Appartement verkopen in Erembodegem? Op Vastima kan je rekenen!

Een appartement verkopen in Erembodegem was nog nooit zo eenvoudig. Als ervaren vastgoedspecialist in de ruime regio Erembodegem mag je vertrouwen op een vlotte en voordelige verkoop van je appartement, duplex, penthouse of loft.

 • Gratis schatting
 • Gratis attesten bij verkoop
 • Snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop
 • € 5.000 aan exclusieve kortingen bij lokale handelaars

Immo Vastima
Facebook
Score 4,7|58 reviews
Google
Score 4,7|75 reviews

Hoe we je appartement verkopen in Erembodegem?

Overweeg je een appartement te verkopen in Erembodegem? Dat regelen wij met plezier voor jou. Wat is het eerste waar je aan denkt? Allicht is dat de verkoopprijs die je graag wil voor jouw appartement. Deze speelt een cruciale rol in het verkoopproces: alles begint immers met een correcte vraagprijs.

Als eigenaar van een pand wil je uiteraard een zo hoog mogelijke som ontvangen voor de verkoop van je appartement. De koper van jouw eigendom heeft precies het omgekeerde voor ogen. Een succesvolle verkoop ontstaat op het delicate kruispunt van beide bedragen.

Veel eigenaars maken de fout om te proberen hun appartement in Erembodegem te verkopen aan een té hoge startprijs. Het lijkt misschien een goede strategie om te redeneren van zo hoog mogelijk te beginnen, maar het tegendeel is waar.

Wanneer je een appartement in Erembodegem wil verkopen aan een te hoge prijs, schrikt deze al een heel aantal kandidaat-kopers bij voorbaat af. Hoe dat komt?

 • Door het grote aanbod panden kunnen kopers volop vergelijken. Wanneer jouw prijs een stuk hoger uitvalt dan die van vergelijkbare panden, valt jouw appartement uit de boot.
 • Mogelijk valt jouw startprijs net boven de maximale besteding van geïnteresseerden, waardoor het appartement dat jij in Erembodegem wil verkopen mogelijk niet eens tussen de lijst met aangeboden panden verschijnt.
 • Een te hoge startprijs resulteert niet zelden in een lange periode van onverkocht zijn. Dat maakt dat huizenjagers onraad ruiken. Zou er misschien iets mis zijn met dit pand?
Om deze en heel wat andere reden is een correcte, goed beredeneerde vraagprijs een belangrijke spil in de boeiende wereld van de immobiliën. Hoe je deze bekomt? Heel eenvoudig: dankzij de gratis schatting van Immo Vastima.

Vastima schat je appartement naar waarde

Je mag rekenen op de kennis en ervaring van Immo Vastima voor een waardevolle, gratis schatting van het appartement dat jij wil verkopen in Erembodegem. Om dit naar behoren te kunnen uitvoeren nemen we een aantal bepalende factoren in rekening. Het bouwjaar en de staat van je appartement, de gekozen materialen en de afwerking ervan, de bewoonbare oppervlakte, de indeling en het aantal kamers, … al deze elementen oefenen een aanzienlijke invloed uit op de marktwaarde van je pand. Aangezien Immo Vastima gekend staat als dé vastgoedspecialist in de regio, kennen we alle klappen van de zweep om een appartement te verkopen in Erembodegem. De wijken, buurten en verbindingen: Erembodegem kent geen geheimen voor ons.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend. Kies je er na onze schatting voor om de verkoop van je appartement uit te besteden aan Immo Vastima, dan ben je verzekerd van een vlot en moeiteloos verkoopproces. We gooien onze expertise in de strijd om jouw appartement in Erembodegem te verkopen aan de beste prijs en binnen de snelste tijd.

Wat regelen wij voor jou?

 • Duidelijke foto’s en een aantrekkelijke voorstelling van je appartement
 • Verspreiding, borden en zoekertjes
 • Alle benodigde attesten en documenten
 • Alle bezoeken, contacten met kopers, inclusief de onderhandelingen
 • Begeleiding tot bij de ondertekening van de akte.

