Welkom op onze nieuwe website!

Het jaar 2020 staat integraal in het teken van grootschalige veranderingen. Voor iedere stiel, op elk vlak, voor elk van ons. Het vertrouwde werd omgegooid en vanzelfsprekendheden werden schaars of verboden.

Welkom op onze nieuwe website!

Onze woning is nu meer dan ooit een van de belangrijkste pijlers van ons leven. Opeens werd onze leefruimte onze werkplaats, het centrum van ons bestaan en de plek waar we voltijds moesten vertoeven. Het spreekt voor zich dat iedereen dit alles wil laten doorgaan in een pand dat 100% aansluit bij zijn persoonlijkheid, gezinssituatie, wensen en behoeften. De metier van vastgoedmakelaar kreeg zodoende opeens wel een heel bijzondere dimensie. We zijn vereerd dat wij je bij het zoeken van je droomhuis van dienst mogen zijn.

Alles moet opeens digitaal, snel, online en handig. We besloten dan ook om de periodes van afzondering met beide handen aan te grijpen om te investeren in een online visitekaartje dat naadloos aansluit bij onze dienstverlening en toekomstvisie. Om helemaal bij te blijven met alle recente ontwikkelingen, timmerden we een nagelnieuwe website in elkaar. Zo vind je nog sneller wat je zoekt en verwennen we iedere bezoeker met de onberispelijke service die je van ons gewend bent.

Nu we nog een maandje verwijderd zijn van een nieuw en hopelijk minder heftig jaar, lanceren we met gepaste trots deze site. Een nieuw kantoor, een nieuwe website, dezelfde aanpak. Vernieuwen én verbeteren. Wij zijn helemaal klaar voor 2021.

Een jaarwisseling is altijd een beetje speciaal: goede voornemens, een schone lei, een frisse kijk.

Kijk jij ook uit naar iets nieuws of grote veranderingen? Of misschien dat warme nest van waaruit jij tot rust kan komen in deze veranderende samenleving? Snuister dan alvast even tussen onze panden. Je bent mogelijk 1 klik verwijderd van het huis van je dromen.

We wensen je van harte welkom en veel kijk- en leesplezier. Tot snel!

Nog vragen?

Heb je zelf nog een vraag? Is iets je niet helemaal duidelijk? Denk je nog aan een geschikt blogartikel of met welke vastgoedvraag word jij geconfronteerd? Aarzel dan niet ons te contacteren, jouw suggesties en vragen, zijn van harte welkom.

Laat van je horen

Recente artikels

Verhuren met stijl: eerste hulp bij woningverhuur

Wonen wordt alsmaar duurder en de vraag naar degelijke huurwoningen neemt onophoudelijk toe. Daardoor ondervinden veel kandidaat-huurders moeite bij het vinden van een geschikt huurpand.

Renteloos €60.000 lenen voor je renovatie

Goed nieuws voor de enthousiaste renoveerder: vanaf 1 september 2022 kan je tot wel €60.000 renteloos lenen voor je renovatieproject. Daarmee wil de Vlaamse Regering jou een stevig duwtje in de r...

Eigenaar van leegstaand pand? Vermijd de hoge belasting!

Leegstaand pand in Aalst of omstreken? Vermijd hoge belastingen omwille van leegstand. Dit is hét moment om je immo te verkopen!