Huis verkopen in Erembodegem? Op Vastima kan je rekenen!

Een huis verkopen in Erembodegem was nog nooit zo eenvoudig. Als ervaren vastgoedspecialist in de ruime regio Erembodegem zorgen wij voor een vlotte en efficiënte verkoop van je woning.

 • Gratis schatting
 • Gratis attesten bij verkoop
 • Snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop
 • € 5.000 aan exclusieve kortingen bij lokale handelaars

Immo Vastima
Facebook
Score 4,7|58 reviews
Google
Score 4,7|75 reviews

Hoe we je huis verkopen in Erembodegem?

Wil je een huis of woning verkopen in Erembodegem? Dan heb je wellicht al een gedroomde verkoopprijs in gedachten, die bij voorkeur zo hoog mogelijk ligt. Je woning heeft voor jou sowieso een hogere emotionele waarde én je wil het maximale eruit halen. Precies om die redenen zien we bij particuliere verkopen vaak overprijsde woningen in de zoekertjeslijsten. Begrijpelijk, maar zo werkt het in vastgoedland helaas niet.

Wanneer de startprijs van een woning te hoog is, misloop je heel wat geïnteresseerde reacties. Hoe dat komt?

 • Je huis valt buiten de maximumprijs die een koper invoert, waardoor ze je woning niet te zien krijgen;
 • Kopers voelen zich afgeschrikt door een niet-marktconforme prijszetting;
 • Geïnteresseerden vergelijken alle huizen in Erembodegem en komen zo tot de vaststelling dat het jouwe (veel) te duur is.
Wanneer je succesvol en snel een huis wil verkopen in Erembodegem, doe je er dus goed aan de verkoopprocedure te starten aan een correcte prijs. Hoe kom je die te weten? Simpel: vraag een gratis schatting bij Vastima!

Vastima: een waardevolle schatting

Bij Immo Vastima kan je terecht voor een gratis schatting van het huis dat je wil verkopen in Erembodegem. We kennen de regio en de omgeving als onze broekzak en nemen alle elementen die van belang zijn op in onze berekening. Waar is het pand precies gelegen? Wat is de afwerkingsgraad van je huis? Voor welke materialen werd er gekozen? Wat is de stijl en de uitstraling van het gebouw? Aan de hand van al deze componenten kunnen we heel precies de waarde van jouw woning bepalen. Deze schatting is bovendien volledig gratis!

Bovenop deze service staat Immo Vastima garant voor een vlekkeloos parcours en nemen we met veel plezier het volledige verkoopproces van je over. We maken werk van prachtige advertenties, zorgen voor een grote zichtbaarheid bij een geïnteresseerd publiek en nemen alle administratieve en organisatorische rompslomp van je over.

Zo regelen wij de bezoeken aan je woning, maken we de vereiste attesten en documenten voor je in orde, voeren we de onderhandelingen en begeleiden we je tot bij de notaris. Een huis verkopen in Erembodegem zonder zorgen!

Verkopen in Erembodegem

Je wil een huis verkopen in Erembodegem? Betreft het een villa, een nieuwbouw, een bel-etage, een herenhuis, een hoeve, een bungalow, een residentieel vastgoed of een bouwgrond? Wat voor huis je ook wil verkopen in Erembodegem: Vastima regelt dat voor jou.

Immo Vastima is een vaste waarde in de ruime regio rond Erembodegem. We verkopen en verhuren vastgoed in onder meer Aalst, Hofstade, Erembodegem, Gijzegem, Affligem, Herdersem, Denderleeuw, Baardegem, Merchtem, Meldert, Haaltert, Moorsel, Nieuwerkerken, Heldergem, Zellik, Denderhoutem, Kerksken, Iddergem, Welle, Liedekerke, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Molem, Kobbegem, Relegem, Bekkerzeel, Opwijk, Mazenzele, Brussegem en Hamme.

Haal een lokale expert in huis

Immo Vastima is het succesverhaal van Pieter Vanderstraeten. Al sinds 2014 verkoopt hij met hart en ziel woningen in de ruime regio Erembodegem en Aalst. Als BIV-erkend vastgoedmakelaar kent hij zijn business vanbinnen en vanbuiten. Aangevuld met ervaring in de bouwsector en digitale marketing bekomt hij een goed draaiende en efficiënte verkoopmachine. Wanneer je een huis wil verkopen in Erembodegem, ben je hier beslist aan het juiste adres.

