gegaan met Vastima.

Bij het verkennend gesprek waren we meteen overtuigd van de positieve instelling van Pieter. De kennis van de lokale markt, de wervende advertentie, prachtige foto’s, begeleiding van de kandidaat-kopers, vlotte communicatie enpermanente feedback maken van ons zeer tevreden klanten.

En boter bij de vis... onze woning werd snel verkocht aan de prijs die we vooropgesteld hadden. Zelfs na zijn opdracht, zijn we nog steeds welkom met al onze vastgoedvragen.

Vastima is een echte aanrader

De Meersman - Vandenhaute Erembodegem

Beste Pieter

Allereerst willen we jou bedanken voor de goede verkoop van onze bouwgrond. Je liet niets aan het toeval over: uitgewerkte waardebepaling, doorgedreven marketing en in geen tijd een top resultaat!

In eerste instantie stonden we best sceptisch tegenover een makelaar en zeker door de negatieve ervaring met een andere verkoop. Maar bij jou geen loze beloftes en holle woorden maar hands on the job.

Graag bedanken we jou ook voor de goede begeleiding bij de aankoop en onderhandeling van het andere pand. Steeds met een glimlach, oprechte interesse in onze plannen en met een pro-actieve kijk op de vastgoedmarkt en onze behoeftes!

We zullen het zeker niet nalaten jou bij vrienden en collegas te tippen. Veel succes met de verdere uitbouw van je zaak!

Sergoyne Merchtem

Pieter heeft onze woning verkocht op de eerste bezoekavond, en aan de vraagprijs!

Van den Brande - Cleemput - Aalst

Hartelijk bedankt Pieter voor de goede service.

U helpt de mensen van begin tot het einde , eerlijk en betrouwbaar . Snel en correct werk. Steeds bereikbaar en houd de klanten op de hoogte van de stand van zaken.

Wensen U nog veel verkoopgenot!

Wellens - Beerens Aalst

Beste Pieter

Van harte bedankt voor de inzet van de verkoop van onze woning,waarvan we toch al een beetje de moed hadden opgegeven.

Het was geen gemakkelijke opdracht, maar met jouw inzet, energie en geduld is het tot een goed einde gekomen. Iedereen was heel tevreden.

Chapeau! Zo zouden er meer makelaars moeten bestaan.

In de toekomst zal ik je zeker en vast aan iedereen aanraden!

Vermeiren Aalst

Reeds een jaar waren we aan het proberen onze woning zelf te verkopen, zonder succes. Al snel merkten we dat we zelf niet de juiste know-how hadden om zelf een woning te verkopen, met de best mogelijke voorwaardes. We gingen dus op zoek naar een integer persoon, met een zekere overtuigingsfactor. Pieter bleek meteen een match te zijn.

In minder dan een week hadden we de eerste bezoeken en bijgevolg ook de bijhorende biedingen. Dankzij Pieter’s begeleiding hebben we na een kleine 2 weken onze woning effectief verkocht, met de minst mogelijke moeite voor onszelf.

Bedankt Pieter om ons te helpen om een nieuw hoofdstuk aan te snijden in ons leven!

Van Den Bossche - Vanderhaegen Asse

In september zijn mijn verloofde en ik op ons droomhuis gestoten. Vastgoedkantoor Vastima? Daar hadden wij tot op dat moment nog nooit van gehoord. Maar wat een dienstverlening!

Snel een afspraak tot bezichtiging kunnen plannen. Vlotte babbel en zeer duidelijke informatie over het huis. Toen we besliste het huis te kopen is alle communicatie zeer vlot verlopen. Onze keuze van makelaar was dan ook snel gemaakt toen wij de beslissing namen om ons eigen appartement te verkopen.

Pieter zorgde voor een zeer goede begeleiding tijdens onze verkoop. We wisten wat er van ons verwacht werd, en wij wisten wat we van Vastima konden verwachten. Het appartement is dankzij de professionaliteit en kennis van Pieter en zijn team op een korte tijd verkocht. Waarvoor onze oprechte dankbaarheid aan het hele team!

Wanneer er in de toekomst iemand aan ons vraagt of wij een vastgoedkantoor kennen voor de koop of verkoop van hun pand, dan zal er bij ons maar één naam te binnen schieten: Vastima!

Pieter, nogmaals bedankt voor de vlotte aankoop en verkoop van de panden. Wie weet kruisen onze wegen in de toekomst nog wel eens! Veel succes in je verdere carrière.

