€ 529.000,00 - Denderleeuw

Prachtige nieuwbouw BEN-woning in rustige omgeving

Gelegen in een verkeersluwe straat, op slechts enkele passen van de dorpskern, station en natuurreservaat de Wellemeersen, treft u deze nieuw te bouwen BEN-woning met een E-peil van minder dan E10 (hierdoor ontvangt u 5 jaar een korting van 100% op de onroerende voorheffing!).

Deze open bebouwing wordt opgetrokken op een perceel van 6a 42ca en zal voorzien worden van alle hedendaagse technieken en elementen om hiervan een parel te maken. Daarnaast zal er gezorgd worden voor verhoogde plafonds van 2,8 m en bijhorende ramen van 2,5 m. Dit zal niet enkel zorgen voor extra ruimtegevoel maar tevens voor een lichtrijke woonst.

Op het gelijkvloers treft u een ruime leefruimte met bureauhoek en open keuken met aangrenzende berg- en wasruimte. De Leefruimte en keuken hebben directe toegang tot de tuin en zuidwest gericht terras (48 m²). Desgewenst kan de bureauhoek afgescheiden worden van de leefruimte.
Op het verdiep worden 4 slaapkamers voorzien alsook badkamer (incl. badkamermeubel, toilet, inloopdouche en bad) en technische ruimte. Elk niveau heeft een bewoonbare oppervlakte van 78,5 m² ofte 157 m² in het totaal. Een carport aan de linkerzijde palende aan de woning is eveneens vergund maar niet vervat in de prijs.

Vloerverwarming op beide verdiepen / Zonnepanelen (4.000 Wp) / Ventilatiesysteem D met warmterecuperatie / PVC – Dubbel Glas incl. vliegenramen / Geothermische warmtepomp voor verwarming én koeling / Regenwaterput (10.000 L) / Grote keramische tegels / …

Intussen worden er wegeniswerken uitgevoerd en zal de straat voorzien worden van een ruim voetpad en aangepaste beplanting, wat de woning en omgeving enkel ten goede zal komen.

Bij aankoop betaalt u geen voorschot. Het volledige bedrag wordt betaald bij verlijden aankoopakte en dit bij oplevering. De prijs staat voor sleutel-op-de-deur afwerking (volgens het lastenboek). Prijs excl. 12% verkooprechten op grond en 21% BTW op constructie.

Het project wordt vakkundig en met de grootste zorg gebouwd. U mag steevast rekenen op een goede begeleiding van aankoop tot oplevering.

Contacteer ons kantoor voor lastenboek, plannen en dergelijke! Opgemaakte renders zijn illustratief.

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Maak een afspraak

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Huis Te koop Nieuwerkerken - Op te frissen woning met prachtig weids uitzicht

Huis

Nieuwerkerken

Op te frissen woning met prachtig weids uitzicht

€ 325.000,00

526 ㎡
218 ㎡
4
Immo Vastima - Huis Te koop Aalst - Gezinswoning in de stadsrand met 3 slaapkamers en prachtige tuin

Huis

Aalst

Gezinswoning in de stadsrand met 3 slaapkamers en prachtige tuin

€ 429.950,00

1057 ㎡
190 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Grembergen - Renovatieproject op steenworp centrum Grembergen

Huis

Grembergen

Renovatieproject op steenworp centrum Grembergen

€ 237.000,00

340 ㎡
210 ㎡
3