Huis verkopen in Denderleeuw? Op Vastima kan je rekenen!

Een huis verkopen in Denderleeuw doe je met Immo Vastima. Als ervaren vastgoedexpert in de ruime regio Denderleeuw mag je vertrouwen op een vlotte verkoop van je woning, aan de beste prijs.

 • Gratis schatting
 • Gratis attesten bij verkoop
 • Snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop
 • € 5.000 aan exclusieve kortingen bij lokale handelaars

Immo Vastima
Facebook
Score 5,0|40 reviews
Google
Score 4,7|49 reviews

Hoe we je huis verkopen in Denderleeuw?

Wil je een huis of woning verkopen in Denderleeuw? Dan zijn wij je graag van dienst! Ter voorbereiding van deze grote stap geven we je alvast wat concrete, handige tips mee en dele we graag onze denk- en werkwijze.

Wanneer eigenaars hun huis willen verkopen, dromen ze vanzelfsprekend van een royale verkoopprijs. Er wordt gerekend op een fikse onderhandelingsmarge of op één gulle toevalstreffer die zonder morren de vraagprijs op tafel legt.

Jammer maar helaas: dit heeft juist een averechts effect. Wanneer je woning aan een te hoge vraagprijs te koop wordt aangeboden, jaag je juist vele kandidaten al bij voorbaat weg. De emotionele waarde die jij aan je woning hecht zal nooit verzilverd worden door iemand die (nog) geen band heeft met het huis.

Wanneer de startprijs van een woning te hoog is, misloop je heel wat geïnteresseerde reacties. Hoe dat komt?

 • Doordat jouw huis buiten de maximumprijs valt die een koper invoert, verschijnt het niet tussen de resultaten;
 • Wanneer geïnteresseerden alle huizen in Denderleeuw vergelijken, ontdekken ze dat het jouwe een stuk duurder is;
 • Wanneer een huis te duur geprijsd staat, staat het vaak een lange tijd te koop. Wanneer een woning (te) lang onverkocht blijft, vermoeden kandidaat-kopers al gauw dat er ‘iets mis mee is’.
Wanneer je snel én efficiënt je huis wil verkopen in Denderleeuw, is het een slim idee om je huis op de markt te lanceren aan de juiste prijs. Om die te weten te komen voert Vastima een grondige schatting uit - helemaal gratis!

Vastima schat je huis naar waarde

Vastima is dé go-to expert voor een accurate schatting van het huis dat je wil verkopen in Denderleeuw. Als ervaren expert in de ruime regio Aalst, Denderleeuw en omgeving weten we als geen ander wat jouw pand precies waard is.

Bovenop de exacte locatie zijn er nog heel wat andere factoren die de uiteindelijke verkoopwaarde van jouw huis beïnvloeden. Zo houden we onder meer rekening met…

 • De totale oppervlakte, zowel van het perceel als het bewoonbare gedeelte; 
 • Het type bebouwing: open, halfopen of gesloten;
 • Het aantal slaapkamers;
 • Het bouw- en renovatiejaar;
 • De afwerkingsgraad;
 • De EPC-score.
Gebruikmakend van onze ervaring en kennis, bepalen we de correcte vraagprijs van het huis dat je wil verkopen in Denderleeuw. Bovendien is deze service volledig gratis!

De verkoop van je woning uit besteden aan Vastima is een cadeau aan jezelf. We staan garant voor een totale ontzorging en nemen je het volledige proces uit handen. We stellen prachtige advertenties op, voorzien van aantrekkelijke foto’s. Deze publiceren we op diverse kanalen, maken we kenbaar bij ons uitgebreide bestand en maken we zichtbaar bij alle kandidaat-kopers uit de regio.

Ook de verdere afhandeling van de verkoop en alle administratie die daarbij komt kijken nemen wij met plezier van je over. Denk aan het verkrijgen van de nodige attesten (EPC, elektriciteit, stookolietank, …), het opstellen van documenten (officieel bod, compromis, …) en het organiseren van kijkmomenten. Ook de onderhandelingen over de prijs en de begeleiding tot bij de notaris valt onder onze verantwoordelijkheid. Je mag gerust zijn: je huis verkopen in Denderleeuw wordt heerlijk eenvoudig.

Verkopen in Denderleeuw

Wat voor huis wil je verkopen in Denderleeuw? Is het een hoeve, een herenhuis, een villa, een nieuwbouw, een bel-etage, een bungalow, een residentieel vastgoed of een bouwgrond? Wat voor huis je ook wil verkopen in Denderleeuw: Vastima zorgt voor een vlotte verkoop.

Immo Vastima is een ervaren vastgoedexpert in de ruime regio rond Denderleeuw. We verkopen en verhuren vastgoed in onder meer Aalst, Hofstade, Denderleeuw, Gijzegem, Denderleeuw, Herdersem, Denderleeuw, Baardegem, Merchtem, Meldert, Haaltert, Moorsel, Nieuwerkerken, Heldergem, Zellik, Denderhoutem, Kerksken, Iddergem, Welle, Liedekerke, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Molem, Kobbegem, Relegem, Bekkerzeel, Opwijk, Mazenzele, Brussegem en Hamme.

