€ 249.000,00 - Aalst (9300)

Ruime te renoveren woning met tuin en garage centrum Aalst

Ook al een poos op zoek naar een te renoveren woning met een soliede constructie om naar eigen zin en smaak af te werken? Dan mag je deze kans niet aan jou laten voorbijgaan.

Deze bel-etage werd gebouwd in 1960. Heeft een praktische indeling, grote lichtrijke ruimtes, betongewelven en CV op aardgas.

Het gelijkvloers is volledig ingericht als garage en opslagruimte en verschaft toegang tot de tuin. De riante hall leidt jou naar het eerste verdiep met zijn grote leefruimte, directe toegang tot het terras (28 m²), keuken en toilet. Op het 2de verdiep, werden er 3 kamers voorzien (masterbedroom van 26 m²), badkamer met toilet. De gezellige tuin is een extra troef van deze woning.

De locatie en de directe omgeving van verbindingswegen/E40, winkels, scholen, horeca en openbaar vervoer maken van deze woning de perfecte uitvalsbasis voor elk gezin. Buitenkans voor de handige Harry of investeerder.

Maak een afspraak

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Zit er in ons aanbod voor jou niets tussen?

Niet getreurd, ons aanbod wijzigt voortdurend.

Laat ons weten wat je precies zoekt, dan sturen we jou meteen het aanbod op maat van jouw criteria. Bovendien krijg je op die manier als eerste de nieuwste buitenkansjes in jouw mailbox. Zeker doen dus.

Hou me op de hoogte!

Wat mag ik vragen voor mijn woning?

Laat dat maar aan ons over.

Sta je op het punt je huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Dan heb je vast graag een idee van de precieze verkoopwaarde. Daarom komen we graag een gratis schatting of waardebepaling voor je vastgoed uitvoeren.

Bekijk ook onze andere panden

Huis Te koop Aalst

Aalst

Huis

Nieuwbouwwoning stadsrand Aalst met tuin en garage

€ 410.000,00

367 ㎡
259 ㎡
4
Huis Te koop Meldert

Meldert

Huis

Onderkelderde Bungalow met 3 slaapkamers en tuin

€ 339.000,00

814 ㎡
144 ㎡
3
Huis Te koop Aalst

Aalst

Huis

Gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin

€ 395.000,00

319 ㎡
150 ㎡
3