€ 410.000,00 - Aalst (9300)

Nieuwbouwwoning stadsrand Aalst met tuin en garage

Op een steenworp van het centrum van de stad en in een oase van rust, treft u deze parel van een nieuwbouwwoning. De woning wordt gebouwd met oog voor detail en met een doordachte materiaalkeuze. Voorzien van alle hedendaags comfort, uitstraling en tuin!

Op het gelijkvloers treft u de inpandige garage, was- en bergruimte en ruime keuken met directe toegang tot het terras en tuin. De open trap brengt u tot de leefruimte. Op het 1ste verdiep werd er een ruime slaapkamer met bijhorende badkamer gecreëerd. Het 2de verdiep is voorzien van 2 slaapkamers en badkamer. De patio is de blikvanger van deze woning. Het voorziet de woning aan de binnenzijde van extra lichtinval.

Nieuwbouwwoning met vrije keuze volgens budget voor afwerking vloeren, sanitair, keuken en dergelijke.

Plannen en verkooplastenboek op aanvraag.  Verkoop onder BTW – verkoopprijs incl. BTW en registratierechten (excl. kosten) – 493.900,00 EURO.

Maak een afspraak

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Zit er in ons aanbod voor jou niets tussen?

Niet getreurd, ons aanbod wijzigt voortdurend.

Laat ons weten wat je precies zoekt, dan sturen we jou meteen het aanbod op maat van jouw criteria. Bovendien krijg je op die manier als eerste de nieuwste buitenkansjes in jouw mailbox. Zeker doen dus.

Hou me op de hoogte!

Wat mag ik vragen voor mijn woning?

Laat dat maar aan ons over.

Sta je op het punt je huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Dan heb je vast graag een idee van de precieze verkoopwaarde. Daarom komen we graag een gratis schatting of waardebepaling voor je vastgoed uitvoeren.

Bekijk ook onze andere panden

Huis Te koop Aalst

Aalst

Huis

Uniek vastgoed met lift in het hart van de stad

€ 365.000,00

91 ㎡
413 ㎡
4
Huis Te koop Aalst

Aalst

Huis

Gezinswoning met uniek vergezicht in de stadsrand

€ 385.000,00

552 ㎡
210 ㎡
3
Huis Te koop Aalst

Aalst

Huis

Gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin

€ 395.000,00

319 ㎡
150 ㎡
3