€ 499.000,00 - Opwijk

Knap gerenoveerde gezinswoning met polyvalente mogelijkheden

Deze prachtige woning in Opwijk heeft alle troeven om zijn nieuwe eigenaars thuis te laten voelen in een moderne en luxueuze woonst. Kosten noch moeite werden gespaard en steeds piekfijn onderhouden!

De woning onderging in 2016 een grondige metamorfose en dit onder leiding van een architect: Totaal nieuwe achterbouw / sanitaire aan- en afvoerleidingen / Regenwaterput – 7500 l / CV Aardgas / Dubbel glas - Alu - Ventilatie C / Elektriciteit conform - 15 zonnepanelen – mogelijkheid tot aansluiting laadpaal / EPC 173 kWh - B-Label / Asbestveilig … kortom afgewerkt met kwalitatieve materialen met een trendy uitstraling, werkelijk instapklaar.

Het gelijkvloers is voorzien van vloerverwarming en hoge plafons wat extra uitstraling en ruimtegevoel geeft. De royale leefruimte (74 m²) met parketvloer, open keuken en eetruimte is voorzien van grote raampartijen, hierdoor geniet u de hele dag van een open gevoel met veel natuurlijk lichtinval. Via de schuiframen heeft u directe toegang tot het ruime terras met tuin. De open keuken met natuursteenwerkblad is voorzien van alle toestellen (inductie). De woonkamer werd uitgebreid met bijkomende eetruimte. De glazen Anyway Door geeft toegang tot een bureel, home office of hobbyruimte. Kelder aanwezig.

De woonkamer staat in verbinding met de ruime was- en bergruimte en inpandige garage met ruimte voor het plaatsen van maar liefst 2 wagens en fietsen. Boven de garage is een extra zolderruimte van +/- 65 m².

De inkomhal met apart toilet geeft toegang tot het verdiep waar u 2 ruime slaapkamers en een extra ruimte aantreft. Deze kan gebruikt worden als bureau, dressing of omgevormd worden tot een douchekamer (aansluitingen voorzien).

Onder het dak werd er een extra ruime slaapkamer gecreëerd alsook een badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet.

Door zijn configuratie en locatie kan deze woning perfect dienst doen voor een vrij beroeper of kleine zelfstandige.

Gelegen aan de verbindingswegen Aalst / Asse  / Dendermonde en nabij uitgestrekte velden, met andere woorden de ideale uitvalsbasis voor elk gezin met de mogelijkheid voor heerlijke wandelingen in de natuur.

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Maak een afspraak

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Huis Te koop Denderleeuw - Nieuwbouw gesloten woning met 3 slaapkamers, garage en tuin

Huis

Denderleeuw

Nieuwbouw gesloten woning met 3 slaapkamers, garage en tuin

€ 472.000,00

334 ㎡
256 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Welle - Ruime woning met binnenkoer en grote tuin

Huis

Welle

Ruime woning met binnenkoer en grote tuin

€ 469.000,00

1610 ㎡
239 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Denderleeuw - Prachtige nieuwbouw BEN-woning in rustige omgeving

Huis

Denderleeuw

Prachtige nieuwbouw BEN-woning in rustige omgeving

€ 529.000,00

642 ㎡
157 ㎡
4