€ 495.000,00 - Denderleeuw

Nieuwbouw halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin

Welkom in jouw toekomstige thuis: een bijzonder ruime, lichtrijke en tijdloze nieuwbouwwoning met tuin en inpandige garage. Deze woning biedt alles wat een koppel of gezin nodig heeft voor een comfortabel en modern leven.

! KORTING - Bij aankoop van deze woning ontvangt u gedurende 5 jaar een korting van 50% op uw onroerende voorheffing want E-PEIL 19!

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door de riante en lichtrijke open leefruimte en keuken (57 m²) met zicht op, en directe toegang tot, de tuin. De grote bergruimte is de ideale plek voor het plaatsen van jouw was- en droogmachine alsook voor opslag. De inpandige garage laat jou toe jouw wagen veilig te parkeren en fietsen te stallen.

Op het verdiep beschikt de woning over 3 comfortabele slaapkamers, 2 moderne badkamers en een verder in te richten zolderverdieping die naar eigen wens kan worden benut, bijvoorbeeld als extra slaapkamer, hobbyruimte of home office.

De zuidwest georiënteerde tuin zorgt voor een oase van rust en een perfecte plek om te ontspannen of te entertainen.

Met de aankoop van deze woning ben je klaar voor de toekomst: Je geniet van comfortabele temperaturen dankzij de PVC– dubbel glas ramen, verwarming via een warmtepomp (lucht/water) met buitenunit en warmtepompboiler, vloerverwarming op alle verdiepen. Daarnaast zijn zonnepanelen geïnstalleerd om te voorzien in duurzame energie, een ventilatiesysteem D zorgt voor gezonde lucht in huis en een videofoon biedt extra veiligheid en gemak. Een gescheiden rioleringsstelsel met septische put en regenwaterput van 10.000 liter zorgen voor efficiënt waterbeheer. De akoestisch ontdubbelde gemene muren met de buren garanderen rust en privacy.

De woning is klaar voor afwerking: vrije keuze van vloeren, keuken, badkamer, deuren, … volgens lastenboek bij lokale leveranciers (inbegrepen in verkoopprijs).

De verkoopprijs is inclusief de aanleg van de tuin, waardoor je direct kan genieten van de buitenruimte en een eerste BBQ kan geven bij jouw verhuis.

Deze woning is perfect voor koppels en gezinnen die op zoek zijn naar comfort, duurzaamheid, locatie  en modern gemak. Mis deze unieke kans niet en maak van deze prachtige nieuwbouwwoning jouw nieuwe thuis!

De aanpalende nieuwbouwwoning wordt ook verkocht via immo Vastima. Alle info op onze website – www.vastima.be.

Verkoop onder 21% BTW / Grond 12%. Geafficheerde verkoopprijs exclusief kosten.

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Maak een afspraak

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Huis Te koop Welle - Ruime woning met binnenkoer en grote tuin

Huis

Welle

Ruime woning met binnenkoer en grote tuin

€ 469.000,00

1610 ㎡
239 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Asse - Modernistische Villa met zwembad in een oase van groen

Huis

Asse

Modernistische Villa met zwembad in een oase van groen

€ 717.000,00

2220 ㎡
250 ㎡
4
Immo Vastima - Huis Te koop Nieuwerkerken - Op te frissen woning met prachtig weids uitzicht

Huis

Nieuwerkerken

Op te frissen woning met prachtig weids uitzicht

€ 325.000,00

526 ㎡
218 ㎡
4