Gratis schatting in Denderleeuw? Op Vastima kan je rekenen!

Die vraag horen wij elke dag! Als je overweegt een huis of appartement te verkopen in Denderleeuw, ben je bij Immo Vastima alvast aan het goede adres. Een degelijke, goed onderbouwde én gratis schatting van je woning is bijzonder handig vooraleer je immo gaat verkopen.

 • Gratis schatting
 • Gratis attesten bij verkoop
 • Snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop
 • € 5.000 aan exclusieve kortingen bij lokale handelaars

Immo Vastima
Facebook
Score 5,0|40 reviews
Google
Score 4,7|58 reviews

Online huis schatten

Een woning schatten, dat is vakwerk. Jazeker, er bestaan heel wat tools om je huis online te schatten, maar die zijn nooit zo accuraat als een gedetailleerd schattingsverslag van een ervaren expert.

Wanneer wij een gratis schatting in Denderleeuw uitvoeren, gaan we tot op het bot. Er zijn ontzettend veel factoren die de uiteindelijke verkoopprijs van je pand bepalen. Als vastgoedexpert in de ruime regio Aalst en Denderleeuw weten we precies waarover we spreken. Waarmee houden we zoal rekening?

 • De exacte locatie: welke wijk? Wat is er in de buurt? Hoe goed is je woning bereikbaar?
 • Het aantal (slaap)kamers en de mogelijkheid tot uitbreiding;
 • De totale oppervlakte van het perceel en de bewoonbare oppervlakte;
 • De afwerkingsgraad en materiaalkeuze: is je woning eerder basic of luxueus ingericht?
 • Wat is het bouwjaar en hoe goed is het pand onderhouden?
 • Wat is het EPC? - ….
Deze en nog vele andere factoren bepalen welke prijs jouw koper uiteindelijk voor je woning zal neertellen. Om al deze gegevens nauwkeurig in kaart te kunnen brengen is een bezoek aan het pand uiteraard noodzakelijk. Daarom voeren we een gratis schatting in Denderleeuw altijd ter plaatse uit. Deze schatting is overigens volledig vrijblijvend!

Je huis schatten op Immoweb

We horen heel vaak dat verkopers al een online schatting op Immoweb of Zimmo lieten uitvoeren. Natuurlijk ben je benieuwd hoeveel je huis waard is en wil je ook de online tools alvast even loslaten. Maar is een gratis online schatting wel zo accuraat? Wij besloten het zelf even uit te testen en voerden alle gevraagde gegevens in. Dit was het resultaat van de gratis online schatting van Immoweb:

Geschatte waarde tussen 200.000 en 400.000 EURO

Daar weten we natuurlijk nog niet veel mee. Je hebt dan wel een eerste (zeer) ruime richtlijn, maar je hebt nog steeds geen idee van wat je voor jouw woning mag vragen. Een gratis online schatting kan uiteraard geen rekening houden met de staat van je woning, de populariteit van de buurt, hoe vlot de verbindingswegen zijn en of er al dan niet parket in je woonkamer ligt. Kortweg: een online schatting: het kan geen kwaad, maar zal nooit een expert vervangen. Daarvoor klop je best aan bij een ervaren vastgoedspecialist zoals Immo Vastima!

Waarom je huis laten schatten?

Wil je een woning verkopen, dan is het bepalen van de verkoopprijs een cruciale eerste stap. Zeker wanneer je de opbrengst van je immo opnieuw wil investeren in een ander pand, doe je er goed aan correct geïnformeerd te zijn.

Niemand wil het risico lopen om z’n huis aan een te lage prijs te koop aan te bieden. Anderzijds is het geen goed idee om je woning aan een te hoge prijs op de vastgoedmarkt te lanceren. Ook kandidaat-kopers kunnen immers volop vergelijken. Wanneer jouw pand zichzelf uit de markt prijst, blijft je woning heel lang te koop staan. Daar knappen veel potentiële kopers op af, waardoor je uiteindelijk na vele tergende maanden alsnog je vraagprijs moet verlagen.

Niemand wordt vrolijk van een langdurig verkooptraject. Voortdurend bezoekers door je huis, onzekerheid, overbruggingskrediet, stress, … nee. Vlot en efficiënt, aan de correcte prijs, daar gaan we voor. Zo’n gunstige snelle verkoop staat of valt met een al even correcte waardebepaling van je huis. Zo weet je meteen waar je aan toe bent - en je koper ook.

Immo Vastima voert met plezier een gratis schatting uit in Denderleeuw. Dankzij onze jarenlange ervaring in immobiliën en kennis van de regio weten we je precies te vertellen hoeveel je woning waard is.

Je woning laten schatten in Denderleeuw?

