Immo verkopen in Denderleeuw? Op Vastima kan je rekenen!

Je immo verkopen in Denderleeuw was nog nooit zo eenvoudig. Immo Vastima is dé vastgoedspecialist in de regio Denderleeuw. Wij regelen een vlotte verkoop van je huis, appartement of bouwgrond.

 • Gratis schatting
 • Gratis attesten bij verkoop
 • Snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop
 • € 5.000 aan exclusieve kortingen bij lokale handelaars

Immo Vastima
Facebook
Score 4,7|58 reviews
Google
Score 4,7|75 reviews

Hoe we je immo verkopen in Denderleeuw?

Wil je jouw appartement, bouwgrond of huis verkopen in Denderleeuw? Daar kunnen wij je mee helpen! Immo Vastima is al jaren een bekende speler binnen vastgoed in en rond Denderleeuw. Als expert in verkopen en verhuren van immobiliën met een uitvoerige kennis van de regio kunnen wij je beslist helpen met immo verkopen in Denderleeuw.

We nemen je graag mee doorheen onze succesvolle verkoopstrategie en hoe we precies te werk gaan. Eerst en vooral: de verkoopprijs!

Wanneer je denkt aan immo verkopen in Denderleeuw of omstreken, had je wellicht al een zekere prijs in gedachten. De regio Aalst en omliggende gemeenten is immers gegeerd en je immo heeft voor jou een zekere vaststaande waarde.

Veel eigenaars hebben het idee dat ze een zo hoog mogelijke prijs op hun pand moeten kleven, in de hoop dat er één enthousiaste koper meteen de vraagprijs wil neertellen. Mocht het met deze prijs niet lukken, kunnen we deze nog altijd naderhand laten zakken, luidt de redenering. Maar zo werkt het jammer genoeg niet. Integendeel!

Het zou niet de eerste keer zijn dat deze werkwijze juist de verkoop van je huis, appartement of bouwgrond enorm bemoeilijkt. Je pand wordt vergeleken met anderen en te duur bevonden, verschijnt niet tussen de zoekresultaten binnen een bepaalde prijsindicatie of kandidaat-kopers krijgen argwaan omdat de woning al zo lang te koop staat.

Om deze tragische verloop te vermijden, doe je er goed aan je immo in Denderleeuw te verkopen aan een correcte, goed onderbouwde vraagprijs. Om die te bepalen, maken wij met veel plezier voor jou een gratis schattingsverslag op!

Vastima schat je vastgoed naar waarde

Wil je graag immo verkopen in Denderleeuw aan een correcte startprijs? Goed nieuws: dan voeren wij een gratis schatting uit. We kennen de regio en haar bijzonderheden én we kennen ons vak. Daardoor durven wij zonder schroom stellen dat we dé uitgelezen partij zijn om de immo die je in Denderleeuw wil verkopen heel precies naar waarde te schatten.

Hoe gaan we te werk? We nemen uitgebreid de tijd om alle specificaties van je woning of appartement in acht te nemen en brengen alle elementen helder in kaart. Een aantal belangrijke factoren die de schatting beïnvloeden, zijn bijvoorbeeld:

 • De exacte ligging van je appartement
 • Het aantal kamers en de bewoonbare oppervlakte
 • De energiezuinigheid
 • De gekozen materialen en afwerkingsgraad
 • De aanwezigheid van eventuele aanhorigheden (garage, toestellen, …)
Aan de hand van een gedetailleerd rapport kunnen we heel precies de waarde bepalen, zodat we immo in Denderleeuw verkopen aan de allerbeste prijs.

Onze gratis schatting is verre van de enige dienst die je goed van pas komt. Wanneer je besluit met Immo Vastima in zee te gaan, doe je jezelf een totale ontzorging cadeau. Van de eerste tot laatste fase van het verkoopproces nemen wij alle facetten voor onze rekening:
   
 • Het opmaken van aantrekkelijke advertenties met knappe foto’s
 • Het bereiken van een ruim en geïnteresseerd doelpubliek
 • Het opmaken van alle vereiste attesten en documenten
 • Het organiseren van de plaatsbezoeken
 • Het voeren van de onderhandelingen voor een gunstige verkoopprijs
 • De begeleiding tot bij de notaris
Een full-service cadeautje voor jezelf!

