Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Je immo verkopen in Erembodegem doe je met Immo Vastima, dé vastgoedspecialist in Erembodegem en omliggende gemeenten. Wij regelen een vlotte verkoop van je huis, appartement of bouwgrond.

Immo Vastima | Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Hoe Vastima je immo verkoopt in Erembodegem?

Jij wil graag jouw huis, appartement of bouwgrond verkopen in Erembodegem. Wij zijn het team van experten die dat voortdurend met succes volbrengen. Slaan we de handen in elkaar?

Al vele jaren zijn we een gekende speler op de vastgoedmarkt binnen de ruime regio Aalst en Erembodegem. We zorgen steevast voor een feilloze, vlotte verkoop, getuige daarvan onze lovende recensies.

Hoe we dat doen? We beginnen alvast met het cruciale deel: de juiste verkoopprijs. Het is een hardnekkig idee van veel eigenaars: laten we onze immo verkopen in Erembodegem aan een zo hoog mogelijke prijs. Misschien is er wel een koper die meteen dat bedrag op tafel legt.

De realiteit ligt ver van dat scenario af. Meer nog: een te hoge verkoopprijs werkt nog eerder tégen jou dan dat je er geluk mee hebt. Dankzij het internet hebben kandidaat-kopers zicht op alle verkopen van immo in Erembodegem. Ze kunnen zodoende volop vergelijken. Het huis of de bouwgrond dat zichzelf uit de markt prijs, wordt meestal niet eens gecontacteerd. Bovendien riskeer je door deze werkwijze dat jouw immo heel lang onverkocht blijft, wat potentiële kopers niet bepaald aantrekt.

Daarom onze eerste goede tip: ga je immo verkopen in Erembodegem? Laat ons een gratis schatting uitvoeren.

Immo Vastima | Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Vastima schat je vastgoed naar waarde

Vooraleer je aan immo verkopen in Erembodegem denkt, denken wij aan een correcte schattig van je woning, appartement of bouwgrond. Extra leuk voor jou: we doen deze gratis en zonder verdere verplichtingen. We kennen de ruime regio Aalst als geen ander en vullen deze kennis aan met jarenlange expertise en ervaring. Immo verkopen in Erembodegem kent voor ons geen geheimen meer.

Hoe bepalen we de ideale verkoopprijs van je immo?

 • We voeren een grondig plaatsbezoek uit waarbij we alle bepalende factoren in kaart brengen.
 • We brengen alle elementen in rekening: aantal kamers, afwerkingsgraad, EPC, materiaalkeuze, …
 • We bekijken waar je eigendom gelegen is en passen onze marktkennis toe.
Dit gedetailleerde verslag resulteert in een degelijke analyse van de immo die je wil verkopen in Erembodegem.

Wanneer je na onze gratis schatting besluit met Immo Vastima in zee te gaan, doe je jezelf een groot plezier. Ons servicepakket is dan ook niet min:
    
 • We maken knappe advertenties op van je vastgoed
 • We voorzien deze van duidelijke beelden
 • We bieden je immo aan ons ruime, geïnteresseerde klantenbestand
 • We nemen alle attesten en documenten voor onze rekening
 • We regelen alle bezoeken en onderhandelingen
 • We begeleiden je tot er getekend wordt bij de notaris.
Onze veelvuldige positieve klantenreacties spreken voor zich.

Immo verkopen in Erembodegem

Je wil immo verkopen in Erembodegem? Betreft het een huis, een appartement of een bouwgrond?

Immo Vastima helpt je immo verkopen en verhuren in Erembodegem en de volledige volgende lijst: Aalst, Hamme, Opwijk, Zellik, Affligem, Gijzegem, Hofstade, Merchtem, Asse, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Denderleeuw, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Iddergem, Welle, Liedekerke, Essene, Hekelgem, Teralfene, Molem, Kobbegem, Relegem, Bekkerzeel, Mazenzele, Brussegem,…

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

Immo Vastima is sinds 2014 een ongezien succesverhaal binnen de vastgoedmarkt van de ruime regio Aalst. Bezieler en oprichter Pieter Vanderstraeten gooide z’n carrière als lector economie aan de kant voor een andere passie: immobiliën. Zijn voorliefde voor digitale marketing en de bouwsector gooit hij handig mee in de strijd bij het immo verkopen in Erembodegem.