Je kan je huis in Denderleeuw laten schatten door verschillende partijen: een landmeter, een notaris, een architect of een vastgoedmakelaar. Zij kennen allemaal de huizenmarkt, de berekeningswijze en zijn gemachtigd om een schattingsverslag op te maken. Of ze allemaal even vertrouwd zijn met de heersende tendensen en de omgeving, durven we niet garanderen.

De prijzen voor een schatting van een woning liggen tussen € 250 bij een makelaar en € 500 bij een notaris. Opgelet: uit een onderzoek van Test-Aankoop uit 2011 kwam naar voren dat een deze schatting soms enkel ‘op papier’ opmaakt, zonder een bezoek ter plaatse.

Wanneer je een woning verkoopt, wil je daar uiteraard liefst het maximale uithalen. Waarom zou je dan betalen als je ook onze gratis schatting kan aanvragen? Je kan naderhand nog beslissen wat je ermee doet.

Immo Vastima | Gratis schatting in Denderleeuw? Op Vastima kan je rekenen!

Immo Vastima, zoveel meer dan een gratis schatting

Wat denk je, zullen wij je gratis schatting in Denderleeuw voor je uitvoeren? Verstandige keuze, we kijken er alvast naar uit. Wist je dat je na onze vrijblijvende schatting op nog heel wat andere voordelen kan rekenen?

Wanneer je ervoor kiest om je verkoop aan Immo Vastima uit te besteden, nemen wij immers alle rompslomp uit handen. In ons pakket zit onder meer:

Professionele service

 • Volledige verantwoordelijkheid
 • Heldere communicatie
 • Zekerheid van verkoop
 • Talloze positieve referenties
 • Juridisch/technische expertise

Gratis tot aan de verkoop

 • Haarscherpe waardebepaling
 • Degelijke marktkennis
 • Medewerkers die steeds up-to-date zijn
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Professionele advertenties
 • Aantrekkelijke foto’s
 • Grote database aan klanten
 • Hands-on approach
 • Maximale zichtbaarheid

Jouw exclusief geschenk!

Als vastgoedmakelaar zijn we nauw betrokken bij Aalst en haar plaatselijke handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor een persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw huis verkoopt in Aalst met de medewerking van Vastima, profiteer je op alle vlakken mee van deze samenwerkingen. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Vastgoedmakelaar Vastima | Gratis schatting in Denderleeuw? Op Vastima kan je rekenen!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Voor de verkoop van ons huis in Aalst werkten wij samen met Vastima. Het huis was snel verkocht na een eerste bezoekdag, die goed georganiseerd was. Ondanks dat de eerste kopers om financiële redenen na enkele weken afhaakten, en nadien ook de tweede kopers, bleef Pieter volharden en werd razendsnel de draad terug opgepikt. Een nieuwe bezoekdag was opnieuw meteen succesvol, derde keer goede keer.

Verder zijn wij ook zeer tevreden over het aangename en persoonlijke contact met Pieter en zijn vlotte bereikbaarheid bij vragen of bezorgdheden.

Adam - Van Leuven Aalst

In september zijn mijn verloofde en ik op ons droomhuis gestoten. Vastgoedkantoor Vastima? Daar hadden wij tot op dat moment nog nooit van gehoord. Maar wat een dienstverlening!

Snel een afspraak tot bezichtiging kunnen plannen. Vlotte babbel en zeer duidelijke informatie over het huis. Toen we besliste het huis te kopen is alle communicatie zeer vlot verlopen. Onze keuze van makelaar was dan ook snel gemaakt toen wij de beslissing namen om ons eigen appartement te verkopen.

Pieter zorgde voor een zeer goede begeleiding tijdens onze verkoop. We wisten wat er van ons verwacht werd, en wij wisten wat we van Vastima konden verwachten. Het appartement is dankzij de professionaliteit en kennis van Pieter en zijn team op een korte tijd verkocht. Waarvoor onze oprechte dankbaarheid aan het hele team!

Wanneer er in de toekomst iemand aan ons vraagt of wij een vastgoedkantoor kennen voor de koop of verkoop van hun pand, dan zal er bij ons maar één naam te binnen schieten: Vastima!

Pieter, nogmaals bedankt voor de vlotte aankoop en verkoop van de panden. Wie weet kruisen onze wegen in de toekomst nog wel eens! Veel succes in je verdere carrière.

De Naeyer - Leemans Aalst

Recent verkocht in regio

Verkocht

Denderleeuw

Verkocht

Denderleeuw

In 1 dag

Verkocht

Denderleeuw

In 1 dag

Verkocht

Denderleeuw

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

Gratis schatting

Wil je een gratis schatting van je vastgoed? Wij bepalen snel én efficiënt de correcte verkoopwaarde.

Vul jouw gegevens in en wij contacteren jou.

Ik wil een huis kopen in

Ik wil een appartement kopen in

Ik wil een bouwgrond kopen in

Ik wil nieuwbouw kopen in

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in