€ 725.000,00 - Aalst - Dirk Martensstraat 49

Exclusieve instapklare herenwoning in het centrum van Aalst

Beleef het ultieme woongenot in de stad met deze prachtige herenwoning met aangelegde stadstuin. Gelegen in het hart van de stad biedt deze woning een unieke combinatie van charme en modern comfort.

Deze mooie eigendom onderging reeds een grondige totaalrenovatie, waarbij alles van vloeren tot dak duurzaam werd gerenoveerd, afgewerkt met hoogwaardige materialen en steeds piekfijn werd onderhouden. Denk aan pleisterwerken, CV (2020) en sanitaire leidingen, luchtluchtwarmtepomp - airco (2016), inbouwspots, wandverlichting, videofoon, alarmsysteem, inbouwkasten, keuken (2017), hoge plafonds, … Het resultaat? Een woning die werkelijk instapklaar is, met een asbestveilig certificaat, conforme elektriciteit en een gunstige EPC-waarde (B-label).

De riante benedenverdieping van 83 m² straalt warmte en gezelligheid uit, met een stijlvolle zithoek, eetruimte, moderne keuken en 2de zithoek met haard. De centraal geplaatste keuken is uitgerust met high-end inbouwtoestellen (incl. wijnfrigo), en een groot Corian werkblad, perfect voor culinaire liefhebbers. Dankzij de hoge ramen aan de voor- en achterzijde en de lichtstraat wordt deze ruimte prachtig verlicht.

Op het tussenverdiep vindt u een praktische bureelruimte en een afgesloten wasruimte. Vanuit de bureelruimte heeft u toegang tot een aangenaam dakterras, ideaal voor ontspanning tijdens of na de home officemomenten.

De masterbedroom is verbonden met een ruime badkamer met inloopdressing, wat zorgt voor een luxueuze leefervaring. Onder het dak bevinden zich nog drie slaapkamers, waarvan twee met gedeeld sanitair. Op elk verdiep is er een afzonderlijk hangtoilet. De woning beschikt tevens over een ruime kelder.

De ommuurde stadstuin is een oase van rust, met volgroeide planten en struiken, twee Bankirai terrassen en een ingebouwde houten tuinkast.

Leuk weetje - De voorgevel werd gerestaureerd en gezandstraald en won hiervoor de prestigieuze VVAK-prijs.

De rustige ligging is ideaal: op wandelafstand van winkelstraten, het station en scholen, en met een goede verbinding naar autosnelwegen en gewestwegen. Parkeren kan voor het huis of in de straat, met de mogelijkheid tot overname van één of twee huurparkeerplaatsen om de hoek.

Wordt dit uw nieuwe thuis? Mis deze once in a lifetime opportunity niet en maak van dit schitterende pand uw nieuwe (t)huis.

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Maak een afspraak

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Huis Te koop Bambrugge - Bungalow - Villa met dubbele garage en prachtige tuin

Huis

Bambrugge

Bungalow - Villa met dubbele garage en prachtige tuin

€ 399.000,00

1408 ㎡
250 ㎡
2
Immo Vastima - Huis Te koop Denderleeuw - Nieuwbouw halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin

Huis

Denderleeuw

Nieuwbouw halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin

€ 495.000,00

285 ㎡
250 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Aalst - Gezinswoning met aanpalende bouwgrond nabij centrum Aalst

Huis

Aalst

Gezinswoning met aanpalende bouwgrond nabij centrum Aalst

€ 375.000,00

464 ㎡
200 ㎡
3