Huis verkopen zonder zorgen

Je zoekt een betrouwbare partner voor de verkoop van je huis, appartement of andere vastgoed? Gevonden! Vastima is jouw one-stop vastgoedmakelaar. We bieden jou een totaalpakket met een innovatieve en menselijke aanpak. Dit vertaalt zich in betere resultaten en een unieke klantervaring. Onze vakkennis, ervaring en open communicatie zorgen voor een succesvolle verkoop. Inclusief service voor, tijdens én na, Beloofd!

Wat heb jij als verkoper en wij als immokantoor gemeenschappelijk? We willen dat je woning snel én aan de beste prijs verkocht wordt. Wat denk je, eens afspreken en uw huis verkopen?

ONZE TROEVEN, JOUW GEMAK

Sterke samenwerking

Immo kantoor Vastima – uw vastgoedmakelaar

Niet zomaar een vastgoedmakelaar! De verkoop van jouw eigendom is ons gezamenlijk project dat we in vol vertrouwen tot een goed einde brengen.

Als jouw makelaar ontzorgen we je volledig en bespaar je jezelf heel wat tijd. Je hoeft niet zelf thuis te zijn, zo kan je je naar hartenlust focussen op jouw zaken. Ieder z’n vak, zeg maar.

IK WIL VERKOPEN
Immo kantoor Vastima – uw vastgoedmakelaar

Vastgoedmakelaar met een uitgebreid klantenbestand

Immo Vastima heeft een groot klantenbestand. Dat speelt in jouw voordeel. We stellen je huis of appartement niet enkel te koop, we selecteren ook meteen geschikte kopers voor je vastgoed.

Wij wachten niet af, wij handelen. Ook dat is service. Want een woning die (te) lang te koop staat, dat is geen goed teken. Snel en goed handelen is ons motto.

MAAK EEN AFSPRAAK
Immo Vastima – vastgoedmakelaar met netwerk

Straffe aanpak

Immo Vastima – vastgoedmakelaar met netwerk

Samenwerken met Immo Vastima, dat is samenwerken in stijl. Fraai opgestelde advertenties, een interessant klantenbestand, professionele foto’s, …. En natuurlijk jezelf een groot plezier doen. Weg met de papierwinkel, huisbezoeken regelen, attesten aanvragen en de voortdurende stress.

Sit back & relax, als vastgoedmakelaar regelen we alles.

DAT WIL IK OOK

Flexibele service

Vastima is een immokantoor met een grootse service. We passen ons aan jouw agenda en timing aan en schikken ons graag naar jouw wensen.

Wij werken met mensen, niet met nummers.

CONTACTEER ME

Vastgoedmakelaar met Professionele omkadering

Immo kantoor Vastima - vastgoedexpertise

Je mag rekenen op transparantie, betrouwbaarheid en zekerheid van verkoop. Onze referenties als makelaar kunnen daarvan getuigen.

Kiezen voor Immo Vastima is kiezen voor technische en juridisch onderlegde expertise. Bij de samenwerking dragen we dan ook de volledige verantwoordelijkheid voor het ganse proces.

IK WIL EEN GESPREK
Immo kantoor Vastima - vastgoedexpertise

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 190 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 190 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Beste Pieter

Jouw visie en gedrevenheid hebben gemaakt dat mijn woning snel en aan een goede prijs verkocht werd.

Reeds uiteenlopende ervaringen met andere makelaars gehad en dit was meestal gemiddeld tot bedroevend. Bij Vastima was dit totaal anders. Blij verrast!

Ik ga het niet nalaten jou aan te raden bij vrienden, collega’s en familie.

Succes met de verdere uitbouw van je zaak!

Vroome Wemmel

Wij hebben al meerdere malen beroep gedaan op de diensten van Pieter en ik kan alleen maar herhalen dat dit kantoor de beste service verleent voor mij door hun professionele aanpak (communicatie, beschikbaarheid, fotoreportage, correcte schattingen), maar ook door het feit dat ze de klant nog steeds centraal zetten in de complexe materie van het aan- of verkopen van een vastgoed.

Ik kan hen ten stelligste aanraden als jullie ook zullen overgaan tot verkoop van een woning.

Fam. De Smet / Van Weyenberghe Erembodegem

Niet te geloven onze woning was reeds bij het eerste bezoek verkocht.

De Witte - Ruysseveldt - Affligem
Verkopen Bekijk alle referenties

IK WIL EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND GESPREK

Johan, Marleen, Saar en vele andere anderen hebben succesvol hun woning verkocht na een gratis kennismakingsgesprek met Vastima. Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou vandaag nog.