Gratis schatting in Erembodegem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Ga je een pand verkopen in Erembodegem? Dan moet je uiteraard weten hoeveel je huis, appartement of bouwgrond waard is. Voor een deskundige en grondige inschatting van de verkoopprijs van je pand, kan je bij Immo Vastima terecht. Meer nog: wij voeren met plezier een gratis schatting in Erembodegem uit.

Immo Vastima | Gratis schatting in Erembodegem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Online huis schatten

De waarde van een huis schatten is gepreciseerd detailwerk, waar heel wat bij komt kijken. Er zijn elementen aan je woning die de verkoopprijs verhogen en er zijn er andere die de waarde weer verminderen. Omdat wij bij Immo Vastima al jarenlang huizen schatten in Erembodegem, weten we waarover we spreken. In ons schattingsverslag nemen we dan ook alle details van jouw pand mee in rekening:

 • Waar is je woning gelegen?
 • Hoeveel (slaap)kamers heeft je pand?
 • Wat is de bewoonbare oppervlakte?
 • Welke stijl en afwerkingsgraad heeft je woning?
 • Hoe oud is je pand, en wat is de staat ervan?
Deze en vele andere elementen hebben een sterke impact op de uiteindelijke waardebepaling. Precies daarom geloven we niet in een online schatting van een huis. Als ervaren vastgoedexpert kennen we het klappen van de zweep en kunnen we als geen ander jouw huis schatten in Erembodegem. We komen graag bij je langs voor een deskundig onderzoek.

Immo Vastima | Gratis schatting in Erembodegem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Je huis schatten op Immoweb

We horen vaak dat verkopers hun huis online wilden laten schatten. Natuurlijk staat het je vrij een aantal parameters in te geven en vastgoedsites zoals Immoweb en Zimmo een idee te laten uitrollen van de waarde van je huis. Baat het niet, dan schaadt het niet, maar een online schatting kan nooit de waardebepaling van een expert vervangen. Om de proef op de som te nemen, voerden we zélf een gratig schatting op Immoweb uit.

Geschatte waarde tussen 200.000 en 400.000 EURO

Wat weten we nu meer? Eigenlijk niets. Met behulp van de online schatting van Immoweb heb je hoogstens een richtlijn. Je huis online schatten levert je verre van de prijsindicatie op die je voor ogen had. Een online matrix kan immers nooit alle details van jouw pand achterhalen, noch in rekening brengen.

Voor een degelijke en betrouwbare schatting van je huis in Erembodegem, klop je dus best aan bij een ervaren vastgoedexpert. Bij Immo Vastima zijn we vertrouwd met de ruime regio Aalst, Nieuwerkerken en Erembodegem, waardoor we heel nauwkeurig de uiteindelijke verkoopprijs van je woning kunnen voorspellen.

Waarom je huis laten schatten?

Een woning te koop aanbieden begint met het bepalen van de vraagprijs ervan. Hoeveel is mijn huis waard, vraag je je af? Het spreekt voor zich dat een te lage vraagprijs je achteraf enkel spijt oplevert. Je woning te koop aanbieden aan een té ambitieuze hoge vraagprijs, maakt dan weer dat je huis heel moeilijk verkocht geraakt - of misschien wel niet.

Als je het ons vraagt, is een juiste waardebepaling van je woning dé succesformule voor een snelle verkoop. Laten we eerlijk zijn: het proces van een huis verkopen is nu eenmaal niet leuk. Bezoekers door je woning, nagelbijtend afwachten, geen zekerheid: hoe sneller je huis verkocht is, hoe liever je het hebt. En wij ook.

Vandaar ons advies: laat ons samen even kijken hoeveel je huis waard is. Wij voeren met plezier een gratis schatting uit in Erembodegem of Nieuwerkerken. Onze kennis van de regio en ervaring op de markt maken ons dé referentie voor een correcte schatting.

Je woning laten schatten in Erembodegem?

Het staat je vrij om je huis in Erembodegem te laten schatten door eender welke expert. Zowel makelaars als architecten, landmeters en zelfs notarissen zijn gemachtigd om een schatting van je woning uit te voeren. Je betaalt hiervoor tussen de € 250 bij makelaars en € 500 bij een notaris. Opgelet: uit een onderzoek van Test-Aankoop uit 2011 bleek dat vele een schatting ‘op papier’ maken, zonder een effectieve bezichtiging.

Mensen begeleiden bij kopen en verkopen is al vele jaren ons vak. Daarom weten we dat jij met dat geld vast wel iets anders voor ogen had. En daarom voeren wij met plezier een gratis schatting in Erembodegem uit.

Immo Vastima | Gratis schatting in Erembodegem? Op Immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Gratis schatting in Erembodegem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Immo Vastima, zoveel meer dan een gratis schatting

Jazeker, voor een gratis schatting in Erembodegem kan je bij ons terecht. Meer nog: we voegen daar nog heel wat extraatjes aan toe. Beslis je na onze gratis schatting en ons deskundige verslag om je woning door Immo Vastima te laten verkopen, teken je voor…

Professionele service

 • Goeddraaiende marketingmachine
 • Duidelijke advertenties
 • Professionele foto’s
 • Maximale zichtbaarheid
 • Groot klantenbestand

Gratis tot aan de verkoop

 • Efficiënte communicatie
 • Talloze positieve referenties
 • 100% verantwoordelijkheid
 • Zekerheid van verkoop
 • Technische en juridische expertise

Straffe aanpak

 • Accurate schatting
 • Degelijke marktkennis
 • Professionele medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij de verkoop
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Verkopen met Vastima: jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar zijn we nauw betrokken bij Aalst en haar plaatselijke handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor een persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw huis verkoopt in Aalst met de medewerking van Vastima, profiteer je op alle vlakken mee van deze samenwerkingen. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 191 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 191 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Beste Pieter

Hartelijk bedankt! Jij hebt onze woning op 1,5 maand verkocht!

Open communicatie via Whatsapp maar telefonisch ook steeds bereikbaar, dit is echt een sterktepunt! Heel mooie en professionele fotos! Je hebt perfect onderhandeld naar een eerlijke prijs voor verkoper én koper!

Nog veel succes!

Bavay - Beeckman Aalst

Voor de verkoop van mijn woning deed ik beroep op Vastima. Dit heb ik mij geenszins beklaagd. Integendeel.

De eigenaar (Pieter) werkt zeer professioneel & passioneel, kent de vastgoedreglementering zeer goed, luistert naar de behoeftes van de klant en staat hem / haar bij met raad en daad zonder zijn mening op te dringen, zorgt ervoor dat de vereiste attesten in orde komen, komt de gemaakte afspraken & beloftes steeds na en is altijd bereikbaar, blijft zich 100% inzetten ook al zijn er tegenslagen en betreft het een moeilijke verkoop die veel meer moeite vergt dan initieel gedacht en heeft steeds de belangen van de verkoper voor ogen. En dit alles gebeurt tegen een zeer correcte prijs.

Top dus en daarom een maximale score.

Kursten Meldert

Na 2 jaar leegstand, in 1 week onze ouderlijke woning verkocht... nooit gedacht!

Parmentier - Ninove
Verkopen Bekijk alle referenties

Recent verkocht in regio

Verkocht

Erembodegem

In 1 dag

Verkocht

Erembodegem

Verkocht

Nieuwerkerken (Aalst)

Gratis schatting aanvragen

Annelies, Bart, Ismaël en vele andere anderen hebben succesvol hun woning verkocht na een gratis en vrijblijvende schatting van hun huis, appartement of andere vastgoed. Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou vandaag nog.