€ 169.000,00 - Erembodegem

Lichtrijk appartement met 2 slaapkamers en lift

In de directe nabijheid van handelszaken, horeca, station en E40, treft u dit hedendaags appartement met lift. Het appartement is voorzien van een prachtige en lichtrijke leefruimte met uitzicht over de omgeving, geïnstalleerde keuken, apart toilet, bergruimte, badkamer met douche en slaapkamer. De houten trap leidt u naar de bovenverdieping, waar er een slaapkamer met inloopdressing werd gecreëerd. Het appartement maakt deel uit van een klein gebouw (beperkte gem. kosten), lift aanwezig en aparte nutsvoorzieningen. Top investering voor jong én oud - geraamde verhuurprijs van 650 euro - gunstige EPC-score, dus zeker een bezoek waard! Mogelijkheid tot extra rechtenvermindering van 5.600 euro.

Maak een afspraak

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Zit er in ons aanbod voor jou niets tussen?

Niet getreurd, ons aanbod wijzigt voortdurend.

Laat ons weten wat je precies zoekt, dan sturen we jou meteen het aanbod op maat van jouw criteria. Bovendien krijg je op die manier als eerste de nieuwste buitenkansjes in jouw mailbox. Zeker doen dus.

Hou me op de hoogte!

Wat mag ik vragen voor mijn woning?

Laat dat maar aan ons over.

Sta je op het punt je huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Dan heb je vast graag een idee van de precieze verkoopwaarde. Daarom komen we graag een gratis schatting of waardebepaling voor je vastgoed uitvoeren.

Bekijk ook onze andere panden

Appartement Te koop Erembodegem

Erembodegem

Appartement

Prachtig leefappartement met 2 slaapkamers, terras en garage

€ 269.000,00

105 ㎡
105 ㎡
2
Appartement Te koop Erembodegem

Erembodegem

Appartement

Residentie Blauwe Ceder - 3 slaapkamers, terras en kelder

€ 245.000,00

111,39 ㎡
111,39 ㎡
3