Huis verkopen zonder zorgen

Je zoekt een betrouwbare partner voor de verkoop van je huis, appartement of andere vastgoed? Gevonden! Vastima is jouw one-stop vastgoedmakelaar. We bieden jou een totaalpakket met een innovatieve en menselijke aanpak. Dit vertaalt zich in betere resultaten en een unieke klantervaring. Onze vakkennis, ervaring en open communicatie zorgen voor een succesvolle verkoop. Inclusief service voor, tijdens én na, Beloofd!

Wat heb jij als verkoper en wij als immokantoor gemeenschappelijk? We willen dat je woning snel én aan de beste prijs verkocht wordt. Wat denk je, eens afspreken en uw huis verkopen?

ONZE TROEVEN, JOUW GEMAK

Sterke samenwerking

Immo kantoor Vastima – uw vastgoedmakelaar

Niet zomaar een vastgoedmakelaar! De verkoop van jouw eigendom is ons gezamenlijk project dat we in vol vertrouwen tot een goed einde brengen.

Als jouw makelaar ontzorgen we je volledig en bespaar je jezelf heel wat tijd. Je hoeft niet zelf thuis te zijn, zo kan je je naar hartenlust focussen op jouw zaken. Ieder z’n vak, zeg maar.

IK WIL VERKOPEN
Immo kantoor Vastima – uw vastgoedmakelaar

Vastgoedmakelaar met een uitgebreid klantenbestand

Immo Vastima heeft een groot klantenbestand. Dat speelt in jouw voordeel. We stellen je huis of appartement niet enkel te koop, we selecteren ook meteen geschikte kopers voor je vastgoed.

Wij wachten niet af, wij handelen. Ook dat is service. Want een woning die (te) lang te koop staat, dat is geen goed teken. Snel en goed handelen is ons motto.

MAAK EEN AFSPRAAK
Immo Vastima – vastgoedmakelaar met netwerk

Straffe aanpak

Immo Vastima – vastgoedmakelaar met netwerk

Samenwerken met Immo Vastima, dat is samenwerken in stijl. Fraai opgestelde advertenties, een interessant klantenbestand, professionele foto’s, …. En natuurlijk jezelf een groot plezier doen. Weg met de papierwinkel, huisbezoeken regelen, attesten aanvragen en de voortdurende stress.

Sit back & relax, als vastgoedmakelaar regelen we alles.

DAT WIL IK OOK

Flexibele service

Vastima is een immokantoor met een grootse service. We passen ons aan jouw agenda en timing aan en schikken ons graag naar jouw wensen.

Wij werken met mensen, niet met nummers.

CONTACTEER ME

Vastgoedmakelaar met Professionele omkadering

Immo kantoor Vastima - vastgoedexpertise

Je mag rekenen op transparantie, betrouwbaarheid en zekerheid van verkoop. Onze referenties als makelaar kunnen daarvan getuigen.

Kiezen voor Immo Vastima is kiezen voor technische en juridisch onderlegde expertise. Bij de samenwerking dragen we dan ook de volledige verantwoordelijkheid voor het ganse proces.

IK WIL EEN GESPREK
Immo kantoor Vastima - vastgoedexpertise

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 195 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zij zijn al tevreden, nu jij nog

Hoe tevreden? Bij de 195 referenties geven onze klanten ons gemiddeld 4,75/5! Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Pieter

Toen ons huis te koop stond, belde je om een afspraak te maken om jezelf en je manier van werken voor te stellen. We stonden hier wat twijfelachtig over, we kregen namelijk al enkele "praatjesmakers" over de vloer. Bij jou hadden we onmiddellijk allebei een goed gevoel en je manier van werken heeft dit alleen maar bekrachtigd.

Elke belofte die je deed werd waarheid, geen moeite was teveel, je stond ons bij met raad en daad, telkens was er een luisterend oor en een eerlijk advies, dit resulteerde in een snelle, correct verlopen verkoop van onze woning.

Bedankt om je job met zoveel gedrevenheid, enthousiasme en passie uit te voeren!

Sterck - De Wolf Aalst

Pieter slaagde erin op 1 week tijd mijn appartement te verkopen.

Ik vond het fijn samenwerken met hem: duidelijke afspraken, goede dossierkennis én goede voorbereiding, doortastend en professioneel. Dit is wat het verschil maakt met andere makelaars.

Ik zou eigenlijk 4,5 op 5 willen geven maar jammer genoeg bestaat deze score niet. Doe zo verder Pieter.

Een aanrader wat mij betreft!

Hoebeke Aalst

Ik zal je zeker aanbevelen aan vrienden of kennissen. Dank voor je inzet!

De Vlaeminck - Aalst
Verkopen Bekijk alle referenties

IK WIL EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND GESPREK

Johan, Marleen, Saar en vele andere anderen hebben succesvol hun woning verkocht na een gratis kennismakingsgesprek met Vastima. Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou vandaag nog.