Immo verkopen in Knokke-Heist? Op immo Vastima kan je rekenen!

Je immo verkopen in Knokke-Heist was nog nooit zo eenvoudig. Immo Vastima is dé vastgoedspecialist in de regio Knokke-Heist. Wij regelen een vlotte verkoop van je huis, appartement of bouwgrond.

Immo Vastima | Immo verkopen in Knokke-Heist? Op immo Vastima kan je rekenen!

Hoe Vastima je immo verkoopt in Knokke-Heist?

Denk je aan immo verkopen in Knokke-Heist? Uitstekend idee, dat doen wij al jaren! Immo Vastima groeide sinds haar opstart uit tot dé vastgoedspecialist in de regio. Dankzij onze degelijke kennis van de markt en de omgeving zijn wij je ideale partner wanneer je overweegt immo te verkopen in Knokke-Heist.

De sleutel tot ons succes zijn onder meer een goed doordachte strategie, professionele omkadering en een gedegen kennis van de materie. Zo hechten we veel belang aan het bepalen van een correcte, onderbouwde verkoopprijs van je immo.

Wanneer je overweegt immo te verkopen in Knokke-Heist of omstreken, heb je mogelijk al eens gesnuisterd tussen het huidige aanbod. Heb je op basis van die zoektocht al een prijs voor jouw immo in gedachten?

Het bepalen van de precieze waarde van een pand of bouwgrond is een vak apart. Heel wat verschillende elementen kunnen de verkoopprijs gunstig of juist negatief beïnvloeden. Wanneer je immo wil verkopen in Knokke-Heist, doe je er goed aan deskundige in te schakelen die de regio voldoende kent.

Wij zijn van mening dat de juiste verkoopprijs een cruciaal gegeven is binnen een vlotte verkoop van je vastgoed. Gedurende onze vele jaren ervaring is er ons meermaals opgevallen dat panden die bij aanvang te hoog geprijsd worden, vaak pijnlijk lang te koop blijven staan. Daarvoor zijn er verschillende redenen: dankzij de vele mogelijkheden tot vergelijken maken kandidaat-kopers zelf uit dat jouw vastgoed te duur uitvalt, of de lange verkooptermijn brengt geïnteresseerden aan het twijfelen.

Wij geloven in openheid, professionaliteit en doeltreffendheid. Daarom voeren wij een gratis schatting uit van de immo die je wil verkopen in Knokke-Heist.

Immo Vastima | Immo verkopen in Knokke-Heist? Op immo Vastima kan je rekenen!

Immo Vastima schat je vastgoed naar waarde

Wil je graag immo verkopen in Knokke-Heist aan de juiste startprijs? Dan zit je hier goed! Immo Vastima voert met plezier en toewijding een nauwgezette schatting uit van de immo die je wil verkopen in Knokke-Heist. Door onze uitgebreide kennis van de omgeving en onze jarenlange ervaring in het veld weten we als geen ander de waarde van jouw huis, appartement, opbrengsteigendom of bouwgrond in te schatten.

Een accurate waardebepaling omvat alle verschillende componenten die aanduiden dat je immo exact die prijs waard is, en waarom. Zo omvat ons schattingsverslag onder meer:

 • De precieze ligging van je immo
 • De oppervlakte
 • De afwerking, stijl, materiaalkeuze
 • Het aantal kamers en aanhorigheden
 • De energiezuinigheid van het pand
Naast deze kosteloze dienst mag je rekenen op een omvangrijk servicepakket. Wanneer je besluit immo te verkopen in Knokke-Heist, neemt Immo Vastima het integrale verkooptraject uit je handen. Zo regelen we voor jou:
  
 • Indrukwekkende advertenties
 • Professioneel beeldmateriaal
 • Het plaatsen van borden en de verspreiding van je zoekertje
 • Alle noodzakelijke attesten (EPC, elektrische keuring, bodemattest, …)
 • De documenten ter voorbereiding van je verkoop
 • Alle bezoeken en rondleidingen
 • De onderhandelingen met kandidaat-kopers
 • De begeleiding tot bij de notaris
Kiezen voor Immo Vastima is kiezen voor een zorgeloze verkoop van je immo.

Immo verkopen in Knokke-Heist

Je wil immo verkopen in Knokke-Heist? Verkoop je een bouwgrond, huis, of appartement?

