Appartement verkopen in Denderleeuw? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Een appartement verkopen in Denderleeuw was nog nooit zo eenvoudig. Immo Vastima is dé vastgoedspecialist in de regio Denderleeuw. Wij regelen een vlotte verkoop van je appartement, duplex, penthouse of loft.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Denderleeuw? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Hoe immo Vastima je appartement verkoopt in Denderleeuw?

Wil je een appartement verkopen in Denderleeuw? Dat treft, wij ook! Als ervaren vastgoedexpert binnen de ruime regio Denderleeuw en Aalst zijn wij je graag van dienst bij het verkopen van je appartement in Denderleeuw. We leggen je graag uit hoe we te werk gaan, hoe onze dienstverlening eruitziet en waarom je bij ons aan het juiste adres bent. Laten we beginnen bij het begin: de prijs.

Wanneer je een appartement wil verkopen in Denderleeuw, ben je je wellicht bewust van de waarde daarvan. Net als iedere eigenaar wil je graag een zo hoog mogelijke verkoopprijs vragen voor je pand. Voor jou heeft je appartement immers heel wat waarde én je wil met de opbrengst wellicht heel wat andere dromen realiseren.

Om die reden zien we vaak de gekste prijzen verschijnen bij particuliere verkopen. Ondanks dat we het begrijpen dat eigenaars hopen op die ene toevalstreffer, zien we dat helaas zelden goedkomen. Meer nog: een té hoge vraagprijs werkt eerder de verkoop tegen.

Dankzij de vele online mogelijkheden kunnen kandidaat-kopers op alle mogelijke manieren panden bekijken en met elkaar vergelijken. Zo belandt het appartement dat jij in Denderleeuw wil verkopen tussen een aantal gelijkaardige appartementen. Het zal geïnteresseerden meteen opvallen dat jouw appartement in verhouding een stuk duurder uitvalt. Hoezeer je pand hen dan ook bevalt: de kans is groot dat ze niet eens contact opnemen.

Wist je dat de meeste zoekmachines werken met een maximale aankoopprijs? Dat betekent dat kandidaat-kopers invoeren welk bedrag ze uiterlijk aan een pand willen geven. Wanneer je een flink bedrag boven de werkelijke waarde van je appartement invoerde, krijgt je publiek zodoende jouw appartement niet eens te zien in de lijst.

Het zou erg jammer zijn dat je om deze reden jouw ideale koper mist. Je kan dit immers heel eenvoudig vermijden door de juiste vraagprijs te vermelden. Hoe je die bepaalt? Eenvoudig en gratis dankzij de schatting van Immo Vastima. Een appartement verkopen in Denderleeuw: dat is wat wij al jaren met succes doen. We zijn je graag van dienst!

Immo Vastima | Appartement verkopen in Denderleeuw? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Immo Vastima schat je appartement naar waarde

Wil je graag je appartement verkopen in Denderleeuw aan een correcte startprijs? Goed nieuws: dan voeren wij een gratis schatting uit. We kennen de regio en haar bijzonderheden én we kennen ons vak. Daardoor durven wij zonder schroom stellen dat we dé uitgelezen partij zijn om het appartement dat je in Denderleeuw wil verkopen heel precies naar waarde te schatten.

Hoe gaan we te werk? We nemen uitgebreid de tijd om alle specificaties van je appartement in acht te nemen en brengen alle elementen helder in kaart. Een aantal belangrijke factoren die de schatting beïnvloeden, zijn bijvoorbeeld:

 • De exacte ligging van je appartement
 • Het aantal kamers en de bewoonbare oppervlakte
 • De energiezuinigheid
 • De gekozen materialen en afwerkingsgraad
 • De aanwezigheid van eventuele aanhorigheden (garage, toestellen, …)
Aan de hand van een gedetailleerd rapport kunnen we heel precies de waarde bepalen, zodat we je appartement in Denderleeuw verkopen aan de allerbeste prijs.

