Huis verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Een huis verkopen in Erembodegem was nog nooit zo eenvoudig. Als ervaren vastgoedspecialist in de ruime regio Erembodegem zorgen wij voor een vlotte en efficiënte verkoop van je woning.

Immo Vastima | Huis verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Hoe immo Vastima je huis verkoopt in Erembodegem?

Wil je een huis of woning verkopen in Erembodegem? Dan heb je wellicht al een gedroomde verkoopprijs in gedachten, die bij voorkeur zo hoog mogelijk ligt. Je woning heeft voor jou sowieso een hogere emotionele waarde én je wil het maximale eruit halen. Precies om die redenen zien we bij particuliere verkopen vaak overprijsde woningen in de zoekertjeslijsten. Begrijpelijk, maar zo werkt het in vastgoedland helaas niet.

Wanneer de startprijs van een woning te hoog is, misloop je heel wat geïnteresseerde reacties. Hoe dat komt?

 • Je huis valt buiten de maximumprijs die een koper invoert, waardoor ze je woning niet te zien krijgen;
 • Kopers voelen zich afgeschrikt door een niet-marktconforme prijszetting;
 • Geïnteresseerden vergelijken alle huizen in Erembodegem en komen zo tot de vaststelling dat het jouwe (veel) te duur is.
Wanneer je succesvol en snel een huis wil verkopen in Erembodegem, doe je er dus goed aan de verkoopprocedure te starten aan een correcte prijs. Hoe kom je die te weten? Simpel: vraag een gratis schatting bij Vastima!

Immo Vastima | Huis verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Immo Vastima: een waardevolle schatting

Bij Immo Vastima kan je terecht voor een gratis schatting van het huis dat je wil verkopen in Erembodegem. We kennen de regio en de omgeving als onze broekzak en nemen alle elementen die van belang zijn op in onze berekening. Waar is het pand precies gelegen? Wat is de afwerkingsgraad van je huis? Voor welke materialen werd er gekozen? Wat is de stijl en de uitstraling van het gebouw? Aan de hand van al deze componenten kunnen we heel precies de waarde van jouw woning bepalen. Deze schatting is bovendien volledig gratis!

Bovenop deze service staat Immo Vastima garant voor een vlekkeloos parcours en nemen we met veel plezier het volledige verkoopproces van je over. We maken werk van prachtige advertenties, zorgen voor een grote zichtbaarheid bij een geïnteresseerd publiek en nemen alle administratieve en organisatorische rompslomp van je over.

Zo regelen wij de bezoeken aan je woning, maken we de vereiste attesten en documenten voor je in orde, voeren we de onderhandelingen en begeleiden we je tot bij de notaris. Een huis verkopen in Erembodegem zonder zorgen!

Vastgoed verkopen in Erembodegem

Je wil een huis verkopen in Erembodegem? Betreft het een villa, een nieuwbouw, een bel-etage, een herenhuis, een hoeve, een bungalow, een residentieel vastgoed of een bouwgrond? Wat voor huis je ook wil verkopen in Erembodegem: Vastima regelt dat voor jou.

Immo Vastima is een vaste waarde in de ruime regio rond Erembodegem. We verkopen en verhuren vastgoed in onder meer Aalst, Hofstade, Erembodegem, Gijzegem, Affligem, Herdersem, Denderleeuw, Baardegem, Merchtem, Meldert, Haaltert, Moorsel, Nieuwerkerken, Heldergem, Zellik, Denderhoutem, Kerksken, Iddergem, Welle, Liedekerke, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Mollem, Kobbegem, Relegem, Bekkerzeel, Opwijk, Mazenzele, Brussegem en Hamme.

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

Immo Vastima is het succesverhaal van Pieter Vanderstraeten. Al sinds 2014 verkoopt hij met hart en ziel woningen in de ruime regio Erembodegem en Aalst. Als BIV-erkend vastgoedmakelaar kent hij zijn business vanbinnen en vanbuiten. Aangevuld met ervaring in de bouwsector en digitale marketing bekomt hij een goed draaiende en efficiënte verkoopmachine. Wanneer je een huis wil verkopen in Erembodegem, ben je hier beslist aan het juiste adres.

