€ 399.000,00 - Hofstade

Totaalrenovatieproject stadsrand Aalst met tuin en garage

Op een steenworp van centrum Aalst, treft u deze parel van een totaalrenovatieproject. De woning wordt gerenoveerd met oog voor detail en met een doordachte materiaalkeuze. Voorzien van alle hedendaags comfort, tuin en garage!

Op het gelijkvloers treft u de inpandige garage, was- en bergruimte, toilet en ruime keuken met directe toegang tot de tuin en terras. De Leefkeuken is voorzien van alle toestellen, eiland met geïntegreerde tafel voor 8 personen. Handig is de aparte keukenberging voor proviand en ander keukentoebehoren. De bouwheer maakt hier gebruik van grote vloertegels, modieuze staaldeur en bijpassend staalraam.

In de hal die opengetrokken is tot aan het dak, treft u een zwarte industriële trap. Deze brengt u tot de andere woonvertrekken.

Op het 1ste verdiep treft je de leefruimte heeft zicht op de tuin, badkamer met alle comfort (ligbad/douchecabine, toilet, badkamermeubel) en een slaapkamer welke ook kan gebruikt worden als zeer ruime home-office. Het 2de verdiep is voorzien van 2 slaapkamers (met bureauhoek).

De industriële wenteltrap met zijn lichtstraat is de blikvanger van deze woning. Het voorziet de woning aan de binnenzijde van extra lichtinval.

De tuin met aangelegd terras laat u de hele dag door genieten van zon en rust en is voorzien van tuinberging / loungecorner. Vooraan de woning is er een ruime inpandige autostaanplaats, extra berg- / wasruimte en gastentoilet.

Alle ruimtes worden voorzien van voldoende stopcontacten en UTP-kabels. Bekabeling voor zonnepanelen, omvormer en laadpaal aanwezig. Deze toestellen kunnen in optie worden aangekocht. De gevels in sierpleister geven de woning een strakke en moderne look, laminaat in de slaapvertrekken, CV op aardgas, PVC buitenschrijnwerk, …

EPC-Proefcertificaat label A /  24 kWh / m² jaar – score kan bekomen worden door het plaatsen van zonnepanelen (in optie aan te kopen bij de bouwheer) OF EPC-Proefcertificaat label B / 114 kWh / m² jaar – zonder zonnepanelen. ! Uiteindelijk behaalde EPC-score kan steeds afwijken van het proefcertificaat, deze waarden zijn indicatief.

Plannen op aanvraag. Verkoop onder registratierechten.

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Maak een afspraak

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Huis Te koop Moorsel - Ruime gezinswoning met 2 à 3 slaapkamers en garage

Huis

Moorsel

Ruime gezinswoning met 2 à 3 slaapkamers en garage

€ 229.000,00

214 ㎡
196 ㎡
2
Immo Vastima - Huis Te koop Asse - Exclusief gerenoveerde villa met 4 slaapkamers, praktijk en wellness

Huis

Asse

Exclusief gerenoveerde villa met 4 slaapkamers, praktijk en wellness

€ 799.000,00

1458 ㎡
321 ㎡
4
Immo Vastima - Huis Te koop Asse - Architectenwoning met 3 slaapkamers, zonnepanelen en grote tuin

Huis

Asse

Architectenwoning met 3 slaapkamers, zonnepanelen en grote tuin

€ 675.000,00

2387 ㎡
286 ㎡
3

Ik wil een huis verkopen in

Ik wil een appartement verkopen in

Ik wil immo verkopen in

Ik wil een gratis schatting in