Onze gratis schatting is verre van de enige dienst die je goed van pas komt. Wanneer je besluit met Immo Vastima in zee te gaan, doe je jezelf een totale ontzorging cadeau. Van de eerste tot laatste fase van het verkoopproces nemen wij alle facetten voor onze rekening:
    
 • Het opmaken van aantrekkelijke advertenties met knappe foto’s
 • Het bereiken van een ruim en geïnteresseerd doelpubliek
 • Het opmaken van alle vereiste attesten en documenten
 • Het organiseren van de plaatsbezoeken
 • Het voeren van de onderhandelingen voor een gunstige verkoopprijs
 • De begeleiding tot bij de notaris
Een full-service cadeautje voor jezelf!

Vastgoed verkopen in Denderleeuw

Je wil een appartement verkopen in Denderleeuw, een duplex, loft, penthouse of nieuwbouw?

Immo Vastima verkoopt en verhuurt vastgoed in de volgende regio: Aalst, Zellik, Affligem, Gijzegem, Hamme, Hofstade, Merchtem, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Liedekerke, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Molem, Kobbegem, Relegem, Bekkerzeel, Opwijk, Mazenzele, Brussegem,…

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

Wie is Immo Vastima? Het brein achter de werking van dit succesvolle vastgoedkantoor is Pieter Vanderstraeten. Opgericht in 2014 mag Immo Vastima zich inmiddels een vaste waarde en ware expert binnen de regio Aalst en Denderleeuw noemen.

Al sinds 2014 is Immo Vastima een vaste waarde binnen de vastgoedmarkt. Oprichter en zaakvoerder Pieter Vanderstraeten gooit al vele jaren al z’n enthousiasme en expertise in de strijd in de ruime regio Denderleeuw. Uitgebreide ervaring binnen de bouwsector en digitale marketing krijg je er gratis bovenop. De ideale combinatie wanneer je een appartement wil verkopen in Denderleeuw.

Voor ieder verkooptraject werkt Immo Vastima samen met een team van erkende en ervaren partners. Bouwtechnici, specialisten, fotografen, … bundelen hun krachten om de verkoop van jouw pand zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Denderleeuw? Op Immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Appartement verkopen in Denderleeuw? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor immo Vastima?

Een appartement verkopen in Denderleeuw gaat het snelst met een ervaren expert die de regio kent. Net als jij houden wij van een vlotte en snelle verkoop én de best mogelijke verkoopprijs. Daarin slagen we al jaren dankzij onze unieke en veelzijdige service.

Professionele service

 • Transparante communicatie
 • Zekerheid van verkoop
 • Talloze positieve referenties
 • Technische en juridische expertise
 • 100% overdracht verantwoordelijkheid

Gratis tot aan de verkoop

 • Haarscherpe waardebepaling
 • Degelijke marktkennis
 • Medewerkers die steeds up-to-date zijn
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Maximale zichtbaarheid
 • Groot klantenbestand
 • Creatie van fraaie advertenties
 • Professionele foto’s
 • Sterke marketing
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar in de regio Denderleeuw zijn we nauw verweven met de lokale handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor en persoonlijke aanpak.  Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw vastgoed verkoopt met Vastima, profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Correcte service, klare en duidelijke informatie.

 

Wallez Aalst

Onlangs hebben we een pand verkocht via Immokantoor Vastima. Niets werd aan het toeval overgelaten: publiciteit (beschrijving en fotos van het pand) werden op een leuke manier in een tekst verwerkt en verspreid via verschillende kanalen waardoor het pand snel werd verkocht.

De afhandeling van de verkoop werd op een zeer correcte manier gedaan door Pieter, een man van zijn woord en die zijn beroep zeer ter harte neemt.

Inmiddels hebben wij ook al een pand bij hem gekocht met dezelfde goede ervaring. Dus Pieter, niets dan lof over jouw inbreng, doe zo maar voort en wij wensen jou nog een succesrijke toekomst toe.

Vercauteren - Hanssens Aalst

Ik ben heel tevreden over jullie immokantoor. Met name de zaakvoerder Pieter. Vanaf onze eerste ontmoeting tot de financiele afhandeling was je aanwezig. Niets was teveel gevraagd. Mijn huis was op 3 dagen verkocht.

Bedankt Pieter!

Steppe Erembodegem

Recent verkocht in regio Denderleeuw

Verkocht

Welle

In 3 weken

Verkocht

Denderleeuw

Verkocht

Denderleeuw

In 1 dag

Gratis schatting aanvragen

Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in