€ 895,00 - Aalst - Sint Janstraat 2 bus 1.2

Nieuwbouwkantoorruimte van 75 m² met lift en ruime parkinggelegenheid

Bent u op zoek naar een instapklare kantoorruimte met een sublieme bereikbaarheid zowel per auto, per fiets of via openbaar vervoer? Dan mag u deze kans niet aan u laten voorbijgaan.

Maandelijkse huurprijs: 895,00 EURO. Geafficheerde maandelijkse huurprijs dient vermeerderd te worden met de onroerende voorheffing.

Het gebouw is strategisch gelegen aan de Houtmarkt, een commerciële buurt die voor elke professional een meerwaarde kan betekenen, beschikt over een lift en is voorzien van voldoende stopcontacten / internetaansluitingen. Door de doordachte architectuur baadt elke werkruimte in een zee van licht.

Bestaande uit een ruime bureel- / overleg- / tentoonstellings- of werkruimte met geïnstalleerde keuken, 2 kamers in te vullen als aparte bureel- of praktijkruimte.  Verder beschikt dit pand over een badkamer met toilet, apart toilet met handenwasser, bergruimte en mooi terras. De inkomhal kan dienst doen als wachtruimte.

Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke fietsenstalling. Wagens kunnen geparkeerd worden op de Houtmarkt (met laadpaalvoorziening).

Mogelijkheid tot het huren van 1ste of 2de verdieping. Bekijk zeker ook de andere kantoorruimte van 92 m² aan 1.095 Euro/maand exclusief onroerende voorheffing.

EPB in aanvraag (nieuwbouw) - Elektriciteit conform

Ik wil huren

Meer info

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in