Woning verkopen?

Je hebt besloten je huis, appartement of ander vastgoed te verkopen? Laat dat maar aan ons over. Wij garanderen je een snelle, professionele en vlekkeloze verkoop aan de beste prijs.

Exclusief 5.000 EURO Korting!

Bij verkoop van jouw eigendom krijg je van ons een exclusieve verhuisgids cadeau met 5.000 EURO korting bij lokale handelaars. Verder ontvang je onze schatting en attesten er gratis bovenop!

Waarop wacht je nog?


Facebook
Score 5,0|39 reviews
Google
Score 4,7|44 reviews

Ik wil verkopen

Waarom kiezen voor Immo Vastima?

Je zoekt een betrouwbare partner voor de verkoop van je huis, appartement, opbrengsteigendom of bouwgrond in de omgeving van Aalst? Gevonden! Wat hebben wij gemeenschappelijk? We willen dat je woning snel én aan de juiste prijs verkocht wordt. Daarvoor stellen we alles in het werk en laten we geen mogelijkheid onbenut.

Een analytische prijsbepaling en marktwaardebepaling is ons startpunt, de juiste promotie en service voor, tijdens en na de verkoop maken het af.

Correcte waardebepaling

Professionele omkadering

Je mag rekenen op transparantie, betrouwbaarheid en zekerheid van verkoop. Onze referenties kunnen daarvan getuigen. Kiezen voor Immo Vastima is kiezen voor technische en juridisch onderlegde expertise. Bij de samenwerking dragen we dan ook de volledige verantwoordelijkheid voor het ganse proces.

Persoonlijke service

Gratis tot aan de verkoop

Door onze accurate waardebepaling, aangevuld met marktkennis, voortdurende bijscholing en een enthousiast marketing mind verkopen we doorgaans aan een hogere prijs dan wanneer je het als particulier zou doen. We blijven trouw aan ‘no cure, no pay’ - je betaalt pas iets bij de effectieve verkoop.

Gratis attesten

Straffe aanpak

Samenwerken met Immo Vastima, dat is samenwerken in stijl. Fraai opgestelde advertenties, een interessant klantenbestand, professionele foto’s, …. En natuurlijk jezelf een groot plezier doen. Weg met de papierwinkel, huisbezoeken regelen, attesten aanvragen en de voortdurende stress. Sit back & relax, wij regelen alles.

Sterk in online promotie

Sterke samenwerking

Immo Vastima is geen verkoper, maar een partner. De verkoop van je woning is ons gezamenlijk project dat we in vol vertrouwen tot een goed einde brengen. Door ons pakket van volledige ontzorging bespaar je jezelf heel wat tijd. Je hoeft niet zelf thuis te zijn en kan je naar hartenlust focussen op jouw zaken. Ieder z’n vak, zeg maar. Bovendien zorgt onze straffe aanpak voor een snellere verkoop van je huis.

Actief kopers zoeken

Professionele presentatie

Een sterke promotie is essentieel voor een snelle verkoop van jouw pand. Zowel op papier als online. Als digitale specialist promoten we jouw vastgoed op het wereldwijde web. Zo wordt je woning gezien én verkocht. Alle marketingtools worden in de strijd gegooid voor een maximale zichtbaarheid van jouw pand.

Permanente opvolging

Uitgebreid klantenbestand

Immo Vastima heeft een groot klantenbestand. Dat speelt in jouw voordeel. We stellen je huis of appartement niet enkel te koop, we selecteren meteen geschikte kopers. Immo Vastima wacht niet af, wij handelen. Ook dat is service. Want een woning die (te) lang te koop staat, dat is geen goed teken. Snel en goed handelen is dus ons motto.

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Na maanden treuzelen en loze beloftes van andere makelaars, heeft Vastima het op korte tijd klaar gespeeld om onze woning te verkopen. Hiervoor dank !

Leuk om met iemand samen te werken die zijn vak kent.

Rochette Opwijk

Beste Pieter,

Tijdens de Covid periode op zoek gaan naar de juiste makelaar om onze woning te verkopen begon met heel wat opzoekingswerk via het internet. Uw kantoor Vastima trok onze aandacht met veel positieve getuigenissen waarin professionaliteit, duidelijke en eerlijke communicatie en zeer punctueel steeds terugkwamen.