Kiezen voor Immo Vastima is kiezen voor een persoonlijke en uiterst professionele aanpak. Pieter selecteerde een ervaren team van bekwame medewerkers, die samen bouwen aan het succes van jouw verkoop. Zo kan je rekenen op ervaren energiedeskundigen, juridische adviseurs, fotografen en bouwtechnische specialisten.

Een feilloze service, een snelle verkoop: kiezen voor Immo Vastima is verrassend eenvoudig.

Immo Vastima | Huis verkopen in Erembodegem? Op Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor Immo Vastima?

Ga je een huis verkopen in Erembodegem? Neem dan een ervaren vastgoedmakelaar met kennis van de regio onder de arm! Bij Immo Vastima mag je rekenen op twee gemene delers: ên we willen allebei een snelle verkoop én we willen dat aan de best mogelijke prijs. Akkoord?

Hoe we dat doen? Simpel: we zetten alle middelen in om dit te realiseren en sparen kosten noch moeite. Onze beloftes:

Professionele service

 • Heldere communicatie
 • Garantie op verkoop
 • Massa’s lovende referenties
 • Expertise op alle vlakken
 • Totale ontzorging

Gratis tot aan de verkoop

 • Een correcte waardebepaling
 • Gratis schatting
 • Gedegen marktkennis
 • Sterke marketing
 • Je betaalt pas bij verkoop

Straffe aanpak

 • Professionele advertenties
 • Aantrekkelijke foto’s
 • Grote database aan klanten
 • Hands-on approach
 • Maximale zichtbaarheid

Jouw exclusief geschenk!

Als vastgoedmakelaar zijn we nauw betrokken bij Erembodegem en haar lokale handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor en persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw vastgoed verkoopt met Vastima, profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die u kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van uw nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Vastgoedmakelaar Vastima | Huis verkopen in Erembodegem? Op Vastima kan je rekenen!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Na de eerder verkeerd gelopen verkoop van de ouderlijke woning in Asse, namen we als familie de beslissing om een vastgoedkantoor onder de arm te nemen om de verkoop te realiseren. Uiteindelijk was dit een woning, te renoveren van boven tot onder, en begon de tijd wel te dringen. We hebben verschillende bekende vastgoedkantoren met een lange traditie, ontmoet en deze met elkaar vergeleken en besloten als familie, na het contact met Pleter van Vastima en gecharmeerd door zijn zeer professionele maar vooral eerlijke uiteenzetting over zijn manier van werken, om uiteindelijk met Vastima in zee te gaan. Achteraf gezien nog geen seconde spijt gehad!

De verkoop van de ouderlijke woning in Asse werd op zeer korte tijd gerealiseerd en dit aan een hogere prijs dan de vraagprijs! Gezien we met vijf eigenaars zijn en niet iedereen bij ons dezelfde mening deelt was dit een onverhoopt succes.

Dus Pieter nogmaals dank om deze moeilijke verkoop gerealiseerd te hebben! Ik kan aan iedereen die dit leest Pieter sterk aanbevelen!

Renmans Asse

Beste Pieter

Van harte bedankt voor de inzet van de verkoop van onze woning,waarvan we toch al een beetje de moed hadden opgegeven.

Het was geen gemakkelijke opdracht, maar met jouw inzet, energie en geduld is het tot een goed einde gekomen. Iedereen was heel tevreden.

Chapeau! Zo zouden er meer makelaars moeten bestaan.

In de toekomst zal ik je zeker en vast aan iedereen aanraden!

Vermeiren Aalst

Recent verkocht in regio Erembodegem

Verkocht

Erembodegem

Verkocht

Erembodegem

In 1 dag

Verkocht

Erembodegem

In 1 week

Verkocht

Erembodegem

In 1 dag

Verkocht

Erembodegem

Gratis schatting

Wil je een gratis schatting van je vastgoed? Wij bepalen snel én efficiënt de correcte verkoopwaarde.

Vul jouw gegevens in en wij contacteren jou.

Ik wil een huis kopen in

Ik wil een appartement kopen in

Ik wil een bouwgrond kopen in

Ik wil nieuwbouw kopen in

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in