Huis verkopen in Aalst? Op immo Vastima kan je rekenen!

Een huis verkopen in Aalst was nog nooit zo eenvoudig. Als ervaren vastgoedspecialist in de ruime regio Aalst mag je vertrouwen op een vlotte en voordelige verkoop van je woning.

Immo Vastima | Huis verkopen in Aalst? Op immo Vastima kan je rekenen!

Hoe immo Vastima je huis verkoopt in Aalst?

Wanneer je een huis of woning wil verkopen in Aalst, doe je dat natuurlijk liefst aan de hoogste prijs. Aalst is een gegeerde regio, en de plek waar je al die jaren lief en leed deelde is voor jou wellicht ontzettend veel waard. Om die reden is het heel begrijpelijk dat verkopers hun woning het liefst aan een zo hoog mogelijke vraagprijs op de markt lanceren. Eén gretige koper is voldoende en alle meerprijs is pure winst, nietwaar? Het klinkt logisch, maar zo zit de vastgoedmarkt niet in elkaar.

Een woning die bij de start te hoog geprijsd staat, schrikt al een heel aantal potentiële kopers af. Wie een woning in Aalst wil kopen geeft op zoekmachines een aantal criteria in, waarbij de maximumprijs een belangrijke rol speelt. Mogelijk krijgen vele kooplustigen op die manier je woning niet eens te zien. Bovendien bieden de vele immoplatformen huizenjagers uitgebreid de gelegenheid om alle panden die in Aalst te koop worden aangeboden met elkaar te vergelijken. Wanneer de woning die jij wil verkopen dan aanzienlijk duurder uitvalt ten opzichte van z’n gelijken, misloop je vele verkoopkansen.

Immo Vastima | Huis verkopen in Aalst? Op immo Vastima kan je rekenen!

Vastima schat je huis naar waarde

Immo Vastima voert een waardevolle, gratis schatting van jouw pand uit. Rekening houdend met alle componenten die de prijs van je huis bepalen en onze uitvoerige kennis van de regio kunnen we heel precies de juiste prijs bepalen. Wij verkopen al jaren huizen in Aalst en nemen alle elementen in acht: de exacte ligging van je woonst, de afwerkingsgraad en gebruikte materialen en de uitstraling van het pand.

Naast deze gratis service mag je bij Immo Vastima rekenen op een totale ontzorging bij het verkopen van je huis in Aalst. We stellen trefzekere zoekertjes op, adverteren je woning op verschillende kanalen en schrijven ons uitgebreide klantenbestand aan. Voorzien van aantrekkelijke foto’s en borden brengen we het huis dat jij wil verkopen in Aalst op alle mogelijke manieren onder de aandacht. Ook de bezoeken, de nodige attesten en documenten en de onderhandelingen nemen wij met veel plezier voor onze rekening.

Immo verkopen in Aalst

Je wil een huis verkopen in Aalst, een villa, bel-etage, bungalow, herenhuis, hoeve, residentieel vastgoed, bouwgrond, grond of nieuwbouw?

Immo Vastima verkoopt en verhuurt vastgoed in de volgende regio: Aalst, Gijzegem, Hofstade, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Liedekerke, Affligem, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Molem, Kobbegem, Relegem, Zellik, Bekkerzeel, Opwijk, Mazenzele, Merchtem, Brussegem, Hamme, …

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

Immo Vastima werd in 2014 uit de grond gestampt door Pieter Vanderstraeten. Als BIV-erkend vastgoedmakelaar verkoopt hij al jaren met succes woningen in de ruime regio Aalst. Zijn ervaring in de bouwsector en op vlak van online marketing komen jou handig van pas wanneer je een huis wil verkopen in Aalst.

Vastima kiest bewust voor duurzame, kwalitatieve samenwerkingen met een ervaren team van professionals. Zo geniet jij als verkoper van een vlekkeloze service en een vlotte verkoop.

Immo Vastima | Huis verkopen in Aalst? Op immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Huis verkopen in Aalst? Op immo Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor immo Vastima?

Een huis verkopen in Aalst vraagt om een betrouwbare partner die de regio als z’n broekzak kent. Zowel jij als verkoper als ons team delen twee belangrijke doelstellingen: je woning snel én aan een correcte prijs verkopen. Om dat te realiseren gooien we alle middelen in de strijd.

Professionele service

 • Transparante communicatie
 • Zekerheid van verkoop
 • Talloze positieve referenties
 • Technische en juridische expertise
 • Volledige verantwoordelijkheid

Gratis tot aan de verkoop

 • Accurate waardebepaling
 • Degelijke marktkennis
 • Voortdurend bijgeschoolde medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Knappe advertenties
 • Professionele foto’s
 • Groot klantenbestand
 • Sterke marketing
 • Maximale zichtbaarheid
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar zijn we nauw betrokken bij Aalst en haar plaatselijke handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor een persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw huis verkoopt in Aalst met de medewerking van Vastima, profiteer je op alle vlakken mee van deze samenwerkingen. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Hey Pieter, enkele weken geleden hebben wij jou gevraagd om een waardebepaling te doen van onze woning en later hebben wij jou ook de opdracht gegeven om deze te verkopen.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, op nog geen week tijd was de woning verkocht aan vraagprijs!

Wij weten dat jij daar alles voor gedaan hebt en wij zijn daar zeer dankbaar voor!

Pichal - De Pauw Erembodegem

Steeds vlot bereikbaar en een goeie communicatie en opvolging.

Het huis werd verkocht aan de vraagprijs.

S. Van Der Kelen Aalst

Professionele, no nonsens makelaar die kort op de bal speelt en administratief punctueel zijn zaken persoonlijk opvolgt.

B. K. Aalst

Recent verkocht in regio Aalst

Verkocht

Aalst (9300)

Verkocht

Aalst (9300)

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Gratis schatting aanvragen

Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in