€ 289.000,00 - Aalst

Ruime lichtrijke gezinswoning met tuin en garage

Op zoek naar een interessant verbouwproject met een sterke structuur én groot potentieel nabij centrum Aalst? Dan is dit jouw kans om in deze charmante halfopen woning jouw dromen waar te maken

Deze woning heeft tal van troeven zoals onder meer de imposante traphal met Art Deco leuning, ruime lichtrijke leefruimte met open haard van 43 m², keuken en toilet. Op het verdiep treft u 3 slaapkamers waarvan één met 26 m², badkamer en een zolderruimte van +/- 87 m² die kan omgevormd worden tot extra slaapkamer(s, hobbyruimte of home office. Kelder aanwezig.

De leefruimte geeft directe toegang tot de veranda en leuke tuin. De tuin is de gedroomde ruimte om je kinderen te laten spelen, een BBQ te geven of te tuinieren. De lange oprit met garage is perfect voor het plaatsen van meerdere wagens of extra speelruimte voor je kroost.

Het pand is gelegen in een verkeersluwe straat doch zeer toegankelijk voor woon-werkverkeer met een gemakkelijk aansluiting tot de verbindingswegen naar centrum Aalst, grootsteden. openbaar vervoer, scholen, winkels,….

Gebouwd in 1971, voorzien van betonstructuur, aardgas in de straat en asbestveilig. Kortom de ideale gezinswoning die mits renovatiewerken kan omgetoverd worden tot een moderne future proof thuis.

Mogelijkheid tot aankoop aan 3 % verkooprechten of 1 % bij een ingrijpende energetische verbouwing, te verbouwen aan 6 % BTW! Vraag zeker ook MijnVerbouwLening aan voor extra financiële ondersteuning; bestemd voor renovaties die focussen op woningkwaliteit en het verbeteren van de energieprestatie.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Maak een afspraak

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Huis Te koop Aalst - Herenhuis met tuin en garage nabij centrum Aalst

Huis

Aalst

Herenhuis met tuin en garage nabij centrum Aalst

€ 395.000,00

200 ㎡
243 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Gijzegem - Energiezuinige woning met een zee aan ruimte

Huis

Gijzegem

Energiezuinige woning met een zee aan ruimte

€ 579.000,00

908 ㎡
210 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Aalst - Energiezuinige stadswoning met tuin en zonnepanelen

Huis

Aalst

Energiezuinige stadswoning met tuin en zonnepanelen

€ 279.000,00

238 ㎡
152 ㎡
3