€ 385.000,00 - Aalst (9300)

Gezinswoning met uniek vergezicht in de stadsrand

Droomt u van een woning waar u de hele dag door kan genieten van zon en rust, een plek waar je kinderen ongestoord kunnen ravotten en dit op een steenworp van het kloppend hart van de stad? Dan mag u deze kans niet aan u laten voorbijgaan.

Op het gelijkvloers treft u een ruime leefruimte met open haard en aansluitende computerhoek of thuiswerkplek, geïnstalleerde keuken (2012), veranda, apart toilet en vestiaire. Op het verdiep werden er 3 slaapkamers voorzien, elk met een aparte opbergruimte / zolder, badkamer met ligbad en toilet en bijkomende geïsoleerde zolder met uitschuiftrap. De woning is volledig onderkelderd. Dit geeft u voldoende opbergruimte voor proviand, speelgoed, fietsen, auto, tuingerief en wasplaats.

De woning is steeds piekfijn onderhouden en beschikt over betongewelven. Ze onderging reeds verschillende werken zoals: dubbel glas HR (2011) / keuken (2012) / dakisolatie (2015).

Enkele pluspunten zijn de locatie (rust, nabij centrum, E40) en uitzonderlijk uitzicht naar achteren. Met beperkte opfrissingswerken maakt u van deze woning uw nieuwe thuis.

Gezien de solide bouw, is dit eveneens een goede basis voor een doorgedreven upgrade.

Maak een afspraak

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Zit er in ons aanbod voor jou niets tussen?

Niet getreurd, ons aanbod wijzigt voortdurend.

Laat ons weten wat je precies zoekt, dan sturen we jou meteen het aanbod op maat van jouw criteria. Bovendien krijg je op die manier als eerste de nieuwste buitenkansjes in jouw mailbox. Zeker doen dus.

Hou me op de hoogte!

Wat mag ik vragen voor mijn woning?

Laat dat maar aan ons over.

Sta je op het punt je huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Dan heb je vast graag een idee van de precieze verkoopwaarde. Daarom komen we graag een gratis schatting of waardebepaling voor je vastgoed uitvoeren.

Bekijk ook onze andere panden

Huis Te koop Aalst

Aalst

Huis

Gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin

€ 395.000,00

319 ㎡
150 ㎡
3
Huis Te koop Aalst

Aalst

Huis

Nieuwbouwwoning stadsrand Aalst met tuin en garage

€ 410.000,00

367 ㎡
259 ㎡
4
Huis Te koop Aalst

Aalst

Huis

Uniek vastgoed met lift in het hart van de stad

€ 365.000,00

91 ㎡
413 ㎡
4