Verkopen in Denderleeuw

Je wil immo verkopen in Denderleeuw? Betreft het een huis, een appartement of een bouwgrond?

Immo Vastima helpt je immo verkopen en verhuren in Denderleeuw en de volledige volgende lijst: Aalst, Hamme, Opwijk, Zellik, Affligem, Gijzegem, Denderleeuw, Hofstade, Merchtem, Asse, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Iddergem, Welle, Liedekerke, Essene, Hekelgem, Teralfene, Molem, Kobbegem, Relegem, Bekkerzeel, Mazenzele, Brussegem,…

Haal een lokale expert in huis

Immo Vastima kwam in 2014 tot stand als project van Pieter Vanderstraeten. Als oud-lector economie met een flinke portie marketing knowledge achter de kiezen is hij al vele jaren de drijvende kracht achter dit succesvolle vastgoedkantoor. Zijn uitvoerige kennis van de materie en de regio, aangevuld met een commerciële bezieling, maken van Immo Vastima de uitgelezen partner wanneer je immo wil verkopen in Denderleeuw.

Wanneer je besluit je immo in Denderleeuw te verkopen met Immo Vastima, teken je in één beweging voor een ervaren team van professionals die de verkoop van jouw pand mee vormgeven en ondersteunen. Met de juiste hulp van technische experts, bouwkundigen en fotografen ben je verzekerd van een moeiteloos, vlot verkooptraject.

Immo Vastima | Immo verkopen in Denderleeuw? Op Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor Immo Vastima?

Immo verkopen in Denderleeuw, dat is voor ons dagelijkse kost. Dankzij onze verregaande kennis van de regio en de vastgoedstiel kennen we het klappen van de zweep. Naast onze expertise en ongebreideld enthousiasme hebben we een indrukwekkende lijst van extra troeven om in te zetten bij de verkoop van jouw vastgoed. Onze stappen richting succesvolle verkoop:

Professionele service

 • 100% verantwoordelijkheid
 • Zekerheid van verkoop
 • Technische en juridische expertise
 • Talloze positieve referenties
 • Heldere communicatie

Gratis tot aan de verkoop

 • Gratis schatting
 • Uitgebreide marktkennis
 • Medewerkers steeds up-to-date
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Maximale zichtbaarheid
 • Verbluffende online marketing
 • Indrukwekkend klantenbestand
 • Creatie van duidelijke advertenties
 • Professionele foto’s

Jouw exclusief geschenk!

Als vastgoedmakelaar in de regio Denderleeuw zijn we nauw verweven met de lokale handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor en persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw vastgoed verkoopt met Vastima, profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Vastgoedmakelaar Vastima | Immo verkopen in Denderleeuw? Op Vastima kan je rekenen!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Wow, huis verkocht binnen de week en dat voor onze gevraagde prijs!

Wij dachten niet dat het zo vlug mogelijk was. En dat natuurlijk door de goede samenwerking met Pieter en zijn grote inzet en volledige toewijding. TOPverkoper.

Van Waeyenberghe - Schoorens Ninove

Bedankt Pieter en Laurenz voor de vlotte verkoop, na enkele immo's te contacteren en gesproken te hebben, staken jullie met kop en schouders boven de andere uit. Meteen goede en duidelijke informatie, ik had er meteen vertrouwen in.

Jullie hebben ons allesbehalve teleurgesteld, bij elke stap werden we meteen op de hoogte gebracht, communicatie was top!

Ik kan iedereen aanraden om met jullie in zee te gaan!

Bedankt voor de hulp in een toch wel stresserende periode.

Raes - De Bruin Aalst

Recent verkocht in regio Denderleeuw

Verkocht

Denderleeuw

Verkocht

Denderleeuw

Verkocht

Denderleeuw

In 1 dag

Verkocht

Denderleeuw

In 1 dag

Verkocht

Denderleeuw

In 1 dag

Gratis schatting

Wil je een gratis schatting van je vastgoed? Wij bepalen snel én efficiënt de correcte verkoopwaarde.

Vul jouw gegevens in en wij contacteren jou.

Ik wil een huis kopen in

Ik wil een appartement kopen in

Ik wil een bouwgrond kopen in

Ik wil nieuwbouw kopen in

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in