€ 549.000,00 - Merelbeke

Prachtige villa met 3 slaapkamer en tuin nabij centrum Merelbeke

Ook al een poos op zoek naar die ene instapklare gezinswoning met tuin, rustig gelegen en slechts op een steenworp van centrum Merelbeke? Dan mag JE deze kans niet aan u laten voorbijgaan.

Het huis werd gebouwd in 2003 met oog voor detail en kwalitatieve materialen (Alu Ramen / Tegelpannen / Eiken deuren / regenwaterrecuperatie / …) . De woning onderging inmiddels een groene upgrade – Zonnepanelen (2009 – inclusief groene stroomcertificaten), Zonneboiler en warmtepomp (2017). Dit resulteert in een uitmuntende EPC-score van 155 kwh/m² jaar.

De bouwheer voorzag alle woongedeelten op het gelijkvloers: leefruimte met gas openhaard, veranda met zonnewering, keuken met Smeg gasfornuis, aanpalende berg- en wasruimte, 3 slaapkamers en badkamer. Wijnen en proviand herbergt u in de handige kelder. De zolder, 108 m², leent zich er perfect toe aan te wenden voor slaap-, hobby- of werkruimtes. Deze is volledig geïsoleerd en voorzien van alle nutsvoorzieningen.

Auto, fietsen en dergelijke kan u perfect kwijt in de garage of carport.

De tuin laat jou ongestoord genieten van zon en rust, een plek waar jouw kinderen ongestoord kunnen ravotten of om te tuinieren, kortom de perfecte gezinswoning met uitbreidingsmogelijkheden. Voor de snelle beslissers!

Maak een afspraak

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Zit er in ons aanbod voor jou niets tussen?

Niet getreurd, ons aanbod wijzigt voortdurend.

Laat ons weten wat je precies zoekt, dan sturen we jou meteen het aanbod op maat van jouw criteria. Bovendien krijg je op die manier als eerste de nieuwste buitenkansjes in jouw mailbox. Zeker doen dus.

Hou me op de hoogte!

Wat mag ik vragen voor mijn woning?

Laat dat maar aan ons over.

Sta je op het punt je huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Dan heb je vast graag een idee van de precieze verkoopwaarde. Daarom komen we graag een gratis schatting of waardebepaling voor je vastgoed uitvoeren.

Bekijk ook onze andere panden

Huis Te koop Aalst

Aalst

Huis

Gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin

€ 395.000,00

319 ㎡
150 ㎡
3
Huis Te koop Aalst

Aalst

Huis

Nieuwbouwwoning stadsrand Aalst met tuin en garage

€ 410.000,00

367 ㎡
259 ㎡
4
Huis Te koop Aalst

Aalst

Huis

Gezinswoning met uniek vergezicht in de stadsrand

€ 385.000,00

552 ㎡
210 ㎡
3