Huis verkopen in Denderleeuw? Op Vastima kan je rekenen!

Een huis verkopen in Denderleeuw doe je met Immo Vastima. Als ervaren vastgoedexpert in de ruime regio Denderleeuw mag je vertrouwen op een vlotte verkoop van je woning, aan de beste prijs.

 • Gratis schatting
 • Gratis attesten bij verkoop
 • Snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop
 • € 5.000 aan exclusieve kortingen bij lokale handelaars

Immo Vastima
Facebook
Score 4,7|58 reviews
Google
Score 4,7|75 reviews

Hoe we je huis verkopen in Denderleeuw?

Wil je een huis of woning verkopen in Denderleeuw? Dan zijn wij je graag van dienst! Ter voorbereiding van deze grote stap geven we je alvast wat concrete, handige tips mee en dele we graag onze denk- en werkwijze.

Wanneer eigenaars hun huis willen verkopen, dromen ze vanzelfsprekend van een royale verkoopprijs. Er wordt gerekend op een fikse onderhandelingsmarge of op één gulle toevalstreffer die zonder morren de vraagprijs op tafel legt.

Jammer maar helaas: dit heeft juist een averechts effect. Wanneer je woning aan een te hoge vraagprijs te koop wordt aangeboden, jaag je juist vele kandidaten al bij voorbaat weg. De emotionele waarde die jij aan je woning hecht zal nooit verzilverd worden door iemand die (nog) geen band heeft met het huis.

Wanneer de startprijs van een woning te hoog is, misloop je heel wat geïnteresseerde reacties. Hoe dat komt?

 • Doordat jouw huis buiten de maximumprijs valt die een koper invoert, verschijnt het niet tussen de resultaten;
 • Wanneer geïnteresseerden alle huizen in Denderleeuw vergelijken, ontdekken ze dat het jouwe een stuk duurder is;
 • Wanneer een huis te duur geprijsd staat, staat het vaak een lange tijd te koop. Wanneer een woning (te) lang onverkocht blijft, vermoeden kandidaat-kopers al gauw dat er ‘iets mis mee is’.
Wanneer je snel én efficiënt je huis wil verkopen in Denderleeuw, is het een slim idee om je huis op de markt te lanceren aan de juiste prijs. Om die te weten te komen voert Vastima een grondige schatting uit - helemaal gratis!

Vastima schat je huis naar waarde

Vastima is dé go-to expert voor een accurate schatting van het huis dat je wil verkopen in Denderleeuw. Als ervaren expert in de ruime regio Aalst, Denderleeuw en omgeving weten we als geen ander wat jouw pand precies waard is.

Bovenop de exacte locatie zijn er nog heel wat andere factoren die de uiteindelijke verkoopwaarde van jouw huis beïnvloeden. Zo houden we onder meer rekening met…

 • De totale oppervlakte, zowel van het perceel als het bewoonbare gedeelte; 
 • Het type bebouwing: open, halfopen of gesloten;
 • Het aantal slaapkamers;
 • Het bouw- en renovatiejaar;
 • De afwerkingsgraad;
 • De EPC-score.
Gebruikmakend van onze ervaring en kennis, bepalen we de correcte vraagprijs van het huis dat je wil verkopen in Denderleeuw. Bovendien is deze service volledig gratis!

De verkoop van je woning uit besteden aan Vastima is een cadeau aan jezelf. We staan garant voor een totale ontzorging en nemen je het volledige proces uit handen. We stellen prachtige advertenties op, voorzien van aantrekkelijke foto’s. Deze publiceren we op diverse kanalen, maken we kenbaar bij ons uitgebreide bestand en maken we zichtbaar bij alle kandidaat-kopers uit de regio.

Ook de verdere afhandeling van de verkoop en alle administratie die daarbij komt kijken nemen wij met plezier van je over. Denk aan het verkrijgen van de nodige attesten (EPC, elektriciteit, stookolietank, …), het opstellen van documenten (officieel bod, compromis, …) en het organiseren van kijkmomenten. Ook de onderhandelingen over de prijs en de begeleiding tot bij de notaris valt onder onze verantwoordelijkheid. Je mag gerust zijn: je huis verkopen in Denderleeuw wordt heerlijk eenvoudig.

Verkopen in Denderleeuw

Wat voor huis wil je verkopen in Denderleeuw? Is het een hoeve, een herenhuis, een villa, een nieuwbouw, een bel-etage, een bungalow, een residentieel vastgoed of een bouwgrond? Wat voor huis je ook wil verkopen in Denderleeuw: Vastima zorgt voor een vlotte verkoop.

Immo Vastima is een ervaren vastgoedexpert in de ruime regio rond Denderleeuw. We verkopen en verhuren vastgoed in onder meer Aalst, Hofstade, Denderleeuw, Gijzegem, Denderleeuw, Herdersem, Denderleeuw, Baardegem, Merchtem, Meldert, Haaltert, Moorsel, Nieuwerkerken, Heldergem, Zellik, Denderhoutem, Kerksken, Iddergem, Welle, Liedekerke, Essene, Hekelgem, Teralfene, Asse, Molem, Kobbegem, Relegem, Bekkerzeel, Opwijk, Mazenzele, Brussegem en Hamme.

Haal een lokale expert in huis

BIV-erkend vastgoedmakelaar Pieter Vanderstraeten richtte in 2014 Immo Vastima op. Zijn ruime ervaring binnen de bouwsector en zijn beproefde kennis van digitale marketing komen hem al vele jaren bijzonder goed van pas.