De Naeyer - Leemans Aalst

Na de eerder verkeerd gelopen verkoop van de ouderlijke woning in Asse, namen we als familie de beslissing om een vastgoedkantoor onder de arm te nemen om de verkoop te realiseren. Uiteindelijk was dit een woning, te renoveren van boven tot onder, en begon de tijd wel te dringen. We hebben verschillende bekende vastgoedkantoren met een lange traditie, ontmoet en deze met elkaar vergeleken en besloten als familie, na het contact met Pleter van Vastima en gecharmeerd door zijn zeer professionele maar vooral eerlijke uiteenzetting over zijn manier van werken, om uiteindelijk met Vastima in zee te gaan. Achteraf gezien nog geen seconde spijt gehad!

De verkoop van de ouderlijke woning in Asse werd op zeer korte tijd gerealiseerd en dit aan een hogere prijs dan de vraagprijs! Gezien we met vijf eigenaars zijn en niet iedereen bij ons dezelfde mening deelt was dit een onverhoopt succes.

Dus Pieter nogmaals dank om deze moeilijke verkoop gerealiseerd te hebben! Ik kan aan iedereen die dit leest Pieter sterk aanbevelen!

Renmans Asse

Wij waren zeer tevreden met de samenwerking van Vastima.

Ons huis was vlug verkocht en Pieter geeft ook goede raad voor een vlugge en goede verloop. Wij raden dan ook aan om zeker Vastima te kiezen voor de verkoop van uw huis.

Wij willen alvast Vastima bedanken voor de goede samenwerking, bedankt!

Degreef - Van Droogenbroeck Aalst

Na 2 jaar leegstand, in 1 week onze ouderlijke woning verkocht... nooit gedacht!

Parmentier - Ninove

Beste Pieter,

Duizendmaal dank voor uw inzet bij de verkoop van ons appartement.

Alles wordt door jou zeer duidelijk uitgelegd zodat iedereen het begrijpt, en een telefoontje eender welk uur, niets is jou te veel.

Mede door jouw aanpak en inzicht in de vastgoedmarkt, is het gekomen tot een zeer snelle verkoop.

Ook wij raden iedereen aan om bij een eventuele aankoop of verkoop met jou in zee te gaan.

Nogmaals een dikke merci.

Vonck - Provost Vlierzele

Beste Pieter

Ik kan niet anders dan alleen maar positieve commentaar geven.

Je bent een makelaar waar vele anderen een voorbeeld kunnen aan nemen. Je bent vriendelijk, behulpzaam, efficiënt en met de nodige kennis van zaken, een goede begeleider voor de verkopers.

Je bent steeds bereikbaar en altijd klaar met feedback.

Nogmaals van harte dank en proficiat dat je mijn woning zo snel hebt kunnen verkopen.

Je bent een echte aanrader voor mensen op zoek naar een immomakelaar

Niessen Gijzegem

Mijn woning had reeds bij 3 makelaars te koop gestaan. Allemaal beloofden ze veel maar deden allemaal hetzelfde, met steeds hetzelfde resultaat: geen verkoop.

Vastima pakte dit helemaal anders aan en mijn woning werd verkocht binnen 3 weken!

Merci Pieter!

Van den Driessche Haaltert

Ik ben heel tevreden van jullie, super werk geleverd op 2 maanden tijd was mijn huis verkocht 👍👍👍

Jullie zijn een super team 👍👍👍👏👏👏
 

Van Bocxlaer Aalst

Vanaf de moment dat je voor immo Vastima kiest, weet je dat je een goede keuze hebt gemaakt!

Pieter gaat voor de verkoop van je woning er met de volle 200% voor. Je kan rekenen op correct advies, vakmanschap en een man van zijn woord. Als kers op de taart werd de woning verkocht op 2 weken tijd aan de prijs die we in gedachten hadden.

Bedankt Pieter!

Slaus - Ruytinx Opwijk

Beste Pieter

We kunnen niet anders dan de positieve getuigenissen te bevestigen.

Je bent een makelaar waar vele anderen een voorbeeld kunnen aan nemen. Je bent vriendelijk, behulpzaam, efficiënt en met de nodige kennis van zaken zowel voor de verkopers als de kopers.

Hadden we Pieter eerder gekend, dan hadden we nooit in zee gegaan met onsvorig immokantoor (een mens leert van zijn fouten).

We zijn je dan ook heel dankbaar voor de vlotte verkoop van onze woning. Moesten er ereplaatsen bestaan voor vastgoedmakelaars dan stond Vastima op de eerste plaats met goud voor Pieter.

Nogmaals bedankt en onze hartelijkste groeten.

Michiels - Aerts Asse

Dankzij jouw professionele aanpak was onze woning op 2 dagen verkocht!

