Gratis schatting in Aalst? Op Vastima kan je rekenen!

Wanneer je een huis of appartement wil verkopen in Aalst, wil je wellicht eerst even weten wat de waarde van je woning is. Om een betrouwbaar idee van de reële verkoopprijs van je huis of appartement te krijgen, kan je bij Immo Vastima terecht voor een gratis schatting van je woning.

 • Gratis schatting
 • Gratis attesten bij verkoop
 • Snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop
 • € 5.000 aan exclusieve kortingen bij lokale handelaars

Immo Vastima
Facebook
Score 4,7|37 reviews
Google
Score 4,8|67 reviews

Online huis schatten

Je woning laten schatten is specialistenwerk. Er zijn immers ontzettend veel factoren die de waarde van je pand vermeerderen of verminderen. Bij Immo Vastima kennen we de regio Aalst vanbinnen en vanbuiten en weten we precies waarover we spreken. Om een precieze waardebepaling van je huis op te maken, nemen we heel wat elementen mee in onze berekening:

 • De exacte ligging van het pand
 • De afwerkingsgraad
 • Het aantal kamers
 • De bewoonbare oppervlakte
 • De staat van de woning
 • De materiaalkeuze
 • Het bouwjaar
… En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Een huis schatten is geen nattevingerwerk. Als experts in de materie nemen we onze tijd om je woning tot in detail naar waarde te schatten. Om dat te kunnen doen, moeten we uiteraard wel even ter plaatse zijn.

Je huis schatten op Immoweb

Een huis online een juiste waardebepaling geven is niet haalbaar, noch realistisch. Wie z’n huis online wil laten schatten is eraan voor de moeite. Een aantal parameters ingeven zal wellicht tot een zekere richtlijn leiden, maar nooit een precieze waardebepaling. We horen van klanten regelmatig spreken over het gratis woning schatten op Immoweb en besloten de proef op de som te nemen. We vulden nauwkeurig alle gevraagde gegevens in en waren zeer benieuwd naar het resultaat.

Geschatte waarde tussen 200.000 en 400.000 EURO

Laten we even heel eerlijk zijn: met een dergelijke ruime marge weet je nog steeds niet precies hoeveel je woning nu juist waard is. Je huis online schatten kan wel een richting aangeven, maar hebben uiteraard geen weet van al die ogenschijnlijk kleine details die de precieze waarde van je huis bepaalt. Daarvoor schakel je een ervaren vastgoedmakelaar in die al jaren schattingen in en rond Aalst uitvoert. Zo weet je meteen dat je bij iemand met kennis van de markt én regio zit en krijg je een heel nauwkeurige waardebepaling.

Waarom je huis laten schatten?

Wanneer je overweegt je woning te verkopen, is het bepalen van de vraagprijs een belangrijke stap. Een correcte inschatting van je woning is daarbij cruciaal. Wanneer je je woning te laag geprijsd aanbiedt, misloop je heel wat geld; wanneer je echter teveel vraagt, wordt het moeilijker om een koper te vinden. Voor een juiste waardebepaling van je woning doe je dus best beroep op een expert. Een huis schatten is immers een delicate oefening waarbij je alle elementen van je woonst probeert te vatten in één bedrag. Je potentiële kopers bekijken waardevolle zaken misschien helemaal anders dan jij, dus gegronde ervaring en kennis van de vastgoedmarkt zijn onontbeerlijk voor een correcte schatting.

Je woning laten schatten in Aalst?

Vastgoedexperten en deskundigen binnen de materie zijn er genoeg. Je kan terecht bij makelaars, architecten, landmeters en notarissen. Wanneer je bij hen aanklopt om je huis te schatten in Aalst, krijg je naast een bedrag meestal ook een uitgebreid schattingsrapport. Voor zo’n verslag mag je al gauw rekenen op 250 à 500 euro. Let wel: uit een onderzoek van Test-Aankoop uit 2011 blijkt dat sommige schatters een schatting ‘op papier’ maken, zonder het pand effectief te komen bezichtigen.

