€ 895.000,00 - Mollem

Uitzonderlijk ruime villa met uniek vergezicht

Droomt u van een woning waar u de hele dag door kan genieten van zon en rust, een plek waar je kinderen ongestoord kunnen ravotten of waar je wonen-werken kan combineren? Dan mag u deze kans niet aan u laten voorbijgaan.

De woning kent een solide bouw, een bewoonbare oppervlakte (incl. kelder) van 510 m² en royale afwerking (beton gewelven, Noorse leistenen vloeren, kerselaren schrijnwerk, ingemaakte kasten, stoomcabine, camerabewaking, …). Voorzien van 2 verwarmingssystemen (aardgas/stookolie), alu - dubbel glas, regenwaterrecuperatie en gunstige EPC-score (energielabel B).

Gelegen op een steenworp van centrum Merchtem, Asse en Brussel en nabij het pittoreske dorpscentrum van Mollem. Gesitueerd in een rustiek kader met uitsluitend weiden en bossen als achtergrond. Achteraan grenzend aan een ruilverkavelingsbaan die uitmondt in een uniek beschermd natuurgebied. Het perceel is toegankelijk aan de achterzijde.

Op het gelijkvloers treft u de lichtrijke leefruimte met open keuken (inductie/combi-oven), inpandige veranda en bureelruimte, bijkeuken, 2 slaapkamers, badkamer met stoomcabine (Tylo) en 2 aparte toiletten. Op het verdiep werden er 2 bijkomende slaapkamers gecreëerd, in te richten badkamer met toilet, zolderruimte en fitness/hobbyruimte van maar liefst 40 m². De kelder beschikt over 5 aparte kelders en een riante garage van 70 m². De tuin is voorzien van meerdere zonneterrassen, volledig aangeplant en moestuin.

Het goed is uitermate geschikt voor een groot gezin, professionele activiteiten in combinatie met wonen of kan eventueel opgedeeld worden voor kangoeroe-wonen. Kortom de ideale thuis voor wie rust zoekt in de groene rand rond Brussel, of eventueel paarden heeft. Uniek in zijn soort door ligging, uitrusting en polyvalente mogelijkheden!

Extra foto's op aanvraag te verkrijgen. 

Maak een afspraak

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Zit er in ons aanbod voor jou niets tussen?

Niet getreurd, ons aanbod wijzigt voortdurend.

Laat ons weten wat je precies zoekt, dan sturen we jou meteen het aanbod op maat van jouw criteria. Bovendien krijg je op die manier als eerste de nieuwste buitenkansjes in jouw mailbox. Zeker doen dus.

Hou me op de hoogte!

Wat mag ik vragen voor mijn woning?

Laat dat maar aan ons over.

Sta je op het punt je huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Dan heb je vast graag een idee van de precieze verkoopwaarde. Daarom komen we graag een gratis schatting of waardebepaling voor je vastgoed uitvoeren.

Bekijk ook onze andere panden

Huis Te koop Aalst

Aalst

Huis

Uniek vastgoed met lift in het hart van de stad

€ 349.000,00

91 ㎡
413 ㎡
4
Huis Te koop Aalst

Aalst

Huis

Ruime gezinswoning met polyvalente ruimte

€ 279.000,00

210 ㎡
262 ㎡
3
Huis Te koop Sint-Katherina-Lombeek

Sint-Katherina-Lombeek

Huis

Op te frissen villa in doodlopende straat

€ 379.000,00

1071 ㎡
167 ㎡
2