Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Je immo verkopen in Erembodegem doe je met Immo Vastima, dé vastgoedspecialist in Erembodegem en omliggende gemeenten. Wij regelen een vlotte verkoop van je huis, appartement of bouwgrond.

Immo Vastima | Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Hoe Vastima je immo verkoopt in Erembodegem?

Jij wil graag jouw huis, appartement of bouwgrond verkopen in Erembodegem. Wij zijn het team van experten die dat voortdurend met succes volbrengen. Slaan we de handen in elkaar?

Al vele jaren zijn we een gekende speler op de vastgoedmarkt binnen de ruime regio Aalst en Erembodegem. We zorgen steevast voor een feilloze, vlotte verkoop, getuige daarvan onze lovende recensies.

Hoe we dat doen? We beginnen alvast met het cruciale deel: de juiste verkoopprijs. Het is een hardnekkig idee van veel eigenaars: laten we onze immo verkopen in Erembodegem aan een zo hoog mogelijke prijs. Misschien is er wel een koper die meteen dat bedrag op tafel legt.

De realiteit ligt ver van dat scenario af. Meer nog: een te hoge verkoopprijs werkt nog eerder tégen jou dan dat je er geluk mee hebt. Dankzij het internet hebben kandidaat-kopers zicht op alle verkopen van immo in Erembodegem. Ze kunnen zodoende volop vergelijken. Het huis of de bouwgrond dat zichzelf uit de markt prijs, wordt meestal niet eens gecontacteerd. Bovendien riskeer je door deze werkwijze dat jouw immo heel lang onverkocht blijft, wat potentiële kopers niet bepaald aantrekt.

Daarom onze eerste goede tip: ga je immo verkopen in Erembodegem? Laat ons een gratis schatting uitvoeren.

Immo Vastima | Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Vastima schat je vastgoed naar waarde

Vooraleer je aan immo verkopen in Erembodegem denkt, denken wij aan een correcte schattig van je woning, appartement of bouwgrond. Extra leuk voor jou: we doen deze gratis en zonder verdere verplichtingen. We kennen de ruime regio Aalst als geen ander en vullen deze kennis aan met jarenlange expertise en ervaring. Immo verkopen in Erembodegem kent voor ons geen geheimen meer.

Hoe bepalen we de ideale verkoopprijs van je immo?

 • We voeren een grondig plaatsbezoek uit waarbij we alle bepalende factoren in kaart brengen.
 • We brengen alle elementen in rekening: aantal kamers, afwerkingsgraad, EPC, materiaalkeuze, …
 • We bekijken waar je eigendom gelegen is en passen onze marktkennis toe.
Dit gedetailleerde verslag resulteert in een degelijke analyse van de immo die je wil verkopen in Erembodegem.

Wanneer je na onze gratis schatting besluit met Immo Vastima in zee te gaan, doe je jezelf een groot plezier. Ons servicepakket is dan ook niet min:
    
 • We maken knappe advertenties op van je vastgoed
 • We voorzien deze van duidelijke beelden
 • We bieden je immo aan ons ruime, geïnteresseerde klantenbestand
 • We nemen alle attesten en documenten voor onze rekening
 • We regelen alle bezoeken en onderhandelingen
 • We begeleiden je tot er getekend wordt bij de notaris.
Onze veelvuldige positieve klantenreacties spreken voor zich.

Immo verkopen in Erembodegem

Je wil immo verkopen in Erembodegem? Betreft het een huis, een appartement of een bouwgrond?

Immo Vastima helpt je immo verkopen en verhuren in Erembodegem en de volledige volgende lijst: Aalst, Hamme, Opwijk, Zellik, Affligem, Gijzegem, Hofstade, Merchtem, Asse, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Denderleeuw, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Iddergem, Welle, Liedekerke, Essene, Hekelgem, Teralfene, Molem, Kobbegem, Relegem, Bekkerzeel, Mazenzele, Brussegem,…

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

Immo Vastima is sinds 2014 een ongezien succesverhaal binnen de vastgoedmarkt van de ruime regio Aalst. Bezieler en oprichter Pieter Vanderstraeten gooide z’n carrière als lector economie aan de kant voor een andere passie: immobiliën. Zijn voorliefde voor digitale marketing en de bouwsector gooit hij handig mee in de strijd bij het immo verkopen in Erembodegem.

