€ 650,00 - Asse

Appartement met 1 slaapkamer en terras centrum Asse

Dit appartement bevindt zich op het 1ste verdiep, in het hart van de gemeente Asse. In de directe omgeving van winkels, cultuur, station, sport en ontspanning.

Het appartement is voorzien van een open keuken (granieten werkblad), lichtrijke leefruimte met directe toegang tot het zuidgeoriënteerde terras, 1 slaapkamer, apart toilet met wasbakje, badkamer met douche in bad, buiten-, kelder- en fietsenberging.

Lichtarmaturen en gordijnen aanwezig, steeds goed onderhouden. Pluspunten zijn de rustige en centrale ligging, het vele licht, gunstige EPC-score (117) en goede oriëntatie. Maakt deel uit van een klein gebouw, rustige bewoning en aparte tellers.

Mogelijkheid tot huren staanplaats. Gemeenschappelijke kosten 40 euro/m.

Maak een afspraak

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Zit er in ons aanbod voor jou niets tussen?

Niet getreurd, ons aanbod wijzigt voortdurend.

Laat ons weten wat je precies zoekt, dan sturen we jou meteen het aanbod op maat van jouw criteria. Bovendien krijg je op die manier als eerste de nieuwste buitenkansjes in jouw mailbox. Zeker doen dus.

Hou me op de hoogte!

Wat mag ik vragen voor mijn woning?

Laat dat maar aan ons over.

Sta je op het punt je huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Dan heb je vast graag een idee van de precieze verkoopwaarde. Daarom komen we graag een gratis schatting of waardebepaling voor je vastgoed uitvoeren.