€ 765,00 - Asse

Recent appartement met 2 slaapkamers, lift en 2 terrassen te Asse Centrum

Bent u op zoek naar een prachtig, energiezuinig tweekamerappartement (A-label / 97 kWh) in een rustige omgeving met een goede bereikbaarheid naar werk en ontspanning? Dan is dit appartement zeker een bezoek waard!

Voorzien van ruime open leefruimte met volledig uitgeruste keuken (alle toestellen) en twee terrassen (voor- en achterzijde), ingerichte badkamer met inloopdouche en toilet, 2 slaapkamers, 2 bergruimtes, apart toilet en fietsen- en motostalling.

Aparte meters voor water/gas/elektriciteit, lift, lichtarmaturen en gordijnen aanwezig en afgewerkt met onderhouds- en gebruiksvriendelijke materialen. Voorzieningen voor ouderen aanwezig.

Nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, cultuur en ontspanning. Maandelijkse provisie 100,00 EURO. Uitmuntende ligging!

Maak een afspraak

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Zit er in ons aanbod voor jou niets tussen?

Niet getreurd, ons aanbod wijzigt voortdurend.

Laat ons weten wat je precies zoekt, dan sturen we jou meteen het aanbod op maat van jouw criteria. Bovendien krijg je op die manier als eerste de nieuwste buitenkansjes in jouw mailbox. Zeker doen dus.

Hou me op de hoogte!

Wat mag ik vragen voor mijn woning?

Laat dat maar aan ons over.

Sta je op het punt je huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Dan heb je vast graag een idee van de precieze verkoopwaarde. Daarom komen we graag een gratis schatting of waardebepaling voor je vastgoed uitvoeren.

Bekijk ook onze andere panden

Appartement Te huur Asse

Asse

Appartement

Appartement met 1 slaapkamer en terras centrum Asse

€ 650,00

65 ㎡
65 ㎡
1
Appartement Te huur Ninove

Ninove

Appartement

Appartement met 1 slaapkamer, terras en lift in centrum Ninove

€ 645,00

84 ㎡
84 ㎡
1
Appartement Te huur Heldergem

Heldergem

Appartement

Gelijkvloers appartement met privatief tuintje in centrum Heldergem

€ 625,00

73 ㎡
73 ㎡
1