Appartement verkopen in Aalst? Op immo Vastima kan je rekenen!

Een appartement verkopen in Aalst was nog nooit zo eenvoudig. Als ervaren vastgoedspecialist in de ruime regio Aalst mag je vertrouwen op een vlotte en voordelige verkoop van je appartement, duplex, penthouse of loft.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Aalst? Op immo Vastima kan je rekenen!

Hoe immo Vastima je appartement verkoopt in Aalst?

Ga je een appartement verkopen in Aalst? Dan delen wij graag onze expertise en ervaring binnen het immolandschap met jou. Wanneer vastgoed verkocht wordt, is het eerste wat ter sprake komt wellicht de verkoopprijs van je pand.

Het spreekt voor zich dat iedere eigenaar graag zoveel mogelijk vraagt voor het appartement, duplex of penthouse dat hij wil verkopen. Aan de andere kant wil een geïnteresseerde koper juist liefst zo min mogelijk betalen. Pas wanneer beide partijen zich voldoende comfortabel voelen bij hetzelfde bedrag, kan er een verkoop tot stand komen.

Omdat de regio Aalst bijzonder populair is om te wonen zitten de vastgoedprijzen al vele jaren in de lift. Mede daarom merken we dat veel eigenaars bij voorkeur een hoge startprijs instellen om hun appartement in Aalst te verkopen. Helaas heeft dat vaak niet het verhoopte effect. Meer nog: je appartement te koop aanbieden aan een te hoge prijs, heeft vaak een averechts effect.

Door het grote aanbod en de vele zoekmogelijkheden, kunnen kandidaat-kopers immers volop panden met elkaar vergelijken. Degene die een stuk duurder uitvallen, vallen op die manier al snel af. Bovendien krijgen veel zoekenden jouw dure appartement wellicht niet eens te zien in de resultatenlijst.

Om te vermijden dat je op deze manier je ideale koper kwijtraakt is het essentieel dat je de precieze waarde van je appartement kent. Voor een correcte schatting van het appartement dat je wil verkopen in Aalst, ben je bij Vastima aan het juiste adres!

Immo Vastima | Appartement verkopen in Aalst? Op immo Vastima kan je rekenen!

Immo Vastima schat je appartement naar waarde

Wil je graag je appartement verkopen in Aalst aan een goed onderbouwde prijs? Dan voert Immo Vastima met plezier voor jou een gratis schatting uit. Dankzij onze grondige kennis van ons vak én de ruime regio Aalst garanderen we je een accurate, correcte waardebepaling.

Bij deze gratis schatting nemen we alle belangrijke elementen op in onze berekening:

 • De precieze locatie van je appartement
 • De bouwstijl en afwerking
 • Het aantal kamers
 • De bewoonbare oppervlakte
 • EPC-score
Deze en nog vele andere gegevens stellen ons in staat een marktconforme verkoopprijs te bepalen van het appartement dat je wil verkopen in Aalst.

Naast onze gratis schatting beloven we je een vlot en professioneel verkooptraject. Als vastgoedspecialist nemen we alle stappen van de verkoop van je over. We voorzien fraaie advertenties, regelen een groot bereik bij een geïnteresseerd publiek en zorgen voor knappe foto’s. We adverteren je appartement, regelen de borden en maken alle benodigde documenten en attesten voor jou in orde. EPC-attest, elektrische keuring, compromis, bodemattest, … daar hoef jij je geen zorgen om te maken. Tot en met de ondertekening van de verkoopakte bij de notaris mag je op onze begeleiding rekenen.

Vastgoed verkopen in Aalst

Je wil een appartement verkopen in Aalst, een duplex, loft, penthouse of nieuwbouw?

Immo Vastima verkoopt en verhuurt vastgoed in de volgende regio: Aalst, Hamme, Gijzegem, Hofstade, Opwijk, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Brussegem, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Liedekerke, Affligem, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Molem, Kobbegem, Relegem, Zellik, Bekkerzeel, Mazenzele, Merchtem,…

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

Al sinds 2014 is Immo Vastima een vaste waarde binnen de vastgoedmarkt. Oprichter en zaakvoerder Pieter Vanderstraeten gooit al vele jaren al z’n enthousiasme en expertise in de strijd in de ruime regio Aalst. Uitgebreide ervaring binnen de bouwsector en digitale marketing krijg je er gratis bovenop. De ideale combinatie wanneer je een appartement wil verkopen in Aalst.

