Appartement verkopen in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Een appartement verkopen in Affligem was nog nooit zo eenvoudig. Als vastgoedexpert in de regio Affligem ben je bij ons verzekerd van een succesvolle verkoop van je appartement, duplex, penthouse of loft.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Hoe immo Vastima je appartement verkoopt in Affligem?

Wil je een appartement verkopen in Affligem? Uitstekend, dat doen wij voortdurend! Omdat de ruime regio van Aalst - en zodoende ook Affligem - tot ons standaard vakgebied behoort, ben je beslist op de juiste pagina beland. Als ervaren vastgoedexpert staan wij je graag met raad en daad bij wanneer je een appartement wil verkopen in Affligem.

First things first: welke verkoopprijs heb je in gedachten?

Als expert binnen de verkoop van immo begrijpen we als geen ander dat je graag een zo hoog mogelijke prijs wil wanneer je een appartement wil verkopen in Affligem. Deze regio is immers een felbegeerd stukje land dat steeds aan populariteit blijft winnen. Toch raden we je aan de prijs die je in gedachten hebt even af te toetsen aan de werkelijkheid. Een correcte prijsbepaling kan immers wonderen doen voor een vlotte verkoop.

Wanneer een appartement aan een te hoge prijs te koop wordt aangeboden, blijft het meestal veel langer dan nodig onverkocht. Een pand dat na lange tijd nog steeds niet verkocht is, wekt desinteresse bij geïnteresseerde kopers. Zou er iets mis zijn met het appartement? Ook wanneer panden na een tijdje hun prijs laten zakken, ruiken kandidaat-kopers onraad. Beginnen aan een correcte, goed doordachte verkoopprijs is beslist een goed idee.

Hoe kom je te weten wat de juiste prijs is wanneer je een appartement wil verkopen in Affligem? Laat een expert je pand onderzoeken, alle elementen in rekening nemen en bekom zo een accurate schatting. Deze kan je gratis laten uitvoeren bij Immo Vastima.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Immo Vastima schat je appartement naar waarde

Je wil een appartement verkopen in Affligem aan een mooie prijs, maar ook een correcte prijs. Uitstekend, daar kunnen wij je bij helpen. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat een haarscherpe schatting te maken van de precieze waarde van jouw pand.

Hoe gaan we te werk? We brengen tot in detail alle elementen van jouw appartement in kaart. Bepalende factoren zijn onder meer:

 • De bewoonbare oppervlakte en het aantal vertrekken
 • De bouwstijl, materiaalkeuze en afwerking
 • De aanwezigheid van bv. een garage, keukentoestellen, …
 • De energiezuinigheid
 • De exacte locatie van de woonst
Aan de hand van deze precieze oplijsting en een grondige analyse van je pand, samen met onze grondige kennis van de regio, zijn we in staat een zeer precieze schatting te kunnen opmaken van de juiste verkoopwaarde.

Om je appartement te verkopen in Affligem gooien we - naast onze accurate schatting - nog heel wat andere troeven in de strijd. Samenwerken met Immo Vastima betekent voor jou een vlot, efficiënt en uiterst professioneel verkooptraject.

Onze dienstverlening omvat:
    
 • De opmaak van prachtige advertenties
 • Fraaie foto’s en beelden van je pand
 • De verspreiding van je aanbod aan een groot publiek
 • Het aanleveren van vereiste attesten zoals EPC, elektrische keuring, bodemattest, ….
 • Het opmaken van documenten zoals compromis
 • Het organiseren en begeleiden van bezoeken
 • Het voeren van gesprekken en prijsonderhandelingen
 • De begeleiding tot bij de notaris
We houden eraan om bij ieder dossier open en eerlijk te communiceren en eventuele problemen voor te zijn. Onze uitgebreide ervaring en een team van experten stelt ons in staat jou een zorgeloze verkoop te kunnen garanderen.

Vastgoed verkopen in Affligem

Je wil een appartement verkopen in Affligem, een duplex, loft, penthouse of nieuwbouw?

