€ 469.000,00 - Welle

Ruime woning met binnenkoer en grote tuin

Deze woning met binnenkoer heeft door de jaren heen een liefdevolle renovatie ondergaan, waarbij karakteristieke elementen bewaard zijn gebleven en gecombineerd werden met moderne voorzieningen. Deze woning is een echte opporuniteit voor een zelfstandige of gezin.

Bij het betreden van de woning valt meteen de warme en uitnodigende sfeer op. De ruime woonkamer biedt een gezellige plek voor het hele gezin om samen te komen en te genieten van familiale momenten. De vernieuwde keuken is een droom voor elke kookliefhebber en biedt voldoende ruimte voor culinaire creaties.

Met drie comfortabele slaapkamers, waarvan één met dressing, is er voldoende ruimte voor een gezin. De zolder biedt mogelijkheden voor een hobbyruimte, kantoor of extra slaapvertrekken. De ruime badkamer biedt het nodige comfort voor het hele gezin. Kelder en extra bergzolders aanwezig.

De binnenkoer is toegankelijk via een hoge inrijpoort en zorgt voor een uniek plekje waar u kan genieten en onthaasten in alle privacy. Garage met sectionale poort en carport aanwezig.

Buiten biedt de woning een aangrenzend open perceel voor parking, ideaal voor zelfstandigen met behoefte aan ruimte voor parking of opslag. De bijzonder grote tuin is een oase van rust, perfect voor kinderen om veilig te spelen of om te genieten van gezellige zomeravonden met familie en vrienden.

Onderging reeds renovaties (Daken/Gevel/ ... ) / Perceel van +/- 16 are / Dubbel glas – Rolluiken op gelijkvloers / CV op Aardgas / Asbestveilig / … Steeds piekfijn onderhouden.

De zijgevel wordt gebruikt voor gevelpubliciteit, hierdoor kan je rekenen op een jaarlijkse huur… steeds een leuk extraatje.

De ligging nabij het centrum van Welle en Aalst zorgt voor een vlotte bereikbaarheid van winkels, scholen en openbaar vervoer, waardoor deze woning ideaal is voor een koppel met kinderen en zelfstandigen die op zoek zijn naar een combinatie van ruimte en stedelijke voorzieningen.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van dit bijzondere pand en maak van uw dromen werkelijkheid!

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Maak een afspraak

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Huis Te koop Erembodegem - Ruime gezinswoning met grote tuin

Huis

Erembodegem

Ruime gezinswoning met grote tuin

€ 319.000,00

416 ㎡
216 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Hofstade - Totaalrenovatieproject stadsrand Aalst met tuin en garage

Huis

Hofstade

Totaalrenovatieproject stadsrand Aalst met tuin en garage

€ 399.000,00

160 ㎡
171 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Affligem - Stijlvolle alleenstaande gezinswoning met prachtige tuin

Huis

Affligem

Stijlvolle alleenstaande gezinswoning met prachtige tuin

€ 429.000,00

721 ㎡
163 ㎡
3