Immo Vastima selecteert voor ieder verkooptraject een team van kwalitatieve partners. Dankzij onze duurzame samenwerkingen profiteer jij als eigenaar van een professionele service en een snelle verkoop van je appartement.

Immo Vastima | Appartement verkopen in Aalst? Op immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Appartement verkopen in Aalst? Op immo Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor immo Vastima?

Een appartement verkopen in Aalst doe je best met een plaatselijke vastgoedspecialist die vertrouwd is met de regio. Net als jij willen we je appartement verkopen aan de beste prijs en zo snel mogelijk. Om dat succesvol te laten gebeuren zetten we onze uitgebreide expertise en professionele aanpak in. Een greep uit onze diensten:

Professionele service

 • Talloze positieve referenties
 • Transparante communicatie
 • Zekerheid van verkoop
 • Experts op juridisch en technisch vlak
 • Wij dragen alle verantwoordelijkheid

Gratis tot aan de verkoop

 • Accurate waardebepaling
 • Degelijke marktkennis
 • Voortdurend bijgeschoolde medewerkers
 • No cure, no pay
 • Betaling pas bij effectieve verkoop

Straffe aanpak

 • Knappe advertenties
 • Professionele foto’s
 • Groot klantenbestand
 • Sterke marketing
 • Maximale zichtbaarheid
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedspecialist in Aalst en omstreken zijn we nauw verweven met de plaatselijke handelaars. Dankzij onze grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor een persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Je wil je appartement verkopen in Aalst en besluit dat met de hulp van Immo Vastima te doen? Dan profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, gevuld met gulle kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Pieter heeft voor de tweede keer in enkele jaren een woning van ons verkocht... Alles ging prima. Wist ons huis op 1 kijkdag te verkopen ( nota bene waren er 27 bezoeken en enkele biedingen dus erg goed werk geleverd). Dit was voor ons en ons jong gezin dus het best mogelijke scenario. Zo hebben we in onze vrije tijd helemaal geen hinder moeten ervaren bij de verkoop van onze woning.

Pieter ging trouwens ook actief op zoek naar een volgende woning voor ons. Ook buiten zijn eigen portefolio.

Alles van A tot Z ging vlot: Professionele foto's om je huis te adverteren , vlotte overdracht van informatie, steeds snel bereikbaar en beschikbaar voor vragen,... Dit zowel voor , tijdens als na de belangrijkste momenten zoals kijkdag, compromis , aktedatum,...

Ook een woordje van dank voor Laurens die ook bij vastima werkt. Ook hij geeft een professionele indruk, is vriendelijk en klantgericht.

Alvast bedankt. Hoewel verhuizen nu zeker niet meer in de toekomstplanning zit, kan ik me moeilijk inbeelden dat iemand anders een woning van ons zou mogen verkopen dan vastima!

Groeten, Wim , Elien & kids

Van Den Brande - Cleemp Lede

We hebben Pieter eerst ontmoet bij een huisbezoek dat we nu al een maand ons thuis mogen noemen, zo heeft hij ons verder geholpen met de verkoop van ons appartement dat ook heel vlot is gegaan.

Echt een aanrader want hij volgt alles tot in detail op en staat steeds klaar als je vragen of zorgen hebt!

Super bedankt Pieter!

Van Roy - Mey Opwijk

Snel een goede huurder vinden is niet eenvoudig.

Na ons appartement eerst zelf te huur gesteld te hebben zijn we in zee gegaan met Vastima. Eerst sceptisch, daaa heel tevreden.

Pieter zorgde voor een goede huurder, regelde de hele administratieve rompslomp en zorgt voor een goede nazorg.

Zelfs na zijn opdracht, zijn we steeds welkom met al onze vastgoedvragen.

Sergoyne Asse

Recent verkocht in regio Aalst

Verkocht

Aalst (9300)

In 3 weken

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

Gratis schatting aanvragen

Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in