Appartement verkopen in Aalst? Op Vastima kan je rekenen!

Een appartement verkopen in Aalst was nog nooit zo eenvoudig. Als ervaren vastgoedspecialist in de ruime regio Aalst mag je vertrouwen op een vlotte en voordelige verkoop van je appartement, duplex, penthouse of loft.

 • Gratis schatting
 • Gratis attesten bij verkoop
 • Snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop
 • € 5.000 aan exclusieve kortingen bij lokale handelaars

Immo Vastima
Facebook
Score 4,7|58 reviews
Google
Score 4,7|75 reviews

Hoe we je appartement verkopen in Aalst?

Ga je een appartement verkopen in Aalst? Dan delen wij graag onze expertise en ervaring binnen het immolandschap met jou. Wanneer vastgoed verkocht wordt, is het eerste wat ter sprake komt wellicht de verkoopprijs van je pand.

Het spreekt voor zich dat iedere eigenaar graag zoveel mogelijk vraagt voor het appartement, duplex of penthouse dat hij wil verkopen. Aan de andere kant wil een geïnteresseerde koper juist liefst zo min mogelijk betalen. Pas wanneer beide partijen zich voldoende comfortabel voelen bij hetzelfde bedrag, kan er een verkoop tot stand komen.

Omdat de regio Aalst bijzonder populair is om te wonen zitten de vastgoedprijzen al vele jaren in de lift. Mede daarom merken we dat veel eigenaars bij voorkeur een hoge startprijs instellen om hun appartement in Aalst te verkopen. Helaas heeft dat vaak niet het verhoopte effect. Meer nog: je appartement te koop aanbieden aan een te hoge prijs, heeft vaak een averechts effect.

Door het grote aanbod en de vele zoekmogelijkheden, kunnen kandidaat-kopers immers volop panden met elkaar vergelijken. Degene die een stuk duurder uitvallen, vallen op die manier al snel af. Bovendien krijgen veel zoekenden jouw dure appartement wellicht niet eens te zien in de resultatenlijst.

Om te vermijden dat je op deze manier je ideale koper kwijtraakt is het essentieel dat je de precieze waarde van je appartement kent. Voor een correcte schatting van het appartement dat je wil verkopen in Aalst, ben je bij Vastima aan het juiste adres!

Vastima schat je appartement naar waarde

Wil je graag je appartement verkopen in Aalst aan een goed onderbouwde prijs? Dan voert Immo Vastima met plezier voor jou een gratis schatting uit. Dankzij onze grondige kennis van ons vak én de ruime regio Aalst garanderen we je een accurate, correcte waardebepaling.

Bij deze gratis schatting nemen we alle belangrijke elementen op in onze berekening:

 • De precieze locatie van je appartement
 • De bouwstijl en afwerking
 • Het aantal kamers
 • De bewoonbare oppervlakte
 • EPC-score
Deze en nog vele andere gegevens stellen ons in staat een marktconforme verkoopprijs te bepalen van het appartement dat je wil verkopen in Aalst.

Naast onze gratis schatting beloven we je een vlot en professioneel verkooptraject. Als vastgoedspecialist nemen we alle stappen van de verkoop van je over. We voorzien fraaie advertenties, regelen een groot bereik bij een geïnteresseerd publiek en zorgen voor knappe foto’s. We adverteren je appartement, regelen de borden en maken alle benodigde documenten en attesten voor jou in orde. EPC-attest, elektrische keuring, compromis, bodemattest, … daar hoef jij je geen zorgen om te maken. Tot en met de ondertekening van de verkoopakte bij de notaris mag je op onze begeleiding rekenen.

Verkopen in Aalst

Je wil een appartement verkopen in Aalst, een duplex, loft, penthouse of nieuwbouw?

Immo Vastima verkoopt en verhuurt vastgoed in de volgende regio: Aalst, Hamme, Gijzegem, Hofstade, Opwijk, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Brussegem, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Liedekerke, Affligem, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Molem, Kobbegem, Relegem, Zellik, Bekkerzeel, Mazenzele, Merchtem,…

Haal een lokale expert in huis

Al sinds 2014 is Immo Vastima een vaste waarde binnen de vastgoedmarkt. Oprichter en zaakvoerder Pieter Vanderstraeten gooit al vele jaren al z’n enthousiasme en expertise in de strijd in de ruime regio Aalst. Uitgebreide ervaring binnen de bouwsector en digitale marketing krijg je er gratis bovenop. De ideale combinatie wanneer je een appartement wil verkopen in Aalst.

