€ 579.000,00 - Gijzegem

Energiezuinige woning met een zee aan ruimte

Welkom in deze prachtige, energiezuinige en ruime gezinswoning die alles biedt wat een gezin met kinderen of een zelfstandige nodig heeft om comfortabel te wonen of wonen/werken te combineren.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een warme en uitnodigende sfeer. Op het gelijkvloers treft men een bureelruimte of speelhoek voor de kinderen, technische berging met aanpalende bijkeuken. De riante leefruimte met gashaard en surround systeem biedt voldoende ruimte voor ontspannende avonden en gezellige diners. De moderne keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur en stijlvolle afwerkingen, maakt koken een waar genot. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de tuin en overdekt terras met lounge hoek.

Op het verdiep werden er 3 slaapkamers gecreëerd, badkamer en apart toilet. De riante overloop kan gebruikt worden als dressing of bijkomende home office. Met beperkte renovatiewerken kan de zolder omgetoverd worden tot extra slaapkamer(s).

De 23 zonnepanelen op het dak zorgen niet alleen voor een lagere energierekening, maar dragen ook bij aan een duurzamer leefmilieu.

Gunstig EPC van 103 kWh – B Label / CV op Gas – Lucht/lucht warmtepomp / Elektriciteit conform / Zonnepanelen incl. Laadpaal / Alarm / Elektrische rolluiken / Regenwaterput (WC/Buitenkranen) / … Kortom future proof en instapklaar.

De grote garage biedt voldoende ruimte voor het parkeren van 2 auto’s en extra opslag, waardoor het huis perfect is voor gezinnen of zelfstandige die opslagruimte nodig heeft.

De tuin is omheind en afgesloten met automatische poort: het speelparadijs voor jouw kroost en het houden van een BBQ. Tevens voorzien van bijkomend tuinhuis voor opslag en stockage.

De ligging, nabij het centrum van Gijzegem en Aalst, betekent dat alle voorzieningen, zoals scholen, winkels en recreatiemogelijkheden, binnen handbereik zijn.

Dit is jouw kans om te genieten van het beste van beide werelden - een modern, energiezuinig woning, dicht bij alle voorzieningen van de stad.

Wordt dit jou nieuwe (t)huis?

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Maak een afspraak

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Huis Te koop Hofstade - Totaalrenovatieproject stadsrand Aalst met tuin en garage

Huis

Hofstade

Totaalrenovatieproject stadsrand Aalst met tuin en garage

€ 399.000,00

160 ㎡
171 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Aalst - Burgerwoning met polyvalente ruimte, stadstuin en garage

Huis

Aalst

Burgerwoning met polyvalente ruimte, stadstuin en garage

€ 499.000,00

337 ㎡
400 ㎡
4
Immo Vastima - Huis Te koop Hofstade - Charmante villa met potentieel in groen kader

Huis

Hofstade

Charmante villa met potentieel in groen kader

€ 439.000,00

847 ㎡
180 ㎡
4