Appartement verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Een appartement verkopen in Erembodegem was nog nooit zo eenvoudig. Als ervaren vastgoedspecialist in de ruime regio Erembodegem mag je vertrouwen op een vlotte en voordelige verkoop van je appartement, duplex, penthouse of loft.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Hoe immo Vastima je appartement verkoopt in Erembodegem?

Overweeg je een appartement te verkopen in Erembodegem? Dat regelen wij met plezier voor jou. Wat is het eerste waar je aan denkt? Allicht is dat de verkoopprijs die je graag wil voor jouw appartement. Deze speelt een cruciale rol in het verkoopproces: alles begint immers met een correcte vraagprijs.

Als eigenaar van een pand wil je uiteraard een zo hoog mogelijke som ontvangen voor de verkoop van je appartement. De koper van jouw eigendom heeft precies het omgekeerde voor ogen. Een succesvolle verkoop ontstaat op het delicate kruispunt van beide bedragen.

Veel eigenaars maken de fout om te proberen hun appartement in Erembodegem te verkopen aan een té hoge startprijs. Het lijkt misschien een goede strategie om te redeneren van zo hoog mogelijk te beginnen, maar het tegendeel is waar.

Wanneer je een appartement in Erembodegem wil verkopen aan een te hoge prijs, schrikt deze al een heel aantal kandidaat-kopers bij voorbaat af. Hoe dat komt?

 • Door het grote aanbod panden kunnen kopers volop vergelijken. Wanneer jouw prijs een stuk hoger uitvalt dan die van vergelijkbare panden, valt jouw appartement uit de boot.
 • Mogelijk valt jouw startprijs net boven de maximale besteding van geïnteresseerden, waardoor het appartement dat jij in Erembodegem wil verkopen mogelijk niet eens tussen de lijst met aangeboden panden verschijnt.
 • Een te hoge startprijs resulteert niet zelden in een lange periode van onverkocht zijn. Dat maakt dat huizenjagers onraad ruiken. Zou er misschien iets mis zijn met dit pand?
Om deze en heel wat andere reden is een correcte, goed beredeneerde vraagprijs een belangrijke spil in de boeiende wereld van de immobiliën. Hoe je deze bekomt? Heel eenvoudig: dankzij de gratis schatting van Immo Vastima.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Immo Vastima schat je appartement naar waarde

Je mag rekenen op de kennis en ervaring van Immo Vastima voor een waardevolle, gratis schatting van het appartement dat jij wil verkopen in Erembodegem. Om dit naar behoren te kunnen uitvoeren nemen we een aantal bepalende factoren in rekening. Het bouwjaar en de staat van je appartement, de gekozen materialen en de afwerking ervan, de bewoonbare oppervlakte, de indeling en het aantal kamers, … al deze elementen oefenen een aanzienlijke invloed uit op de marktwaarde van je pand. Aangezien Immo Vastima gekend staat als dé vastgoedspecialist in de regio, kennen we alle klappen van de zweep om een appartement te verkopen in Erembodegem. De wijken, buurten en verbindingen: Erembodegem kent geen geheimen voor ons.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend. Kies je er na onze schatting voor om de verkoop van je appartement uit te besteden aan Immo Vastima, dan ben je verzekerd van een vlot en moeiteloos verkoopproces. We gooien onze expertise in de strijd om jouw appartement in Erembodegem te verkopen aan de beste prijs en binnen de snelste tijd.

Wat regelen wij voor jou?

 • Duidelijke foto’s en een aantrekkelijke voorstelling van je appartement
 • Verspreiding, borden en zoekertjes
 • Alle benodigde attesten en documenten
 • Alle bezoeken, contacten met kopers, inclusief de onderhandelingen
 • Begeleiding tot bij de ondertekening van de akte.

Vastgoed verkopen in Erembodegem

Je wil een appartement verkopen in Erembodegem, een duplex, loft, penthouse of nieuwbouw?