Verkopen in Erembodegem

Je wil een appartement verkopen in Erembodegem, een duplex, loft, penthouse of nieuwbouw?

Immo Vastima helpt je appartement verkopen in Erembodegem, Aalst, Denderleeuw, Zellik, Gijzegem, Hofstade, Opwijk, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Hamme, Kerksken, Iddergem, Welle, Liedekerke, Affligem, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Molem, Kobbegem, Relegem, Merchtem, Bekkerzeel, Mazenzele, Brussegem, …

Haal een lokale expert in huis

Immo Vastima is het succesvolle project van Pieter Vanderstraeten, oud-lector economie en informatica. Aangevuld met relevante ervaring binnen de bouwsector en marketing zette hij een succesvol vastgoedkantoor op de markt. Al vele jaren verkoopt hij panden in de ruime regio Aalst. Wanneer je een appartement wil verkopen in Erembodegem, heb je hier de juiste partner gevonden.

Samenwerken met Immo Vastima verzekert je van een vlekkeloos traject en een snel verkoopproces. Dankzij hun partnership met ervaren professionals ben je verzekerd van onberispelijke service.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Erembodegem? Op Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor Immo Vastima?

Een appartement verkopen in Erembodegem, dat doen wij al jaren - en met succes! Kiezen voor Immo Vastima is zodoende kiezen voor een betrouwbare partner bij het verkopen van je appartement. Wat ons alvast verbindt is dat zowel jij als wij houden van een snelle verkoop én een goede verkoopprijs. Om die te realiseren, zetten we alle middelen in.

Professionele service

 • Vlotte communicatie
 • Gegarandeerde verkoop
 • Talloze positieve klanten
 • Technische en juridische expertise
 • Totale ontzorging

Gratis tot aan de verkoop

 • Accurate schatting
 • Degelijke marktkennis
 • Professionele medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij de verkoop

Straffe aanpak

 • Indrukwekkende advertenties
 • Mooie foto’s
 • Uitgebreid klantenbestand
 • Efficiënte marketing
 • Maximale online zichtbaarheid

Jouw exclusief geschenk!

Als vastgoedmakelaar zijn we nauw betrokken bij de regio Aalst, Erembodegem en alle lokale handelaars. Met liefde voor en grondige kennis van de regio, staan we garant én gekend voor een persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je besluit een appartement te verkopen in Erembodegem met Vastima, profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit bijzondere geschenk omvat een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze plaatselijke partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Vastgoedmakelaar Vastima | Appartement verkopen in Erembodegem? Op Vastima kan je rekenen!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Vanaf de moment dat je voor immo Vastima kiest, weet je dat je een goede keuze hebt gemaakt!

Pieter gaat voor de verkoop van je woning er met de volle 200% voor. Je kan rekenen op correct advies, vakmanschap en een man van zijn woord. Als kers op de taart werd de woning verkocht op 2 weken tijd aan de prijs die we in gedachten hadden.

Bedankt Pieter!

Slaus - Ruytinx Opwijk

Mijn appartementje is verkocht❤ Ongelooflijk zo snel 💃🍀 verkocht aan een leuke jonge man👍 heeft me beloofd er zorg vr te dragen 😉 Bedankt Pieter van Vastima voor de snelle service en de verkoop!

Bauwens Aalst

Recent verkocht in regio Erembodegem

Verkocht

Erembodegem

Verkocht

Erembodegem

Verkocht

Erembodegem

Verkocht

Erembodegem

Verkocht

Erembodegem

In 2 weken

Gratis schatting

Wil je een gratis schatting van je vastgoed? Wij bepalen snel én efficiënt de correcte verkoopwaarde.

Vul jouw gegevens in en wij contacteren jou.

Ik wil een huis kopen in

Ik wil een appartement kopen in

Ik wil een bouwgrond kopen in

Ik wil nieuwbouw kopen in

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in