JE WONING VERKOPEN TEGEN DE BESTE PRIJS

Je zoekt een betrouwbare partner voor de verkoop van je huis, appartement of andere vastgoed? Gevonden! Wat heb jij als verkoper en wij als immokantoor gemeenschappelijk? We willen dat je woning snel én aan de beste prijs verkocht wordt.

Een analytische prijsbepaling en marktwaardebepaling van je woning is ons startpunt, de juiste promotie en service voor, tijdens en na de verkoop maken het af.

Sterke samenwerking

Immo kantoor Vastima – uw vastgoedmakelaar

Niet zomaar een vastgoedmakelaar! De verkoop van jouw eigendom is ons gezamenlijk project dat we in vol vertrouwen tot een goed einde brengen.

Als jouw makelaar ontzorgen we je volledig en bespaar je jezelf heel wat tijd. Je hoeft niet zelf thuis te zijn, zo kan je je naar hartenlust focussen op jouw zaken. Ieder z’n vak, zeg maar.

IK WIL VERKOPEN
Immo kantoor Vastima – uw vastgoedmakelaar

Vastgoedmakelaar met een uitgebreid klantenbestand

Immo Vastima heeft een groot klantenbestand. Dat speelt in jouw voordeel. We stellen je huis of appartement niet enkel te koop, we selecteren ook meteen geschikte kopers voor je vastgoed.

Wij wachten niet af, wij handelen. Ook dat is service. Want een woning die (te) lang te koop staat, dat is geen goed teken. Snel en goed handelen is ons motto.

MAAK EEN AFSPRAAK
Immo Vastima – vastgoedmakelaar met netwerk

Straffe aanpak

Immo Vastima – vastgoedmakelaar met netwerk

Samenwerken met Immo Vastima, dat is samenwerken in stijl. Fraai opgestelde advertenties, een interessant klantenbestand, professionele foto’s, …. En natuurlijk jezelf een groot plezier doen. Weg met de papierwinkel, huisbezoeken regelen, attesten aanvragen en de voortdurende stress.

Sit back & relax, als vastgoedmakelaar regelen we alles.

DAT WIL IK OOK

Flexibele service

Vastima is een immokantoor met een grootse service. We passen ons aan jouw agenda en timing aan en schikken ons graag naar jouw wensen.

Wij werken met mensen, niet met nummers.

CONTACTEER ME

Vastgoedmakelaar met Professionele omkadering

Immo kantoor Vastima - vastgoedexpertise

Je mag rekenen op transparantie, betrouwbaarheid en zekerheid van verkoop. Onze referenties als makelaar kunnen daarvan getuigen.

Kiezen voor Immo Vastima is kiezen voor technische en juridisch onderlegde expertise. Bij de samenwerking dragen we dan ook de volledige verantwoordelijkheid voor het ganse proces.

IK WIL EEN GESPREK
Immo kantoor Vastima - vastgoedexpertise

IK WIL EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND GESPREK

Johan, Marleen, Saar en vele andere anderen hebben succesvol hun woning verkocht na een gratis kennismakingsgesprek met Vastima. Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou vandaag nog.

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in