Gratis schatting in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Je wil je huis in Affligem verkopen? Overweeg je je woning te laten schatten? Uitstekend, want op deze pagina vind je alle informatie over een gratis schatting in Affligem en omstreken. Wanneer je immo gaat verkopen, wil je eerst en vooral een idee van de verkoopwaarde ervan. Voor een degelijke inschatting van de prijs van je woning, kan je bij Immo Vastima terecht.

Immo Vastima | Gratis schatting in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Online huis schatten

Wil je een online schatting van je woning? Heel wat mensen gaan op zoek naar informatie over de invloed van de steeds stijgende vastgoedprijzen in Vlaanderen. We begrijpen heel goed dat je daarbij ook de vele online tools even wil loslaten op jouw woning. Een gratis schatting in Affligem, uitgevoerd door Immo Vastima, gaat heel anders in z’n werk dan je huis schatten online. Er zijn immers heel wat factoren die de prijs van je woning positief of negatief beïnvloeden, die je bij een online schatting niet kan ingeven.

Wanneer wij een gratis schatting in Affligem uitvoeren, houden we onder meer rekening met…

 • De precieze locatie van het pand
 • Het aantal (slaap)kamers
 • De bewoonbare oppervlakte
 • De stijl, afwerkingsgraad en materiaalkeuze
 • Het bouwjaar en de algemene staat
Om dit naar behoren in rekening te kunnen nemen en een precieze waarde van je woning te kunnen bepalen, is een plaatsbezoek uiteraard noodzakelijk. Daarom voeren we een gratis schatting in Affligem altijd ter plaatse uit, terwijl we alle details met jou overlopen. Deze schatting is vrijblijvend: het staat je vrij naderhand te beslissen of je al dan niet verder met ons in zee gaat.

Immo Vastima | Gratis schatting in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Je huis schatten op Immoweb

Kandidaat-verkopers vertellen ons vaak dat ze al een online schatting op Immoweb of Zimmo berekenden. Om dat gegeven eens uit te testen, gingen we zelf op onderzoek en voerden we een gratis online schatting uit. Na het ingeven van alle gevraagde gegevens, was dit het resultaat:

Geschatte waarde tussen 200.000 en 400.000 EURO

Oké, het is een eerste indruk, maar voorts hebben we weinig aan een dergelijke ruime marge. De populariteit van bepaalde buurten, toekomstige wijkplannen, de aanwezigheid van omliggende elementen of de opmars van bepaalde trends: daar heeft de online schatting van Immoweb natuurlijk geen kaas van gegeten.

Hoe bekom je dan wél een degelijke gratis schatting van je woning in Affligem? Simpel: bij Immo Vastima. Als ervaren vastgoedexpert binnen de ruime regio Affligem en Aalst weten we als geen ander hoeveel jouw huis waard is.

Waarom je huis laten schatten?

Een gunstige verkoop staat of valt met een degelijke schatting van je huis. Met een correcte waardebepaling ken je exact de sterke kanten en verbeterpunten van je pand, waardoor de kandidaat-koper meteen aanvoelt dat hij een helder overzicht krijgt.

Niemand wil zijn huis te goedkoop aanbieden en je zou these days versteld staan van wat men voor jouw vastgoed wil betalen. Anderzijds weten we uit ervaring dat een woning te duur te koop aanbieden ook zuur opbreekt. Een pand dat omwille van een te hoge vraagprijs maar niet verkocht geraakt, wekt immers de argwaan van potentiële kopers.

Wat wél werkt, is je woning op de vastgoedmarkt aanbieden aan een correcte, goed doordachte prijs. Laat je woning schatten door een betrouwbare specialist en verzeker jezelf op die manier van een vlot en snel verkooptraject. Immo Vastima voert met plezier een gratis schatting uit in Affligem. Onze ervaring op de markt en kennis van de regio maken ons de ideale partner voor de schatting van je huis.

Je woning laten schatten in Affligem?