Na het eerste telefonische contact waarbij u zeer ruim de tijd nam om alles tot in het kleinste detail toe te lichten was me direct duidelijk dat de recensies niet overdreven hadden en u de juiste no nonsens gedreven vakman was om onze woning op de markt te brengen.

Het hele traject verliep zeer vlot met duidelijke communicatie en advies. Van schatting, dossier opmaak en interacties met de mogelijke kopers, alles verliep in een zeer positieve sfeer met uw passie om voor de klant tot een goed resultaat te komen.

Het klinkt cliché maar onze woning werd verkocht op de eerste kijkdag door Vastima! Bedankt Pieter, je bent ons vertrouwen meer dan waard!

Wij kunnen dit kantoor met zijn zeer persoonlijke aanpak aan iedereen aanbevelen, top!

Janssens - Stockman Aalst

Verloop verkoop

Hoe verloopt onze werkwijze precies? Dat leggen we je graag stap voor stap uit.

01.

KENNISMAKEN


 • Gratis waardebepaling
 • Opstellen verkoopplan
 • Afspraken op papier
02.

OPSTART


 • Uitgebreide dossiersamenstelling
 • Restyling waar nodig
 • Professionele foto- en videoreportage
03.

OP ZOEK


 • Promotiecampagne op maat van uw eigendom
 • Bezoeken met fiscaal en financieel advies
 • Onderhandelen en noteren van biedingen
04.

VERKOCHT


 • Opmaak en controle compromis
 • Begeleiding tot bij de notaris
 • Sleuteloverdracht, meteropnames en nazorg

Doorheen het hele traject staat Immo Vastima je met raad, daad en een professionele service bij.

We stellen alles in het werk om je verkoop zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bovendien hanteren we trouw onze ‘no cure, no pay’-visie. Je betaalt pas wanneer de verkoop van je vastgoed helemaal rond is.

Aangenaam!

Pieter

Ik ben Pieter, een oud-lector informatica en economie. Vastima is mijn alter ego. Sinds 2010 ben ik actief binnen de wondere wereld van immo en vastgoed.

Als BIV-erkend vastgoedmakelaar combineer ik mijn twee grote passies: vastgoed en online marketing. Mijn ervaring in de bouwsector is een mooie extra troef voor de verkoop van uw woning. Ik weet waarover ik praat, kan snel inschattingen maken en ken mijn vak. Peilen naar jouw behoeften en deze linken aan het aanbod van de andere partij, daar put ik energie uit.

Immo Vastima gaat er prat op te werken met een vast, betrouwbaar team van ervaren professionals. Energiedeskundigen, juridische adviseurs, fotografen of bouwtechnische specialisten: ik heb ze allemaal bij de hand. Zo ben jij altijd zeker van een feilloze service - op alle fronten.

Een nieuwe woonst uitkiezen of je oude thuis uit handen geven: dat is iets groots. Daarom sta ik erop jou snel, correct en professioneel verder te helpen gedurende het hele traject.

Pieter

Recent verkocht of verhuurd vastgoed

Verkocht

Erembodegem

Verkocht

Aalst (9300)

In 2 weken

Verkocht

Aalst (9300)

In 2 weken

Verkocht

Aalst (9300)

In 3 weken

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Een slimme keuze voor uw vastgoed

Flexibele service

Vastima is een klein immokantoor met een grootse service. We passen ons aan jouw agenda en timing aan en schikken ons graag naar jouw wensen. We werken liever met mensen dan met nummers.

Steeds in je buurt

Vastima verkoopt immo in regio Aalst, Gijzegem, Hofstade, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken, Haaltert, Heldergem, Denderhoutem, Kerksken, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Liedekerke, Affligem, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Molem, Kobbegem, Relegem, Zellik, Bekkerzeel, Opwijk, Mazenzele, Merchtem, Brussegem, Hamme, …

Gratis tot de verkoop

No cure, no pay. Mochten we onverhoopt je huis niet verkopen, dan betaal je niets, nada, nul. Pas wanneer de verkoop in kannen en kruiken is vragen we een ereloon. Lees: we werken gratis voor jou, tot we je resultaat laten zien.