Baetens - Nieuwerkerken

Perfecte service en afhandeling.

De woning was zeer snel verkocht, en Pieter heeft de zaken correct en efficiënt afgehandeld.

Er werd zeker rekening gehouden met onze wensen en wat ook belangrijk is: de woning werd vooraf volledig juist op waarde geschat, en verkocht. Job well done!

Vereeken Aalst

Beste Pieter,

Langs deze weg willen we jou bedanken voor je inzet en het vertrouwen in ons huis!

Pieter is steeds bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Een prima samenwerking!

Zeker een aanrader!

Heyvaert Erembodegem

Vastima heeft op 1 week tijd ons huis verkocht aan de correcte prijs.

De zaakvoerder en medewerker doen alles wat ze beloven, uiterst professioneel en hulpvaardig. De fotograaf neemt de juiste foto's om uw woning aan te prijzen. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, Vastima zorgt er voor dat alle nodige documenten in orde gebracht worden en geen vraag is te veel.

Kortom, zeker aan te raden. Bedankt Pieter en Laurens!

Timmerman Hofstade

Na een heel aangename kennismaking met de gemotiveerde persoon die Pieter is, merkten we een heel stipte en correcte opvolging.

Na enkele bezoeken hield Pieter steeds een transparante en directe communicatielijn open wat leidde tot een snelle verkoop en punctuele afhandeling.

Een aanrader!

Van Lippevelde Aalst

Nadat mijn woning al 8 maand zonder succes te koop had gestaan, besloot ik om met Vastima samen te werken.

Dankzij Pieter is mijn woning op 2 maand tijd verkocht. Dit door zijn professionele en zeer overtuigende aanpak naar kopers toe en ook naar mij als verkoper.

In vergelijking met andere makelaars gaat het er bij Vastima helemaal anders aan toe: onmiddellijke feedback, het steeds contact houden met potentiële kopers, overtuigingskracht, eerlijkheid,....

Heel erg bedankt voor de snelle verkoop!

De Sutter Aalst

Pieter heeft voor de tweede keer in enkele jaren een woning van ons verkocht... Alles ging prima. Wist ons huis op 1 kijkdag te verkopen ( nota bene waren er 27 bezoeken en enkele biedingen dus erg goed werk geleverd). Dit was voor ons en ons jong gezin dus het best mogelijke scenario. Zo hebben we in onze vrije tijd helemaal geen hinder moeten ervaren bij de verkoop van onze woning.

Pieter ging trouwens ook actief op zoek naar een volgende woning voor ons. Ook buiten zijn eigen portefolio.

Alles van A tot Z ging vlot: Professionele foto's om je huis te adverteren , vlotte overdracht van informatie, steeds snel bereikbaar en beschikbaar voor vragen,... Dit zowel voor , tijdens als na de belangrijkste momenten zoals kijkdag, compromis , aktedatum,...

Ook een woordje van dank voor Laurens die ook bij vastima werkt. Ook hij geeft een professionele indruk, is vriendelijk en klantgericht.

Alvast bedankt. Hoewel verhuizen nu zeker niet meer in de toekomstplanning zit, kan ik me moeilijk inbeelden dat iemand anders een woning van ons zou mogen verkopen dan vastima!

Groeten, Wim , Elien & kids

Van Den Brande - Cleemp Lede

Ik zal je zeker aanbevelen aan vrienden of kennissen. Dank voor je inzet!

De Vlaeminck - Aalst

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Vastima.

Pieter is een eerlijk persoon, die de gemaakte afspraken nakomt. Hij begeleidt u van begin tot einde en houd u regelmatig op de hoogte van de stand van zaken. U hoeft zelf naar niets te kijken , hij regelt alles voor u. Pieter staat in voor een zeer professionele aanpak tijdens het verkoopproces.

Een bureau dat zeer zeker aan te bevelen is.

Sterck - Troch Aalst

Beste Pieter,

Woorden schieten ons eigenlijk tekort.

De samenwerking verliep heel vlot en we voelden ons dadelijk op ons gemak bij jou.

Dus hartelijk dank voor alles en tot ziens, we zullen je een dikke pint betalen bij het volgend weerzien.

Vele groeten en nog veel succes!

Buggenhout Aalst

Beste facebookvrienden en volgers dit zijn jullie niet gewoon maar nu eens een recensie die niets te maken heeft met de horeca. Persoonlijk vind ik het wel belangrijk vanwege de prima keuze die we maakte om een vastgoed te verkopen. Met weinig kennis ter zake nodigde ik verschillende makelaars uit voor een gesprek om mee in zee te gaan. De gesprekken met vijf van de zes uitgenodigden immo makelaars verliepen zeer vriendelijk en deden mij een beetje denken aan sollicitatie gesprekken.

