Gratis schatting in Denderleeuw? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Die vraag horen wij elke dag! Als je overweegt een huis of appartement te verkopen in Denderleeuw, ben je bij Immo Vastima alvast aan het goede adres. Een degelijke, goed onderbouwde én gratis schatting van je woning is bijzonder handig vooraleer je immo gaat verkopen.

Immo Vastima | Gratis schatting in Denderleeuw? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Online huis schatten

Een woning schatten, dat is vakwerk. Jazeker, er bestaan heel wat tools om je huis online te schatten, maar die zijn nooit zo accuraat als een gedetailleerd schattingsverslag van een ervaren expert.

Wanneer wij een gratis schatting in Denderleeuw uitvoeren, gaan we tot op het bot. Er zijn ontzettend veel factoren die de uiteindelijke verkoopprijs van je pand bepalen. Als vastgoedexpert in de ruime regio Aalst en Denderleeuw weten we precies waarover we spreken. Waarmee houden we zoal rekening?

 • De exacte locatie: welke wijk? Wat is er in de buurt? Hoe goed is je woning bereikbaar?
 • Het aantal (slaap)kamers en de mogelijkheid tot uitbreiding;
 • De totale oppervlakte van het perceel en de bewoonbare oppervlakte;
 • De afwerkingsgraad en materiaalkeuze: is je woning eerder basic of luxueus ingericht?
 • Wat is het bouwjaar en hoe goed is het pand onderhouden?
 • Wat is het EPC? - ….
Deze en nog vele andere factoren bepalen welke prijs jouw koper uiteindelijk voor je woning zal neertellen. Om al deze gegevens nauwkeurig in kaart te kunnen brengen is een bezoek aan het pand uiteraard noodzakelijk. Daarom voeren we een gratis schatting in Denderleeuw altijd ter plaatse uit. Deze schatting is overigens volledig vrijblijvend!

Immo Vastima | Gratis schatting in Denderleeuw? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Je huis schatten op Immoweb

We horen heel vaak dat verkopers al een online schatting op Immoweb of Zimmo lieten uitvoeren. Natuurlijk ben je benieuwd hoeveel je huis waard is en wil je ook de online tools alvast even loslaten. Maar is een gratis online schatting wel zo accuraat? Wij besloten het zelf even uit te testen en voerden alle gevraagde gegevens in. Dit was het resultaat van de gratis online schatting van Immoweb:

Geschatte waarde tussen 200.000 en 400.000 EURO

Daar weten we natuurlijk nog niet veel mee. Je hebt dan wel een eerste (zeer) ruime richtlijn, maar je hebt nog steeds geen idee van wat je voor jouw woning mag vragen. Een gratis online schatting kan uiteraard geen rekening houden met de staat van je woning, de populariteit van de buurt, hoe vlot de verbindingswegen zijn en of er al dan niet parket in je woonkamer ligt. Kortweg: een online schatting: het kan geen kwaad, maar zal nooit een expert vervangen. Daarvoor klop je best aan bij een ervaren vastgoedspecialist zoals Immo Vastima!

Waarom je huis laten schatten?

Wil je een woning verkopen, dan is het bepalen van de verkoopprijs een cruciale eerste stap. Zeker wanneer je de opbrengst van je immo opnieuw wil investeren in een ander pand, doe je er goed aan correct geïnformeerd te zijn.

Niemand wil het risico lopen om z’n huis aan een te lage prijs te koop aan te bieden. Anderzijds is het geen goed idee om je woning aan een te hoge prijs op de vastgoedmarkt te lanceren. Ook kandidaat-kopers kunnen immers volop vergelijken. Wanneer jouw pand zichzelf uit de markt prijst, blijft je woning heel lang te koop staan. Daar knappen veel potentiële kopers op af, waardoor je uiteindelijk na vele tergende maanden alsnog je vraagprijs moet verlagen.

Niemand wordt vrolijk van een langdurig verkooptraject. Voortdurend bezoekers door je huis, onzekerheid, overbruggingskrediet, stress, … nee. Vlot en efficiënt, aan de correcte prijs, daar gaan we voor. Zo’n gunstige snelle verkoop staat of valt met een al even correcte waardebepaling van je huis. Zo weet je meteen waar je aan toe bent - en je koper ook.

Immo Vastima voert met plezier een gratis schatting uit in Denderleeuw. Dankzij onze jarenlange ervaring in immobiliën en kennis van de regio weten we je precies te vertellen hoeveel je woning waard is.

Je woning laten schatten in Denderleeuw?

Je kan je huis in Denderleeuw laten schatten door verschillende partijen: een landmeter, een notaris, een architect of een vastgoedmakelaar. Zij kennen allemaal de huizenmarkt, de berekeningswijze en zijn gemachtigd om een schattingsverslag op te maken. Of ze allemaal even vertrouwd zijn met de heersende tendensen en de omgeving, durven we niet garanderen.

De prijzen voor een schatting van een woning liggen tussen € 250 bij een makelaar en € 500 bij een notaris. Opgelet: uit een onderzoek van Test-Aankoop uit 2011 kwam naar voren dat een deze schatting soms enkel ‘op papier’ opmaakt, zonder een bezoek ter plaatse.

