Immo verkopen in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Je immo verkopen in Affligem was nog nooit zo eenvoudig. Immo Vastima is dé vastgoedspecialist in Affligem en omstreken. Wij zorgen voor een vlotte verkoop van je woning, appartement of bouwgrond.

Immo Vastima | Immo verkopen in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Hoe Vastima je immo verkoopt in Affligem?

Wil je jouw huis, appartement of bouwgrond verkopen in Affligem? Wat een toeval, dat doen wij al jaren - en met succes! Sta ons toe even onze werkwijze, diensten en filosofie met jou te delen. Als ervaren specialist kunnen we jarenlange expertise voorleggen omtrent immo verkopen in Aflligem.

De eerste fase van een verkooptraject is misschien wel de belangrijkste: het bepalen van de prijs. Jouw woning heeft allicht een grote emotionele waarde voor jezelf, die je helaas niet kan doorrekenen in de vraagprijs. Het is echter van het grootste belang om van bij het begin een goed onderbouwde, accurate prijs vast te leggen. Waarom?

 • Te duur geprijsde immo blijft meestal lang te koop staan, waardoor kopers zich afvragen wat er mis is met het pand;
 • Kandidaat-kopers vergelijken voortdurend zoekertjes met elkaar. Zo prijs je jouw vastgoed al meteen uit de markt;
 • Na een tijdje de vraagprijs ‘laten zakken’ wekt geen goede indruk bij geïnteresseerden.
Ga er dus niet vanuit dat je aan een hoge vraagprijs moet beginnen en mensen wel lager zullen bieden. Mogelijk krijgt jouw ideale kandidaat-koper pand zelfs niet eens tussen hun resultatenlijst.

Hoe dan wél? Heel eenvoudig: laat je immo gratis schatten bij Immo Vastima. Onze jarenlange ervaring met vastgoed binnen deze regio komt ons handig van pas voor het opmaken van een haarscherp verslag en een correcte verkoopwaarde. Zo kan je immo verkopen in Affligem op een vlotte, snelle manier - waar iedereen bij gebaat is.

Immo Vastima | Immo verkopen in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Vastima schat je immo naar waarde

Ga je immo verkopen in Affligem, en wil je graag weten hoeveel je huis, appartement of bouwgrond waard is? Bij Immo Vastima kan je terecht voor een uiterst accurate schatting van de verkoopwaarde. Als kenner van de regio Affligem en omliggende gemeenten, met flink wat jaren ervaring op de teller, durven we ons de ideale partner te noemen wanneer je immo wil verkopen in Affligem.

Gedurende ons bezoek aan je pand brengen we uitgebreid alle specificaties ervan in kaart. De exacte ligging van je vastgoed is daarbij van groot belang. Wanneer je een woning, bouwgrond of appartement wil verkopen, brengen we nog heel wat andere elementen in rekening:

 • Hoeveel bewoonbare oppervlakte heeft dit pand?
 • Hoeveel (slaap)kamers zijn er?
 • Wat is de EPC-score?
 • Wat is de afwerkingsgraad en bouwstijl?
 • Is het pand instapklaar of moeten er nog aanpassingen gebeuren?
Deze en vele andere bijzonderheden van jouw vastgoed stellen ons in staat heel precies de juiste verkoopwaarde te bepalen. Zo kan je je vastgoed verkopen in Affligem aan de correcte prijs.

Schatten is lang niet het enige dat in onze dienstverlening vervat zit. Samenwerken met Immo Vastima is immers kiezen voor een zorgeloze verkoop. Van het opmaken van je advertentie (inclusief schitterende beelden!) tot het verspreiden ervan, over het organiseren van bezoeken en het voeren van onderhandelingen, tot en met de handtekeningen bij de notaris, zijn wij jouw betrouwbare partner.

Vastgoed verkopen in Affligem

Je wil immo verkopen in Affligem? Spreken we over een huis, een appartement of een bouwgrond?

Immo Vastima helpt je immo verkopen en verhuren in Affligem en de volledige volgende lijst: Aalst, Hamme, Opwijk, Zellik, Erembodegem, Gijzegem, Denderleeuw, Hofstade, Merchtem, Asse, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Iddergem, Welle, Liedekerke, Essene, Hekelgem, Teralfene, Mollem, Kobbegem, Relegem, Bekkerzeel, Mazenzele, Brussegem,…

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

In 2014 besloot oud-lector Pieter Vanderstraeten zijn professionele loopbaan over een andere boeg te gooien. Zijn ervaring in de bouwsector en digitale marketing zette hem aan om zijn oude passie voor vastgoed vanonder het stof te halen. 

Immo Vastima mag zich intussen al vele jaren een vaste waarde noemen in de ruime regio Aalst. Immo Vastima houdt eraan zich te omringen met ervaren professionals die met gebundelde krachten een straffe verkoopmachine in beweging brengen. Bouwtechnici, fotografen, energiedeskundigen, … binnen elke niche is er een expert voorhanden. Zo mag je ten allen tijde rekenen op onberispelijke service. Immo verkopen in Affligem doe je snel en vlot met Immo Vastima.

Immo Vastima | Immo verkopen in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Immo verkopen in Affligem? Op Immo Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor Immo Vastima?

Immo verkopen in Affligem is voor Immo Vastima een fluitje van een cent. Niet enkel omdat we de regio als onze broekzak kennen, ook omdat we onszelf zonder schroom dé expert binnen vastgoed durven noemen. Een greep uit onze veelzijdige dienstverlening:

Professionele service

 • Totale ontzorging
 • Garantie op verkoop
 • Juridische en technische experts
 • Lovende klantrecensies
 • Vlotte communicatie

Gratis tot aan de verkoop

 • Kostenloze waardebepaling
 • Onevenaarbare expertise
 • Team van getalenteerde medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Opmaak knappe advertenties
 • Professionele beeldmateriaal
 • Online zichtbaarheid
 • Indrukwekkende digitale marketing
 • Ruim klantenbestand
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar in de regio Affligem zijn we nauw verweven met de lokale handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor en persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw vastgoed verkoopt met Vastima, profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 191 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 191 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

De communicatie met Pieter verliep heel vlot en zeer correct.

De professionele fotoreportage vind ik persoonlijk zeer geslaagd, proficiat hiervoor!

Het was zeer aangenaam met hem te werken. Pieter, doe zo voort!

Deneft Opwijk

Prima professionele verkoop van ons huis. Alle afspraken werden zorgvuldig nagekomen.

Fam. Wailly - De Smet Nieuwerkerken

Efficient, duidelijk, hulpvaardig... simpelweg professioneel!

Vermeir - D'Haese - Aalst
Verkopen Bekijk alle referenties

Recent verkocht in regio Affligem

Verkocht

Affligem

Verkocht

Affligem

In 2 weken

Verkocht

Affligem

In 1 dag

Gratis schatting aanvragen

Annelies, Bart, Ismaël en vele andere anderen hebben succesvol hun woning verkocht na een gratis en vrijblijvende schatting van hun huis, appartement of andere vastgoed. Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou vandaag nog.