Huis verkopen in Knokke-Heist? Op immo Vastima kan je rekenen!

Een huis verkopen in Knokke-Heist was nog nooit zo eenvoudig. Als ervaren vastgoedspecialist in de ruime regio Knokke-Heist mag je vertrouwen op een vlotte en voordelige verkoop van je woning.

Immo Vastima | Huis verkopen in Knokke-Heist? Op immo Vastima kan je rekenen!

Hoe immo Vastima je huis verkoopt in Knokke-Heist?

Wanneer je een huis of woning wil verkopen in Knokke-Heist, doe je dat natuurlijk liefst aan de hoogste prijs. Knokke-Heist is een gegeerde regio, en de plek waar je al die jaren lief en leed deelde is voor jou wellicht ontzettend veel waard. Om die reden is het heel begrijpelijk dat verkopers hun woning het liefst aan een zo hoog mogelijke vraagprijs op de markt lanceren. Eén gretige koper is voldoende en alle meerprijs is pure winst, nietwaar? Het klinkt logisch, maar zo zit de vastgoedmarkt niet in elkaar.

Een woning die bij de start te hoog geprijsd staat, schrikt al een heel aantal potentiële kopers af. Wie een woning in Knokke-Heist wil kopen geeft op zoekmachines een aantal criteria in, waarbij de maximumprijs een belangrijke rol speelt. Mogelijk krijgen vele kooplustigen op die manier je woning niet eens te zien. Bovendien bieden de vele immoplatformen huizenjagers uitgebreid de gelegenheid om alle panden die in Knokke-Heist te koop worden aangeboden met elkaar te vergelijken. Wanneer de woning die jij wil verkopen dan aanzienlijk duurder uitvalt ten opzichte van z’n gelijken, misloop je vele verkoopkansen.

Immo Vastima | Huis verkopen in Knokke-Heist? Op immo Vastima kan je rekenen!

Vastima schat je huis naar waarde

Immo Vastima voert een waardevolle, gratis schatting van jouw pand uit. Rekening houdend met alle componenten die de prijs van je huis bepalen en onze uitvoerige kennis van de regio kunnen we heel precies de juiste prijs bepalen. Wij verkopen al jaren huizen in Knokke-Heist en nemen alle elementen in acht: de exacte ligging van je woonst, de afwerkingsgraad en gebruikte materialen en de uitstraling van het pand.

Naast deze gratis service mag je bij Immo Vastima rekenen op een totale ontzorging bij het verkopen van je huis in Knokke-Heist. We stellen trefzekere zoekertjes op, adverteren je woning op verschillende kanalen en schrijven ons uitgebreide klantenbestand aan. Voorzien van aantrekkelijke foto’s en borden brengen we het huis dat jij wil verkopen in Knokke-Heist op alle mogelijke manieren onder de aandacht. Ook de bezoeken, de nodige attesten en documenten en de onderhandelingen nemen wij met veel plezier voor onze rekening.

Immo verkopen in Knokke-Heist

Je wil een huis verkopen in Knokke-Heist, een villa, bel-etage, bungalow, herenhuis, hoeve, residentieel vastgoed, bouwgrond, grond of nieuwbouw?

Immo Vastima verkoopt en verhuurt vastgoed in de volgende regio: Knokke-Heist, Aalst, Gijzegem, Hofstade, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Liedekerke, Affligem, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Mollem, Kobbegem, Relegem, Zellik, Bekkerzeel, Opwijk, Mazenzele, Merchtem, Brussegem, Hamme, …

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

Immo Vastima werd in 2014 uit de grond gestampt door Pieter Vanderstraeten. Als BIV-erkend vastgoedmakelaar verkoopt hij al jaren met succes woningen in de ruime regio Knokke-Heist. Zijn ervaring in de bouwsector en op vlak van online marketing komen jou handig van pas wanneer je een huis wil verkopen in Knokke-Heist.

Vastima kiest bewust voor duurzame, kwalitatieve samenwerkingen met een ervaren team van professionals. Zo geniet jij als verkoper van een vlekkeloze service en een vlotte verkoop.

Immo Vastima | Huis verkopen in Knokke-Heist? Op immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Huis verkopen in Knokke-Heist? Op immo Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor immo Vastima?

Een huis verkopen in Knokke-Heist vraagt om een betrouwbare partner die de regio als z’n broekzak kent. Zowel jij als verkoper als ons team delen twee belangrijke doelstellingen: je woning snel én aan een correcte prijs verkopen. Om dat te realiseren gooien we alle middelen in de strijd.

Professionele service

 • Transparante communicatie
 • Zekerheid van verkoop
 • Talloze positieve referenties
 • Technische en juridische expertise
 • Volledige verantwoordelijkheid

Gratis tot aan de verkoop

 • Accurate waardebepaling
 • Degelijke marktkennis
 • Voortdurend bijgeschoolde medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Knappe advertenties
 • Professionele foto’s
 • Groot klantenbestand
 • Sterke marketing
 • Maximale zichtbaarheid
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar zijn we nauw betrokken bij Knokke-Heist en haar plaatselijke handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor een persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw huis verkoopt in Knokke-Heist met de medewerking van Vastima, profiteer je op alle vlakken mee van deze samenwerkingen. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 195 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 195 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Na onze eerste kennismaking was het al direct duidelijk voor ons, dat wij met u een uiterst professionele man hadden die ons ook de nodige tips kon geven om de verkoop van het huis te bevorderen. Niets bleek minder waar en nog geen 2 maanden later was de verkoop een feit.

Wij wensen u nog veel succes in de toekomst en willen je bedanken voor de geleverde inspanningen.

Merckx Moorsel

Beste Pieter

Ons appartement heb je op een professionele manier op drie weken tijd verhuurd. Je feedback na contact met mogelijke huurders was telkens duidelijk. Je hebt met onze wensen rekening gehouden en het nodige advies gegeven.

De administratieve afhandeling is vlot verlopen. Het persoonlijk contact was gemoedelijk.

Ik zal je zeker aanbevelen aan vrienden of kennissen. Dank voor je inzet!

De Vlaeminck Aalst

Hij doet wat hij zegt, is betrouwbaar, steeds bereikbaar, geeft een zeer goede service en hij kent de markt.

Melchior - Lacroix - Aalst
Verkopen Bekijk alle referenties

Recent verkocht in regio Knokke-Heist

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

Gratis schatting aanvragen

Annelies, Bart, Ismaël en vele andere anderen hebben succesvol hun woning verkocht na een gratis en vrijblijvende schatting van hun huis, appartement of andere vastgoed. Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou vandaag nog.