Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Je immo verkopen in Erembodegem doe je met Immo Vastima, dé vastgoedspecialist in Erembodegem en omliggende gemeenten. Wij regelen een vlotte verkoop van je huis, appartement of bouwgrond.

Immo Vastima | Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Hoe Vastima je immo verkoopt in Erembodegem?

Jij wil graag jouw huis, appartement of bouwgrond verkopen in Erembodegem. Wij zijn het team van experten die dat voortdurend met succes volbrengen. Slaan we de handen in elkaar?

Al vele jaren zijn we een gekende speler op de vastgoedmarkt binnen de ruime regio Aalst en Erembodegem. We zorgen steevast voor een feilloze, vlotte verkoop, getuige daarvan onze lovende recensies.

Hoe we dat doen? We beginnen alvast met het cruciale deel: de juiste verkoopprijs. Het is een hardnekkig idee van veel eigenaars: laten we onze immo verkopen in Erembodegem aan een zo hoog mogelijke prijs. Misschien is er wel een koper die meteen dat bedrag op tafel legt.

De realiteit ligt ver van dat scenario af. Meer nog: een te hoge verkoopprijs werkt nog eerder tégen jou dan dat je er geluk mee hebt. Dankzij het internet hebben kandidaat-kopers zicht op alle verkopen van immo in Erembodegem. Ze kunnen zodoende volop vergelijken. Het huis of de bouwgrond dat zichzelf uit de markt prijs, wordt meestal niet eens gecontacteerd. Bovendien riskeer je door deze werkwijze dat jouw immo heel lang onverkocht blijft, wat potentiële kopers niet bepaald aantrekt.

Daarom onze eerste goede tip: ga je immo verkopen in Erembodegem? Laat ons een gratis schatting uitvoeren.

Immo Vastima | Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Vastima schat je vastgoed naar waarde

Vooraleer je aan immo verkopen in Erembodegem denkt, denken wij aan een correcte schattig van je woning, appartement of bouwgrond. Extra leuk voor jou: we doen deze gratis en zonder verdere verplichtingen. We kennen de ruime regio Aalst als geen ander en vullen deze kennis aan met jarenlange expertise en ervaring. Immo verkopen in Erembodegem kent voor ons geen geheimen meer.

Hoe bepalen we de ideale verkoopprijs van je immo?

 • We voeren een grondig plaatsbezoek uit waarbij we alle bepalende factoren in kaart brengen.
 • We brengen alle elementen in rekening: aantal kamers, afwerkingsgraad, EPC, materiaalkeuze, …
 • We bekijken waar je eigendom gelegen is en passen onze marktkennis toe.
Dit gedetailleerde verslag resulteert in een degelijke analyse van de immo die je wil verkopen in Erembodegem.

Wanneer je na onze gratis schatting besluit met Immo Vastima in zee te gaan, doe je jezelf een groot plezier. Ons servicepakket is dan ook niet min:
    
 • We maken knappe advertenties op van je vastgoed
 • We voorzien deze van duidelijke beelden
 • We bieden je immo aan ons ruime, geïnteresseerde klantenbestand
 • We nemen alle attesten en documenten voor onze rekening
 • We regelen alle bezoeken en onderhandelingen
 • We begeleiden je tot er getekend wordt bij de notaris.
Onze veelvuldige positieve klantenreacties spreken voor zich.

Immo verkopen in Erembodegem

Je wil immo verkopen in Erembodegem? Betreft het een huis, een appartement of een bouwgrond?

Immo Vastima helpt je immo verkopen en verhuren in Erembodegem en de volledige volgende lijst: Aalst, Hamme, Opwijk, Zellik, Affligem, Gijzegem, Hofstade, Merchtem, Asse, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Denderleeuw, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Iddergem, Welle, Liedekerke, Essene, Hekelgem, Teralfene, Mollem, Kobbegem, Relegem, Bekkerzeel, Mazenzele, Brussegem,…

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

Immo Vastima is sinds 2014 een ongezien succesverhaal binnen de vastgoedmarkt van de ruime regio Aalst. Bezieler en oprichter Pieter Vanderstraeten gooide z’n carrière als lector economie aan de kant voor een andere passie: immobiliën. Zijn voorliefde voor digitale marketing en de bouwsector gooit hij handig mee in de strijd bij het immo verkopen in Erembodegem.

