NINO
 

Ninovesteenweg 218 - 218A / 9320 Erembodegem

 

KOOP VANDAAG, BETAAL BIJ OPLEVERING

Residentie Nino is een prachtig nieuwbouwproject opgetrokken op een strategische locatie. Het project telt 10 appartementen en tracht jou een maximaal wooncomfort te bieden.

Er is keuze uit appartementen en duplexen met 2 of 3 slaapkamers. Ruime leefruimtes, zuidwest georiënteerde terrassen en ieder verdiep bereikbaar met trap of lift. Wie nood heeft aan extra bergruimte kan opteren voor een private kelder of een afgesloten garagebox in het ondergrondse verdiep met gemeenschappelijke fietsenstalling. Kortom: een project op maat van jong én minder jong.

Gesitueerd op enkele minuten van centrum Aalst, Erembodegem en oprit E40, openbaar vervoer om de hoek. Mogelijkheid tot installeren van elektrisch laadpunt in jouw garagebox.

De appartementen zijn voorzien van regenwaterrecuperatie en hebben een E-peil tussen E30 en E32, zo ben je klaar voor de toekomst. Zonnepanelen? Ook dat is mogelijk.

Het project wordt vakkundig en met de grootste zorg gebouwd met vrije keuze van binnenafwerking; heb je het liever sober of eerder luxueus? Dat kan! Je mag steevast rekenen op een goede begeleiding van aankoop tot oplevering.
10 appartementen
95 - 128 m² bewoonbare opp.
14 parkeerplaatsen
€ 260.250 prijs vanaf
Erembodegem - Ninovesteenweg 218 - Residentie Nino - Vastima - Wellemeersen

ALTIJD IN DE BUURT

Residentie Nino is slechts enkele passen verwijderd van natuurgebied Wellemeersen, één van de best bewaarde natuurparels aan de Dender. Een ideale plek om de frisse lucht op te snuiven, te sporten tussen het groen of heerlijke wandelingen te maken. Ook het jaagpad langs de Dender en Kappellemeersen zijn nabijgelegen wandel- en fietsgelegenheden.

Voor de dagelijkse boodschappen ligt de supermarkt op minder dan 200 m. Alle andere winkels, centrum Aalst of Erembodgem, sport en horeca vind je in de nabije omgeving en bereik je makkelijk met de fiets.
  • Zuidwest georiënteerde terrassen
  • Op fietsafstand centrum Erembodegem en Aalst
  • 2 minuten van E40 Brussel – Gent
  • Openbaar vervoer in de straat, 1 KM van het station
Erembodegem - Ninovesteenweg 218 - Residentie Nino - Vastima - Dender

WAAROM NINO?

Top bereikbaarheid Zuid georiënteerd terras Zonnepanelen
Energie & Duurzaam Vrije keuze afwerking Snelle oplevering

OVERZICHT AANBOD – 50 % VERKOCHT

Er wordt niet gewerkt met een compromis maar met een aankoop-verkoop belofte. Je betaalt 0 % (!) voorschot, het volledige bedrag bij het verlijden van de akte en dit bij oplevering.

De appartementen halen een E-peil van 30 – 32. Indien je zonnepanelen laat leggen, kan er een E-peil van minder dan 30 worden behaald, waardoor u gedurende 5 jaar 50% korting ontvangt op de onroerend voorheffing (bouwaanvraagjaar 2020). Om dit E-peil te bekomen, wordt er extra vermogen aan hernieuwbare energie voorzien - meerprijs hiervoor kan worden opgevraagd. Bij E-peil 20 ontvang je gedurende 5 jaar 100% korting. Zeker doen dus!

De appartementen worden verkocht vanaf 257.000,00 euro excl. kosten.
  Verdiep Slaapkamers m² terras m² tuin Prijs
218.01           Verkocht
218.02           Verkocht
218.11 1 3 124 12 Neen Prijs aanvragen
218.12           Verkocht
218.21 2 3 110 8 Neen Prijs aanvragen
218.22           Verkocht
218A.01 0 2 107 16 228 Prijs aanvragen
218A.11           Verkocht
218A.21 2 3 110 7 Neen Prijs aanvragen
218A.22 2 3 110 8 Neen Prijs aanvragen
  Aantal Prijs
Garages 7 Prijs aanvragen
Staanplaatsen 2 Prijs aanvragen
Kelders 5 Prijs aanvragen

INTERIEUR EN AFWERKING

Thuiskomen

Het is jouw nieuwe thuis en dus wordt het volgens jouw smaak en budget afgewerkt. Kies zelf de vloeren, deuren, badkamer of keukendesign. Je ontvangt een prijsbevestiging van je keuze en eventuele extraatjes. We begeleiden je individueel van A tot Z. Wat jij mooi vindt, gieten wij in een praktisch en duurzaam jasje zonder daarbij je budget uit het oog te verliezen. Wens je in de badkamer enkel een douche of wens je een andere aanpassing? Wij zijn steeds een luisterend oor naar jouw wensen voor de bouw en de complete afwerking.

Blik vooruit

De strakke en tijdloze architectuur van het gebouw weerspiegelt de aandacht voor het hedendaags comfort en de ruimte binnenin. Het project wordt gebouwd met aandacht voor de recentste akoestische en thermische isolatienormen. Zo ben je klaar voor de toekomst én win je terug op je energiefactuur.

EIGENDOM VERKOPEN OF VERHUREN

Je wil graag een appartement kopen, maar je hebt nog een woning? Dan wil je je eigendom snel en zorgeloos verkopen aan de beste prijs. Dat treft. Dat willen wij ook. Daarom bieden we je een gratis waardebepaling aan. Bovendien ontvang je na de verkoop ook alle attesten gratis.

Vastima is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bestaand en nieuwbouwvastgoed, met een kantoor in het centrum van Aalst. Als ervaren vastgoedmakelaar draagt Vastima vakkennis hoog in het vaandel. Met een open communicatie bieden we een snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop of verhuur. Vastima levert de beste service voor, tijdens én na de verkoop.

Zin in een vrijblijvend gesprek bij een kopje koffie? Contacteer ons voor een antwoord op al je vastgoedvragen. We leren je graag beter kennen.

Bezoek onze website - https://www.vastima.be

Download prijslijst / Info aanvragen

Wens je de prijslijst, brochure en lastenboek aan te vragen, persoonlijk advies of jouw droomappartement te reserveren? Vul onderstaande formulier in en wij doen het nodige.

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Project Te koop Aalst - Nieuwbouw in een historisch kader

Project

Aalst

Nieuwbouw in een historisch kader

€ 247.500,00

0 ㎡
0 ㎡
0
Immo Vastima - Huis Te koop Denderleeuw - Prachtige nieuwbouw BEN-woning in rustige omgeving

Huis

Denderleeuw

Prachtige nieuwbouw BEN-woning in rustige omgeving

€ 529.000,00

642 ㎡
157 ㎡
4
Immo Vastima - Huis Te koop Denderleeuw - Nieuwbouw halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin

Huis

Denderleeuw

Nieuwbouw halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin

€ 495.000,00

285 ㎡
250 ㎡
3