Een samenwerking met Immo Vastima is veel meer dan in zee gaan met een vastgoedmakelaar. Het team van Pieter omvat diverse getalenteerde professionals die goed van pas komen bij de succesvolle verkoop van vastgoed. Denk bv. aan fotografen, EPC-deskundigen, technische experts, bouwkundigen, …

Met Immo Vastima verzeker je jezelf van een vlot parcours, een professionele samenwerking en een snelle verkoop.

Immo Vastima | Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor immo Vastima?

Immo verkopen in Erembodegem is onze dagelijkse bezigheid. De regio Aalst, Erembodegem en omliggende gemeenten kent voor ons geen geheimen meer. Daarbovenop mogen we inmiddels met trots terugblikken op vele succesvolle jaren ervaring op de vastgoedmarkt. Hoe we daarin slagen? Mede door onderstaande lijst:

Professionele service

 • Efficiënte communicatie
 • Talloze positieve referenties
 • 100% verantwoordelijkheid
 • Zekerheid van verkoop
 • Technische en juridische expertise

Gratis tot aan de verkoop

 • Accurate waardebepaling
 • Degelijke marktkennis
 • Voortdurend bijgeschoolde medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Aantrekkelijke advertenties
 • Professionele foto’s
 • Inzet van digitale marketing
 • Verhoogde online zichtbaarheid
 • Uitgebreid klantenbestand
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar uit de omgeving van Erembodegem zijn we nauw verweven met de lokale handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor en persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je besluit immo te verkopen in Erembodegem samen met Vastima, profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol interessante kortingen. Dit unieke geschenk bevat een totale waarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

Wij en onze partners nodigen je van harte uit hier voluit gebruik van te maken!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

In onze zoektocht naar een geschikt appartement voor mijn ouders, hebben we Pieter leren kennen. We hadden meteen een goed gevoel bij hem; wij bevonden ons op onbekend terrein maar hij heeft ons meteen de nodige ondersteuning en informatie kunnen geven zodat we stapgewijs bij het perfecte appartement uitkwamen. Na realisatie en oplevering zijn we dan ook uiterst tevreden met het resultaat; dit overtreft al onze verwachtingen.

Het was voor ons dan ook al snel een uitgemaakte zaak dat we ook voor de verkoop van de ouderlijke woonst met Pieter in zee wilden gaan. Hij is meteen professioneel en heel actief op zoek gegaan naar potentiële kopers. Op alle mogelijke momenten heeft hij ons betrokken en ingelicht over zijn aanpak en zijn pro-actieve ingesteldheid heeft ervoor gezorgd dat het huis binnen de vooropgestelde termijn verkocht was.

Super positieve samenwerking en ervaring! Bedankt!

Van Damme Aaigem

Na een heel aangename kennismaking met de gemotiveerde persoon die Pieter is, merkten we een heel stipte en correcte opvolging.

Na enkele bezoeken hield Pieter steeds een transparante en directe communicatielijn open wat leidde tot een snelle verkoop en punctuele afhandeling.

Een aanrader!

Van Lippevelde Aalst

Pieter slaagde erin op 1 week tijd mijn appartement te verkopen.

Ik vond het fijn samenwerken met hem: duidelijke afspraken, goede dossierkennis én goede voorbereiding, doortastend en professioneel. Dit is wat het verschil maakt met andere makelaars.

Ik zou eigenlijk 4,5 op 5 willen geven maar jammer genoeg bestaat deze score niet. Doe zo verder Pieter.

Een aanrader wat mij betreft!

Hoebeke Aalst

Recent verkocht in regio Erembodegem

Verkocht

Erembodegem

In 2 weken

Verkocht

Erembodegem

In 3 weken

Verkocht

Erembodegem

In 3 weken

Gratis schatting aanvragen

Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in