Wanneer je een woning verkoopt, wil je daar uiteraard liefst het maximale uithalen. Waarom zou je dan betalen als je ook onze gratis schatting kan aanvragen? Je kan naderhand nog beslissen wat je ermee doet.

Immo Vastima | Gratis schatting in Denderleeuw? Op Immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Gratis schatting in Denderleeuw? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Immo Vastima, zoveel meer dan een gratis schatting

Wat denk je, zullen wij je gratis schatting in Denderleeuw voor je uitvoeren? Verstandige keuze, we kijken er alvast naar uit. Wist je dat je na onze vrijblijvende schatting op nog heel wat andere voordelen kan rekenen?

Wanneer je ervoor kiest om je verkoop aan Immo Vastima uit te besteden, nemen wij immers alle rompslomp uit handen. In ons pakket zit onder meer:

Professionele service

 • Volledige verantwoordelijkheid
 • Heldere communicatie
 • Zekerheid van verkoop
 • Talloze positieve referenties
 • Juridisch/technische expertise

Gratis tot aan de verkoop

 • Haarscherpe waardebepaling
 • Degelijke marktkennis
 • Medewerkers die steeds up-to-date zijn
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Professionele advertenties
 • Aantrekkelijke foto’s
 • Grote database aan klanten
 • Hands-on approach
 • Maximale zichtbaarheid
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar zijn we nauw betrokken bij Aalst en haar plaatselijke handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor een persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw huis verkoopt in Aalst met de medewerking van Vastima, profiteer je op alle vlakken mee van deze samenwerkingen. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Hoewel we eerst weigerachtig stonden tegenover het idee van een samenwerking met een vastgoedkantoor, kunnen we na de succesvolle samenwerking, Vastima enkel aanraden!

We werden geregeld geïnformeerd over de stand van zaken en houdeneen positief gevoel over aan de verkoop van ons appartement!

Bedankt voor jouw hulp en veel succes met jouw toekomstige verkopen.

Nkeshimana Aalst

Gezien het actuele aanbod van assistentiewoningen is het verhuren ervan voor een leek niet evident. De vorige keer heeft het ons ruim een jaar gekost vooraleer we een verhuurcontract konden afsluiten. Deze keer zijn wij daarom in zee gegaan met een immo-kantoor en onze keuze viel op Vastima, een keuze die wij ons niet hebben beklaagd!

Bij het eerste contact klikte het meteen. Pieter was klaar en duidelijk in zijn communicatie en zijn aanpak die getuigde van professionele gedrevenheid. Ook voor Vastima was het een uitdaging want het was de eerste maal dat er voor de verhuur van een assistentiewoning op hen beroep werd gedaan. Dankzij het vakmanschap van Pieter was 14 dagen later de verhuur een feit. Pieter regelde alles, maar ook alles op een heel professionele manier.

Als tevreden klant en fan van Vastima, zullen wij dit immo-kantoor dan ook onze vrienden en kennissen van harte aanbevelen.

Van Geert - Lampers Denderhoutem

Mijn partner en ik hebben in het verleden reeds met verschillende makelaars gewerkt. Maar het moet gezegd, het professionalisme van dit kantoor is van een hoger niveau. Kennismakingsgesprek was zeer aangenaam, geen geslijm, geen koetjes en kalfjes om het contract binnen te halen maar to the point en geen valse beloftes, dewelke direct een vertrouwen gaf. In het verloop werd dit ook bevestigd. Onze wensen werden gerespecteerd en niets werd geforceerd of opgedrongen. Uitspraak van Pieter : “Jullie moeten zich goed voelen bij de verkoop”

Aangezien onze woning zich in het segment van de hogere prijsklasse bevond, is het logisch dat deze niet op een twee drie verkocht was. Maar Pieter is een gedreven man die zich tot het uiterste inzet. En met resultaat…hij is geduldig en onderhandeld met koper(s)/verkoper(s) tot beide partijen zich kunnen vinden om de compromis te tekenen…nogmaals, zonder enige druk te leggen. Ook achteraf werden we nog gecontacteerd om te horen of alles goed verlopen was bij de notaris.

Bij deze kan ik niet anders dan Vastima voor de volle 100% aanraden aan ieder die zijn pand wil verkopen. Indien ik in de toekomst nog iets verkoop, zal ik zeker terug contact opnemen met Pieter en zijn team. Een topteam!

Pieter, Laurens, Hartelijk dank voor alles en veel succes met de voortzetting van Vastima.

Overview positieve punten

 • Aangenaam kennismakingsgesprek
 • Prachtige foto’s gemaakt voor advertentie(s)
 • Opvolging dossier
 • WhatsApp groep voor snelle opvolging (afspraken / vragen….)
 • Feedback na bezoek
 • Steeds bereikbaar of belt je ASAP zeker terug
 • doet het nodige administratieve werk
 • na verkoop, opvolging met notaris(sen)
 • en zoveel meer…
Negatieve punten zijn er niet.

Janssens - Baveghems Aalst

Recent verkocht in regio

Verkocht

Welle

In 3 weken

Verkocht

Denderleeuw

Verkocht

Denderleeuw

In 1 dag

Gratis schatting aanvragen

Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in