Huis verkopen in Aalst? Op Vastima kan je rekenen!

Een huis verkopen in Aalst was nog nooit zo eenvoudig. Als ervaren vastgoedspecialist in de ruime regio Aalst mag je vertrouwen op een vlotte en voordelige verkoop van je woning.

 • Gratis schatting
 • Gratis attesten bij verkoop
 • Snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop
 • € 5.000 aan exclusieve kortingen bij lokale handelaars

Immo Vastima
Facebook
Score 5,0|40 reviews
Google
Score 4,7|49 reviews

Hoe we je huis verkopen in Aalst?

Wanneer je een huis of woning wil verkopen in Aalst, doe je dat natuurlijk liefst aan de hoogste prijs. Aalst is een gegeerde regio, en de plek waar je al die jaren lief en leed deelde is voor jou wellicht ontzettend veel waard. Om die reden is het heel begrijpelijk dat verkopers hun woning het liefst aan een zo hoog mogelijke vraagprijs op de markt lanceren. Eén gretige koper is voldoende en alle meerprijs is pure winst, nietwaar? Het klinkt logisch, maar zo zit de vastgoedmarkt niet in elkaar.

Een woning die bij de start te hoog geprijsd staat, schrikt al een heel aantal potentiële kopers af. Wie een woning in Aalst wil kopen geeft op zoekmachines een aantal criteria in, waarbij de maximumprijs een belangrijke rol speelt. Mogelijk krijgen vele kooplustigen op die manier je woning niet eens te zien. Bovendien bieden de vele immoplatformen huizenjagers uitgebreid de gelegenheid om alle panden die in Aalst te koop worden aangeboden met elkaar te vergelijken. Wanneer de woning die jij wil verkopen dan aanzienlijk duurder uitvalt ten opzichte van z’n gelijken, misloop je vele verkoopkansen.

Vastima schat je huis naar waarde

Immo Vastima voert een waardevolle, gratis schatting van jouw pand uit. Rekening houdend met alle componenten die de prijs van je huis bepalen en onze uitvoerige kennis van de regio kunnen we heel precies de juiste prijs bepalen. Wij verkopen al jaren huizen in Aalst en nemen alle elementen in acht: de exacte ligging van je woonst, de afwerkingsgraad en gebruikte materialen en de uitstraling van het pand.

Naast deze gratis service mag je bij Immo Vastima rekenen op een totale ontzorging bij het verkopen van je huis in Aalst. We stellen trefzekere zoekertjes op, adverteren je woning op verschillende kanalen en schrijven ons uitgebreide klantenbestand aan. Voorzien van aantrekkelijke foto’s en borden brengen we het huis dat jij wil verkopen in Aalst op alle mogelijke manieren onder de aandacht. Ook de bezoeken, de nodige attesten en documenten en de onderhandelingen nemen wij met veel plezier voor onze rekening.

Verkopen in Aalst

Je wil een huis verkopen in Aalst, een villa, bel-etage, bungalow, herenhuis, hoeve, residentieel vastgoed, bouwgrond, grond of nieuwbouw?

Immo Vastima verkoopt en verhuurt vastgoed in de volgende regio: Aalst, Gijzegem, Hofstade, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Liedekerke, Affligem, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Molem, Kobbegem, Relegem, Zellik, Bekkerzeel, Opwijk, Mazenzele, Merchtem, Brussegem, Hamme, …

Haal een lokale expert in huis

Immo Vastima werd in 2014 uit de grond gestampt door Pieter Vanderstraeten. Als BIV-erkend vastgoedmakelaar verkoopt hij al jaren met succes woningen in de ruime regio Aalst. Zijn ervaring in de bouwsector en op vlak van online marketing komen jou handig van pas wanneer je een huis wil verkopen in Aalst.

Vastima kiest bewust voor duurzame, kwalitatieve samenwerkingen met een ervaren team van professionals. Zo geniet jij als verkoper van een vlekkeloze service en een vlotte verkoop.

Immo Vastima | Huis verkopen in Aalst? Op Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor Immo Vastima?

Een huis verkopen in Aalst vraagt om een betrouwbare partner die de regio als z’n broekzak kent. Zowel jij als verkoper als ons team delen twee belangrijke doelstellingen: je woning snel én aan een correcte prijs verkopen. Om dat te realiseren gooien we alle middelen in de strijd.

Professionele service

 • Transparante communicatie
 • Zekerheid van verkoop
 • Talloze positieve referenties
 • Technische en juridische expertise
 • Volledige verantwoordelijkheid

Gratis tot aan de verkoop

 • Accurate waardebepaling
 • Degelijke marktkennis
 • Voortdurend bijgeschoolde medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Knappe advertenties
 • Professionele foto’s
 • Groot klantenbestand
 • Sterke marketing
 • Maximale zichtbaarheid

Jouw exclusief geschenk!

Als vastgoedmakelaar zijn we nauw betrokken bij Aalst en haar plaatselijke handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor een persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw huis verkoopt in Aalst met de medewerking van Vastima, profiteer je op alle vlakken mee van deze samenwerkingen. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Vastgoedmakelaar Vastima | Huis verkopen in Aalst? Op Vastima kan je rekenen!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Na de eerder verkeerd gelopen verkoop van de ouderlijke woning in Asse, namen we als familie de beslissing om een vastgoedkantoor onder de arm te nemen om de verkoop te realiseren. Uiteindelijk was dit een woning, te renoveren van boven tot onder, en begon de tijd wel te dringen. We hebben verschillende bekende vastgoedkantoren met een lange traditie, ontmoet en deze met elkaar vergeleken en besloten als familie, na het contact met Pleter van Vastima en gecharmeerd door zijn zeer professionele maar vooral eerlijke uiteenzetting over zijn manier van werken, om uiteindelijk met Vastima in zee te gaan. Achteraf gezien nog geen seconde spijt gehad!

De verkoop van de ouderlijke woning in Asse werd op zeer korte tijd gerealiseerd en dit aan een hogere prijs dan de vraagprijs! Gezien we met vijf eigenaars zijn en niet iedereen bij ons dezelfde mening deelt was dit een onverhoopt succes.

Dus Pieter nogmaals dank om deze moeilijke verkoop gerealiseerd te hebben! Ik kan aan iedereen die dit leest Pieter sterk aanbevelen!

Renmans Asse

Bedankt voor de snelle verkoop

Na vruchteloos zelf te hebben geprobeerd, zijn we in zee gegaan met Vastima.

Bij het verkennend gesprek waren we meteen overtuigd van de positieve instelling van Pieter. De kennis van de lokale markt, de wervende advertentie, prachtige foto’s, begeleiding van de kandidaat-kopers, vlotte communicatie enpermanente feedback maken van ons zeer tevreden klanten.

En boter bij de vis... onze woning werd snel verkocht aan de prijs die we vooropgesteld hadden. Zelfs na zijn opdracht, zijn we nog steeds welkom met al onze vastgoedvragen.

Vastima is een echte aanrader

De Meersman - Vandenhaute Erembodegem

Recent verkocht in regio Aalst

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 week

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Contacteer mij

Tijdens een vrijblijvend gesprek overlopen we samen jouw verwachtingen en hoe wij die kunnen inlossen.

Vul jouw gegevens in en wij contacteren jou.

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil nieuwbouw kopen in