€ 435.000,00 - Denderbelle - Hoogstraat 35

Ruime lichtrijke en instapklare gezinswoning met karakter

Op zoek naar een ruime, lichtrijke en instapklare gezinswoning? In het rustige Denderbelle wacht deze prachtige woning op zijn nieuwe bewoners.

Ruime woning van +/- 312 m² (incl. kelders) - Zolder +/- 44 m² / Asbestveilig / Elektriciteit conform / EPC 299 kWh – Label C / Volledig onderkelderd / Betonstructuur /  PVC – Dubbel Glas / Rolluiken – Keuken – Badkamer – CV met Thermostatische kranen …. Allen vernieuwd tussen 2020 – 2024… Steeds piekfijn onderhouden en werkelijk instapklaar!

Bij het binnenkomen word je verwelkomd in een ruime lichtrijke woonkamer in parket met een gezellige houtkachel, perfect voor sfeervolle avonden met familie of vrienden. De recent vernieuwde keuken is modern en praktisch ingericht en baadt eveneens in een zee van licht. Daarnaast beschikt de woning over een ruime berging/wasruimte die zorgt voor alle nodige opslag en comfort. Deze kan perfect omgevormd worden naar een home office / slaapkamer of kinderspeelkamer.

De drie royale slaapkamers, allen voorzien van mooie laminaatvloeren, bieden voldoende ruimte en comfort voor het hele gezin. De badkamer werd totaal vernieuwd en is uitgerust met zowel een ligbad als een inloopdouche. De aparte dressing biedt extra opbergmogelijkheden en toegang tot de zolder. Toilet op elk verdiep.

Nog een troef van deze woning is de volledige onderkeldering. Hier bevindt zich een garage maar ook de andere ruimtes hebben tal van mogelijkheden: denk aan een wellness / fitnessruimte, mancave of werkplaats. Er is een aansluiting voor regenwater, ideaal om de wagen af te wassen of het terras te reinigen.

Buiten vind je een ruime oprit naast de woning, geschikt voor meerdere wagens, en een gezellige tuin met een lounge / BBQ-hoek, perfect om te genieten van zonnige dagen en ontspannende avonden.

Deze woning biedt alles wat een gezin nodig heeft: ruimte, comfort en direct bewoonbaar. Kom snel ontdekken hoe deze woning in Denderbelle jouw nieuwe thuis kan worden!

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Maak een afspraak

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Huis Te koop Moorsel - Op te frissen gezinswoning met mooie tuin

Huis

Moorsel

Op te frissen gezinswoning met mooie tuin

€ 255.000,00

614 ㎡
173 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Denderleeuw - State of the art nieuwbouw BEN-woning in rustige omgeving

Huis

Denderleeuw

State of the art nieuwbouw BEN-woning in rustige omgeving

€ 509.000,00

642 ㎡
157 ㎡
4
Immo Vastima - Huis Te koop Affligem - Stijlvolle alleenstaande gezinswoning met prachtige tuin

Huis

Affligem

Stijlvolle alleenstaande gezinswoning met prachtige tuin

€ 429.000,00

721 ㎡
163 ㎡
3