Huis verkopen in Affligem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Een huis verkopen in Affligem doet Immo Vastima voor jou. Als bekwame vastgoedspecialist in de ruime regio Affligem mag je rekenen op een vlotte en voordelige verkoop van je woning.

Immo Vastima | Huis verkopen in Affligem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Hoe immo Vastima je huis verkoopt in Affligem?

Overweeg je een huis of woning te verkopen in Affligem? Net als iedere eigenaar van vastgoed hoop je wellicht op een zo hoog mogelijke verkoopprijs van je pand. Mogelijks koppel je een redelijke emotionele waarde aan je huis en wil je graag zoveel mogelijk winst maken met het oog op een nieuwe aankoop.

Net daarom merken we dat de meeste eigenaars die (al dan niet particulier) hun huis willen verkopen, hun woning vaak aan een te hoge prijs te koop stellen. Men gaat ervan uit dat er aanzienlijke onderhandelingsmarge moet zijn, of hoopt op één enthousiaste koper die prompt het gevraagde bedrag op tafel wil leggen.

Helaas moeten we je teleurstellen: dat is niet de verstandigste zet. Een te hoge vraagprijs jaagt doorgaans de meeste kandidaat-kopers weg. Hiervoor zijn er verschillende redenen:

 • Doordat kandidaten een maximumprijs invoerden in de zoekvelden, krijgen ze jouw huis niet eens te zien;
 • Je huis prijst zichzelf uit de markt wanneer kopers verschillende panden uit de regio met elkaar vergelijken;
 • Wellicht moet je na een tijdje de vraagprijs toch wat ‘laten zakken’, wat de indruk wekt dat je pand maar niet verkocht geraakt.
De sleutel om succesvol en snel een huis te verkopen in Affligem is dus het verkoopproces aan te vangen met een correcte, weldoordachte vraagprijs. Om deze te bepalen voert Vastima met plezier een gratis schatting van je woning uit.

Immo Vastima | Huis verkopen in Affligem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Immo Vastima schat je huis naar waarde

Immo Vastima voert deskundig een gratis schatting uit van het huis dat je wil verkopen in Affligem. Doordat we de regio en de omliggende gemeenten zo goed kennen, aangevuld met vele jaren expertise, garanderen we je een zeer accurate prijsbepaling. Daarbij nemen we alle belangrijke elementen in acht: de bewoonbare oppervlakte, de exacte ligging, het type woning en bebouwing, het aantal slaapkamers, de energiezuinigheid, …

Kiezen voor Immo Vastima is kiezen voor een vlotte verkoop van je woning. We nemen het integrale verkoopproces van je over, van begin tot einde:

 • We stellen professionele advertenties op;
 • We publiceren je woning op diverse kanalen;
 • We schrijven ons uitgebreide klantenbestand aan;
 • We regelen alle administratie en attesten;
 • We voeren de plaatsbezoeken uit;
 • We onderhandelen met de kopers tot er een akkoord wordt bereikt;
 • We begeleiden je tot bij de notaris.
Kortom: je huis verkopen in Affligem was nog nooit zo eenvoudig.

Vastgoed verkopen in Affligem

Ga je een huis verkopen in Affligem? Betreft het een herenhuis, een nieuwbouw, een bungalow, een bel-etage, een villa, een hoeve, een residentieel vastgoed of een bouwgrond? Wat voor huis je ook wil verkopen in Affligem: Vastima regelt de verkoop van a tot z.

Immo Vastima kent de regio rond Affligem als geen ander. Al vele jaren verkopen en verhuren we vastgoed in onder meer Aalst, Hofstade, Hamme, Erembodegem, Zellik, Brussegem, Gijzegem, Heldergem, Affligem, Herdersem, Denderleeuw, Baardegem, Merchtem, Meldert, Haaltert, Moorsel, Nieuwerkerken, Denderhoutem, Kerksken, Iddergem, Welle, Liedekerke, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Mollem, Kobbegem, Relegem, Bekkerzeel, Mazenzele en Opwijk.

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

Al sinds 2014 verkoopt Immo Vastima met hart en ziel woningen in de ruime regio Affligem en Aalst. Als BIV-erkend vastgoedmakelaar kent hij zijn business vanbinnen en vanbuiten. Aangevuld met ervaring in de bouwsector en digitale marketing bekomt hij een goed draaiende en efficiënte verkoopmachine. Wanneer je een huis wil verkopen in Affligem, ben je hier beslist aan het juiste adres.

Kiezen voor Immo Vastima is kiezen voor een persoonlijke en uiterst professionele aanpak. Pieter selecteerde een ervaren team van bekwame medewerkers, die met gebundelde krachten succesvolle verkopen realiseren. Zowel fotografen, energiedeskundigen, bouwtechnische specialisten als juridische adviseurs gooien hun expertise in de strijd voor de verkoop van jouw woning.

Vlot, efficiënt en snel je huis in Affligem verkopen: dat doe je met Immo Vastima.

Immo Vastima | Huis verkopen in Affligem? Op immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Huis verkopen in Affligem? Op immo Vastima kan je rekenen!

Waarom samenwerken met immo Vastima?

Wil je een huis verkopen in Affligem? Neem dan een ervaren vastgoedmakelaar met kennis van de regio onder de arm! We delen al meteen twee belangrijke wensen: beide willen we je huis in Affligem verkopen aan de beste prijs en liefst zo snel mogelijk. Om dat te realiseren stellen we alles in het werk:

Professionele service

 • Expertise op alle vlakken
 • Heldere communicatie
 • Sterke marketing
 • Massa’s positieve referenties
 • Totale ontzorging van a tot z

Gratis tot aan de verkoop

 • Gratis schatting
 • Correcte waardebepaling
 • Garantie op verkoop
 • Gedegen marktkennis
 • No cure, no pay

Straffe aanpak

 • Aantrekkelijke advertenties
 • Professionele foto’s
 • Uitgebreid klantenbestand
 • Maximale zichtbaarheid
 • Persoonlijke service
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar zijn we nauw betrokken bij Affligem en haar lokale handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor en persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw vastgoed verkoopt met Vastima, profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die u kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van uw nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 191 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 191 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Beste Pieter

Hartelijke dank voor de correcte opvolging, je inzet en doorzettingsvermogen!

Mijn woning heeft meer dan zes maanden te koop gestaan bij een bekende makelaar uit Aalst. Deze deed zelfs geen moeite om mijn woning goed op zijn website te plaatsen, de communicatie en inzet liet meer dan te wensen over.

Vastima deed dit prima van begin tot einde! Pieter gaf ook mijn woning de volledige aandacht en dit resulteerde in een snelle en vlekkeloze verkoop, knap werk!

Tamer Aalst

Pieter is een man van zijn woord, bij de kennismaking zei hij "we zullen jullie huis eens vlug verkopen" en inderdaad op exact 1 week was het verkocht.

Dujacquier - Van Hauwermeiren Nieuwerkerken

Vanaf de moment dat je voor immo Vastima kiest, weet je dat je een goede keuze hebt gemaakt!

Slaus - Ruytinx - Opwijk
Verkopen Bekijk alle referenties

Recent verkocht in regio Affligem

Verkocht

Affligem

Verkocht

Affligem

In 1 dag

Verkocht

Affligem

In 2 weken

Gratis schatting aanvragen

Annelies, Bart, Ismaël en vele andere anderen hebben succesvol hun woning verkocht na een gratis en vrijblijvende schatting van hun huis, appartement of andere vastgoed. Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou vandaag nog.