Immo Vastima helpt je immo verkopen en verhuren in Knokke-Heist en alle volgende gemeenten: Aalst, Zellik, Denderleeuw, Hamme, Opwijk, Liedekerke, Affligem, Teralfene, Gijzegem, Erembodegem, Hofstade, Merchtem, Asse, Baardegem, Herdersem, Brussegem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Mollem, Bekkerzeel, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Welle, Denderhoutem, Kerksken, Iddergem, Essene, Relegem, Hekelgem, Kobbegem, Mazenzele,…

Haal een lokale vastgoedexpert in huis

Al sinds 2014 verkopen we immo alsof het voor onszelf zou zijn. Inmiddels mag Immo Vastima al op heel wat succesvolle ervaringen terugblikken. Voormalig docent economie en marketing mind Pieter Vanderstraeten besloot destijds zijn loopbaan een nieuwe richting te geven. Zijn uitgebreide kennis van de bouwsector legde hem daarin geen windeieren.

Dankzij de inmiddels gekende professionele service en talloze tevreden klanten, mag Immo Vastima zich een vaste waarde noemen op de vastgoedmarkt. Gezien hun verregaande ervaring en kennis van de regio ben je hier aan het juiste adres wanneer je immo wil verkopen in Knokke-Heist.

Immo Vastima bestaat inmiddels uit een ruim netwerk van experts, die gepassioneerd hun krachten bundelen om de verkoop van jouw immo de juiste boost te geven. Bouwkundigen, technisch talent, fotografen, energiedeskundigen, … Immo Vastima heeft het juiste profiel voor jouw specifieke vraag of situatie.

Immo Vastima | Immo verkopen in Knokke-Heist? Op immo Vastima kan je rekenen!
Immo Vastima | Immo verkopen in Knokke-Heist? Op immo Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor immo Vastima?

Immo verkopen in Knokke-Heist is onze passie en voornaamste bezigheid. De regio Knokke-Heist en alle omliggende gemeenten zijn onze speeltuin, waarin we al vele jaren onze kennis van de markt en de vastgoedwereld loslaten. Om jouw vastgoed te verkopen in Knokke-Heist zetten we alle middelen in. Wat mag je van ons verwachten?

Professionele service

 • Wij dragen de eindverantwoordelijkheid
 • We garanderen je een geslaagde verkoop
 • Onze juridische en technische experten
 • De vele tevreden recensies van klanten
 • Heldere, open communicatie

Gratis tot aan de verkoop

 • Onze schatting is gratis
 • Betaling pas bij effectieve verkoop
 • Uitgelezen marktkennis
 • Up-to-date medewerkers
 • No cure, no pay

Straffe aanpak

 • Opmaken van duidelijke advertenties
 • Professionele beelden
 • Maximale online presentatie
 • Straffe digitale marketing
 • Ruim klantenbestand
Immo vastima vastgoedmakelaar verhuisgids geschenk

Jouw exclusief immo Vastima geschenk!

Als vastgoedmakelaar in de regio Knokke-Heist zijn we nauw verweven met de lokale handelaars. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor en persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je jouw vastgoed verkoopt met Vastima, profiteer je op alle vlakken mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 190 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 190 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Beste Pieter,

Tijdens de Covid periode op zoek gaan naar de juiste makelaar om onze woning te verkopen begon met heel wat opzoekingswerk via het internet. Uw kantoor Vastima trok onze aandacht met veel positieve getuigenissen waarin professionaliteit, duidelijke en eerlijke communicatie en zeer punctueel steeds terugkwamen.

Na het eerste telefonische contact waarbij u zeer ruim de tijd nam om alles tot in het kleinste detail toe te lichten was me direct duidelijk dat de recensies niet overdreven hadden en u de juiste no nonsens gedreven vakman was om onze woning op de markt te brengen.

Het hele traject verliep zeer vlot met duidelijke communicatie en advies. Van schatting, dossier opmaak en interacties met de mogelijke kopers, alles verliep in een zeer positieve sfeer met uw passie om voor de klant tot een goed resultaat te komen.

Het klinkt cliché maar onze woning werd verkocht op de eerste kijkdag door Vastima! Bedankt Pieter, je bent ons vertrouwen meer dan waard!

Wij kunnen dit kantoor met zijn zeer persoonlijke aanpak aan iedereen aanbevelen, top!

Janssens - Stockman Aalst

Wij werken enkel met Pieter voor verkopen en verhuren van ons vastgoed.

Goede en snelle service, altijd correct en duidelijke info.

Van Mulders Asse

Wil je je huis ook vlot en zonder zorgen verkopen, neem dan zeker contact op met Vastima!

De Backer - Baeyens - Aalst
Verkopen Bekijk alle referenties

Recent verkocht in regio Knokke-Heist

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 week

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

In 2 weken

Gratis schatting aanvragen

Annelies, Bart, Ismaël en vele andere anderen hebben succesvol hun woning verkocht na een gratis en vrijblijvende schatting van hun huis, appartement of andere vastgoed. Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou vandaag nog.