Immo Vastima helpt je appartement verkopen in Erembodegem, Aalst, Denderleeuw, Zellik, Gijzegem, Hofstade, Opwijk, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Hamme, Kerksken, Iddergem, Welle, Liedekerke, Affligem, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Molem, Kobbegem, Relegem, Merchtem, Bekkerzeel, Mazenzele, Brussegem, …

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

Immo Vastima is het succesvolle project van Pieter Vanderstraeten, oud-lector economie en informatica. Aangevuld met relevante ervaring binnen de bouwsector en marketing zette hij een succesvol vastgoedkantoor op de markt. Al vele jaren verkoopt hij panden in de ruime regio Aalst. Wanneer je een appartement wil verkopen in Erembodegem, heb je hier de juiste partner gevonden.

Samenwerken met Immo Vastima verzekert je van een vlekkeloos traject en een snel verkoopproces. Dankzij hun partnership met ervaren professionals ben je verzekerd van onberispelijke service.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Appartement verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor immo Vastima?

Een appartement verkopen in Erembodegem, dat doen wij al jaren - en met succes! Kiezen voor Immo Vastima is zodoende kiezen voor een betrouwbare partner bij het verkopen van je appartement. Wat ons alvast verbindt is dat zowel jij als wij houden van een snelle verkoop én een goede verkoopprijs. Om die te realiseren, zetten we alle middelen in.

Professionele service

 • Vlotte communicatie
 • Gegarandeerde verkoop
 • Talloze positieve klanten
 • Technische en juridische expertise
 • Totale ontzorging

Gratis tot aan de verkoop

 • Accurate schatting
 • Degelijke marktkennis
 • Professionele medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij de verkoop

Straffe aanpak

 • Indrukwekkende advertenties
 • Mooie foto’s
 • Uitgebreid klantenbestand
 • Efficiënte marketing
 • Maximale online zichtbaarheid
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar zijn we nauw betrokken bij de regio Aalst, Erembodegem en alle lokale handelaars. Met liefde voor en grondige kennis van de regio, staan we garant én gekend voor een persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je besluit een appartement te verkopen in Erembodegem met Vastima, profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit bijzondere geschenk omvat een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze plaatselijke partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Bij pieter aankoop en verkoop gedaan van woning.

Alles zeer goed verlopen: vlotte communicatie, altijd een luisterend oor voor vragen altijd paraat.

Wij zouden zeker Pieter aanraden voor iedereen die een woning wil kopen of verkopen. Dank u Pieter!

Verlé - Van Handenhoven Aalst

Een huis verkopen doe je als particulier niet op regelmatige basis: je kent de wetgeving onvoldoende, je weet niet goed hoe een verkoopdossier op te stellen, laat staan op welke wijze je je huis op de immo-markt moet brengen.

Dé oplossing: je schakelt een immokantoor in. Maar welke keuze maak je ...er zijn zoveel immo-kantoren en je hoort vaak de gekste verhalen. Via een kennis kregen we het adres van VASTIMA te Aalst. Na het eerste telefoontje waren we meteen gerustgesteld ...Pieter, de zaakvoerder van VASTIMA, gaf ons meteen een duidelijke uitleg waarop een afspraak op zijn kantoor volgde. Onze samenwerking werd besproken, alle afspraken stonden duidelijk op papier en Pieter beloofde een passende koper voor ons huis te zoeken.

VASTIMA zorgde voor alles: prachtige foto’s, voldoende publiciteit, de noodzakelijke documenten (waaronder het EPC-verslag), een correcte prijszetting voor het huis, antwoorden op al onze vragen en het aanwezig zijn bij het verlijden van de akte (notaris) ... kortom als verkopers moesten we ons van het ganse gebeuren niks aantrekken: geen zorgen en geen stress!

En het resultaat mag gezien worden ... reeds op de eerste kijkdag was ons huis verkocht! Top Pieter!

We kunnen VASTIMA dan ook aan iedereen aanbevelen want voor ons was het van begin tot einde een positieve ervaring.

Bedankt Pieter voor alle hulp.

Van der Niepen - Pletinckx Denderleeuw

Correcte service, klare en duidelijke informatie.

 

Wallez Aalst

Recent verkocht in regio Erembodegem

Verkocht

Erembodegem

Verkocht

Erembodegem

In 1 dag

Verkocht

Erembodegem

Gratis schatting aanvragen

Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in