€ 167.000,00 - Baardegem - Europastraat 23

Bouwgrond voor halfopen bebouwing in Baardegem - Lot 02

Deze zuidwest georiënteerde bouwgrond maakt deel uit van een verkaveling van 3 loten (2 half open en 1 open) en biedt u de unieke kans om jouw droomhuis te realiseren in een groene omgeving. U heeft de vrijheid om jouw eigen architecturale visie tot leven te brengen. Of u kiest voor modern, charmant of minimalistisch, de mogelijkheden zijn eindeloos. Als kers op de taart heeft u achteraan zicht op weiden en bossen.

De voorbouwlijn ligt op 6,00 m achter de rooilijn. De minimale breedte van de bouwvrije zijdelingse stroken bedraagt 3,00 m.  Lot 1 (592 m²) & 2 (529 m²) hebben een gevelbreedte van 6,50 m, lot 3 (679 m²) van 10,46 m.

Het hoofdgebouw beschikt over een diepte van maximaal 15,00 m op het gelijkvloers, 12 m op verdiep. Maximum 2 bouwlagen (onder de kroonlijst) zijn toegestaan. Een eventuele veranda kan worden voorzien als achterbouw, kelder mogelijk. Vrije keuze uit een plat of hellend dak. Zonnepanelen en/of zonneboilers zijn toegelaten. De gevel- en dakmaterialen zijn vrij te kiezen.

Elke bebouwing wordt bestemd als ééngezinswoning, met inbegrip van zorgwonen. Als nevenbestemming zijn kantoor, vrij beroep en dienstverlening toegelaten, mits bepaalde voorwaarden.

Elke woning dient verplicht te beschikken over minimaal één autostaanplaats op het eigen terrein. Deze wordt voorzien in de voortuinstrook (open lucht), geïntegreerd in het hoofdgebouw en/of voorzien in een afzonderlijk bijgebouw. In de achtertuinstrook wordt één bijgebouw toegelaten. Dit bijgebouw kan worden bestemd als hobbyserre, tuinhuis, bergplaats en/of garage/carport met een maximale oppervlakte van 40 m².

Terrassen kunnen worden voorzien in de achtertuinstrook. De maximale gezamenlijke oppervlakte bedraagt 30 m² per lot of bij samenvoeging loten 1 en 2, maximaal 40 m².

Mogelijkheid tot het samenvoegen van de loten 1 en 2 tot één open bebouwing. Geen bouwverplichting!

Gelegen in het gezellige Baardegem, deelgemeente van Aalst, op een steenworp van scholen, winkels, openbaar vervoer en centrum Aalst of Opwijk. De nabijheid van de E40 zorgt bovendien voor een vlotte verbinding naar Brussel en Gent.

Kortom, zeldzame kans om uw ideale (t)huis te bouwen in een rustige en landelijke omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op zodat we het verkoopdossier kunnen overmaken en laat je dromen werkelijkheid worden!

Alle loten te bekijken op www.vastima.be.

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Maak een afspraak

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Grond Te koop Affligem - Ruime bouwgrond in centrum Teralfene

Grond

Affligem

Ruime bouwgrond in centrum Teralfene

€ 255.000,00

860 ㎡
0 ㎡
0
Immo Vastima - Grond Te koop Aalst - Bouwgrond met aanpalende gezinswoning nabij centrum Aalst

Grond

Aalst

Bouwgrond met aanpalende gezinswoning nabij centrum Aalst

€ 375.000,00

464 ㎡
200 ㎡
3
Immo Vastima - Grond Te koop Denderleeuw - Bouwgrond nabij groene gordel voor gesloten bebouwing

Grond

Denderleeuw

Bouwgrond nabij groene gordel voor gesloten bebouwing

€ 79.000,00

176 ㎡
0 ㎡
0