ZO DOET VASTIMA HET

Je (t)huis is zoveel meer dan een hoop bakstenen, het is een plek waar herinneringen worden geboren, waar je tot rust komt, veiligheid en geborgenheid vindt. Net zoals jouw plannen en jouw dromen is ook deze warme plek voortdurend in beweging.

Je gaat samenwonen, er komen kindjes, er gaan kinderen het huis uit, je vindt een andere job, je wil een tuin voor je hond,… Er zijn duizenden goeie redenen om van (t)huis te veranderen. Doorheen dit mooie en boeiende traject staat Immo Vastima als een vaste waarde aan je zijde; van zoeken tot kopen, van huren tot verhuren, van de papierwinkel tot correct advies. Zo zorgen wij op onze manier alvast voor jouw thuisgevoel. We staan dan ook in de ruime regio Aalst gekend als dé vastgoedspecialist die iedere woonwens vervult.

Ons verhaal

Immo Vastima erkend vastgoedmakelaar

Immo Vastima werd in 2014 opgericht door Pieter Vanderstraeten. Wat begon als een éénmanszaak werd gaandeweg een succesverhaal. Als oud lector informatica-economie en BIV-erkend vastgoedmakelaar combineer ik mijn twee passies: vastgoed en online marketing, mijn ervaring in de (ver)bouwsector als extra troef.

Het team van immo Vastima werd uitgebreid met gepassioneerde en professionele medewerkers. Zo ben jij altijd zeker van de juiste partner op de juiste plaats, met de gepaste service, binnen ieder segment van vastgoed.

Wat hebben wij met elkaar gemeen? Zowel jij als wij streven naar een vlotte, correcte verkoop of verhuring van jouw woning, appartement, opbrengsteigendom, bouwgrond of nieuwbouwproject.

Immo Vastima erkend vastgoedmakelaar
Vastima Brochure Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Immo Vastima maakt het verschil

Vastima is een one-stop-shop dienstverlener, jouw partner van begin tot einde van jouw verkoop- of verhuurtraject.

Als erkend vastgoedmakelaar hebben we de juiste knowhow in huis voor het verkavelen van bouwgronden, realisatie en verkoop van nieuwbouwprojecten, juridische en technische ondersteuning bij allerhande vastgoedproblemen. Daarnaast hebben we een VLABEL erkeningsnummer op zak, waardoor we een bindende schatting voor jouw successieaangifte kunnen opstellen.

Bij verkoop van jouw vastgoed krijg je onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van € 5.000,00 die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, …. You’re welcome!

Waarom Immo Vastima?

Jij staat centraal

Onze relatie met jou is gebaseerd op vertrouwen.

Onze samenwerking garandeert jou een onmiskenbare win-win voor ons beide. Je kan erop vertrouwen dat wij de juiste dingen doen, in alle openheid en volgens onze beroepsethiek.

We zijn 24/7 vlot bereikbaar en zetten ons proactief in om het beste uit jouw vastgoed te halen. Onze persoonlijke aanpak maakt het grote verschil in dienstverlening. Realistische vraagprijzen en een heldere communicatie zijn ons kenmerk. En ja, wij zijn pleasers: jij blij, wij blij.

Duidelijke communicatie

Onze transparante aanpak garandeert dat je op elk moment weet waar je aan toe bent. We zweren bij ‘no cure, no pay’ - je betaalt dus pas iets bij de effectieve verkoop. We engageren ons enkel voor jouw project als we er ook effectief in geloven.

Dankzij onze accurate schatting en waardebepaling, aangevuld met marktkennis, voortdurende bijscholing en een enthousiaste marketing mind verkopen we doorgaans sneller én aan een hogere prijs. Je mag rekenen op transparantie, betrouwbaarheid en zekerheid van verkoop.

Professionele service

Kiezen voor Immo Vastima is kiezen voor technische en juridisch onderlegde vastgoedexpertise.

Elk teamlid draagt zijn steentje bij volgens zijn vakgebied. Wij zorgen er altijd voor dat onze medewerkers hun competenties verder kunnen ontwikkelen. Ze brengen veel talent naar de tafel – waarop we bijzonder trots zijn.

Bij de samenwerking dragen we dan ook de volledige verantwoordelijkheid voor het ganse proces. Met een onverslaanbare gedrevenheid doen wij steeds ons uiterste best en trachten wij onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd naar onze unieke werkwijze en hoe we deze loslaten op jouw vastgoed? Of laat je inspireren door onze talrijke referenties en reeds gerealiseerde verkopen en verhuren. Tot snel!

Ik wil verkopen

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 190 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 190 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

We leerden Pieter kennen als een doortastend makelaar, een volhouder zonder ooit opdringerig te worden . We voelden ons onmiddellijk op ons gemak, met Pieter en zijn team: hij beheert zijn zaak met passie.

We konden rekenen op professionele begeleiding en steun en tijdens een emotionele periode in ons leven bleef Pieter steeds vakkundig met beide voeten op de grond.

Geen loze beloften maar na 2 bezoeknamiddagen was ons huis verkocht.

Zelfs na de verkoop konden we op hem rekenen om voor de nodige attesten en administratieve rompslomp te zorgen.

Bedankt Pieter en je team voor je inzet en steun.

Hendrickx - De Backer Erembodegem

Onze woning was op een paar dagen verkocht, en dat zegt eigenlijk al heel veel over ‘Vastima’.

De aanpak is zeer professioneel, goed georganiseerd. Dit samen met de toegankelijke continue feedback door Pieter over de stand van zaken maakt van dit vastgoedkantoor echt een topper.

Gabriel - Wally Denderhoutem

Dankzij jouw professionele aanpak was onze woning op 2 dagen verkocht!

Baetens - Nieuwerkerken
Verkopen Bekijk alle referenties