Een samenwerking met Immo Vastima is veel meer dan in zee gaan met een vastgoedmakelaar. Het team van Pieter omvat diverse getalenteerde professionals die goed van pas komen bij de succesvolle verkoop van vastgoed. Denk bv. aan fotografen, EPC-deskundigen, technische experts, bouwkundigen, …

Met Immo Vastima verzeker je jezelf van een vlot parcours, een professionele samenwerking en een snelle verkoop.

Immo Vastima | Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Immo verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor immo Vastima?

Immo verkopen in Erembodegem is onze dagelijkse bezigheid. De regio Aalst, Erembodegem en omliggende gemeenten kent voor ons geen geheimen meer. Daarbovenop mogen we inmiddels met trots terugblikken op vele succesvolle jaren ervaring op de vastgoedmarkt. Hoe we daarin slagen? Mede door onderstaande lijst:

Professionele service

 • Efficiënte communicatie
 • Talloze positieve referenties
 • 100% verantwoordelijkheid
 • Zekerheid van verkoop
 • Technische en juridische expertise

Gratis tot aan de verkoop

 • Accurate waardebepaling
 • Degelijke marktkennis
 • Voortdurend bijgeschoolde medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Aantrekkelijke advertenties
 • Professionele foto’s
 • Inzet van digitale marketing
 • Verhoogde online zichtbaarheid
 • Uitgebreid klantenbestand
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar uit de omgeving van Erembodegem zijn we nauw verweven met de lokale handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor en persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je besluit immo te verkopen in Erembodegem samen met Vastima, profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol interessante kortingen. Dit unieke geschenk bevat een totale waarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

Wij en onze partners nodigen je van harte uit hier voluit gebruik van te maken!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Hey Pieter

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking voor de verkoop van de woning, op zeer korte termijn. Ook uw goede begeleiding en ervaring zijn zeker een pluspunt!

Wij kunnen je alleen maar aanraden als makelaar.

Troch Aalst

Bedankt Pieter voor de professionele aanpak voor de verkoop van ons appartement.

Voorheen waren we bij een ander immo gaan aankloppen voor de verkoop van het appartement, helaas zonder resultaat. Toen we bij u aanklopten voor de aankoop van een huis en de verkoop van ons appartement waren we verbaasd over uw aanpak en inzet. hetgeen je bereikt op een korte termijn was voor ons een droom die werkelijkheid werd in 10 dagen!

Ook de opvolging van de dossiers en andere paperassen werden door u zonder vragen in orde gebracht. Je nam werkelijk veel last van onze schouders. Je weet van aanpakken, geen enkele vraag was u te moeilijk en had een antwoord klaar zelfs in het weekend. Je hebt er zeker een tevreden klant bij!

Kint Aalst

Zes maand werkten we samen met een ander vastgoedkantoor voor de verkoop van onze woning. Wij kregen de garantie dat het zeer snel zou verkocht zijn daar het een vrij unieke woning was met een perfecte ligging. Wij vertrokken met het idee dat het vlug zou geklaard zijn maar na zes maand en ontelbare telefoontjes "dat het weer niets was" kwam de ontnuchtering...niet verkocht dus.

Hierbij besloten we samen te werken met Pieter (Immo VASTIMA). Wij voelden onmiddellijk het verschil in aanpak, de drive, maar ook realiteit die ons werd voorgelegd in plaats van luchtkastelen. Resultaat.... Na welgeteld één week was er een compromis met potentiële kopers. Het eerste koppel dat Pieter ons huis liet bezichtigen was prijs. Schitterende mensen trouwens.

Pieter zei ons altijd "de champagne wordt pas open gedaan als je bij de notaris buiten bent met een getekende akte van verkoop". Een voorbeeld van hoe we de realiteit altijd voor ogen werden gehouden en het feit dat Pieter nooit beloftes maakte die hij niet of, buiten zijn wil om, niet kon waarmaken.

Wel Pieter, we hebben bij deze dus ook gewacht tot na de verkoop om dit te schrijven. Pieter, jij en je team zijn toppers. Van bij het begin, gedurende het ganse proces, tot bij de akte van verkoop, was jij er voor ons.

Wij kunnen hier maar vijf sterren geven maar VASTIMA verdient eigenlijk tien sterren. Jullie zijn niet zomaar een Immo kantoor maar een top immo kantoor, oprecht EEN AANRADER.

Wij danken jou en Vastima oprecht voor alles.

Busschaert - Muylaert Aalst

Recent verkocht in regio Erembodegem

Verkocht

Erembodegem

In 3 weken

Verkocht

Nieuwerkerken (Aalst)

In 2 weken

Verkocht

Erembodegem

Gratis schatting aanvragen

Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in