€ 249.000,00 - Aalst (9300)

Unieke duplex in het hart van de stad

U bent op zoek naar de perfecte combinatie van wonen, werken en ontspanning ... dan is deze parel meer dan een bezoekje waard! Het appartement kenmerkt zich door zijn grote bewoonbare oppervlakte van 162 m² en uitzonderlijke locatie, een echt leefappartement voor jong en minder jong. Bestaande uit een privatieve inkomhall, overloop met vestiaireruimte en toilet, lichtrijke leefruimte met uitzicht over de Nieuwstraat, keuken, eetruimte met directe toegang tot het terras en 2 aparte bergingen. Op het verdiep werden er 2 ruime slaapkamers gecreëerd en een badkamer met ligbad, toilet en badmeubeL Uitzonderlijk voor dit appartement is de bijkomende zolderruimte, bereikbaar met vaste trap, welke perfect kan omgevormd worden naar hobby-, slaap- of stockageruimtes. CV op aardgas, dubbel glas ... maakt deel uit van een klein gebouw met lage algemene kosten, rustige bewoning en aparte tellers. Met beperkte renovatiewerken, tovert u dit pand om tot een must-have in centrum Aalst. Laat deze kans dus zeker niet aan u voorbijgaan!

Maak een afspraak

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Zit er in ons aanbod voor jou niets tussen?

Niet getreurd, ons aanbod wijzigt voortdurend.

Laat ons weten wat je precies zoekt, dan sturen we jou meteen het aanbod op maat van jouw criteria. Bovendien krijg je op die manier als eerste de nieuwste buitenkansjes in jouw mailbox. Zeker doen dus.

Hou me op de hoogte!

Wat mag ik vragen voor mijn woning?

Laat dat maar aan ons over.

Sta je op het punt je huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Dan heb je vast graag een idee van de precieze verkoopwaarde. Daarom komen we graag een gratis schatting of waardebepaling voor je vastgoed uitvoeren.

Bekijk ook onze andere panden

Appartement Te koop Erembodegem

Erembodegem

Appartement

Prachtig leefappartement met 2 slaapkamers, terras en garage

€ 269.000,00

105 ㎡
105 ㎡
2
Appartement Te koop Aalst

Aalst

Appartement

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers centrum Aalst

€ 198.000,00

80 ㎡
80 ㎡
2