Nieuws

Welkom op onze nieuwe website!

Het jaar 2020 staat integraal in het teken van grootschalige veranderingen. Voor iedere stiel, op elk vlak, voor elk van ons. Het vertrouwde werd omgegooid en vanzelfsprekendheden werden schaars of verboden.

Welkom op onze nieuwe website!

Onze woning is nu meer dan ooit een van de belangrijkste pijlers van ons leven. Opeens werd onze leefruimte onze werkplaats, het centrum van ons bestaan en de plek waar we voltijds moesten vertoeven. Het spreekt voor zich dat iedereen dit alles wil laten doorgaan in een pand dat 100% aansluit bij zijn persoonlijkheid, gezinssituatie, wensen en behoeften. De metier van vastgoedmakelaar kreeg zodoende opeens wel een heel bijzondere dimensie. We zijn vereerd dat wij je bij het zoeken van je droomhuis van dienst mogen zijn.

Alles moet opeens digitaal, snel, online en handig. We besloten dan ook om de periodes van afzondering met beide handen aan te grijpen om te investeren in een online visitekaartje dat naadloos aansluit bij onze dienstverlening en toekomstvisie. Om helemaal bij te blijven met alle recente ontwikkelingen, timmerden we een nagelnieuwe website in elkaar. Zo vind je nog sneller wat je zoekt en verwennen we iedere bezoeker met de onberispelijke service die je van ons gewend bent.

Nu we nog een maandje verwijderd zijn van een nieuw en hopelijk minder heftig jaar, lanceren we met gepaste trots deze site. Een nieuw kantoor, een nieuwe website, dezelfde aanpak. Vernieuwen én verbeteren. Wij zijn helemaal klaar voor 2021.

Een jaarwisseling is altijd een beetje speciaal: goede voornemens, een schone lei, een frisse kijk.

Kijk jij ook uit naar iets nieuws of grote veranderingen? Of misschien dat warme nest van waaruit jij tot rust kan komen in deze veranderende samenleving? Snuister dan alvast even tussen onze panden. Je bent mogelijk 1 klik verwijderd van het huis van je dromen.

We wensen je van harte welkom en veel kijk- en leesplezier. Tot snel!

Nog vragen?

Heb je zelf nog een vraag? Is iets je niet helemaal duidelijk? Denk je nog aan een geschikt blogartikel of met welke vastgoedvraag word jij geconfronteerd? Aarzel dan niet ons te contacteren, jouw suggesties en vragen, zijn van harte welkom.

Laat van je horen

Laatste nieuws

Registratierechten voor beginners

Blog

Registratierechten voor beginners

Sta je op het punt een nieuwe woning te kopen? Fantastisch! Verhuizen van woonplaats is altijd een spannende aangelegenheid - temeer omdat er ontzettend veel bij komt kijken! Ook het kostenplaatje is ...
Wat is meeneembaarheid?

Blog

Wat is meeneembaarheid?

Wanneer je een nieuwe woning koopt, betaal je helaas meer dan enkel de waarde ervan. Vooraleer je nieuwe huis, appartement of bouwgrond helemaal van jou is, moet je immers verkooprechten of registrati...
Teruggave van verkooprechten?

Blog

Teruggave van verkooprechten?

Ben je van plan je woning te verkopen? Heb je weleens gehoord dat je in dat geval misschien recht hebt op een teruggave van verkooprechten (of registratierechten)? Of dat op jou van toepassing is...

Huis, appartement of ander vastgoed verkopen?

Laat dat maar aan ons over.

  • Gratis schatting
  • Gratis attesten bij verkoop
  • Snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop
  • € 5.000 aan exclusieve kortingen bij lokale handelaars

Ik wil een huis kopen in

Ik wil een appartement kopen in

Ik wil een bouwgrond kopen in

Ik wil nieuwbouw kopen in

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil een immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in