Immo Vastima verkoopt en verhuurt vastgoed in de volgende regio: Aalst, Opwijk, Gijzegem, Zellik, Asse, Hofstade, Denderleeuw, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Iddergem, Welle, Liedekerke, Affligem, Essene, Hekelgem, Teralfene, Molem, Kobbegem, Hamme, Relegem, Bekkerzeel, Mazenzele, Merchtem, Brussegem,…

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

Het team van Immo Vastima wordt aangestuurd door zaakvoerder en bezieler Pieter Vanderstraeten Immo Vastima werd in 2014 opgericht en heeft dus al heel wat jaren ervaring op de teller. Als vaste waarde binnen de regio Aalst, Affligem en omstreken ben je bij Vastima verzekerd van een vlotte, professionele service. Dankzij hun gedegen kennis van de omgeving zijn zij je ideale partner wanneer je een appartement wil verkopen in Affligem.

Vastima onderscheidt zich van de conculega’s door uitgebreide expertise binnen de bouwsector en doorwinterde bekwaamheid binnen digitale marketing. Je profiteert mee van hun uitgebreide netwerk van professionele partners: fotografen, bouwspecialisten, technici, … Met gebundelde krachten gooit Immo Vastima zich op de verkoop van jouw pand. Zo ben je verzekerd van een vlotte, correcte en snelle verkoop.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Appartement verkopen in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor immo Vastima?

Een appartement verkopen in Affligem gaat bijzonder vlot wanneer je opteert om samen te werken met een lokale specialist. Zowel jij als wij willen graag jouw appartement in Affligem verkopen aan een correcte prijs en zo snel mogelijk. Daarin slagen we door onze vele sterke punten in te zetten.

Professionele service

 • Volledige verantwoordelijkheid
 • Heldere communicatie
 • Zekerheid van verkoop
 • Talloze positieve referenties
 • Juridisch/technische expertise

Gratis tot aan de verkoop

 • Precieze waardebepaling
 • Feilloze kennis van de vastgoedmarkt
 • Up-to-date medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Goeddraaiende marketingmachine
 • Duidelijke advertenties
 • Professionele foto’s
 • Maximale zichtbaarheid
 • Groot klantenbestand
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar in de regio Affligem zijn we nauw verweven met de lokale handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor en persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je besluit een appartement te verkopen in Affligem met Vastima, profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, gevuld met interessante kortingen. Dit unieke geschenk heeft een totale waarde van €5.000, die je naar hartenlust besteden bij onze plaatselijke partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Beste Pieter, Beste Laurens,

De verkoop van een ouderlijk huis -de plaats waar je een supergelukkige jeugd hebt doorgebracht- brengt wel wat emoties met zich mee. Samen met ons mama betekende dit voor ons toch wel het afsluiten van een hoofdstuk, een laatste keer door de vertrouwde ruimtes lopen, het weghalen van oneindig veel herinneringen... De correcte begeleiding van jullie maakte het allemaal veel makkelijker

Julie professionaliteit van bij ons eerste contact was indrukwekkend... naast correct vraagprijsadvies boden jullie een enorme service en namen jullie ons alle praktische beslommeringen uit handen.... werkelijk alle.... De woning is binnen de 10 dagen verkocht.

Verbaasd, blij, opgelucht.... willen wij iedereen laten weten hoe vlot, aangenaam en correct de samenwerking met jullie verliep. Dankbaar.

Ghysens - Heyvaerts Aalst

We zijn erg blij over de samenwerking met Vastima. Flexibiliteit en proactiviteit zijn maar enkele woorden om die te beschrijven.

Het is niet de eerste keer dat we met een agentschap werken, maar Vastima is echt een topexemplaar. Bovendien konden we er voor om het even welke vraag bij terecht, en dat gelijk wanneer.

Bedankt voor de hulp/samenwerking en doe zo verder!

Haynes Moorsel

Pieter slaagde erin op 1 week tijd mijn appartement te verkopen.

Ik vond het fijn samenwerken met hem: duidelijke afspraken, goede dossierkennis én goede voorbereiding, doortastend en professioneel. Dit is wat het verschil maakt met andere makelaars.

Ik zou eigenlijk 4,5 op 5 willen geven maar jammer genoeg bestaat deze score niet. Doe zo verder Pieter.

Een aanrader wat mij betreft!

Hoebeke Aalst

Recent verkocht in regio Affligem

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 week

Verkocht

Aalst (9300)

Gratis schatting aanvragen

Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in