Er was één iemand die er echt uitsprong, Pieter Vanderstaeten die we uitnodigde voor een tweede gesprek waarin we besloten samen te werken met Pieter (Immo VASTIMA) . VASTIMA heeft zich van de eerste dag zeer professioneel gesmeten en ons ook gerustgesteld dat hij alles, maar dan ook alles zou in orde brengen zonder dat wij iets deden.

VASTIMA regelde de bezoeken met de mogelijke kopers, attesten, reclame op verschillende media, professionele fotograaf enz. Dagelijkse feedback om te laten weten hoe het evalueerde. Ongeloof eerst bij ons maar vastgoed aan de besproken prijs verkocht op vijf weken (incl. media en foto’s).

VASTIMA KAN IK AAN IEDEREEN AANRADEN .

De grote +punten :
➕ Alle nodige attesten
➕ Groot klantenbestand
➕ Pas kosten betalen bij verkoop
➕ 5.000 € renovatie-bons
➕ Ook zeer belangrijk een juiste waarde bepaling 100% volgens afspraak.
➕ Ook bij het tekenen van de compromis tot de sleuteloverhandiging bij de notaris stond Vastima klaar voor alle vragen en zorgde voor de nodige formulieren voor energieovername, water en verzekeringen.

De ➖ punten : GEEN

Van De Voorde Erembodegem

Prima service, heldere voorwaarden en communicatie.

Heel positieve ervaringen met Pieter.

Gedreven en correcte immo!

Van Roy Ninove

Onze woning was op een paar dagen verkocht, en dat zegt eigenlijk al heel veel over ‘Vastima’.

De aanpak is zeer professioneel, goed georganiseerd. Dit samen met de toegankelijke continue feedback door Pieter over de stand van zaken maakt van dit vastgoedkantoor echt een topper.

Gabriel - Wally Denderhoutem

Doet alles tot in de puntjes!


  
  

Wauters Gijzegem

Hij doet wat hij zegt, is betrouwbaar, steeds bereikbaar, geeft een zeer goede service en hij kent de markt.

Melchior - Lacroix - Aalst

Hartelijke dank voor de verkoop van mijn appartement!

Ik heb nog nooit iemand met zoveel inzet en professionalisme bezig gezien als jouw kantoor. Super aanpak, niet alleen met veel gedistingeerdheid en klasse maar ook zeer discreet. Zelfs na de verkoop bereikbaar voor service en nog eventuele vragen voor alles perfect af te werken. tot in de puntjes!

Ik laat me graag door jou over de schreef trekken voor aankoop en verkoop op makelaarsvlak ! Echt met volste vertrouwen. Dankjewel

De Bruyn Aalst

Bij pieter aankoop en verkoop gedaan van woning.

Alles zeer goed verlopen: vlotte communicatie, altijd een luisterend oor voor vragen altijd paraat.

Wij zouden zeker Pieter aanraden voor iedereen die een woning wil kopen of verkopen. Dank u Pieter!

Verlé - Van Handenhoven Aalst

We stonden vrij sceptisch tegenover een immokantoor, maar Pieter bewees het tegendeel en bleek ons vertrouwen meer dan waard te zijn.

De professionele fotoreportage van de woning, de kennis van de lokale markt, begeleiding bij de rondleidingen, zeer vlotte communicatie en permanente feedback maken van ons erg tevreden klanten.

Pieter bedankt om ons hier doorheen te loodsen, wij zullen je zeker aanbevelen!

Meysman - Van Ransbeeck Opwijk

Dag Pieter,

Eerst en vooral dank voor de snelle verkoop.

De wekelijkse overzichten van de bezoeken en reacties op het huis zijn een pluspunt. Je weet als verkoper waar je staat en waar je gauw nog iets aan kan veranderen om het huis sneller verkocht te krijgen.

Groeten David en Tilde.

De Cort Aalst

Wow, huis verkocht binnen de week en dat voor onze gevraagde prijs!

Wij dachten niet dat het zo vlug mogelijk was. En dat natuurlijk door de goede samenwerking met Pieter en zijn grote inzet en volledige toewijding. TOPverkoper.

Van Waeyenberghe - Schoorens Ninove

Beste Pieter

Ik herinner me je intro gesprek nog heel goed, ondertussen een half jaar geleden.

