ZO DOET VASTIMA HET

Je (t)huis is zoveel meer dan een hoop bakstenen, het is een plek waar herinneringen worden geboren, waar je tot rust komt, veiligheid en geborgenheid vindt. Net zoals jouw plannen en jouw dromen is ook deze warme plek voortdurend in beweging.

Je gaat samenwonen, er komen kindjes, er gaan kinderen het huis uit, je vindt een andere job, je wil een tuin voor je hond,… Er zijn duizenden goeie redenen om van (t)huis te veranderen. Doorheen dit mooie en boeiende traject staat Immo Vastima als een vaste waarde aan je zijde; van zoeken tot kopen, van huren tot verhuren, van de papierwinkel tot correct advies. Zo zorgen wij op onze manier alvast voor jouw thuisgevoel. We staan dan ook in de ruime regio Aalst gekend als dé vastgoedspecialist die iedere woonwens vervult.

Ons verhaal

Immo Vastima erkend vastgoedmakelaar

Immo Vastima werd in 2014 opgericht door Pieter Vanderstraeten. Wat begon als een éénmanszaak werd gaandeweg een succesverhaal. Als oud lector informatica-economie en BIV-erkend vastgoedmakelaar combineer ik mijn twee passies: vastgoed en online marketing, mijn ervaring in de (ver)bouwsector als extra troef.

Het team van immo Vastima werd uitgebreid met gepassioneerde en professionele medewerkers. Zo ben jij altijd zeker van de juiste partner op de juiste plaats, met de gepaste service, binnen ieder segment van vastgoed.

Wat hebben wij met elkaar gemeen? Zowel jij als wij streven naar een vlotte, correcte verkoop of verhuring van jouw woning, appartement, opbrengsteigendom, bouwgrond of nieuwbouwproject.

Immo Vastima erkend vastgoedmakelaar
Vastima Brochure Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Immo Vastima maakt het verschil

Vastima is een one-stop-shop dienstverlener, jouw partner van begin tot einde van jouw verkoop- of verhuurtraject.

Als erkend vastgoedmakelaar hebben we de juiste knowhow in huis voor het verkavelen van bouwgronden, realisatie en verkoop van nieuwbouwprojecten, juridische en technische ondersteuning bij allerhande vastgoedproblemen. Daarnaast hebben we een VLABEL erkeningsnummer op zak, waardoor we een bindende schatting voor jouw successieaangifte kunnen opstellen.

Bij verkoop van jouw vastgoed krijg je onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van € 5.000,00 die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, …. You’re welcome!

Waarom Immo Vastima?

Jij staat centraal

Onze relatie met jou is gebaseerd op vertrouwen.

Onze samenwerking garandeert jou een onmiskenbare win-win voor ons beide. Je kan erop vertrouwen dat wij de juiste dingen doen, in alle openheid en volgens onze beroepsethiek.

We zijn 24/7 vlot bereikbaar en zetten ons proactief in om het beste uit jouw vastgoed te halen. Onze persoonlijke aanpak maakt het grote verschil in dienstverlening. Realistische vraagprijzen en een heldere communicatie zijn ons kenmerk. En ja, wij zijn pleasers: jij blij, wij blij.

Duidelijke communicatie

Onze transparante aanpak garandeert dat je op elk moment weet waar je aan toe bent. We zweren bij ‘no cure, no pay’ - je betaalt dus pas iets bij de effectieve verkoop. We engageren ons enkel voor jouw project als we er ook effectief in geloven.

Dankzij onze accurate schatting en waardebepaling, aangevuld met marktkennis, voortdurende bijscholing en een enthousiaste marketing mind verkopen we doorgaans sneller én aan een hogere prijs. Je mag rekenen op transparantie, betrouwbaarheid en zekerheid van verkoop.

Professionele service

Kiezen voor Immo Vastima is kiezen voor technische en juridisch onderlegde vastgoedexpertise.

