Appartement verkopen in Asse? Op immo Vastima kan je rekenen!

Een appartement verkopen in Asse was nog nooit zo eenvoudig. Als ervaren vastgoedspecialist in de ruime regio Asse mag je vertrouwen op een vlotte en voordelige verkoop van je appartement, duplex, penthouse of loft.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Asse? Op immo Vastima kan je rekenen!

Hoe immo Vastima je appartement verkoopt in Asse?

Ga je een appartement verkopen in Asse? Dan delen wij graag onze expertise en ervaring binnen het immolandschap met jou. Wanneer vastgoed verkocht wordt, is het eerste wat ter sprake komt wellicht de verkoopprijs van je pand.

Het spreekt voor zich dat iedere eigenaar graag zoveel mogelijk vraagt voor het appartement, duplex of penthouse dat hij wil verkopen. Aan de andere kant wil een geïnteresseerde koper juist liefst zo min mogelijk betalen. Pas wanneer beide partijen zich voldoende comfortabel voelen bij hetzelfde bedrag, kan er een verkoop tot stand komen.

Omdat de regio Asse bijzonder populair is om te wonen zitten de vastgoedprijzen al vele jaren in de lift. Mede daarom merken we dat veel eigenaars bij voorkeur een hoge startprijs instellen om hun appartement in Asse te verkopen. Helaas heeft dat vaak niet het verhoopte effect. Meer nog: je appartement te koop aanbieden aan een te hoge prijs, heeft vaak een averechts effect.

Door het grote aanbod en de vele zoekmogelijkheden, kunnen kandidaat-kopers immers volop panden met elkaar vergelijken. Degene die een stuk duurder uitvallen, vallen op die manier al snel af. Bovendien krijgen veel zoekenden jouw dure appartement wellicht niet eens te zien in de resultatenlijst.

Om te vermijden dat je op deze manier je ideale koper kwijtraakt is het essentieel dat je de precieze waarde van je appartement kent. Voor een correcte schatting van het appartement dat je wil verkopen in Asse, ben je bij Vastima aan het juiste adres!

Immo Vastima | Appartement verkopen in Asse? Op immo Vastima kan je rekenen!

Immo Vastima schat je appartement naar waarde

Wil je graag je appartement verkopen in Asse aan een goed onderbouwde prijs? Dan voert Immo Vastima met plezier voor jou een gratis schatting uit. Dankzij onze grondige kennis van ons vak én de ruime regio Asse garanderen we je een accurate, correcte waardebepaling.

Bij deze gratis schatting nemen we alle belangrijke elementen op in onze berekening:

 • De precieze locatie van je appartement
 • De bouwstijl en afwerking
 • Het aantal kamers
 • De bewoonbare oppervlakte
 • EPC-score
Deze en nog vele andere gegevens stellen ons in staat een marktconforme verkoopprijs te bepalen van het appartement dat je wil verkopen in Asse.

Naast onze gratis schatting beloven we je een vlot en professioneel verkooptraject. Als vastgoedspecialist nemen we alle stappen van de verkoop van je over. We voorzien fraaie advertenties, regelen een groot bereik bij een geïnteresseerd publiek en zorgen voor knappe foto’s. We adverteren je appartement, regelen de borden en maken alle benodigde documenten en attesten voor jou in orde. EPC-attest, elektrische keuring, compromis, bodemattest, … daar hoef jij je geen zorgen om te maken. Tot en met de ondertekening van de verkoopakte bij de notaris mag je op onze begeleiding rekenen.

Vastgoed verkopen in Asse

Je wil een appartement verkopen in Asse, een duplex, loft, penthouse of nieuwbouw?

Immo Vastima verkoopt en verhuurt vastgoed in de volgende regio: Aalst, Hamme, Gijzegem, Hofstade, Opwijk, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Brussegem, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Liedekerke, Affligem, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Mollem, Kobbegem, Relegem, Zellik, Bekkerzeel, Mazenzele, Merchtem,…

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

Al sinds 2014 is Immo Vastima een vaste waarde binnen de vastgoedmarkt. Oprichter en zaakvoerder Pieter Vanderstraeten gooit al vele jaren al z’n enthousiasme en expertise in de strijd in de ruime regio Asse. Uitgebreide ervaring binnen de bouwsector en digitale marketing krijg je er gratis bovenop. De ideale combinatie wanneer je een appartement wil verkopen in Asse.

