€ 289.000,00 - Erembodegem

Ruime gezinswoning met tuin en garage

Op zoek naar een interessant verbouwproject met een sterke structuur én groot potentieel nabij centrum Erembodegem gelegen in een groene oase? Dan is dit jouw kans om in deze charmante halfopen woning jouw dromen waar te maken.

Deze woning heeft tal van troeven zoals onder meer de leefruimte met open haard, keuken met zicht op de tuin, badkamer met ligbad en toilet. Op het verdiep treft u 3 – 4 slaapkamers en een zolderruimte van +/- 46 m² die kan omgevormd worden tot extra slaapkamer(s), hobbyruimte of home office.

De leefruimte geeft directe toegang tot de bergruimte, buitenberging, garage en leuke tuin. De tuin is de gedroomde ruimte om je kinderen te laten spelen, een BBQ te geven of te tuinieren. De lange oprit met garage is perfect voor het plaatsen van een laadpaal en meerdere wagens.

Het pand is gelegen in een verkeersluwe straat doch zeer toegankelijk voor woon-werkverkeer met een gemakkelijk aansluiting tot de verbindingswegen naar centrum Aalst, grootsteden. openbaar vervoer - station, scholen, winkels,….

Gebouwd in 1963 op een perceel van 735 m² / Betonstructuur / Enkel en dubbel glas - elektrische rolluiken / gelegen in niet overstromingsgevoelig gebied / regenwaterput in de tuin… beperkte KI van 525,00 EURO! Kortom de ideale gezinswoning die mits renovatiewerken kan omgetoverd worden tot een moderne future proof thuis.

Mogelijkheid tot aankoop aan 3 % verkooprechten of 1 % bij een ingrijpende energetische verbouwing, te verbouwen aan 6 % BTW!

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Maak een afspraak

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Huis Te koop Affligem - Stijlvolle alleenstaande gezinswoning met prachtige tuin

Huis

Affligem

Stijlvolle alleenstaande gezinswoning met prachtige tuin

€ 429.000,00

721 ㎡
163 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Deftinge - Woning met stallingen centrum Deftinge

Huis

Deftinge

Woning met stallingen centrum Deftinge

€ 285.000,00

613 ㎡
193 ㎡
4
Immo Vastima - Huis Te koop Meldert - Stijlvolle villa met royale woonruimtes aan Kravaalbos

Huis

Meldert

Stijlvolle villa met royale woonruimtes aan Kravaalbos

€ 749.000,00

1529 ㎡
410 ㎡
5