€ 845.000,00 - Mollem

Riante villa met uniek vergezicht

Droomt u van een woning waar u de hele dag door kan genieten van zon en rust, een plek waar je kinderen ongestoord kunnen ravotten, waar je wonen en werken kan combineren of kan opgedeeld worden voor kangoeroe-wonen? Dan mag u deze kans niet aan u laten voorbijgaan.

De woning kent een solide bouw, een bewoonbare oppervlakte van 184 m² op het gelijkvloers / 130 m² op verdiep en 184 m² kelder. Een royale afwerking (beton gewelven, Noorse leistenenvloeren, kerselaren schrijnwerk, ingemaakte kasten, stoomcabine, camerabewaking, …). Alu - dubbel glas, regenwaterrecuperatie en zeer gunstige EPC-score (energielabel B).

Gelegen op een steenworp van centrum Merchtem, Asse en Brussel en nabij de pittoreske dorpskern van Mollem. Gesitueerd in een rustiek kader met uitsluitend weiden en bossen als achtergrond. Achteraan grenzend aan een veldweg die uitmondt in een uniek beschermd natuurgebied. Het perceel is toegankelijk aan de achterzijde.

Over de indeling van het huis is goed nagedacht. Het open gevoel, de connectie met andere ruimtes en de overvloed aan licht hebben een rustgevend effect. De mooie inrichting en aankleding van deze woning zorgt voor een zeer warme en gezellige sfeer.

Op het gelijkvloers treft u de lichtrijke leefruimte met open keuken (inductie/combi-oven), inpandige veranda en bureelruimte, bijkeuken, 2 slaapkamers, badkamer met stoomcabine (Tylo) en 2 aparte toiletten. Op het verdiep werden er 2 bijkomende slaapkamers gecreëerd, verder in te richten badkamer met toilet, zolderruimte en bureel / fitness of hobbyruimte van maar liefst 40 m². De kelder beschikt over 5 aparte kelders en een garage van 70 m² (3 wagens). De tuin is voorzien van meerdere zonneterrassen, moestuin en volledig aangeplant en leent zich perfect voor de aanleg van een zwembad.

Het goed is uitermate geschikt voor een professionele activiteit in combinatie met wonen of kan eventueel opgedeeld worden voor kangoeroe-wonen. Kortom de ideale thuis voor wie rust zoekt in de groene rand rond Brussel. Uniek in zijn soort door ligging, uitrusting en polyvalente mogelijkheden!

Extra foto's op aanvraag te verkrijgen. 

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Zit er in ons aanbod voor jou niets tussen?

Niet getreurd, ons aanbod wijzigt voortdurend.

Laat ons weten wat je precies zoekt, dan sturen we jou meteen het aanbod op maat van jouw criteria. Bovendien krijg je op die manier als eerste de nieuwste buitenkansjes in jouw mailbox. Zeker doen dus.

Hou me op de hoogte!

Huis, appartement of bouwgrond verkopen?

Laat dat maar aan ons over.

Onze straffe aanpak, uitgebreid klantenbestand en kennis van jouw buurt, maken van ons jouw betrouwbare partner! Wij garanderen je een snelle, professionele en vlekkeloze verkoop aan de beste prijs.

Bekijk ook onze andere panden

Huis Te koop Aalst - Woning in de stadsrand met 2 slaapkamers, dressing en privé tuin

Aalst

Huis

Woning in de stadsrand met 2 slaapkamers, dressing en privé tuin

€ 265.000,00

110 ㎡
117 ㎡
2
Huis Te koop Aalst - Uniek vastgoed met lift in het hart van de stad

Aalst

Huis

Uniek vastgoed met lift in het hart van de stad

€ 349.000,00

91 ㎡
413 ㎡
4
Huis Te koop Aalst - Villa op exclusieve locatie met vergezicht op natuurgebied Honegem

Aalst

Huis

Villa op exclusieve locatie met vergezicht op natuurgebied Honegem

€ 595.000,00

2358 ㎡
199 ㎡
4

Ik wil een huis kopen in

Ik wil een appartement kopen in

Ik wil een bouwgrond kopen in

Ik wil nieuwbouw kopen in

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in