Immo Vastima selecteert voor ieder verkooptraject een team van kwalitatieve partners. Dankzij onze duurzame samenwerkingen profiteer jij als eigenaar van een professionele service en een snelle verkoop van je appartement.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Asse? Op immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Appartement verkopen in Asse? Op immo Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor immo Vastima?

Een appartement verkopen in Asse doe je best met een plaatselijke vastgoedspecialist die vertrouwd is met de regio. Net als jij willen we je appartement verkopen aan de beste prijs en zo snel mogelijk. Om dat succesvol te laten gebeuren zetten we onze uitgebreide expertise en professionele aanpak in. Een greep uit onze diensten:

Professionele service

 • Talloze positieve referenties
 • Transparante communicatie
 • Zekerheid van verkoop
 • Experts op juridisch en technisch vlak
 • Wij dragen alle verantwoordelijkheid

Gratis tot aan de verkoop

 • Accurate waardebepaling
 • Degelijke marktkennis
 • Voortdurend bijgeschoolde medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Knappe advertenties
 • Professionele foto’s
 • Groot klantenbestand
 • Sterke marketing
 • Maximale zichtbaarheid
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedspecialist in Asse en omstreken zijn we nauw verweven met de plaatselijke handelaars. Dankzij onze grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor een persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Je wil je appartement verkopen in Asse en besluit dat met de hulp van Immo Vastima te doen? Dan profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, gevuld met gulle kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 190 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 190 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Bonjour Pieter

Nous voulons vous remercier pour le sérieux dont vous avez fait preuve lors de la vente de notre ancienne maison.

Vous avez toujours tenu vos promesses et avez toujours été disponible pour répondre à toutes les questions que nous nous posions.

Encore merci pour la gestion de cette vente que vous avez rondement menée.

Bien à vous.

Van Nieuwenhove Merchtem

De wijze waarop Pieter een huis verkoopt, getuigt van vakmanschap!

Ik kan het weten want ik heb jammer genoeg heel wat andere stielbedervers zien passeren. Bij Vastima is de service no-nonsense.

Pieter heeft zichzelf in de markt geprijsd omdat hij net zoals zijn collega’s zijn interesse betoonde om mijn woonst te mogen verkopen. Zijn interventies getuigden steeds van ware interesse gepaard gaande met leuke tips waar je wel wat mee bent. Pieter van Vastima was nogal rechtuit door te opperen dat hij het huis echt wilde kennen met zowel zijn kwaliteiten als gebreken.

Tijdens de prijsbepaling werd niet moeilijk gedaan maar viel de focus op redelijkheid. Een huis verkopen is trouwens niet zomaar iets waar één partij dient bevoordeeld te worden op de andere. Een huis verkopen moet iets aangenaams zijn voor zowél de verkoper als de koper. Weinigen hebben dat begrepen maar … Pieter die draalt daar niet om.

Elke belofte die werd gemaakt - én daar was Pieter niet zuinig op - werd moeiteloos ingelost. Mijn huis werd waardig te koop aangeboden met foto’s die alle ruimtes tot hun volle recht lieten komen. Niet één week had Pieter nodig om tussen de kandidaten die hij meteen wist te enthousiasmeren de juiste koper te vinden.

Het verhaal eindigde prachtig: ik had het gevoel een goede verkoop te hebben en voor de koper was de aanschaf van een woning ook een echte blije gebeurtenis want tenslotte is dat wel een niet onbelangrijke gebeurtenis in iemand zijn leven.

Vermeir Aalst

Vanaf de moment dat je voor immo Vastima kiest, weet je dat je een goede keuze hebt gemaakt!

Slaus - Ruytinx - Opwijk
Verkopen Bekijk alle referenties

Recent verkocht in regio Asse

Verkocht

Asse

Verkocht

Asse

Verkocht

Asse

In 1 dag

Gratis schatting aanvragen

Annelies, Bart, Ismaël en vele andere anderen hebben succesvol hun woning verkocht na een gratis en vrijblijvende schatting van hun huis, appartement of andere vastgoed. Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou vandaag nog.