Vastima groeide uit tot een vaste waarde binnen de immobiliënmarkt van de regio Aalst en Denderleeuw. Wanneer je een huis wil verkopen in Denderleeuw zit je bij Vastima goed.

Verkopen met Immo Vastima verzekert je van een persoonlijke en professionele afhandeling. Het door Pieter samengestelde team van experts bestaat uit bekwame en ervaren medewerkers die alles in het werk stellen om je huis in Denderleeuw te verkopen op de vlotste manier. Het ganse proces wordt onderbouwd door juridische adviseurs, gespecialiseerde fotografen, bouwtechnici en energiedeskundigen.

Dankzij de jarenlange expertise en de unieke werkwijze van Vastima wordt je huis in Denderleeuw verkopen een fluitje van een cent.

Immo Vastima | Huis verkopen in Denderleeuw? Op Vastima kan je rekenen!

Waarom kiezen voor Immo Vastima?

Ga je een huis verkopen in Denderleeuw? Doe dan beroep op de meest bekwame vastgoedexpert van de regio. Bij Immo Vastima mag je rekenen op twee gemene delers: we willen allebei een snelle verkoop én we willen dat aan de best mogelijke prijs. Akkoord?

Hoe we dat doen? Simpel: we zetten alle middelen in om dit te realiseren en sparen kosten noch moeite. Onze beloftes:

Professionele service

 • Heldere communicatie
 • Garantie op verkoop
 • Tevreden klanten
 • Expertise op alle vlakken
 • Afhandeling van het volledige verkoopproces

Gratis tot aan de verkoop

 • Sterke marketing
 • Een scherpe waardebepaling
 • Gratis schatting
 • Je betaalt pas bij verkoop
 • Gedegen marktkennis

Straffe aanpak

 • Professionele advertenties
 • Aantrekkelijke foto’s
 • Grote database aan klanten
 • Hands-on approach
 • Maximale zichtbaarheid

Jouw exclusief geschenk!

Als vastgoedmakelaar dragen we de regio van Aalst en Denderleeuw, en haar lokale handelaars, een warm hart toe. Als ondernemers met grondige kennis van de regio staan we garant én gekend voor en persoonlijke aanpak. Dit resulteerde in een uitgebreid netwerk van ondernemend talent.

Wanneer je beslist je huis te verkopen in Denderleeuw met Vastima, profiteer je op verschillende manieren mee. Je krijgt onze exclusieve verhuisgids cadeau, boordevol tal van interessante kortingen. Dit unieke geschenk bundelt een totaalwaarde van €5.000, die je kan besteden bij onze lokale partners. Denk aan vouchers voor de inrichting van je nieuwe woonst, verbouwingen, restaurants, wellness, ….

We nodigen je van harte uit hier volop gebruik van te maken!

Vastgoedmakelaar Vastima | Huis verkopen in Denderleeuw? Op Vastima kan je rekenen!

Volgens onze klanten

Dat Immo Vastima service biedt en de beste prijs garandeert voor jouw woning? Dat zal wel. Je hoeft ons niet te geloven. Je hoort het zelf van onze klanten.

Een correcte waardebepaling voor je huis opmaken en je woning binnen de beste tijd verkopen: dat is onze missie.

Beste Pieter

Allereerst willen we jou bedanken voor de goede verkoop van onze bouwgrond. Je liet niets aan het toeval over: uitgewerkte waardebepaling, doorgedreven marketing en in geen tijd een top resultaat!

In eerste instantie stonden we best sceptisch tegenover een makelaar en zeker door de negatieve ervaring met een andere verkoop. Maar bij jou geen loze beloftes en holle woorden maar hands on the job.

Graag bedanken we jou ook voor de goede begeleiding bij de aankoop en onderhandeling van het andere pand. Steeds met een glimlach, oprechte interesse in onze plannen en met een pro-actieve kijk op de vastgoedmarkt en onze behoeftes!

We zullen het zeker niet nalaten jou bij vrienden en collegas te tippen. Veel succes met de verdere uitbouw van je zaak!

Sergoyne Merchtem

Dag Pieter

Wij kunnen ons enkel aansluiten bij de vele lofbetuigingen die je al gekregen hebt.

Fantastisch hoe jij de zaken afhandelde om ons huis te verkopen. Het eindresultaat overtrof zelfs onze hoogste verwachtingen.

Steeds correct en bereid om alles wat nodig was te bewerkstelligen.

Je bent een makelaar waar met vertrouwen kan samengewerkt worden. Onze oprechte dank hiervoor. Natuurlijk zullen wij, bij iedere gelegenheid, niet nalaten om jou aan te prijzen.

Van der Veken - Ghysens Aalst

Recent verkocht in regio Denderleeuw

Verkocht

Denderleeuw

In 1 dag

Verkocht

Denderleeuw

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Verkocht

Aalst (9300)

Verkocht

Aalst (9300)

In 1 dag

Gratis schatting

Wil je een gratis schatting van je vastgoed? Wij bepalen snel én efficiënt de correcte verkoopwaarde.

Vul jouw gegevens in en wij contacteren jou.

Ik wil een huis kopen in

Ik wil een appartement kopen in

Ik wil een bouwgrond kopen in

Ik wil nieuwbouw kopen in

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in