Het bleef niet bij woorden zoals bij vele anderen, integendeel. Gedurende de periode dat het pand op de markt was werd ik door jou op de hoogte gehouden mbt de akties die je ondeam en bezoeken met potentiële kopers. Je gaf tips en was steeds positief ingesteld ook als het wat moeilijk ging.

Alle persoonlijke contacten waren zeer aangenaam en lieten steeds een rustgevende indruk achter.

Rest me nog je te bedanken voor de succesvolle afhandeling en je toekomstige klanten de boodschap mee te geven dat ze met Vastima een goede keuze maken.

Baert Moorsel

Ik zal je zeker aanbevelen aan vrienden of kennissen. Dank voor je inzet!

De Vlaeminck - Aalst

We twijfelden even om onze woning te koop aan te bieden via een makelaar, maar via een vriend werden we in contact gebracht met Pieter.

Dankzij zijn professionele begeleiding en advies werd onze woning reeds bij de eerste bezoekdag verkocht!

We zijn dan ook zeer tevreden van deze samenwerking!

Vastima, een echte aanrader!

Luppens - De Beer Herzele

Voor de verkoop van onze woning hebben mijn echtgenote en ik verschillende vastgoedmakelaars ontmoet. Na rijp beraad gingen we scheep met VASTIMA van Pieter Vanderstraeten omdat zijn informatie over het verkoopproces het duidelijkst was.

De datum van de verkoop moest tweemaal worden uitgesteld wegens vertraging in de bouw van ons appartement. Aldus hebben we het geduld van Pieter willens nillens op de proef gesteld. Hij toonde telkenmale ten volle begrip voor deze ergerlijke situatie.

Op 10 november 2021 werd onze woning te koop gesteld. Pieter plande de afspraken met ons steeds vooraf en tijdig in : het nemen van de foto's voor de website, de bezoeken van potentiële kopers, enz .. Het verzamelen van de wettelijk verplichte en administratieve documenten nam hij ook op zich. De onderhandelingen met geïnteresseerden op 13 en 16 november 2021 heeft hij zeer professioneel aangepakt. Na elke bezoekdag gaf hij ons de stand van zaken.

De communicatie verliep vlekkeloos. Op 17 november werd de compromis met de nieuwe eigenaars ondertekend.

Kortom: wij kunnen niets anders dan Pieter en zijn medewerker Laurens lof toezwaaien voor hun inzet en gedrevenheid. Door zijn ervaring in de vastgoedwereld kan Pieter met kennis van zaken spreken en handelen.

Wie een vastgoed wil kopen of verkopen, doet er goed aan VASTIMA onder de arm te nemen.

Vander Eecken - Laurier Affligem

Beste Pieter... nogmaals bedankt voor de verkoop van onze woning te begeleiden... uw aanpak en opvolging waren zeer goed... dikke merci!

Sens - Matthys Aalst

Beste Pieter,

In vastgoedkantoren had ik weinig of geen vertrouwen en ik stond heel sceptisch tegenover een samenwerking met een makelaar. Tot mijn verassing moet ik toegeven dat jij mijn vertrouwen hebt gewonnen en dit ook niet geschaad hebt.

Van het begin tot einde heb je ons begeleid en geadviseerd in de verkoop van de woning die op een zeer professionele manier is verlopen. Je weet van aanpakken en je houd je aan je beloftes op een eerlijke en correcte manier zowel aan mij, de verkoper, als aan de kopers.

Bedankt voor alles en om ons te laten zien dat er ook goede makelaars bestaan.

Vriendelijke groeten en nog veel succes!

Hauwelaert Opwijk

Bedankt Pieter om de verkoop van ons appartement zo vlot mogelijk te laten verlopen.

De verkoop verliep niet van een leien dakje door de wispelturigheid van de kopers, maar je pakte de zaak zeer goed aan. Je stond steeds paraat om ons te helpen en vele vragen te beantwoorden. In tegenstelling tot enkele makelaars (waar we mee samen werkten), waren jouw woorden geen loze beloftes. Wat ook een meerwaarde is, is dat jij van dag 1 tot de dag van de verkoop de volledige opvolging doet van de eigendom.

Top team (dank u Laurens), top service en zeker professioneel. Wij raden Vastima absoluut aan!

De Smedt - De Taeye Asse

Huis, appartement of ander vastgoed verkopen?

Laat dat maar aan ons over.

  • Gratis schatting
  • Gratis attesten bij verkoop
  • Snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop
  • € 5.000 aan exclusieve kortingen bij lokale handelaars

Ik wil een huis kopen in

Ik wil een appartement kopen in

Ik wil een bouwgrond kopen in

Ik wil nieuwbouw kopen in

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in