Dat is best prijzig, zeker wanneer je zoveel mogelijk ‘winst’ uit je verkoop hoopte te halen. Precies daarom ben jij op de juiste pagina beland: bij Immo Vastima voeren we met plezier een gratis schatting uit, in Aalst en omstreken.

Immo Vastima | Gratis schatting in Aalst? Op Vastima kan je rekenen!

Immo Vastima, zoveel meer dan een gratis schatting

Een gratis schatting in Aalst, zeg je? Jazeker. Maar dat is niet alles. Wanneer je na ons uitgebreide verslag besluit je woning door ons te laten verkopen, krijg je nog heel wat andere prima service zomaar cadeau:

Professionele service

 • Efficiënte communicatie
 • Talloze positieve referenties
 • 100% verantwoordelijkheid
 • Zekerheid van verkoop
 • Technische en juridische expertise

Gratis tot aan de verkoop

 • Accurate schatting
 • Degelijke marktkennis
 • Professionele medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij de verkoop

Straffe aanpak

 • Goeddraaiende marketingmachine
 • Duidelijke advertenties
 • Professionele foto’s
 • Maximale zichtbaarheid
 • Groot klantenbestand

Jouw exclusief geschenk!

Als vastgoedmakelaar zijn we nauw betrokken bij Aalst en haar plaatselijke handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor een persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw huis verkoopt in Aalst met de medewerking van Vastima, profiteer je op alle vlakken mee van deze samenwerkingen. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Vastgoedmakelaar Vastima | Gratis schatting in Aalst? Op Vastima kan je rekenen!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Beste Pieter,

Tijdens de Covid periode op zoek gaan naar de juiste makelaar om onze woning te verkopen begon met heel wat opzoekingswerk via het internet. Uw kantoor Vastima trok onze aandacht met veel positieve getuigenissen waarin professionaliteit, duidelijke en eerlijke communicatie en zeer punctueel steeds terugkwamen.

Na het eerste telefonische contact waarbij u zeer ruim de tijd nam om alles tot in het kleinste detail toe te lichten was me direct duidelijk dat de recensies niet overdreven hadden en u de juiste no nonsens gedreven vakman was om onze woning op de markt te brengen.

Het hele traject verliep zeer vlot met duidelijke communicatie en advies. Van schatting, dossier opmaak en interacties met de mogelijke kopers, alles verliep in een zeer positieve sfeer met uw passie om voor de klant tot een goed resultaat te komen.

Het klinkt cliché maar onze woning werd verkocht op de eerste kijkdag door Vastima! Bedankt Pieter, je bent ons vertrouwen meer dan waard!

Wij kunnen dit kantoor met zijn zeer persoonlijke aanpak aan iedereen aanbevelen, top!

Janssens - Stockman Aalst

Beste Pieter,

Bij toeval Pîeter ontmoet bij bezoek van een inbouw zijnde appartementen gebouw. Wij waren op dat moment op zoek naar een nieuwe woning en meer specifiek een appartement wat aan onze verwachting kon voldoen. Pieter kwam hierbij sympathiek en correct over en wekte de interesse voor aankoop.

Na de nodige tijd te hebben genomen om dit eens beter te bekijken en de nodige vragen hierover te hebben gesteld, tot besluit gekomen om te kopen. Alle vragen met betrekking en mogelijkheden van deze bouw werden door Pieter, vaak met terug koppeling naar architect, correct en snel en tot grote tevredenheid uitgeklaard.

Zijn aanpak heeft ons dan ook doen besluiten om onze huidige woning voor verkoop in handen van Pieter te geven. Dit is hem met een snelle en professionele aanpak in een tijdsbestek van één week is gelukt.

Eland - Polderdijk Gijzegem

Recent verkocht in regio

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

In 3 weken

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 week

Verkocht

Aalst (9300)

Gratis schatting

Wil je een gratis schatting van je vastgoed? Wij bepalen snel én efficiënt de correcte verkoopwaarde.

Vul jouw gegevens in en wij contacteren jou.

Ik wil nieuwbouw kopen in

Ik wil appartement huren in

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in