GRATIS SCHATING VAN JE WONING

Annelies, Bart, Ismaël en vele andere anderen hebben succesvol hun woning verkocht na een gratis schatting van hun huis, appartement of andere vastgoed. Wij staan ook klaar voor een vrijblijvende en realistische waardebepaling van jouw eigendom.

Stuur eenvoudig je aanvraag voor een gratis schatting in, en wij nemen vandaag nog contact met je op.

Immo Vastima | Wat mag ik na het invullen van het formulier verwachten?

Wat mag ik na het invullen van het formulier verwachten?

1. Tijdens het bezoek nemen we de nodige tijd om jouw pand grondig te inspecteren. Als je plannen en/of attesten hebt, is het handig als we deze kunnen inkijken.

2. We verstrekken graag informatie over de verschillende aspecten van het verkoopproces. Dit is een uitstekende gelegenheid om advies in te winnen bij iemand met kennis van zaken.

3. Op kantoor verwerken we de verzamelde informatie. Een nauwkeurige waardebepaling is essentieel voor een vlotte en succesvolle verkoop.

4. We bespreken samen het schattingsverslag, de marketingstrategie om je doelgroep optimaal te bereiken en onze prijsanalyse om het maximale uit jouw verkoop te halen.

5. Jij beslist of je ons wil inschakelen voor de verkoop. Indien je een andere keuze maakt, brengen we geen kosten in rekening. Onze waardebepaling is volledig vrijblijvend en gratis.

Immo Vastima | Wat mag ik na het invullen van het formulier verwachten?

Waarom is onze gratis schatting belangrijk?

Wanneer je je huis wil verkopen, wil je natuurlijk liefst een zo hoog mogelijke prijs. Bovendien is je huis jouw thuis en is haar emotionele waarde voor jou dan ook immens. Het is zodoende erg verleidelijk om met een hogere vraagprijs dan de werkelijke waarde van je huis te beginnen.

Helaas, zo werkt dat niet. Wanneer je vraagprijs te hoog is, schrik je potentiële kopers juist af. Er staan zo ontzettend veel panden te koop dat ze volop kunnen vergelijken. Als jouw woning zichzelf uit de markt prijst, val je meteen uit de boot. Bovendien is het niet zo gezond dat een woning te lang te koop staat. Meestal wil dat twee dingen zeggen: ofwel is je prijs te hoog, ofwel is er iets mis met het huis. Die indruk wil je absoluut vermijden.

Hoe doe je dat? Met een correcte waardebepaling voor je woning.

Hoe verkrijg je die? Simpel: hier bij Immo Vastima.

Een goede makelaar kent de regio en houdt rekening met alle componenten die de waarde van je woning beïnvloeden. Precieze ligging, afwerkingsgraad, materiaalkeuze, uitstraling en marktvergelijking: ze spelen allen een belangrijke rol bij een correcte schatting.

Schakel Immo Vastima in voor een heel precieze, gratis schatting van je woning. Door de keuze voor ons als vastgoedmakelaar ben je meteen ontzorgd op alle vlakken: zoekertjes opmaken, je woning adverteren op verschillende kanalen, onze zoekende kopers uit de database aanschrijven, professionele en aantrekkelijke foto’s voorzien, immoborden plaatsen, bezoeken organiseren, attesten (EPC, elektrische keuring, asbestattest, stedenbouwkundige info, stookolietankattest, bodemattest, informatie van de syndicus, kadastrale documenten, watertoetskaart, …) voorzien, de onderhandelingen over de prijs voeren tot en met de begeleiding bij de notaris.

Immo vastima vastgoedmakelaar gratis online schatting
Immo vastima vastgoedmakelaar gratis online schatting

Bovendien bieden we je graag onze praktische verhuisgids aan, die je stap voor stap richting een zorgeloze verhuis begeleidt. Ons werk is pas klaar wanneer het hele proces is afgerond. Daarom hanteren we steeds we een excellente voor- en na-verkoopservice. Heldere communicatie, transparante afspraken en een vlotte afhandeling zijn onze kernwaarden.

We zorgen voor verkopen van immo in dit volledige werkgebied: Aalst, Gijzegem, Hofstade, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Liedekerke, Affligem, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Mollem, Kobbegem, Relegem, Zellik, Bekkerzeel, Opwijk, Mazenzele, Merchtem, Brussegem, Hamme, …

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 195 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 195 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Perfecte service en afhandeling.

De woning was zeer snel verkocht, en Pieter heeft de zaken correct en efficiënt afgehandeld.

Er werd zeker rekening gehouden met onze wensen en wat ook belangrijk is: de woning werd vooraf volledig juist op waarde geschat, en verkocht. Job well done!

Vereeken Aalst

Na eerst mijn woning tevergeefs zelf hebben te koop gesteld, kwam ik in contact met Vastima.

Pieter, uw professionele aanpak leidde tot een snelle verkoop van mijn woning, bedankt hiervoor!

Ik zal u zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Van Den Bossche Aalst

De samenwerking verliep heel vlot en op een correcte manier. Een echte aanrader!

Van de Wiele - Vinck – Erembodegem
Verkopen Bekijk alle referenties