Kiezen voor Immo Vastima is kiezen voor een persoonlijke en uiterst professionele aanpak. Pieter selecteerde een ervaren team van bekwame medewerkers, die samen bouwen aan het succes van jouw verkoop. Zo kan je rekenen op ervaren energiedeskundigen, juridische adviseurs, fotografen en bouwtechnische specialisten.

Een feilloze service, een snelle verkoop: kiezen voor Immo Vastima is verrassend eenvoudig.

Immo Vastima | Huis verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Huis verkopen in Erembodegem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor immo Vastima?

Ga je een huis verkopen in Erembodegem? Neem dan een ervaren vastgoedmakelaar met kennis van de regio onder de arm! Bij Immo Vastima mag je rekenen op twee gemene delers: ên we willen allebei een snelle verkoop én we willen dat aan de best mogelijke prijs. Akkoord?

Hoe we dat doen? Simpel: we zetten alle middelen in om dit te realiseren en sparen kosten noch moeite. Onze beloftes:

Professionele service

 • Heldere communicatie
 • Garantie op verkoop
 • Massa’s lovende referenties
 • Expertise op alle vlakken
 • Totale ontzorging

Gratis tot aan de verkoop

 • Een correcte waardebepaling
 • Gratis schatting
 • Gedegen marktkennis
 • Sterke marketing
 • Je betaalt pas bij verkoop

Straffe aanpak

 • Professionele advertenties
 • Aantrekkelijke foto’s
 • Grote database aan klanten
 • Hands-on approach
 • Maximale zichtbaarheid
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar zijn we nauw betrokken bij Erembodegem en haar lokale handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor en persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw vastgoed verkoopt met Vastima, profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die u kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van uw nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 191 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 191 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Pieter,

Bedankt voor de vlotte samenwerking. Vragen die ik had werden asap beantwoord alsook de nodige documenten tijdig bezorgd. De verkoop van de woning werd professioneel en vlug afgerond, kortom een succesverhaal.

Bedankt en doe zo verder!

Bakkaus Denderleeuw

Een eigendom verkopen doe je niet elke dag en dat laat je beter over aan een specialist ter zake. Helaas mocht ik ondervinden dat er kantoren zijn die hun afspraak nooit nakwamen. Ik wacht nog steeds op twee telefoons van evenveel makelaars voor een afspraak.

Via een klant van mij kwamen we bij Pieter uit. Die klant had ook negatieve ervaringen met een ander kantoor, maar was enorm tevreden van Immo Vastima. Dat was ook voor ons de juiste beslissing. Na een telefoon onmiddellijk afspraak . Alles netjes uitgelegd en het gevoel zat juist. Er zijn weinig mensen die hun job en hun woord zo serieus nemen.

We wisten niet wat me mochten verwachten, toch Pieter slaagde erin om onze eigendom in 2 dagen te verkopen.

Kandidaat verkopers, twijfel niet maar ga voor Immo Vastima.

De Knyf - Heylen Gijzegem

Het was een fantastische samenwerking om het appartement verkocht te krijgen. Bij vroegere verkopen, voordat jij makelaar werd, was de aanpak van uw concurrenten een bron van ergernis.

Van Herreweghe - Aalst
Verkopen Bekijk alle referenties

Recent verkocht in regio Erembodegem

Verkocht

Erembodegem

In 1 dag

Verkocht

Erembodegem

In 1 dag

Verkocht

Erembodegem

Gratis schatting aanvragen

Annelies, Bart, Ismaël en vele andere anderen hebben succesvol hun woning verkocht na een gratis en vrijblijvende schatting van hun huis, appartement of andere vastgoed. Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou vandaag nog.