Haal een lokale expert in huis

BIV-erkend vastgoedmakelaar Pieter Vanderstraeten richtte in 2014 Immo Vastima op. Zijn ruime ervaring binnen de bouwsector en zijn beproefde kennis van digitale marketing komen hem al vele jaren bijzonder goed van pas.

Vastima groeide uit tot een vaste waarde binnen de immobiliënmarkt van de regio Aalst en Denderleeuw. Wanneer je een huis wil verkopen in Denderleeuw zit je bij Vastima goed.

Verkopen met Immo Vastima verzekert je van een persoonlijke en professionele afhandeling. Het door Pieter samengestelde team van experts bestaat uit bekwame en ervaren medewerkers die alles in het werk stellen om je huis in Denderleeuw te verkopen op de vlotste manier. Het ganse proces wordt onderbouwd door juridische adviseurs, gespecialiseerde fotografen, bouwtechnici en energiedeskundigen.

Dankzij de jarenlange expertise en de unieke werkwijze van Vastima wordt je huis in Denderleeuw verkopen een fluitje van een cent.

Immo Vastima | Huis verkopen in Denderleeuw? Op Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor Immo Vastima?

Ga je een huis verkopen in Denderleeuw? Doe dan beroep op de meest bekwame vastgoedexpert van de regio. Bij Immo Vastima mag je rekenen op twee gemene delers: we willen allebei een snelle verkoop én we willen dat aan de best mogelijke prijs. Akkoord?

Hoe we dat doen? Simpel: we zetten alle middelen in om dit te realiseren en sparen kosten noch moeite. Onze beloftes:

Professionele service

 • Heldere communicatie
 • Garantie op verkoop
 • Tevreden klanten
 • Expertise op alle vlakken
 • Afhandeling van het volledige verkoopproces

Gratis tot aan de verkoop

 • Sterke marketing
 • Een scherpe waardebepaling
 • Gratis schatting
 • Je betaalt pas bij verkoop
 • Gedegen marktkennis

Straffe aanpak

 • Professionele advertenties
 • Aantrekkelijke foto’s
 • Grote database aan klanten
 • Hands-on approach
 • Maximale zichtbaarheid

Jouw exclusief geschenk!

Als vastgoedmakelaar dragen we de regio van Aalst en Denderleeuw, en haar lokale handelaars, een warm hart toe. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor en persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je beslist je huis te verkopen in Denderleeuw met Vastima, profiteer je op verschillende manieren mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Vastgoedmakelaar Vastima | Huis verkopen in Denderleeuw? Op Vastima kan je rekenen!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Een huis verkopen doe je als particulier niet op regelmatige basis: je kent de wetgeving onvoldoende, je weet niet goed hoe een verkoopdossier op te stellen, laat staan op welke wijze je je huis op de immo-markt moet brengen.

Dé oplossing: je schakelt een immokantoor in. Maar welke keuze maak je ...er zijn zoveel immo-kantoren en je hoort vaak de gekste verhalen. Via een kennis kregen we het adres van VASTIMA te Aalst. Na het eerste telefoontje waren we meteen gerustgesteld ...Pieter, de zaakvoerder van VASTIMA, gaf ons meteen een duidelijke uitleg waarop een afspraak op zijn kantoor volgde. Onze samenwerking werd besproken, alle afspraken stonden duidelijk op papier en Pieter beloofde een passende koper voor ons huis te zoeken.

VASTIMA zorgde voor alles: prachtige foto’s, voldoende publiciteit, de noodzakelijke documenten (waaronder het EPC-verslag), een correcte prijszetting voor het huis, antwoorden op al onze vragen en het aanwezig zijn bij het verlijden van de akte (notaris) ... kortom als verkopers moesten we ons van het ganse gebeuren niks aantrekken: geen zorgen en geen stress!

En het resultaat mag gezien worden ... reeds op de eerste kijkdag was ons huis verkocht! Top Pieter!

We kunnen VASTIMA dan ook aan iedereen aanbevelen want voor ons was het van begin tot einde een positieve ervaring.

Bedankt Pieter voor alle hulp.

Van der Niepen - Pletinckx Denderleeuw

Beste Pieter

We kunnen niet anders dan de positieve getuigenissen te bevestigen.

Je bent een makelaar waar vele anderen een voorbeeld kunnen aan nemen. Je bent vriendelijk, behulpzaam, efficiënt en met de nodige kennis van zaken zowel voor de verkopers als de kopers.

Hadden we Pieter eerder gekend, dan hadden we nooit in zee gegaan met onsvorig immokantoor (een mens leert van zijn fouten).

We zijn je dan ook heel dankbaar voor de vlotte verkoop van onze woning. Moesten er ereplaatsen bestaan voor vastgoedmakelaars dan stond Vastima op de eerste plaats met goud voor Pieter.

Nogmaals bedankt en onze hartelijkste groeten.

Michiels - Aerts Asse

Recent verkocht in regio Denderleeuw

Verkocht

Denderleeuw

In 1 dag

Verkocht

Denderleeuw

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 week

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Contacteer mij

Tijdens een vrijblijvend gesprek overlopen we samen jouw verwachtingen en hoe wij die kunnen inlossen.

Vul jouw gegevens in en wij contacteren jou.

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil nieuwbouw kopen in