Een samenwerking met Immo Vastima is veel meer dan in zee gaan met een vastgoedmakelaar. Het team van Pieter omvat diverse getalenteerde professionals die goed van pas komen bij de succesvolle verkoop van vastgoed. Denk bv. aan fotografen, EPC-deskundigen, technische experts, bouwkundigen, …

Met Immo Vastima verzeker je jezelf van een vlot parcours, een professionele samenwerking en een snelle verkoop.

Immo Vastima | Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor immo Vastima?

Immo verkopen in Erembodegem is onze dagelijkse bezigheid. De regio Aalst, Erembodegem en omliggende gemeenten kent voor ons geen geheimen meer. Daarbovenop mogen we inmiddels met trots terugblikken op vele succesvolle jaren ervaring op de vastgoedmarkt. Hoe we daarin slagen? Mede door onderstaande lijst:

Professionele service

 • Efficiënte communicatie
 • Talloze positieve referenties
 • 100% verantwoordelijkheid
 • Zekerheid van verkoop
 • Technische en juridische expertise

Gratis tot aan de verkoop

 • Accurate waardebepaling
 • Degelijke marktkennis
 • Voortdurend bijgeschoolde medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Aantrekkelijke advertenties
 • Professionele foto’s
 • Inzet van digitale marketing
 • Verhoogde online zichtbaarheid
 • Uitgebreid klantenbestand
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar uit de omgeving van Erembodegem zijn we nauw verweven met de lokale handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor en persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je besluit immo te verkopen in Erembodegem samen met Vastima, profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol interessante kortingen. Dit unieke geschenk bevat een totale waarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

Wij en onze partners nodigen je van harte uit hier voluit gebruik van te maken!

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 191 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 191 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Gezien het actuele aanbod van assistentiewoningen is het verhuren ervan voor een leek niet evident. De vorige keer heeft het ons ruim een jaar gekost vooraleer we een verhuurcontract konden afsluiten. Deze keer zijn wij daarom in zee gegaan met een immo-kantoor en onze keuze viel op Vastima, een keuze die wij ons niet hebben beklaagd!

Bij het eerste contact klikte het meteen. Pieter was klaar en duidelijk in zijn communicatie en zijn aanpak die getuigde van professionele gedrevenheid. Ook voor Vastima was het een uitdaging want het was de eerste maal dat er voor de verhuur van een assistentiewoning op hen beroep werd gedaan. Dankzij het vakmanschap van Pieter was 14 dagen later de verhuur een feit. Pieter regelde alles, maar ook alles op een heel professionele manier.

Als tevreden klant en fan van Vastima, zullen wij dit immo-kantoor dan ook onze vrienden en kennissen van harte aanbevelen.

Van Geert - Lampers Denderhoutem

Vriendelijke aanpak, snelle verkoop. Zeer aangename samenwerking.

Zeker aan te raden bij de verkoop van uw woning!

De Groote Aalst

Dankzij jouw professionele aanpak was onze woning op 2 dagen verkocht!

Baetens - Nieuwerkerken
Verkopen Bekijk alle referenties

Recent verkocht in regio Erembodegem

Verkocht

Erembodegem

In 1 dag

Verkocht

Erembodegem

Verkocht

Nieuwerkerken (Aalst)

Gratis schatting aanvragen

Annelies, Bart, Ismaël en vele andere anderen hebben succesvol hun woning verkocht na een gratis en vrijblijvende schatting van hun huis, appartement of andere vastgoed. Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou vandaag nog.