Je kan je huis in Affligem laten schatten door verschillende partijen. Je kan zowel vastgoedmakelaars, landmeters, architecten als notarissen inschakelen om de waarde van je woning te bepalen. De prijzen hiervoor variëren tussen € 250 bij de makelaars en € 500 bij de notaris. Opgelet: uit een onderzoek van Test-Aankoop uit 2011 bleek dat een aantal deze schatting enkel ‘op papier’ maken, zonder een plaatsbezoek.

Omdat we ervan uitgaan dat je voor dat geld wel een leukere bestemming kan bedenken, voeren wij bij Immo Vastima een gratis schatting in Affligem uit.

Immo Vastima | Gratis schatting in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Gratis schatting in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Immo Vastima, zoveel meer dan een gratis schatting

Wil je graag gebruik maken van onze gratis schatting in Affligem? Super! Wil je weten wat je nog allemaal kunnen aanbieden?

Wanneer je na onze vrijblijvende gratis schatting beslist om je verkoop aan Immo Vastima toe te vertrouwen, mag je met een gerust hart rekenen op een zorgeloze verkoop. Hoe we dat doen?

Professionele service

 • Expertise op alle vlakken
 • Heldere communicatie
 • Sterke marketing
 • Massa’s positieve referenties
 • Totale ontzorging van a tot z

Gratis tot aan de verkoop

 • Haarscherpe waardebepaling
 • Degelijke marktkennis
 • Medewerkers die steeds up-to-date zijn
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Aantrekkelijke advertenties
 • Professionele foto’s
 • Inzet van digitale marketing
 • Verhoogde online zichtbaarheid
 • Uitgebreid klantenbestand
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Verkopen met immo Vastima: niets dan voordelen!

Als vastgoedmakelaar zijn we nauw betrokken bij Aalst en haar plaatselijke handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor een persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw huis verkoopt in Aalst met de medewerking van Vastima, profiteer je op alle vlakken mee van deze samenwerkingen. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 195 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 195 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Ons appartement stond reeds 6 maand te koop bij een lokaal immokantoor aan de kust, zonder resultaat en heel summiere feedback.

Dan Vastima gecontacteerd en aangenaam verrast door de professionele aanpak. Wij werden op voorhand ingelicht over de bezoeken die gepland werden. Na 14 dagen werd een eerste bezoek gedaan ( op een zondag) en we werden ook ingelicht over het verloop van dit bezoek. Dit leidde dan tot de verkoop zodat we kunnen zeggen dat het appartement op 14 dagen, na het eerste contact met Vastima verkocht werd.

Vastima heeft ons met raad en daad bijgestaan en we konden hen altijd contacteren,zelfs nu nog.

Kinck - Van Caelenbergh De Panne

Wij hebben voor de tweede keer beroep gedaan op Vastima (een verhuur en een verkoop) en net zoals de eerste keer is alles vlot en professioneel verlopen.

Het feit dat team Vastima geen luchtkastelen verkoopt heeft er toe geleid dat de woning snel verkocht werd aan een prijs waar wij ons goed bij voelen.

De communicatie verliep zeer vlot en tijdens het ganse verkoopproces werden we van elk aspect onmiddellijk in kennis gesteld.

Goed gewerkt Pieter en Laurens, wij zijn tevreden klanten. We zeggen het voort!

De Corte - Meert Erpe-Mere

Wil je je huis ook vlot en zonder zorgen verkopen, neem dan zeker contact op met Vastima!

De Backer - Baeyens - Aalst
Verkopen Bekijk alle referenties

Recent verkocht in regio

Verkocht

Affligem

Verkocht

Affligem

In 2 weken

Verkocht

Affligem

In 1 dag

Gratis schatting aanvragen

Annelies, Bart, Ismaël en vele andere anderen hebben succesvol hun woning verkocht na een gratis en vrijblijvende schatting van hun huis, appartement of andere vastgoed. Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou vandaag nog.