Elk teamlid draagt zijn steentje bij volgens zijn vakgebied. Wij zorgen er altijd voor dat onze medewerkers hun competenties verder kunnen ontwikkelen. Ze brengen veel talent naar de tafel – waarop we bijzonder trots zijn.

Bij de samenwerking dragen we dan ook de volledige verantwoordelijkheid voor het ganse proces. Met een onverslaanbare gedrevenheid doen wij steeds ons uiterste best en trachten wij onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd naar onze unieke werkwijze en hoe we deze loslaten op jouw vastgoed? Of laat je inspireren door onze talrijke referenties en reeds gerealiseerde verkopen en verhuren. Tot snel!

Ik wil verkopen

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 195 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 195 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Mijn partner en ik hebben in het verleden reeds met verschillende makelaars gewerkt. Maar het moet gezegd, het professionalisme van dit kantoor is van een hoger niveau. Kennismakingsgesprek was zeer aangenaam, geen geslijm, geen koetjes en kalfjes om het contract binnen te halen maar to the point en geen valse beloftes, dewelke direct een vertrouwen gaf. In het verloop werd dit ook bevestigd. Onze wensen werden gerespecteerd en niets werd geforceerd of opgedrongen. Uitspraak van Pieter : “Jullie moeten zich goed voelen bij de verkoop”

Aangezien onze woning zich in het segment van de hogere prijsklasse bevond, is het logisch dat deze niet op een twee drie verkocht was. Maar Pieter is een gedreven man die zich tot het uiterste inzet. En met resultaat…hij is geduldig en onderhandeld met koper(s)/verkoper(s) tot beide partijen zich kunnen vinden om de compromis te tekenen…nogmaals, zonder enige druk te leggen. Ook achteraf werden we nog gecontacteerd om te horen of alles goed verlopen was bij de notaris.

Bij deze kan ik niet anders dan Vastima voor de volle 100% aanraden aan ieder die zijn pand wil verkopen. Indien ik in de toekomst nog iets verkoop, zal ik zeker terug contact opnemen met Pieter en zijn team. Een topteam!

Pieter, Laurens, Hartelijk dank voor alles en veel succes met de voortzetting van Vastima.

Overview positieve punten

  • Aangenaam kennismakingsgesprek
  • Prachtige foto’s gemaakt voor advertentie(s)
  • Opvolging dossier
  • WhatsApp groep voor snelle opvolging (afspraken / vragen….)
  • Feedback na bezoek
  • Steeds bereikbaar of belt je ASAP zeker terug
  • doet het nodige administratieve werk
  • na verkoop, opvolging met notaris(sen)
  • en zoveel meer…
Negatieve punten zijn er niet.

Janssens - Baveghems Aalst

Wij wilden ons appartement in Aalst verkopen en namen daarvoor het immokantoor Vastima onder de arm.

We kozen bewust niet voor een groot kantoor omdat we geloven in de kracht en de persoonlijke aanpak van een kleiner kantoor. VASTIMA is op onze weg gekomen door een tip van kennissen die met dit kantoor een goede ervaring hadden.

We konden alles aan VASTIMA overlaten en konden rekenen op een zeer professionele en vriendelijke aanpak. De waardebepaling werd door hen onder de loep genomen en overal verschenen zoekertjes om ons appartement aan de man te brengen.

Binnen de kortste keren was het appartement verkocht.

Ook wij kunnen VASTIMA aan iedereen aanraden. De Heer Pieter Vanderstraeten die het kantoor leidt staat voor een gedreven en enthousiaste manier van werken.

Het was een perfect traject met een professionele begeleiding.

Blij dat we voor zo’n degelijk kantoor hebben gekozen!

Ottoy - De Bruyker Aalst

Efficient, duidelijk, hulpvaardig... simpelweg professioneel!

Vermeir - D'Haese - Aalst
Verkopen Bekijk alle referenties