Immo Vastima selecteert voor ieder verkooptraject een team van kwalitatieve partners. Dankzij onze duurzame samenwerkingen profiteer jij als eigenaar van een professionele service en een snelle verkoop van je appartement.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Aalst? Op Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor Immo Vastima?

Een appartement verkopen in Aalst doe je best met een plaatselijke vastgoedspecialist die vertrouwd is met de regio. Net als jij willen we je appartement verkopen aan de beste prijs en zo snel mogelijk. Om dat succesvol te laten gebeuren zetten we onze uitgebreide expertise en professionele aanpak in. Een greep uit onze diensten:

Professionele service

 • Talloze positieve referenties
 • Transparante communicatie
 • Zekerheid van verkoop
 • Experts op juridisch en technisch vlak
 • Wij dragen alle verantwoordelijkheid

Gratis tot aan de verkoop

 • Accurate waardebepaling
 • Degelijke marktkennis
 • Voortdurend bijgeschoolde medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Knappe advertenties
 • Professionele foto’s
 • Groot klantenbestand
 • Sterke marketing
 • Maximale zichtbaarheid

Jouw exclusief geschenk!

Als vastgoedspecialist in Aalst en omstreken zijn we nauw verweven met de plaatselijke handelaars. Dankzij onze grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor een persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Je wil je appartement verkopen in Aalst en besluit dat met de hulp van Immo Vastima te doen? Dan profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, gevuld met gulle kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Vastgoedmakelaar Vastima | Appartement verkopen in Aalst? Op Vastima kan je rekenen!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Bedankt Pieter en Laurenz voor de vlotte verkoop, na enkele immo's te contacteren en gesproken te hebben, staken jullie met kop en schouders boven de andere uit. Meteen goede en duidelijke informatie, ik had er meteen vertrouwen in.

Jullie hebben ons allesbehalve teleurgesteld, bij elke stap werden we meteen op de hoogte gebracht, communicatie was top!

Ik kan iedereen aanraden om met jullie in zee te gaan!

Bedankt voor de hulp in een toch wel stresserende periode.

Raes - De Bruin Aalst

Beste facebookvrienden en volgers dit zijn jullie niet gewoon maar nu eens een recensie die niets te maken heeft met de horeca. Persoonlijk vind ik het wel belangrijk vanwege de prima keuze die we maakte om een vastgoed te verkopen. Met weinig kennis ter zake nodigde ik verschillende makelaars uit voor een gesprek om mee in zee te gaan. De gesprekken met vijf van de zes uitgenodigden immo makelaars verliepen zeer vriendelijk en deden mij een beetje denken aan sollicitatie gesprekken.

Er was één iemand die er echt uitsprong, Pieter Vanderstaeten die we uitnodigde voor een tweede gesprek waarin we besloten samen te werken met Pieter (Immo VASTIMA) . VASTIMA heeft zich van de eerste dag zeer professioneel gesmeten en ons ook gerustgesteld dat hij alles, maar dan ook alles zou in orde brengen zonder dat wij iets deden.

VASTIMA regelde de bezoeken met de mogelijke kopers, attesten, reclame op verschillende media, professionele fotograaf enz. Dagelijkse feedback om te laten weten hoe het evalueerde. Ongeloof eerst bij ons maar vastgoed aan de besproken prijs verkocht op vijf weken (incl. media en foto’s).

VASTIMA KAN IK AAN IEDEREEN AANRADEN .

De grote +punten :
➕ Alle nodige attesten
➕ Groot klantenbestand
➕ Pas kosten betalen bij verkoop
➕ 5.000 € renovatie-bons
➕ Ook zeer belangrijk een juiste waarde bepaling 100% volgens afspraak.
➕ Ook bij het tekenen van de compromis tot de sleuteloverhandiging bij de notaris stond Vastima klaar voor alle vragen en zorgde voor de nodige formulieren voor energieovername, water en verzekeringen.

De ➖ punten : GEEN

Van De Voorde Erembodegem

Recent verkocht in regio Aalst

Verkocht

Aalst (9300)

Verkocht

Aalst (9300)

Verkocht

Aalst (9300)

Verkocht

Aalst (9300)

Verkocht

Aalst (9300)

Gratis schatting

Wil je een gratis schatting van je vastgoed? Wij bepalen snel én efficiënt de correcte verkoopwaarde.

Vul jouw gegevens in en wij contacteren jou.

Ik wil een huis kopen in

Ik wil een appartement kopen in

Ik wil een bouwgrond kopen in

Ik wil nieuwbouw kopen in

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in