Vacature

Vacature - Enthousiaste vastgoedbediende


Jij wordt onze nieuwe vastgoedbediende - medewerker / office manager! Je bent het centraal aanspreekpunt voor onze klanten, leveranciers en co-workers. We geven jou de verantwoordelijkheid voor de administratieve samenstelling, opvolging en beheer van onze verkoop- en verhuurdossiers. Dat houdt ook in dat je telefoons aanneemt, e-mailt en verkoop- en verhuurgesprekken inboekt. Daarnaast zorg je voor de off- en online aanwezigheid van Vastima, alsook voor onze facebook en instagrampagina's en beheer je het kantoor met een glimlach.

→ Bekijk ook onze andere vacature - Getalenteerd vastgoedmakelaar
 

Vastima

Immo Vastima groeide de laatste jaren uit tot een vaste waarde binnen de vastgoedmarkt van de ruime regio Aalst. We staan garant voor een feilloze service, zowel voor, tijdens als na de afronding van elk verkoop- of verhuurdossier. Waar we ons onderscheiden van de concullega's is onze persoonlijke aanpak en heldere communicatie. Die werkwijze mist zijn effect niet, want onze exponentiële groei maakt dat we uitkijken naar versterking.

Jouw profiel

 • Je bent communicatief, klantgericht en organisatorisch sterk.
 • Je bent discreet en werkt gestructureerd.
 • Je hebt interesse in vastgoed en bent leergierig van aard.
 • Je bent commercieel ingesteld: occasioneel bijspringen in de verkoop en verhuur schrikt je niet af (integendeel!).
 • Office-programma’s zoals Word, Outlook en Excel zijn jou niet onbekend.
 • Je hebt een doorwinterde positieve mindset en gedrevenheid om elk project tot een goed einde te brengen.
 • Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans.
 • Kennis en ervaring zijn uiteraard van belang, maar goesting en enthousiasme zijn dat evenzeer.

Ons aanbod

 • Als bedrijf in volle expansie nemen we jou mee in onze grootse dromen. We bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een gezellige, ambitieuze werkomgeving.
 • Om jou en onze dienstverlening voortdurend te blijven verbeteren voorzien we je geregeld van de nodige opleidingen die je professionele en persoonlijke ontwikkeling aanscherpen.
 • Bovendien word je op elk vlak optimaal ondersteund - zowel intern als extern.
 • Last but not least: in ruil voor je inspanningen ontvang je een interessante, marktconforme verloning.

Interesse?

Is bovenstaande vacature iets voor jou? Grijp dan de koe bij de horens en overtuig ons van je kwaliteiten op jobs@vastima.be.

Sluit deze opportuniteit niet helemaal aan bij jouw profiel, maar zie je jezelf wel werken bij Vastima? Spontane sollicitaties zijn van harte welkom! Voor gemotiveerd talent schuiven we met plezier een stoeltje bij.

Laatste nieuws

Registratierechten voor beginners

FAQ

Registratierechten voor beginners

Sta je op het punt een nieuwe woning te kopen? Fantastisch! Verhuizen van woonplaats is altijd een spannende aangelegenheid - temeer omdat er ontzettend veel bij komt kijken! Ook het kostenplaatje is ...
Wat is meeneembaarheid?

FAQ

Wat is meeneembaarheid?

Wanneer je een nieuwe woning koopt, betaal je helaas meer dan enkel de waarde ervan. Vooraleer je nieuwe huis, appartement of bouwgrond helemaal van jou is, moet je immers verkooprechten of registrati...
Teruggave van verkooprechten?

FAQ

Teruggave van verkooprechten?

Ben je van plan je woning te verkopen? Heb je weleens gehoord dat je in dat geval misschien recht hebt op een teruggave van verkooprechten (of registratierechten)? Of dat op jou van toepassing is...

Wat mag ik vragen voor mijn woning?

Laat dat maar aan ons over.

Sta je op het punt je huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Dan heb je vast graag een idee van de precieze verkoopwaarde. Daarom komen we graag een gratis schatting of waardebepaling voor je vastgoed uitvoeren.