OSCAR
 

Bredestraat 371 - 371A / Aalst

 

KOOP VANDAAG AAN 6 OF 21% BTW, BETAAL BIJ OPLEVERING

Residentie OSCAR is een spraakmakend nieuwbouwproject dat zich in de groene rand van Aalst situeert met het stadscentrum binnen handbereik. Er worden 12 prachtige appartementen opgetrokken met een maximaal wooncomfort en fenomenaal uitzicht.

De appartementen werden met de nodige zorg uitgetekend om ruimte en comfort ten volle te benutten. Beschikken elk over een riante leefruimte, open keuken, 2 grote slaapkamers, badkamer, toilet, berging en een zuidelijk gericht terras of private tuin die uitkijkt op uitgestrekte velden. Het uitzicht over het platteland biedt jou de nodige rust om volledig te onthaasten na een drukke werkdag of om op vrije momenten te genieten van de zon.

Wie nood heeft aan extra bergruimte kan opteren voor een private kelder of een afgesloten garagebox in het ondergrondse verdiep met gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalberging. Ook bovengronds heb je de mogelijkheid om autostaanplaatsen aan te kopen.

De appartementen zijn voorzien van regenwaterrecuperatie en hebben een E-peil 32, zo ben je klaar voor de toekomst. Zonnepanelen? Ook dat is mogelijk.

Het interieur van een appartement is nog geheel op maat en naar eigen voorkeur te kiezen. Wens je een sobere inrichting of ga je toch liever voor luxueus? Alle opties zijn mogelijk! Je mag steevast rekenen op een goede begeleiding van aankoop tot oplevering.
12 appartementen
87 - 116 m² bewoonbare opp.
17 parkeerplaatsen
€ 270.200 prijs vanaf
Uitzicht

ALTIJD IN DE BUURT

Dit nieuwbouwproject geniet een uitmuntende locatie door zijn goede mobiliteit en rustgevende omgeving. De ideale uitvalsbasis om de drukte van de stad te ontlopen en toch overal dichtbij te zijn.

Er is een vlotte verbinding met de wagen of fiets naar het stadscentrum, de omliggende gemeenten, treinstation en E40. Wie zich liever met de bus verplaatst, kan deze opwachten in de bushalte die zich 60 m verder in de straat bevindt.
  • Zuid georiënteerde terrassen
  • Op fietsafstand centrum Aalst
  • 5 minuten van E40 Brussel – Gent
  • Openbaar vervoer in de straat, 3 km van het station
aalst

WAAROM OSCAR?

Uniek uitzicht Zuid georiënteerd terras Zonnepanelen
Energie & Duurzaam Vrije keuze afwerking Snelle oplevering

OVERZICHT AANBOD – 50 % VERKOCHT

Er wordt niet gewerkt met een compromis maar met een aankoop-verkoop belofte. Je betaalt 0 % (!) voorschot, het volledige bedrag bij het verlijden van de akte en dit bij oplevering.

Handig om weten: Je kan genieten van 6% BTW indien je voldoet aan de bijkomende voorwaarden.

De appartementen halen een E-peil van 32. Indien je zonnepanelen laat leggen, kan er een E-peil van minder dan 30 worden behaald, waardoor u gedurende 5 jaar 50% korting ontvangt op de onroerend voorheffing (bouwaanvraagjaar 2020). Om dit E-peil te bekomen, wordt er extra vermogen aan hernieuwbare energie voorzien - meerprijs hiervoor kan worden opgevraagd. Bij E-peil 20 minder dan 20 ontvang je gedurende 5 jaar 100% korting. Zeker doen dus!

De appartementen worden verkocht vanaf 283.200,00 euro excl. kosten.
  Verdiep Slaapkamers m² terras m² tuin Prijs
371A.01 0 2 106 13 94 Prijs aanvragen
371A.02           Verkocht
371A.11 1 2 96 10 Neen Prijs aanvragen
371A.12 1 2 116 7 Neen Prijs aanvragen
371A.21           Verkocht
371A.22 2 2 116 7 Neen Prijs aanvragen
371.01           Verkocht
371.02           Verkocht
371.11 1 2 111 9 Neen Prijs aanvragen
371.12           Verkocht
371.21           Verkocht
371.22 2 2 87 9 Neen Prijs aanvragen
  Aantal Prijs
Autostaanplaatsen 3 Prijs aanvragen
Garages 5 Prijs aanvragen
Kelders 2 Prijs aanvragen

INTERIEUR EN AFWERKING

Thuiskomen

Het is jouw nieuwe thuis en dus wordt het volgens jouw smaak en budget afgewerkt. Kies zelf de vloeren, deuren, badkamer of keukendesign. Je ontvangt een prijsbevestiging van je keuze en eventuele extraatjes. We begeleiden je individueel van A tot Z. Wat jij mooi vindt, gieten wij in een praktisch en duurzaam jasje zonder daarbij je budget uit het oog te verliezen. Wens je in de badkamer enkel een douche of wens je een andere aanpassing? Wij zijn steeds een luisterend oor naar jouw wensen voor de bouw en de complete afwerking.

Blik vooruit

De tijdloze architectuur van het gebouw weerspiegelt de aandacht voor het hedendaags comfort en de ruimte binnenin. Het project wordt gebouwd met aandacht voor de recentste akoestische en thermische isolatienormen. Zo ben je klaar voor de toekomst én win je terug op je energiefactuur.

EIGENDOM VERKOPEN OF VERHUREN

Je wil graag een appartement kopen, maar je hebt nog een woning? Dan wil je je eigendom snel en zorgeloos verkopen aan de beste prijs. Dat treft. Dat willen wij ook. Daarom bieden we je een gratis waardebepaling aan. Bovendien ontvang je na de verkoop ook alle attesten gratis.

Vastima is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bestaand en nieuwbouwvastgoed, met een kantoor in het centrum van Aalst. Als ervaren vastgoedmakelaar draagt Vastima vakkennis hoog in het vaandel. Met een open communicatie bieden we een snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop of verhuur. Vastima levert de beste service voor, tijdens én na de verkoop.

Zin in een vrijblijvend gesprek bij een kopje koffie? Contacteer ons voor een antwoord op al je vastgoedvragen. We leren je graag beter kennen.

Bezoek onze website - https://www.vastima.be

Download prijslijst / Info aanvragen

Wens je de prijslijst, brochure en lastenboek aan te vragen, persoonlijk advies of jouw droomappartement te reserveren? Vul onderstaande formulier in en wij doen het nodige.

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Project Te koop Erembodegem - Nieuwbouwproject NINO vlakbij natuurgebied Wellemeersen

Project

Erembodegem

Nieuwbouwproject NINO vlakbij natuurgebied Wellemeersen

€ 260.250,00

0 ㎡
0 ㎡
0
Immo Vastima - Huis Te koop Denderleeuw - Nieuwbouw gesloten woning met 3 slaapkamers, garage en tuin

Huis

Denderleeuw

Nieuwbouw gesloten woning met 3 slaapkamers, garage en tuin

€ 472.000,00

334 ㎡
256 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Denderleeuw - Nieuwbouw halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin

Huis

Denderleeuw

Nieuwbouw halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin

€ 495.000,00

285 ㎡
250 ㎡
3