€ 645,00 - Ninove

Appartement met 1 slaapkamer, terras en lift in centrum Ninove

Appartement met één slaapkamer zoekt nieuwe bewoner. Het appartement is de uitgelezen uitvalsbasis voor jong én minder jong, gelegen in centrum Ninove, gesitueerd op de winkelstraat en grenzend aan winkelcentrum Ninia.

Het appartement bevindt zich op de 2de verdieping, lift aanwezig, en bestaat uit een ruime leefruimte met zicht op de winkelstraat, afgesloten keuken met ruime berging (rekken voorzien), apart toilet, badkamer met ligbad en badkamermeubel en ruime slaapkamer uitgevend op een terras met buitenberging.

Aparte meters voor water en elektriciteit, lift, lichtarmaturen en gordijnen aanwezig en nieuw geschilderd. Gebouw toegankelijk zowel aan voorzijde (winkelstraat) als achterzijde (Ninia).

Nabij winkels, openbaar vervoer, cultuur en ontspanning. Maandelijkse provisie 20,00 EURO. Uitmuntende ligging!

Maak een afspraak

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Zit er in ons aanbod voor jou niets tussen?

Niet getreurd, ons aanbod wijzigt voortdurend.

Laat ons weten wat je precies zoekt, dan sturen we jou meteen het aanbod op maat van jouw criteria. Bovendien krijg je op die manier als eerste de nieuwste buitenkansjes in jouw mailbox. Zeker doen dus.

Hou me op de hoogte!

Wat mag ik vragen voor mijn woning?

Laat dat maar aan ons over.

Sta je op het punt je huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Dan heb je vast graag een idee van de precieze verkoopwaarde. Daarom komen we graag een gratis schatting of waardebepaling voor je vastgoed uitvoeren.